manan69t Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εμενα ρε παιδια το κοκκινο της γυναικας μου δουλευει απροβληματιστα απ το καλοκαιρι ΧΩΡΙς 1 Restart!!! Και ειναι η εκδοση 034 αν θυμαμαι καλα,ΔΕ του εχω κανει ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση και ΔΕ θα του κανω οσο δουλευει ετσι απροβληματιστα!!:D Αλλα το μαυρο το δικο μου μεταγενεστερο της γυναικας μου μου εκανε που και που καποια restart,του ειχα βαλει το πιο νεο firmware,ειχαν ελλατωθει τα ρισταρτ αλλα παλι εκανε εως οτου το εδωσα!:) Μου τα εκανε ομως οπως ειχα καταλαβει οταν ζοριζοταν με διαφορες λειτουργιες και δε το εκλεινα και καθολου,οταν το εσβηνα τπ βραδυ τα ρισταρτ ειχαν μειωθει στο 1 τη μερα η και λιγοτερο! Ειναι και τι θα σου τυχη τελικα:cry::X Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 εκει επρεπε να πας απο την πρωτη στιγμη. σου εδωσαν πιστοποιητικα χαρτια σε τι service point πηγανε?? πηγαινε'το μονος σου,και αξηγησε το ιστορικο..και με λιγες φωνες θα το φτιαξεις το κινητο.:) Τελικά δεν χρειάστηκαν φωνές μιας και υπήρξε αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία με το που είδαν το ιστορικό της συσκευής! Φυσικά μετά από έναν τυπικό έλεγχο. Στη Vodafone ακόμα θα το πήγαινα στο service τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδια να ρωτησω πως γινεται να περασω σε ερικσον 910ι ελληνικα,εχω μονο φορτιστη...ουτε καλωδια,ουτε PC SUITE....:(:O Τα φωτα σας παιδια....αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει.....:blink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 καποιος που να το πηρε προσφατα να μας πει αν το κινητο εχει ακομα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costiscon Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Γεια σας. Καταρχήν να πω οτι είναι το πρώτο μου ποστ και 8έλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε για μια λειτουργία του κινητού. Σε ένα βίντεο στο Υουτιουμπ είδα έναν ο οποίος στο κινητό (sony ericsson w910) του μπορούσε να δει την fs (file system) toy kinhtou toy. Με ενδιαφέρει αν γνωρίζετε κάτι. Γιατί όλη η διαδικάσία με το a2 uploader μου τη δίνει λίγο.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costiscon Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ti ginetai den 3erei kaneis h einai se la8os meria postarismeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costiscon Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με..... Αν δεν υπάρχει τουλάχιστον αυτό που ζητάω πριν 5 μυνήματαπέιτε το να μην ψάχνω τζάμπα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 δε γίνεται (ακόμα) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με..... Αν δεν υπάρχει τουλάχιστον αυτό που ζητάω πριν 5 μυνήματαπέιτε το να μην ψάχνω τζάμπα...... Δεν πρέπει να γινεται!Το μόνο που ισχύει είναι ότι όταν έχεις συσκευή prototype,υπάρχει ένα υπομενού στο μενού Ψυχαγωγία που λέγεται Debug και επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν αποσφαλμάτωση του λογισμικού!Αλλά αυτό βέβαια είναι ψιλο-ασχετο μ'αυτό που αναφέρεις! Έχεις κάποιο link μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Γεια σας παιδια. Τελικα το πηραμε πριν μερικες μερες το W910. Σε μπορντο κιολας.. :cool: :lol: Και δοξα το Θεο, ολα καλα, κανενα προβλημα, ουτε ενα κολληματακι και πολυ γρηγορο. Και Οθοναρα.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Σε φιλαράκι του έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Μήπως ξέρετε περίπου τι κοστίζει (να δούμε αν αξίζει τον κόπο η επισκευή!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Κι εμένα το ίδιο...Ετοιμάσου να ακούσεις τρομερή τιμή.. Έτοιμος??:p Η τιμή είναι... τζα!στο άλλο spoiler :p 85 ευρώ Δε το καταλαβαίνω,σε όλα τα κινητά κάνει 50 ευρώ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Ρε παιδια συγνωμη αν ειναι καπως χιλιουπομενα αυτα που θα ρωτησω...απλως ειμαι λιγο ασχετος με τα SE...εχω στα χερια μου ενα w910i μιας φιλης μου...η οποια(και μαζι και εγω) εχει τρελαθει απο τα πολλα bug και προβληματα που αντιμετωπιζει η συσκευη...!Αρχικα να αναφερω μερικα...1 πολυ σημαντικο ειναι οτι εκει που περιηγησε στις εικονες...ή εκει που μπαινεις στο internet ξαφνικα τσακ κανει restart(και σου ερχεται να το σπασεις...)...!Ή οταν σε περνει καποιος τηλ. αντι για το ονομα βγαζει μονο κατι τελειες...ή δεν παιζει τα τραγουδια στο walkman και τσακ με ενα restart(το οποιο ευτυχως κανεις εσυ) επανερχεται....!Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινεται να το κανω απο εδω απο το σπιτι(βεβαια ειναι vodafone live!)...καποια αναβαθμιση λογισμικου(οπως κανω στα nokia)...για να μην εχει αλλο προβληματα και bugs...γιατι η κοπελια ειναι τελειως απογοητευμενη...και βαλαμε στοιχημα οτι μπορω να το κανω να δουλεψει σωστα...!Μπορω?και αν ναι πως μπορω να το κανω αυτο?Συγνωμη για την εκταση του post...Ευχαριστω εκ των προτερων...!:):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ρε παιδια συγνωμη αν ειναι καπως χιλιουπομενα αυτα που θα ρωτησω...απλως ειμαι λιγο ασχετος με τα SE...εχω στα χερια μου ενα w910i μιας φιλης μου...η οποια(και μαζι και εγω) εχει τρελαθει απο τα πολλα bug και προβληματα που αντιμετωπιζει η συσκευη...!Αρχικα να αναφερω μερικα...1 πολυ σημαντικο ειναι οτι εκει που περιηγησε στις εικονες...ή εκει που μπαινεις στο internet ξαφνικα τσακ κανει restart(και σου ερχεται να το σπασεις...)...!Ή οταν σε περνει καποιος τηλ. αντι για το ονομα βγαζει μονο κατι τελειες...ή δεν παιζει τα τραγουδια στο walkman και τσακ με ενα restart(το οποιο ευτυχως κανεις εσυ) επανερχεται....!Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινεται να το κανω απο εδω απο το σπιτι(βεβαια ειναι vodafone live!)...καποια αναβαθμιση λογισμικου(οπως κανω στα nokia)...για να μην εχει αλλο προβληματα και bugs...γιατι η κοπελια ειναι τελειως απογοητευμενη...και βαλαμε στοιχημα οτι μπορω να το κανω να δουλεψει σωστα...!Μπορω?και αν ναι πως μπορω να το κανω αυτο?Συγνωμη για την εκταση του post...Ευχαριστω εκ των προτερων...!:):):):):):) Θα περάσεις το πρόγραμμα PC Suite και την Υπηρεσία αναβάθμισης απ'την ιστοσελίδα της Sony Ericsson,θα τα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή και στη συνέχεια θα τρέξεις την Υπηρεσία αναβάθμισης και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να κάνεις την αναβάθμιση!Επειδή όμως διαγράφονται τα πάντα,πέρνα και το προγραμμα MyPhoneExplorer απ'το http://www.fjsoft.at/en/ για να κρατησεις αντίγραφα ασφαλείας πριν την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Με λυπη μου πρεπει να παραδεχτω οτι διαλύθηκε η οθόνη του w910 μου, μετα απο μια γερη τουμπα (οχι η πρωτη) και ενα πολυ μικρο παλιοτερο ραγισμα εγινε αμεσως σπασιμο περα για περα! Το αποτελεσμα ειναι να γυρίσω στην καβατζα μου κ750 (η νεα οθόνη εχει 50€- θα κανω υπομονη). Ερωτηση για το myphone explorer: Εχω το τελευταιο 1.7.2. Κανω συγχρονισμο στο 910 για να κρατησω και τις προσφατες επαφες που περασα, την ατζεντα κτλ. ολα ΟΚ. Μετα συνδεω και το κ750, παω να το κανω συγχρονισμο αλλα λεει "αδυνατη συνδεση". Αμα κανω αλλαγη χρηστη απο 910 σε 750 μου εμφανιζει της επαφες του 750, αλλα αυτες τις εχω ηδη στο 750, εγω θελω να περασω μεσα αυτες του 910. Τι δεν κανω καλα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Με λυπη μου πρεπει να παραδεχτω οτι διαλύθηκε η οθόνη του w910 μου, μετα απο μια γερη τουμπα (οχι η πρωτη) και ενα πολυ μικρο παλιοτερο ραγισμα εγινε αμεσως σπασιμο περα για περα! Το αποτελεσμα ειναι να γυρίσω στην καβατζα μου κ750 (η νεα οθόνη εχει 50€- θα κανω υπομονη). Ερωτηση για το myphone explorer: Εχω το τελευταιο 1.7.2. Κανω συγχρονισμο στο 910 για να κρατησω και τις προσφατες επαφες που περασα, την ατζεντα κτλ. ολα ΟΚ. Μετα συνδεω και το κ750, παω να το κανω συγχρονισμο αλλα λεει "αδυνατη συνδεση". Αμα κανω αλλαγη χρηστη απο 910 σε 750 μου εμφανιζει της επαφες του 750, αλλα αυτες τις εχω ηδη στο 750, εγω θελω να περασω μεσα αυτες του 910. Τι δεν κανω καλα???? πρεπει να συγχρονισεις σε αλλη θυρα com το κ750. αυτο το "σφαλμα" το βγαζει οταν προσπαθεις να το συγχρονισεις απο την ιδια θυρα (επικοινωνιας) που εκανες το w910. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Παιδιά δύο ερωτησούλες: α) μπαταρία 1000άρα (High Quality Extended Life Sony Ericsson BST-39 Compatible Battery 1000 mAh Li-ion. The original BST39 battery has just 850mAh storage.Suitable for the Sony Ericsson W380i, W910i & Z555i) έχει βάλει κανείς? Αν "Ναι" έχει δει καμιά διαφορά στη διάρκεια ή περίπου τα ίδια? β)θέλω όταν κλείνω το slider να μην μου κλειδώνει το κινητό, γίνετε ή τζάμπα το ψάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 1)Πού τη βρήκες τη 1000άρα μπαταρία; :blink: 2)Δε γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 1)Πού τη βρήκες τη 1000άρα μπαταρία; :blink: 2)Δε γίνεται 1)Εδώ: http://www.datakits.co.uk/store/sony-ericsson-extended-life-1000mah-battery-w910i-w910-p-4698.html :confused: 2)κακώς, αλλά δε πειράζει...:cool: Ευχαριστώ για την απάντηση...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 πρεπει να συγχρονισεις σε αλλη θυρα com το κ750. αυτο το "σφαλμα" το βγαζει οταν προσπαθεις να το συγχρονισεις απο την ιδια θυρα (επικοινωνιας) που εκανες το w910. Συγνωμη, ξαναρχομαι στο προηγ. θεμα μετα απο μερες, αλλα ελειπα. Αν εννοεις θυρα το COM, το αλλαζω, αλλα κανοντας συγχρονισμο μου κατεβαζει τις επαφες του καθε τηλεφωνου χωριστα. Δηλ απο επιλογες (F2) επιλεγω σειριακη πορτα com15 για το 910 και μου βγαζει τις επαφες που του περασα. Επιλεγοντας com8 για το 750 κανω συγχρονισμο και μου βγαζει τις επαφες που ειναι ηδη στο 750 και που ειναι παλιες. Δηλ και για τα δυο μου μεταφερει τα ονοματα απο τα τηλ. στο προγραμμα. Εγω θελω να περασω τα ονοματα απο το προγραμμα στο τηλ. Κάνεις αλλη μια προσπαθεια να εξηγησεις?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν η οθόνη φαίνεται ακόμα,κάνε μια αποστολή όλων των επαφών από το W910 στο Κ750 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Μια ερώτηση: όταν κάποιος με παίρνει τηλ και δεν θέλω να το απαντήσω, χωρίς να το κλείσω αλλά να σταματήσω τον ήχο, γίνετε? Όπως στα ΝΟΚΙΑ που όταν σε καλεί κάποιος έχει επιλογή να γίνει αθόρυβο...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 νομιζω γινεται αν πατησεις τα πλα'ι'να πληκτρα αυξομειωσης της εντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Μια ερώτηση: όταν κάποιος με παίρνει τηλ και δεν θέλω να το απαντήσω, χωρίς να το κλείσω αλλά να σταματήσω τον ήχο, γίνετε? Όπως στα ΝΟΚΙΑ που όταν σε καλεί κάποιος έχει επιλογή να γίνει αθόρυβο...:X πατας ενα απο τα πλαινα πληκτρα της εντασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts