kosmasgr Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ετσι είναι η τακτική της εταιρείας. Δεν μπορεί να τα βάλει όλα τέλεια πάνω σε ένα τηλέφωνο :) Να πουλήσουν και άλλα μοντέλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ετσι είναι η τακτική της εταιρείας. Δεν μπορεί να τα βάλει όλα τέλεια πάνω σε ένα τηλέφωνο :) Να πουλήσουν και άλλα μοντέλα :) και επίσης για οικονομικούς λόγους!αλλιώς το τηλ θα έκανε 700ευρώ!!!:X Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 και επίσης για οικονομικούς λόγους!αλλιώς το τηλ θα έκανε 700ευρώ!!!:X Δεν νομιζω να ειναι αυτο.αλλωστε το flash τι κοστος να εχει?? χαθηκε να βαζανε ενα led.αλλωστε η καμερα της συσκευης δεν δικαιολογει ολο το κοστος.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δεν νομιζω να ειναι αυτο.αλλωστε το flash τι κοστος να εχει?? χαθηκε να βαζανε ενα led.αλλωστε η καμερα της συσκευης δεν δικαιολογει ολο το κοστος.:down: πράγματι!αν και προσπαθούν να χτυπήσουν και το μέγεθος με τα πολλά επιπλέον θα χάνανε αυτό το πλεονέκτημα!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πραγματι ενα led θα ηταν καλο να υπηρχε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πραγματι ενα led θα ηταν καλο να υπηρχε ... σίγουρα το να πηγαίνει μπροστά μια εταιρία είναι πάντα καλό!!!!;)μακάρι κάποιο επόμενο κινητό να έχει και αυτή τη δυνατότητα και όλες τις άλλες!!!!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Οσο πάμε βγάζει και καλύτερα κινητά. Το w910i αν και υστερεί στα 2 παραπάνω που προαναφέρατε είναι κινητάρα. Π.χ. εμένα δεν με ενδιαφέρει η κάμερα σε κινητό. Εχω μαζί μου ψηφιακή cybershot.Γιαυτό και το θεωρώ κινητάρα. Ο καθένας επιλέγει κινητό ανάλογα με τις ανάγκες του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλησπέρα! Σήμερα βγήκε η επιδότηση συσκευής και μετα απο όσα διάβασα αποφάσισα οτι το νεο μου κινητό θα είναι το w910i. Πήγα στην vodafone Αμαρουσίου και εκει μου είπαν οτι υπάρχει μόνο έκδοση <<vodafone live>>. Αποφάσισα να ρωτ'ησω και στην εξηπηρέτηση πελατων αλλά και εκει μου είπαν οτι μόνο αυτη η έκδοση υπάρχει. Φαντάζομαι οτι είναι η μόνη έκδοση που έχει η vodafone.... Αλήθεια, υπάρχει κάποια άλλη <<παρενέργεια>> εκτος απο την διακοπή της εγγυησης εαν flashαριστεί το τηλέφωνο; Υπάρχει κάποια δοκιμασμενη-ευκολη στην εγκατάσταση έκδοση; Δεν έχω ξανακάνει flashαρισμα και δεν θέλω να κάνω κατι καταστροφικο.... Τελικά, ακόμα και με vodafone live έκδοση λογισμικού αξίζει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλησπέρα! Σήμερα βγήκε η επιδότηση συσκευής και μετα απο όσα διάβασα αποφάσισα οτι το νεο μου κινητό θα είναι το w910i. Πήγα στην vodafone Αμαρουσίου και εκει μου είπαν οτι υπάρχει μόνο έκδοση <<vodafone live>>. Αποφάσισα να ρωτ'ησω και στην εξηπηρέτηση πελατων αλλά και εκει μου είπαν οτι μόνο αυτη η έκδοση υπάρχει. Φαντάζομαι οτι είναι η μόνη έκδοση που έχει η vodafone.... Αλήθεια, υπάρχει κάποια άλλη <<παρενέργεια>> εκτος απο την διακοπή της εγγυησης εαν flashαριστεί το τηλέφωνο; Υπάρχει κάποια δοκιμασμενη-ευκολη στην εγκατάσταση έκδοση; Δεν έχω ξανακάνει flashαρισμα και δεν θέλω να κάνω κατι καταστροφικο.... Τελικά, ακόμα και με vodafone live έκδοση λογισμικού αξίζει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ! Εφοσον το παρεις τελικα απο την βοδαφον..γνωμη μου ειναι να μην απεγκαταστησεις το μενου. ασε το κινητο οπως ειναι...αλλιως παρε αλλο κινητο.δεν λεει να χασεις την εγγυηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να χάσω την εγγυηση.... Ουσιαστικά η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η αγορά του w910i vodafone live σε σχέση με το debranded w910i. Είδα επισης το k850i αλλά είναι και αυτο vodafone live...... Eλεοc πια, με αυτο το χαζό κλείδωμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να χάσω την εγγυηση.... Ουσιαστικά η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η αγορά του w910i vodafone live σε σχέση με το debranded w910i. Είδα επισης το k850i αλλά είναι και αυτο vodafone live...... Eλεοc πια, με αυτο το χαζό κλείδωμα..... Ναι αξιζει! αλλα αμ θες την αποψη μου..δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα γι'αυτο το κινητο..με λιγοτερα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερο κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 @ raver Τοσα λεφτα για το w910i ή για το κ850i; Ποιά συσκευη πιστεύεις οτι είναι καλύτερη -μονο nokia να μην μου πεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλησπέρα! Σήμερα βγήκε η επιδότηση συσκευής και μετα απο όσα διάβασα αποφάσισα οτι το νεο μου κινητό θα είναι το w910i. Πήγα στην vodafone Αμαρουσίου και εκει μου είπαν οτι υπάρχει μόνο έκδοση <<vodafone live>>. Αποφάσισα να ρωτ'ησω και στην εξηπηρέτηση πελατων αλλά και εκει μου είπαν οτι μόνο αυτη η έκδοση υπάρχει. Φαντάζομαι οτι είναι η μόνη έκδοση που έχει η vodafone.... Αλήθεια, υπάρχει κάποια άλλη <<παρενέργεια>> εκτος απο την διακοπή της εγγυησης εαν flashαριστεί το τηλέφωνο; Υπάρχει κάποια δοκιμασμενη-ευκολη στην εγκατάσταση έκδοση; Δεν έχω ξανακάνει flashαρισμα και δεν θέλω να κάνω κατι καταστροφικο.... Τελικά, ακόμα και με vodafone live έκδοση λογισμικού αξίζει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ! Φίλε μου, χθές κοίταζα αυτό το κινητό σε κατάστημα Vodafone στην Χαλκίδα κ ΔΕΝ ήταν Vodafone Live.Είμαι σίγουρη γι'αυτό γιατί το τηλέφωνο το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ κ ήθελα να το πάρω αλλα με χάλασε το οτι έχει 2mp κάμερα.Κι έτσι πήρα το 6500s.Mάλιστα το επεξεργάστηκα κ κάμποση ώρα..(καταπληκτική μεγάλη οθόνη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 @ raver Τοσα λεφτα για το w910i ή για το κ850i; Ποιά συσκευη πιστεύεις οτι είναι καλύτερη -μονο nokia να μην μου πεις... ;) Για το w910i αναφερομαι! οχι δεν θα σου πω για Νοκια γιατι απλα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ. καλυτερα να παρεις το k850i..η το κ810ι..που θα σου ερθει και τσαμπα. το w910i ειναι πολυ στυλατο τηλεφωνο..αλλα η τιμη του δεν δικαιολογει μια απλη καμερα των 2mp και η ελλειψη ενος flash. τι να σου πω..εγω στην θεση σου θα επαιρνα κινητα δοκιμασμενα..που τωρα τα βρισκεις σε πολυ καλη τιμη! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Τελικά βρέθηκε λύση μάλλον θα πάω σε άλλη εταιρία παροχής τηλ/κων υπηρεσιων και θα πάρω το τηλ χωρίς το λογισμικο-τσιμπούρι της voda..... Απλά τώρα άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν πρέπει να πάρω αυτο το τηλέφωνο. Τεσπα, θα δώ μηπως υπαρχουν και άλλες λύσεις, αν και το τηλεφωνο δεν θα το αγόραζα για την φωτογραφική του μηχανή που είναι και το κύριο μειονέκτημα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Τελικά βρέθηκε λύση μάλλον θα πάω σε άλλη εταιρία παροχής τηλ/κων υπηρεσιων και θα πάρω το τηλ χωρίς το λογισμικο-τσιμπούρι της voda..... Απλά τώρα άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν πρέπει να πάρω αυτο το τηλέφωνο. Τεσπα, θα δώ μηπως υπαρχουν και άλλες λύσεις, αν και το τηλεφωνο δεν θα το αγόραζα για την φωτογραφική του μηχανή που είναι και το κύριο μειονέκτημα του. Εντάξει την μέρα βγάζει μια χαρά φωτογραφίες :) Κινητό πέρνεις όχι φωτογραφική μηχανή :) Το κινητό είναι πολύ όμορφο , ελαφρύ , μπαταρία καλή :) Ολα καλά δηλαδή. Τσίμπα το ανεπιφύλακτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triton Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλούδια παίζουν ή είναι πολύ φρέσκο; (με γεια μου :P) Παράθεση Δεν εκπέσαμε εξαιτίας ενός ηθικού σφάλματος αλλά εξαιτίας ενός διανοητικού. Πήραμε τον κόσμο των φαινομένων για αληθινό ενώ ο φαινομενικός αυτός κόσμος δεν υπάρχει. Φ.Ντίκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλούδια παίζουν ή είναι πολύ φρέσκο; (με γεια μου :P) οτι θελεις.απο παχνιδια εδώ και απο themes :worry: εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλησπερα, εχω βρει το w910 σε καφε που θελω στο πλαισιο αλλα με vf live.