Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω

Παίζει .3gp,.mp4,.wmv,.rm :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας!

να ρωτήσω όταν το κινητό είναι στην αναμονή δείχνει αν έχεις μήνυμα/αναπάντητη? ή πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά?

thanks!

Παίζει .3gp,.mp4,.wmv,.rm :)

Τι τυπου mp4??? Πηγα στο Nero για να τα μετατραψω κ ειχε πολλες επιλογες! Μπορείτε να μου προτείνετε εσεις έναν Converter????

Το ζήτησαν και οι sirion και dentnick...

Παιδιά γεια-χαρά σε όλους!!!

Μου έρχεται ένα W910i από Αγγλία... Είναι ξεκλειδωμένο έτσι ώστε να δέχεται όλες τις κάρτες, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να του βάλω ελληνικό μενού και να μπορώ να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα και στις επαφές.

Τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω; Πρέπει να κατεβάσω κάποια αρχεία; Περιμένω να με κατατοπίσετε...

Όλα ωραία με αυτό το κινητό αλλά το έχω πάει 3 φορές για sevrice επειδή μου κάνει επανεκκινήσεις σχεδόν μετά από κάθε κλήση! :D:D:D

Υπάρχει περίπτωση να μου το αντικαταστήσουν, ή θα συνεχίζεται αυτό το τροπάριο για το υπόλοιπο 1,5 χρόνο της εγγύησης?

Τι σου λένε πως ευθύνεται στο σέρβις;Δε σου εξηγούν π.χ. τι είχε ή πώς προκλήθηκε; :confused: Το πληρώνεις κάθε φορά;Να υποθέσω όχι,ε;

Από ένα σημείο και μετά,ίσως πρέπει να πάει στα κεντρικά της Αθήνας για να γίνει κάποια διεργασία χαμηλού επιπέδου,όπου μόνο το κεντρικό σέρβις έχει το δικαίωμα να κάνει! :(

Αν παρόλα αυτά συνεχιστει το πρόβλημα,τηλεφωνείς στην SE και ζητάς να εξεταστεί το ζήτημα σου,διευκρινίζοντάς τους την ταλαιπωρία που έχεις υποστεί(δεν είναι λίγες οι 3 φορές για 5 μήνες)και να ζητήσεις,εφόσον δεν επιδιορθώνεται τελείως,αντικατάσταση συσκευής με νέα :)

Αύριο θα πάω να την πάρω μιας και είναι έτοιμη. Για να δούμε εαν έχει δωθεί εντολή για αντικατάσταση ή έχουν επιχειρήσει να το φτιάξουν... με άγνωστα αποτελέσματα.

Χρήσιμη παρατήρηση: Όσοι στέλνετε για service κινητά στη vodafone (για άλλες εταιρίες δεν γνωρίζω) μην ξεχνάτε να δηλώνετε ρητά το πρόβλημα της συσκευής στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης. Μην εφυσηχάζεστε με την επιλογή των "έτοιμων" προβλημάτων μιας και όταν συμπληρώνετε παραπάνω από 1-2 δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή από το service ίσως γιατί πιστεύουν ότι ο πελάτης είναι περίεργος και εφευρίσκει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, κάτι που πολλές φορές ίσως και να συμβαίνει κάποιες άλλες όμως όχι.

Μου γύρισαν τη συσκευή με την ένδειξη αναβάθμιση! Πως είναι δυνατόν να κάνουν κάθε φορά αναβάθμιση? !

Αποτέλεσμα... η συσκευή παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα !

Επικοινώνησα με το τμήμα παραπόνων και σήμερα μου τηλεφώνησαν λέγοντάς μου ότι δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση διότι έχουν περάσει 28 ημέρες από την αγορά της συσκευής και ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν από τώρα το ποσό αυξημένης επιδότησης. Φυσικά αρνήθηκα αλλά δεν ξέρω πλέον τι μπορώ να κάνω.

Θα έχω καλύτερη τύχη εαν το πάω στο service της sony ericsson ?

Θα έχω καλύτερη τύχη εαν το πάω στο service της sony ericsson ?

εκει επρεπε να πας απο την πρωτη στιγμη.

σου εδωσαν πιστοποιητικα χαρτια σε τι service point πηγανε??

πηγαινε'το μονος σου,και αξηγησε το ιστορικο..και με λιγες φωνες θα το φτιαξεις το κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτώντας στη SE με διαβεβαίωσαν ότι εαν μία συσκευή έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα που δεν διορθώνονται, γίνεται αντικατάσταση ακόμα και τη τελευταία μέρα της εγγύησης και μου συνέστησαν να το πάω σε δικό τους service.

Συγχαρητήρια στο customer service της vodafone... Αντί να αλλάξουν τη συσκευή μου έκαναν "δώρο" ανανέωση συμβολαίου για να πάρω επιδότηση... τη σημερινή εποχή κιόλας όπου παντού μοιράζονται δωρεάν κινητά!!! Μετά από αυτή την κοροϊδία (αποκλείεται να μην γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν αντικατάσταση) δύσκολα θα δουν ανανέωση συμβολαίου...

Ευχαριστώ raver & kotsianis7 για το ενδιαφέρον...

Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι για το συγκεκριμενο κινητο.? Ενδιαφερομαι να το παρω για την κοπελα μου, αλλα ακουσα, πως εχει βγει "προβληματικο"..

Ισχυει?? Δεν υπαρχουν περιθωρια για προβληματικη συσκευη ή services ή αλλαγες κλπ.. θα είναι δωρο..

:luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!)

όλα διορθώθηκαν

Τι εννοείς όλα διορθώθηκαν; :mad: Λές ανακρίβειες. Το κινητό κάνει reset μόνο του και σβήνει. Δεν έχει διορθωθεί τίποτα, και το service είναι απαράδεκτο.

Στην προηγούμενη κι όλας σελίδα θα διαβάσεις από διαφορετικά άτομα το πρόβλημα που έχει με τα restart. Που να διαβάσεις και το thread απ την αρχή...

Τι εννοείς όλα διορθώθηκαν; :mad: Λές ανακρίβειες. Το κινητό κάνει reset μόνο του και σβήνει. Δεν έχει διορθωθεί τίποτα, και το service είναι απαράδεκτο.

Στην προηγούμενη κι όλας σελίδα θα διαβάσεις από διαφορετικά άτομα το πρόβλημα που έχει με τα restart. Που να διαβάσεις και το thread απ την αρχή...

Καμιά απολύτως ανακρίβεια δεν λέει.

Το κινητό το έχω τρις μήνες περίπου, 24ώρες συνεχώς ανοικτό, με bluetooth μονίμως συνδεδεμένο και δεν έχω ούτε ένα restart μέχρι τώρα.

Αφού διάβασες εσύ το thread από την αρχή έπρεπε να διαβάσεις και παλιότερο μήνυμά μου για τις περιπτώσεις που μπορεί να σου κάνει restart ένα κινητό.

Αν έριχνες μια ματιά και σε άλλα thread της SE θα έβλεπες τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

1) Βάζεις το τελευταίο fw και είσαι ΟΚ από κάθε πρόβλημα.

2) Μεταχειρίζεσαι το κινητό σαν κινητό και όχι σαν ...

3) Δεν κάνεις πειράματα με το κινητό και πράγματα που δεν γνωρίζεις και που σου έχουν προτείνει για να μην τραβάς τα μαλλιά σου.

Αν πάλι είσαι εμφανίζονται προβλήματα τότε απλά έπεσες σε προβληματική συσκευή.

Κανένα εργοστάσιο παραγωγής, οποιουδήποτε προϊόντος, δεν παράγει με 100% αξιοπιστία.

Κάποια προϊόντα βγαίνουν ελαττωματικά.

Καμιά απολύτως ανακρίβεια δεν λέει.

Το κινητό το έχω τρις μήνες περίπου, 24ώρες συνεχώς ανοικτό, με bluetooth μονίμως συνδεδεμένο και δεν έχω ούτε ένα restart μέχρι τώρα.

Αφού διάβασες εσύ το thread από την αρχή έπρεπε να διαβάσεις και παλιότερο μήνυμά μου για τις περιπτώσεις που μπορεί να σου κάνει restart ένα κινητό.

Αν έριχνες μια ματιά και σε άλλα thread της SE θα έβλεπες τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

1) Βάζεις το τελευταίο fw και είσαι ΟΚ από κάθε πρόβλημα.

2) Μεταχειρίζεσαι το κινητό σαν κινητό και όχι σαν ...

3) Δεν κάνεις πειράματα με το κινητό και πράγματα που δεν γνωρίζεις και που σου έχουν προτείνει για να μην τραβάς τα μαλλιά σου.

Αν πάλι είσαι εμφανίζονται προβλήματα τότε απλά έπεσες σε προβληματική συσκευή.

Κανένα εργοστάσιο παραγωγής, οποιουδήποτε προϊόντος, δεν παράγει με 100% αξιοπιστία.

Κάποια προϊόντα βγαίνουν ελαττωματικά.

1) Με το τελευταίο firmware το πρόβλημα δε λύθηκε. Ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη συσκευή, ούτε στο service μπόρεσαν να κάνουν κάτι!!! :X

2) Δεν το σχολιάζω, το θεωρώ δεδομένο.

3) Ομοίως.

Θέλω να πω οτι δεν θα πειραματιζόμουν να αγοράσω τη συσκευή αυτή, μπας και πέσω σε μη ελαττωματικό μοντέλλο. Γιατί στην παρέα μου έχουμε 3 συσκευές w910i, και οι 3 κάνουν reset από μόνες τους. Μετά την αντικατάσταση της δικής μου από τη SE η καινούρια κάνει τα ίδια. Είναι για γέλια δηλαδή. (και για κλάματα)

Μην με απελπίζεις μιας και περιμένω και εγώ από την SE την αντικατάσταση της συσκευής με το ίδιο πρόβλημα όπως έχω γράψει παραπάνω...

Πάντως το πιθανότερο είναι να έχουμε πέσει σε ελλατωματική σειρά αφού ούτε το τελευταίο firmware κάνει κάτι ουσιαστικό.

Κοιτα για να έχω το κινητό πάει να πει πως έχω διαβάσει το thread από την αρχή.Έχω την R1FA035,το ίδιο κ ένας φίλος και μια φίλη.Από τότε που τους τα αναβάθμισα,δεν έχουν κάνει ΟΥΤΕ μια φορά reset.Τηε φίλης ειδικά,είχε παλιά έκδοση κ είχε φτάσει σε σημείο να μη μπορεί να μπει στο walkman με το κουμπί ούτε από το μενού και να αναγκάζεται να περνά από τα πολυμέσα.Άρα κάποιος άλλος λέει ανακρίβειες.

Μαλιστα. Παιδια φυσικα και δεν αμφισβητω κανεναν, δεν εχετε λογο να πειτε ψεματα, αλλα επειδη οπως λεει κι ο vasilik απο πανω μπορει να εχετε πεσει "στην" συσκευη, δεν υπαρχουν αλλοι κατοχοι να μας πουν και τη δικη τους γνωμη/εμπειρια??

Θα βοηθουσε αν ειχαμε κι αλλες αποψεις κατοχων.

Σκεφτομουν κι εγω για κανα ericsson σαν τα παλια καλα χρονια...! Αλλα, ειναι και τωρα "καλα χρονια"? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω, εχω αγχωθει λιγο γιατι πανω που μου την προτειναν δυο παιδια (και thanx) κι ελεγα οτι ok, καταληγω καπου σιγα-σιγα, μαθαινω οτι εχει αυτο το προβλημα. Αλλα επειδη βλεπω οτι διίστανται λιγο οι αποψεις και επειδη σιγουρα μπορει να ειναι και -η περιπτωση- σε ενα δυο παιδια, ας μας πουν και αλλοι κατοχοι την γνωμη τους! Δικιο εχει ο k_giannis.. :O

(αν και υπερτερουν ηδη τα θετικα σχολια.. 2-1.. χαχαχα)

:luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!)

Τι να σας πω ρε παιδιά...

Η καινούρια συσκευή που μου στείλανε κάνει ακριβώς τα ίδια. Εγώ δεν θα ρίσκαρα να αγοράσω αυτή τη συσκευή σήμερα!

Το μόνο που σκέπτομαι ότι ίσως να φταίει (και μου το είπαν και από τη SE) είναι ότι μπορεί να χρησιμποιείται παλιά SIM. Αυτή μπορεί να είναι η αιτία σε πολλά "προβληματκά" τηλέφωνα αλλά και πάλι μπορεί να έχουμε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα.

Αν και το δικό μου έχει βγει ελλατωματικό, θα το ξαναέπαιρνα μιας και δεν φαίνεται να είναι συνολικό το πρόβλημα.

παιδια στην αναβαθμηση σου σβηνοντε τα αρχια απο τι μνημη του κινητου?? χρειαζεται μπακάπ να κάνεις?
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο που σκέπτομαι ότι ίσως να φταίει (και μου το είπαν και από τη SE) είναι ότι μπορεί να χρησιμποιείται παλιά SIM. Αυτή μπορεί να είναι η αιτία σε πολλά "προβληματκά" τηλέφωνα αλλά και πάλι μπορεί να έχουμε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα.

Αν και το δικό μου έχει βγει ελλατωματικό, θα το ξαναέπαιρνα μιας και δεν φαίνεται να είναι συνολικό το πρόβλημα.

Το έχω δοκιμάσει με 2 καινούριες sim. Μια vodafone και μια f2g

Το δικό σου έχει βγεί ελαττωματικό αλλά θα το ξαναγόραζες; :X

anyway...

Χαλάρωσε λίγο :)

Ούτε εμένα μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα το τηλεφωνάκι εδώ και 1 χρόνο!Δουλεύει άψογα!

Είναι λογικό να είσαι εκνευρισμένος όταν σκας λεφτά για ένα πράγμα που δε λειτουργεί και να τραβάς ταλαιπωρία με αντικαταστάσεις,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συνολικά δεν είναι αξιόπιστο και καλό τηλέφωνο!

• The title was changed to Sony Ericsson W910i