Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Θα μπεις στα:Δίκτυα και θα επιλέξεις Μόνο GSM

2)Περνάς στο φάκελο Others της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θες και στη συνέχεια,θα πας στη Διαχείριση Αρχείων,θα ανοίξεις το φάκελο Διάφορα και εκεί θα βρεις όλα τα παιχνίδια ή/και τις εφαρμογές!Θα πατάς πάνω σε κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή και το κινητό θα κάνει εγκατάσταση!Στη συνέχεια,μπορείς να διαγράψεις τα αρχεία jar που έχει ο φάκελος Διάφορα!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το καλοκαιρι λογο δουλειας σε νησι απομωνοθηκα λιγο απ τα τεκτενομαινα του Φορουμ,αποφασισα να αγορασω το Νοκια Ν78 με το καινουργιο μενου.

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α......

Οχι απ τις λειτουργιες του,αλλα απ την ΑΘΛΙΑ ποιοτητα κατασκευης του!!

Εν ετη 2008 να εχω κινητο που πατωντας το κοκκινο πληκτρο τερματισμου να ΤΡΙΖΕΙ ολοκληρο και να αναγκαζομαι να βαζω..χαρτακι στο πισω καπακι σα κατι παλια κινητα που ειχα πριν 10 χρονια ε,αυτο δε το περιμενα!!Το εστειλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ επιστροφη και πηρα το w910i για καθημερινο τηλεφωνο.Ε,δε το περιμενα τοσο καλο και πρακτικο!!

Μονο λιγο καλυτερα υλικα κατασκευης να ειχε και ισως 1 φλασακι για κανα κοντινο πορτρετο το βραδυ

Ελαφρυ,λεπτο,με καλη οθονη,slide,ακομα και η καμερα που πολλοι το κατηγορουν εχει για μενα 2 καλα συν.

1ον ειναι ταχυτατη στο ανοιγμα και αποθηκευση και επανεστιαση που εχω ξεχασει και το auto focus και ολα.

2ον πιανουν τοσο λιγο χωρο τα αρχεια που βγαζει και φαινοντε τοσο καλα στην οθονη που εχω ξεχασει και τα 5ΜΡ και ολα γιατι πιστευω το ζητουμενο απο τετοιους αισθητηρες ειναι να μπορεις να πιανεις την αυθορμητη στιγμη αμεσως και οχι να περιμενεις να νυχτωσει μεχρι να ανοιξη η καμερα να εστιασει,και να αποθηκευσει τα 5 αχρηστα ΜΡ!!

Και σας πληροφορο οτι μιας και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα καμεροφωνα των 5,πως πλεον προτιμω τη πρακτικοτητα και τον αυθορμιτισμο του να αποθηκευεις τη στιγμη γρηγορα και να την εχεις παντα μαζι σου!!

ΣΣ

Για να μην παρεξηγειθω,δε λεω οτι βγαζει καλυτερες φωτο απ τα 5αρια,απλα οτι ερχετε πιο κοντα στο τηλεφωνο με καμερα για τις καθημερινες αυθορμητες στιγμες σου

Και 1 ερωτηση στους ειδοιμονες..kotsianis,Raver κ.α.

Εχω βαλει το File Hide για τους αδιακριτους,το οποιο δουλευε πολυ καλα στο 580 της γυναικας μου,αλλα στο δικο μου δυστυχως προφανως λογο νεοτερου λειτουργικου που το βλεπω ιδιο με το Κ850 που ειχα δε μου τις κρυβει τελειως τις φωτο,γιατι μου τις παρουσιαζει στα πολυμεσα!!

Υπαρχει κανας τροπος η αλλο προγραμμα να μη φαινοντε καποιες φωτο γιατι ολο και καποιος το παιρνει να το περιεργαστει δηθεν στη παρεα και...

Ευχαριστω για τυχον βοηθεια,αν λυθει και αυτο.......:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

1)Θα μπεις στα:Δίκτυα και θα επιλέξεις Μόνο GSM

2)Περνάς στο φάκελο Others της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θες και στη συνέχεια,θα πας στη Διαχείριση Αρχείων,θα ανοίξεις το φάκελο Διάφορα και εκεί θα βρεις όλα τα παιχνίδια ή/και τις εφαρμογές!Θα πατάς πάνω σε κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή και το κινητό θα κάνει εγκατάσταση!Στη συνέχεια,μπορείς να διαγράψεις τα αρχεία jar που έχει ο φάκελος Διάφορα!

Ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησαν όλα άψογα

Εχω βαλει το File Hide για τους αδιακριτους,το οποιο δουλευε πολυ καλα στο 580 της γυναικας μου,αλλα στο δικο μου δυστυχως προφανως λογο νεοτερου λειτουργικου που το βλεπω ιδιο με το Κ850 που ειχα δε μου τις κρυβει τελειως τις φωτο,γιατι μου τις παρουσιαζει στα πολυμεσα!!

Υπαρχει κανας τροπος η αλλο προγραμμα να μη φαινοντε καποιες φωτο γιατι ολο και καποιος το παιρνει να το περιεργαστει δηθεν στη παρεα και...

Σαν τι είδους φωτό έχεις αποθηκευμένες δηλαδή και δε θες να τις βλέπουν; :p

’Οχι,δεν υπάρχει τρόπος!Προφανώς όι εφαρμογές Java δεν έχουν πρόσβαση τόσο ‘‘βαθιά‘‘ στο λειτουργικό!Οπότε,κανόνισε τι φωτό κουβαλάς! :lol:

Σαν τι είδους φωτό έχεις αποθηκευμένες δηλαδή και δε θες να τις βλέπουν; :p

’Οχι,δεν υπάρχει τρόπος!Προφανώς όι εφαρμογές Java δεν έχουν πρόσβαση τόσο ‘‘βαθιά‘‘ στο λειτουργικό!Οπότε,κανόνισε τι φωτό κουβαλάς! :lol:

Αχ το φοβομουν αυτο!!

Και θα πρεπει να συνεχισω να κουβαλαω και το Touch Cruise μαζι!!!:wacko:

Παντρεμενος γαρ,ολο και κατι αποθηκευεις που δε πρεπει να ειναι σε κοινη θεα:lol:

Α,παρεπιπτωντος το κοκκινο w910i που ειχα αγορασει μου το κατασχεσαι η γυναικα μου και τη Παρασκευη πηγα και το..ξαναπηρα σε μαυρο και μου αρεσει πιο πολυ!!

Α ρε SE εχεις πολυ πρακτικα τηλεφωνα για καθμερινη χρηση τελικα γιατι ειχα φοβηθει απο κατι Κ850,w900 που ειχα πιο παλια!!:p

Παντα φιλικα Μανος

Γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω έχω πρόβλημα με την κάμερα πάω να την ανοίξω λέει επιλέξτε 0 για βοήθεια και δεν κάνει τίποτα και δεν έχει δουλέψει ποτέ.Επίσης. ώρες ώρες κλείνει και δεν ξανανοίγει το κινητό. Είναι θέμα αναβάθμησης?

Στον νέο κατάλογο του MULTIRAMA το έχει προσφορά 195 ευρώ :).

Στον νέο κατάλογο του MULTIRAMA το έχει προσφορά 195 ευρώ :).

πώς γινεται αυτο? εδω το site του multirama δεν δειχνει καν οτι πουλαει κινητα..:wacko:

Το καλοκαιρι λογο δουλειας σε νησι απομωνοθηκα λιγο απ τα τεκτενομαινα του Φορουμ,αποφασισα να αγορασω το Νοκια Ν78 με το καινουργιο μενου.

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α......

Οχι απ τις λειτουργιες του,αλλα απ την ΑΘΛΙΑ ποιοτητα κατασκευης του!!

Εν ετη 2008 να εχω κινητο που πατωντας το κοκκινο πληκτρο τερματισμου να ΤΡΙΖΕΙ ολοκληρο και να αναγκαζομαι να βαζω..χαρτακι στο πισω καπακι σα κατι παλια κινητα που ειχα πριν 10 χρονια ε,αυτο δε το περιμενα!!Το εστειλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ επιστροφη και πηρα το w910i για καθημερινο τηλεφωνο.Ε,δε το περιμενα τοσο καλο και πρακτικο!!

Μονο λιγο καλυτερα υλικα κατασκευης να ειχε και ισως 1 φλασακι για κανα κοντινο πορτρετο το βραδυ

Ελαφρυ,λεπτο,με καλη οθονη,slide,ακομα και η καμερα που πολλοι το κατηγορουν εχει για μενα 2 καλα συν.

1ον ειναι ταχυτατη στο ανοιγμα και αποθηκευση και επανεστιαση που εχω ξεχασει και το auto focus και ολα.

2ον πιανουν τοσο λιγο χωρο τα αρχεια που βγαζει και φαινοντε τοσο καλα στην οθονη που εχω ξεχασει και τα 5ΜΡ και ολα γιατι πιστευω το ζητουμενο απο τετοιους αισθητηρες ειναι να μπορεις να πιανεις την αυθορμητη στιγμη αμεσως και οχι να περιμενεις να νυχτωσει μεχρι να ανοιξη η καμερα να εστιασει,και να αποθηκευσει τα 5 αχρηστα ΜΡ!!

Και σας πληροφορο οτι μιας και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα καμεροφωνα των 5,πως πλεον προτιμω τη πρακτικοτητα και τον αυθορμιτισμο του να αποθηκευεις τη στιγμη γρηγορα και να την εχεις παντα μαζι σου!!

ΣΣ

Για να μην παρεξηγειθω,δε λεω οτι βγαζει καλυτερες φωτο απ τα 5αρια,απλα οτι ερχετε πιο κοντα στο τηλεφωνο με καμερα για τις καθημερινες αυθορμητες στιγμες σου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILE LOCK ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE9.COM ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ W910 ΕΧΩ!!)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILE LOCK ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE9.COM ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ W910 ΕΧΩ!!)

Κρυβει τις φωτο κ απο τα πολυμεσα??;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πώς γινεται αυτο? εδω το site του multirama δεν δειχνει καν οτι πουλαει κινητα..:wacko:

Και όμως πουλάει (έχω αγοράσει αρκετά) :)

edit: http://www.multirama.gr/products/category?catid=100400

Εγραψες φιλε μου:up::up:

TNX A LOT.............

Κρυβει τις φωτο κ απο τα πολυμεσα??;)

Και ομως τις κρυβει τουλαχιστον στο w910 αλλα πιστευω και στα αλλα νεα οπως το Κ850 μια και ειναι σχεδον ιδια τα λειτουργικα τους!

Ο φιλος DimitrisDK εκανε το θαυμα του που αρκετοι περιμεναν:):D

Αν δουλευει το ιδιο καλα κ στα επερχομενα C905 και G705 δε βρισκω λογο να ψαχνομαι σε αλλη εταιρια για το καθημερινο μου τηλεφωνο:lol:

Παντα φιλικα Μανος

Να ξερετε ομως οτι η παραπανω εφαρμογη δεν δουλευει σε ολα τα κινητα και σε παλιοτερες συζητησεις καποιοι ειχαν προβληματα με αποτελεσμα το κινητο να κλειδωσει και να μην ξανανοιξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Επειδη εχω και εγω το τηλεφωνακι που ειναι πολυ καλο ,και σε απαντηση γενικα παλαιοτερων παραθεσεων -οτι σβειναι ,κολλαει κλπ, καντε το εξεις.

Το τηλ εχει και αυτο ενα λειτουργικο οπως ολα τα τηλεφωνα και αν το παραφορτονουμε σερνετε το κακομοιρο ,καλλο ειναι να μην εχουμε installed πανω απο 10 games και γενικοτερα πολλα προγραμματα . Ξεφορτοστετο λιγο και θα δειτε οτι και αυτο θα σας το ανταποδοσει (δεν θα κολλαει και δεν θα σερνετε).

Ελπιζω να βοηθησα γιατι ειναι πολυ ωραιο τηλεφωνο ,ευχρητσο κλπ ,αλλα λιγο παρεξηγημενο λογο των κολυμματων που στο τελος-τελος μπωρει να φτεμε και εμεις.

Καλησπέρα,

τον τελευταίο καιρό το κινητό μου στιγμιαία χάνει το σήμα και επανέρχεται μετα στις 3 ή 4 γραμμές είτε κατα τη διάρκεια της κλήσης είτε στην αναμονή

Έχω σύνδεση cosmote, αν παίζει κάποιο ρόλο

Χρειάζεται να ξαναπεράσω το firmware ή έχει πρόβλημα η συσκευή;

Το firmware που έχω τώρα είναι το:

1200-9123 R1FA035 080527

Ευχαριστώ

Για δοκιμάστε πρώτα να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την Υπηρεσία Αναβάθμισης και αν δε διορθωθεί το πρόβλημα πηγαίνετε μετά σε σέρβις!Εμένα δε μού’χει τύχει πάντως αυτό!

Egw ekana to w910i anaba8imhsh apo to internet xtes. Eixe problhma kai to koumpi syntomeusewn kai oi efarmoges kai ta paixnidia! Auta dior8othikan... alla apo xtes exei kanei toulaxiston 10 epanekinhseis. Dn kleinei teleiws to kinhto, alla sbhnei h o8onh kai anoigei monh ths meta apo liga deuterolepta(an 8ewreitai auto epanekinhsh)!! Help Guys ti prothnete na kanw???:blink::blink::blink:

Egw ekana to w910i anaba8imhsh apo to internet xtes. Eixe problhma kai to koumpi syntomeusewn kai oi efarmoges kai ta paixnidia! Auta dior8othikan... alla apo xtes exei kanei toulaxiston 10 epanekinhseis. Dn kleinei teleiws to kinhto, alla sbhnei h o8onh kai anoigei monh ths meta apo liga deuterolepta(an 8ewreitai auto epanekinhsh)!! Help Guys ti prothnete na kanw???:blink::blink::blink:

Τι να κανεις?? σε αυτο το προβλημα η λυση ειναι update.εσυ το εκανες ηδη,τωρα τιποτα δεν μπορεις να κανεις.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλα να το πας για service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε το σέρβις μπορεί να κάνει κάτι..Το πρόβλημα λέγεται:Κακή διαχείριση μνήμης RAM απ'το λειτουργικό του τηλεφώνου και φημίζεται γι'αυτό η 1η γενιά των DB3150 τηλεφώνων!Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το λειτουργικό με την υπηρεσία αναβάθμισης και έλεγξε μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που να τρέχει και προκαλεί κακό..αλλά κατά 99% είμαι σίγουρος για την κακοδιαχείριση της μνήμης..Φορτώνει τόσο πολύ που κάποια στιγμή,ανήμπορη να κάνει κάτι και προκειμένου ν'αδειάσει,κάνει επανεκκίνηση..Δυστυχώς..

Να ξανακάνω εγκατάσταση το update αλλά έχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να διορθώσω αλλιώς το κινητό?? Τέσπα... Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια και το ενδιαφέρον. Αν βρείτε κάτι ή βγεί τπτ καινούριο πείτε μου οκ?? :up::up::up::up::up::

• 2 weeks later...
Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Ελπίζω να έχει καλύτερη αυτονομία από το τραγικό W580!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Ελπίζω να έχει καλύτερη αυτονομία από το τραγικό W580!

χειροτερο ειναι.το W580! το εχει φιλος και η μπαταρια "τραβαει" καλυτερα απο το w910 :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i