Jump to content

psalidoxera

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psalidoxera

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

psalidoxera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε συ,βλεπει τη συσκευη αλλα 1.τη βλεπει ως αγνωστη 2.την εγκατεστησα,αλλα μετα απο λιγο μου 'βγαζε παλι βλακειες με τον οδηγο εγκαταστασης.Κ κανω αναζητηση συνεχως μεσω του προγραμματος αλλα ο,τι κ αν εχω κανει,δεν το βρισκει!Ρωτησα κ ενα φιλο για τις θυρες com1,com2 που μου λεει το προγραμμα κ μου ειπε ειναι τελειως ασχετες γιατι εχω να κανω με usb κ πατησα κ στην επιλογη για usb κ παλι δεν το εβρισκε... Ευχαριστω κ παλι παντως!
  2. Ευχαριστώ πολύ!Το κατέβασα,λειτούργησα το πρόγραμμα,συνέδεσα κ το κινητό με τον υπολογιστή κ το εντόπισε ο υπολογιστής ως συσκευή αλλα το πρόγραμμα δεν το εντοπίζει,τι να κάνω? (Είναι σίγουρο αυτό με την οθόνη?Αυτός που θα την αλλάξει,υπα΄ρχει περίπτωση να μπορεί να δει αρχεία κ μηνύματα?) Ευχαριστώ και πάλι πάντως!
  3. καλησπερα παιδια!εχω αυτο το κινητο εδω κ 2-3 χρονια κ εδω κ λιγο καιρο ειχε προκυψει ενα προβλημα με την οθονη αλλα κατα τ αλλα λειτουργουσε κανονικα.πηγα χθες στο σερβις στο γερμανο κ μου ειπε οτι εχει καψει η οθονη κ μπορουν να την αντικαταστησουν με καπου 57 ευρω,αλλα δεν το προτεινε γιατι ειναι προβληματικο το μοντελο κ καλυτερα να παρω νεο.δε θα ειχα κανεναν ενδοιασμο να παρω νεο,αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι τα αρχεια κ τα μηνυματα που ηταν αποθηκευμενα στη συσκευη,υπαρχει καποιος τροπος να τα ανακτησω?(ξεχασα να το ρωτησω αυτο) παντως μου ειπε οτι αν την αλλαξουν την οθονη τα αρχεια κλπ θα ειναι κανονικα μεσα μετα,αλλα μια κοπελα μου ειπε οτι τα ειχε χασει μ'αυτον τον τροπο...
×
×
  • Create New...