Τι διαφορες εχει απο το απλο κινητο?αλλαζει το menu? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλησπερα, εχω βρει το w910 σε καφε που θελω στο πλαισιο αλλα με vf live.Τι διαφορες εχει απο το απλο κινητο?αλλαζει το menu? Η μονη διαφορα ειναι το "σπαστικο" μενου.δεν ξερω εαν εχει διορθωθει..να μπορεις να βαζεις flash themes σε vodafone live συσκευη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 μηπως καποιος το εχει δει να πωλειται σε καφε καπου χωρις vf live? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 ------ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 μηπως καποιος το εχει δει να πωλειται σε καφε καπου χωρις vf live? Σε red το εχω δει..μπες στο eml.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Λοιπόοοοοοον.... Σήμερα πήγα και έκανα αίτηση φιορητότητας απο την vodafone στην wind. Έτσι λοιπόν θα αποκτήσω το w910i χωρίς το μενού της vodafone, και σε αρκετα καλή τμή. Πραγματικά οταν το έφεραν στο κουτί, μου ήρθε να το πάρω και να αρχίσω να τρέχω.... ;) Είναι απίστευτο κινητο.... Απο οτι είδα πάντως θα με καλύψει για αρκετο καιρο, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικα που καλύπτουν τις αδυναμίες του sharp 770sh που έχω τώρα. Οχι οτι το sharp είναι κακό, το αντίθετο μάληστα, και ειδικά η οθόνη του παίζει σε άλλη κλάση απο αυτή της τιμής του... Απλά η voda έκανε το θαυμα της μιας και ξέσκισε το κινητο στα κλειδώματα και δεν έβαλε αρκετη εσωτερική μνήμη... Τεσπα, θέλω να δώ απο κοντα το νεο μου κινητό και θα γράψω άμεσα μια -οσο μπορώ- αναλυτηκή παρουσίαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Χαιρετώ την παρέα. Σκέφτομαι να πάρω το SE W910i και έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορούν οι έμπειροι να με κατατοπίσουν. Δεν συνηθίζω να αλλάζω κινητά συχνά (χρησιμοποιώ ακόμα ένα Nokia 8850 που αγόρασα το 1999!). Αυτό που θέλω είναι ένα καλό μουσικό κινητό για ποιοτική φορητή μουσική και αξιόπιστη τηλεφωνία. Συνοψίζω τι ζητάω παρακάτω: - Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ποιότητα του Walkman στα ακουστικά. Θέλω να είναι πολύ καλή γιατί θα είναι το αποκλειστικό μέσο για φορητή μουσική. - Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα στο ηχείο. - Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποιότητα της κάμερας (νομίζω 2 MP αρκεί). - Εκτιμώ το όμορφο design (γι' αυτό και επέλεξα το Nokia 8850 που το 1999 έσκιζε κι ακόμα σκίζει εμφανισιακά). Μετά από έρευνα μερικών ημερών κατέληξα στο SE W910i με μια κάρτα 4GB για μπόλικα MP3. €390 το κινητό + €63 η κάρτα 4GB = €453 σύνολο (τιμές e-Shop). Πώς το βλέπετε; Καλή επιλογή; Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ποιότητα στο Walkman θα είναι ικανοποιητική. Τώρα χρησιμοποιώ ένα φτηνό Sony Diskman (φορητό Walkman CD player που παίζει και MP3) το οποίο με ικανοποιεί από πλευράς ποιότητας ήχου. Δοκίμασα κι ένα φτηνιάρικο φλασάκι USB με ενσωματωμένο MP3 player και απογοητεύτηκα!!! Γιαυτό και προσανατολίζομαι σε Walkman κινητό. 1. Αν μπορεί κάποιος που έχει το W910i να μου πει πώς πάει από ποιότητα ήχου. Δεν με ενδιαφέρει το ηχείο, θα ακούω αποκλειστικά με καλά ακουστικά in-ear (αυτά που μπαίνουν όλα μέσα στο αυτί για καλό μπάσο και απομόνωση από εξωτερικούς ήχους). Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ένταση όσο η ποιότητα στον ήχο (να είναι Hi-Fi με διαυγή ήχο και βαθύ μπάσο). 2. Διαβάζω για κολλήματα και επανεκκινήσεις. Αυτά συνεχίζουν με το καινούριο firmware; Πώς είναι η γενική αξιοπιστία του; Θα μου σπάσει τα νεύρα; 3. Τα πλήκτρα σπάνε/ραγίζουν όπως του W580i; Ελπίζω όχι! 4. Ήμουν στην Αγγλία για πάνω από μια δεκαετία κι έχω συνηθίσει τα Αγγλικά μενού στα gadgets. Αν αγοράσω το W910i από Ελλάδα θα μπορέσω να γυρίσω το μενού στα Αγγλικά ή είναι μόνιμα Ελληνικό; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις! Ευχαριστώ για τα φώτα σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts