Enema Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μετα απο 3 χρονια ξυλο θα αλλαχθει η οθονη και θα αποσυρθει μετα τιμων.:D Θα κρατησω την προσοψη σαν ενθυμιο, αλλα θα αλλαξω και το τζαμακι γιατι μετα απο τοσο καιρο ειναι λιγο χαλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 ρε παιδια μια βοηθεια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω να το αγορασω το w910 ? γιατι οπου ρωταω δεν υπαρχει και δεν το βρισκω ουτε μεταχειρησμενο σε λογικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 ρε παιδια μια βοηθεια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω να το αγορασω το w910 ? γιατι οπου ρωταω δεν υπαρχει και δεν το βρισκω ουτε μεταχειρησμενο σε λογικη τιμη. κι'εγω με μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα τιποτα διαθεσιμο.τωρα παρε βολτα ολα τα μαγαζια μηπως και πετυχεις κανενα "ξεχασμενο"..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekosnik Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Εχω ατη την bluetooth συσκευηhttp://www.made-in-china.com/showroom/kytchinacompany/product-detailBbcnLMmjHGkg/China-Bluetooth-Headset-BC4-for-2-0-EDR-BT-020C.html και εδώ και μέρες προσπαθώ να την συγρονίσω με το συγκεκριμένο κινητο και δέν μπορω μπορείτε να προτείνετε κάτι? τι να φταίει ??? Έχω ψάξει στο ιντερνετ παντού να το βρω και δέν εχω καταφέρει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Εχω ατη την bluetooth συσκευηhttp://www.made-in-china.com/showroom/kytchinacompany/product-detailBbcnLMmjHGkg/China-Bluetooth-Headset-BC4-for-2-0-EDR-BT-020C.html και εδώ και μέρες προσπαθώ να την συγρονίσω με το συγκεκριμένο κινητο και δέν μπορω μπορείτε να προτείνετε κάτι? τι να φταίει ??? Έχω ψάξει στο ιντερνετ παντού να το βρω και δέν εχω καταφέρει τπτ... εχεις σκεφτει να μην δουλευει το συγκεκριμενο εξαρτημα με το κινητο σου??? το κινητο το βρισκει στην αναζητηση συσκευων το bluetooth handsfree?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris93 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Γειά σας Μια ερώτηση,πήρα αυτό το κινητό απο τον αδερφό μου,μόνο που δεν ανοίγει ήταν στο συρτάρι του γραφείου χωρίς υγρασία(για περιπου 2 μηνες) Το σηματάκι της μπαταρίας είναι ακόμα άσπρο και δεν έχει κοκκινίσει(για νερό) Τι παίζει? Υ.Γ Δεν έχει εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Πιθανότατα η μπαταρία να έχει αποφορτιστεί πλήρως. Άστη αρκετή ώρα πάνω στο φορτιστή. Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και αναγκάστηκα να βάλω την μπαταρία πάνω σε εξωτερικό τροφοδοτικό για να πάρει τα πάνω της. Αν δεν ξέρεις από αυτά μην το δοκιμάσεις σε καμία περίπτωση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthie95 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Γεια σε όλους! Έχω ένα Sony Ericsson w910i και όταν πάω να στείλω μήνυμα με Unicode χαρακτήρες μέσα, το στέλνει σαν mms και όχι σαν sms. Τι πρέπει να κάνω;; Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;; Ευχαριστώ εκ των πρώτέρων! Υ.Γ. Αν έφτιαξα το θέμα σε λάθος κατηγορία, συγγνώμη, αλλά είμαι καινούρια στο forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι... το κινητο το βρηκα στο συρταρι του σπιτιου του αδερφου μου,με μπαταρια φορτιστες, ολα κομπλε. Πηγα να το βαλω να φορτισει, ανοιξε αλλα μετα ξαναεκλεισε... Λεω , ενταξει απλα δεν εχει μπαταρια. Το αφησα 1 ολοκληρη μερα στον φορτιστη και δεν φορτιστηκε καθολου.!! υπαρχει περιπτωση να μην κανει καλη επαφη ο φορτιστης με το βισμα η κατι αλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ειχα το ιδιο προβλημα. Ανακαλυψα οτι οταν ενα κινητο μενει κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα, η μπαταρια πεφτει και δεν αναβει η συσκευη. Η λυση ειναι να πας στον Γερμανο και να πεις στον τεχνικο εκει να κανει ενα ηλεκτροσοκ στην μπαταρια. 99.99% θα ξαναδουλεψει. Ειναι 2 λεπτα υποθεση και ειναι δωρεαν. Δεν χρεωνουν τιποτα στον Γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 H μπαταρια του κινητου ειναι απο τις πρωτες λιθιου πολυμερων και δεν ειναι και οτι καλυτερο σε ποιοτητα. Ονομαστικα δινει 10 ωρες ομιλιας και ουτε το μισο δεν κραταει. Σε μενα τουλαχιστον παρ ολο που την εχω αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πριν πάρω το XPERIA είχα ένα w910i το οποίο βρήκα τις προάλλες ξεχασμένο στο συρτάρι μου και είπα να το χρησιμοποιήσω για 2η συσκευή ή να το χαρίσω στην κοπέλα μου (η οποία έχει ένα ακόμα πιο παρακμιακό). Το θέμα μου είναι ότι ενώ μέχρι την στιγμή που το εγκατέλειψα ως κύρια συσκευή μου λειτουργούσε άψογα , τώρα που το ανοίγω και χωρίς κανέναν προφανή λόγο πολλά hard buttons όπως το "C" , "Yes/No" , "Back" και κάποιοι αριθμοί έχουν σταματήσει να λειτουργούν! Ψάχνοντας στο Google για μια λύση , είδα ότι και άλλοι κάτοχοι αυτής της συσκευής έχουν το ίδιο πρόβλημα , αλλά λύση άφαντη! Από παλαιότερη μου εμπειρία με ένα K850i το οποίο επίσης χωρίς προφανή λόγο σταμάτησε να μου επιτρέπει την είσοδο στους φακέλους μηνυμάτων (Εισερχόμενα/Εξερχόμενα κλπ.) και το οποίο με μια αναβάθμιση "έστρωσε" είπα να δοκιμάσω το ίδιο... ...αλλά μάταια! Πώς να μπει σε flash mode αφού τα περισσότερα hard buttons είναι νεκρά? Καμιά ιδέα? Πόσα λέτε να μου πάρουν στο service (εκτός εγγύησης φυσικά μετά από τόσο καιρό) αν το πάω για επισκευή? Αξίζει? Φιλικά... Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πριν πάρω το XPERIA είχα ένα w910i το οποίο βρήκα τις προάλλες ξεχασμένο στο συρτάρι μου και είπα να το χρησιμοποιήσω για 2η συσκευή ή να το χαρίσω στην κοπέλα μου (η οποία έχει ένα ακόμα πιο παρακμιακό). Το θέμα μου είναι ότι ενώ μέχρι την στιγμή που το εγκατέλειψα ως κύρια συσκευή μου λειτουργούσε άψογα , τώρα που το ανοίγω και χωρίς κανέναν προφανή λόγο πολλά hard buttons όπως το "C" , "Yes/No" , "Back" και κάποιοι αριθμοί έχουν σταματήσει να λειτουργούν! Ψάχνοντας στο Google για μια λύση , είδα ότι και άλλοι κάτοχοι αυτής της συσκευής έχουν το ίδιο πρόβλημα , αλλά λύση άφαντη! Από παλαιότερη μου εμπειρία με ένα K850i το οποίο επίσης χωρίς προφανή λόγο σταμάτησε να μου επιτρέπει την είσοδο στους φακέλους μηνυμάτων (Εισερχόμενα/Εξερχόμενα κλπ.) και το οποίο με μια αναβάθμιση "έστρωσε" είπα να δοκιμάσω το ίδιο... ...αλλά μάταια! Πώς να μπει σε flash mode αφού τα περισσότερα hard buttons είναι νεκρά? Καμιά ιδέα? Πόσα λέτε να μου πάρουν στο service (εκτός εγγύησης φυσικά μετά από τόσο καιρό) αν το πάω για επισκευή? Αξίζει? Φιλικά... εγω στην θεση σου δεν θα το εφτιαχνα.τωρα το τι εχει δεν μπορω να ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Αν το πας σε μαγαζι για αναβαθμοση φλασαρισμα θα ζητησουν γυρω στο20αρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το ανοίγεις, βγάζεις πλακέτα, καθαρίζεις μεμβράνη και κουμπιά, το ξανά κουμπώνεις και είσαι έτοιμος. Εγγύηση δεν έχεις οπότε it's play time!!! :devil: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Το ανοίγεις, βγάζεις πλακέτα, καθαρίζεις μεμβράνη και κουμπιά, το ξανά κουμπώνεις και είσαι έτοιμος. Εγγύηση δεν έχεις οπότε it's play time!!! :devil: Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :up: Ορμάω! Thanks! :-) Edited January 17, 2011 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Τσεκαρε στο youtube βιντεακια που δειχνουν ακριβως ποως λυνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα παιδια. Επεσε στα χερια μου ενα 910i και εχει εκδοση λογισμικου 1200-9123 R1EA030 080205. Μπορω μεσω υπολογιστη να κανω αναβαθμιση σε νεοτερο λογισμικο? Και που ακριβως θα το βρω? Ξερω οτι αναφερεται μεσα στο thread αλλα επειδη κουραστηκα να ψαχνω, θα παρακαλουσα να μου δωσετε την απαντηση στο πιατο... :) Ευχαριστω προκαταβολικα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Κατέβασε το SEUS (update service-λογισμικό είναι) από το site της SE, εγκατέστησε στο pc σου και κάνε αναβάθμιση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Eυχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κοκινο και πρασινο κουμοι(αυτα της κλησης)επαψαν να λειτουργουν Το ειχα για λιγο καιρο αποθηκευμενο. Τι λετε να φταιει,υγρασια η καλωδιοταινια η κατι αλλο? Οχι τιποτα αλλο ειναι πολυ καλο τηλεφωνακι,οθονη,ελαφρυ πρακτικο και με καλη μπαταρια και ειναι κριμα να παει χαμενο!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Το πιθανοτερο ειναι να εχει "τριφτει" η πλακετα απο τα πατηματα και να θελει αντικατασταση. Δεν ειναι ακριβη η αλλαγη αξιζε αν δεν εχει αλλα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psalidoxera Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 καλησπερα παιδια!εχω αυτο το κινητο εδω κ 2-3 χρονια κ εδω κ λιγο καιρο ειχε προκυψει ενα προβλημα με την οθονη αλλα κατα τ αλλα λειτουργουσε κανονικα.πηγα χθες στο σερβις στο γερμανο κ μου ειπε οτι εχει καψει η οθονη κ μπορουν να την αντικαταστησουν με καπου 57 ευρω,αλλα δεν το προτεινε γιατι ειναι προβληματικο το μοντελο κ καλυτερα να παρω νεο.δε θα ειχα κανεναν ενδοιασμο να παρω νεο,αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι τα αρχεια κ τα μηνυματα που ηταν αποθηκευμενα στη συσκευη,υπαρχει καποιος τροπος να τα ανακτησω?(ξεχασα να το ρωτησω αυτο) παντως μου ειπε οτι αν την αλλαξουν την οθονη τα αρχεια κλπ θα ειναι κανονικα μεσα μετα,αλλα μια κοπελα μου ειπε οτι τα ειχε χασει μ'αυτον τον τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλώς ήρθες! Αν σου αλλάξουν απλά οθόνη δεν θα χάσεις τίποτα. Backup μπορείς να κάνεις με το MyPhoneExplorer. Αν είσαι τυχερή συνδέοντας το κινητό μέσω καλωδίου πάνω στο pc ίσως γίνει σύνδεση και μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psalidoxera Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ!Το κατέβασα,λειτούργησα το πρόγραμμα,συνέδεσα κ το κινητό με τον υπολογιστή κ το εντόπισε ο υπολογιστής ως συσκευή αλλα το πρόγραμμα δεν το εντοπίζει,τι να κάνω? (Είναι σίγουρο αυτό με την οθόνη?Αυτός που θα την αλλάξει,υπα΄ρχει περίπτωση να μπορεί να δει αρχεία κ μηνύματα?) Ευχαριστώ και πάλι πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts