Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω ενα προγραμμα "allok vidεo converter" λεγεται κ δεν εχω κανενα προβλημα.Το μετατρεπω σε MP4, με αναλυση 320Χ240 κ 15 καρε.Στην αρχη για 3-4 δευτερα μου αργει στον συγχρονισμο.Μετα ολα καλα.Βεβαια νομιζω πως ειχε αναφερθει σε παλιοτερο post πως η τελευταια εκδοση λογισμικου λυνει αυτο το προβλημα.Αν ειναι τοσο "εντονο" σε εσενα.....ισως μια αναβαθμιση να βοηθησει!

το προγραμμα αυτο που εχεις ειναι free???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το προγραμμα αυτο που εχεις ειναι free???

Να σου πω την αληθεια απο torrent το κατεβασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα, ματιασμενος πρεπει να μαι........:wacko:

Με περνουν τηλ. και μολις το συρω για να παρω την κληση σβηνει :(

Ο μετρητης μπαταριας μου δειχνει 50% και το εικονιδιο της μπαταριας δειχνει σχεδον γεματο.!! Μετα απο ωρες το ποσοστο ειναι στο 20% και το εικονιδιο δειχνει αδειο (δεν κανει ομως τα χαρακτηριστικα μπιπ) :mad:

Το κλεινω και το βαζω στο φορτηστη........και μου λεει: Αδυνατη φορτηση. Συνδεστε μια γνησια μπαταρια (φυσικα ειναι γνησια) :hypno:

Πριν μερικους μηνες διαπιστωσα πολλα καμμενα pixels ξαφνικα και ειχε ηδη αρισει να ξεφλουδιζει η μεταλλικη επιστρωση του κεντρικου πολυπληκτρου. Το ειχα ενα μολις μηνα......και εκανα τη μ@λ@κι@ και το πηγα στην Omnitech......Το παρελαβα μετα απο.......40 μερες.!!!!!!

Τους εβρισα και ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω εκει.

Εχει η ειχε κανενας αλλος παρομοια προβληματα; Που να το παω παλι γ@μω την γκαντεμια μου;

Τελικα, ματιασμενος πρεπει να μαι........:wacko:

Με περνουν τηλ. και μολις το συρω για να παρω την κληση σβηνει :(

Ο μετρητης μπαταριας μου δειχνει 50% και το εικονιδιο της μπαταριας δειχνει σχεδον γεματο.!! Μετα απο ωρες το ποσοστο ειναι στο 20% και το εικονιδιο δειχνει αδειο (δεν κανει ομως τα χαρακτηριστικα μπιπ) :mad:

Το κλεινω και το βαζω στο φορτηστη........και μου λεει: Αδυνατη φορτηση. Συνδεστε μια γνησια μπαταρια (φυσικα ειναι γνησια) :hypno:

Πριν μερικους μηνες διαπιστωσα πολλα καμμενα pixels ξαφνικα και ειχε ηδη αρισει να ξεφλουδιζει η μεταλλικη επιστρωση του κεντρικου πολυπληκτρου. Το ειχα ενα μολις μηνα......και εκανα τη μ@λ@κι@ και το πηγα στην Omnitech......Το παρελαβα μετα απο.......40 μερες.!!!!!!

Τους εβρισα και ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω εκει.

Εχει η ειχε κανενας αλλος παρομοια προβληματα; Που να το παω παλι γ@μω την γκαντεμια μου;

στο περιπου ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν απο 2 μερες.

περα απο το γεγονος οτι μου κανει restart ενω του εχω κανει αναβαθμιση,

μου συνεβη και το αλλο το περιεργο.

με παιρνουν τηλ και ενω το εχω στο δυνατο δεν ακουγεται τιποτα. τυχαια βλεπω την αναπαντητη απο μονη μου παιρνω τηλ στο νουμερο και δεν ακουγεται τιποτα, νεκρο. υπεθεσα οτι δεν ειχε σημα ο συνομιλητης μου, και πηρα αλλες 4 φορες με τα ιδια αποτελεσματα. τελικα στη 4η φορα το σηκωνει, το βλεπω οτι το σηκωνει μιλαω και δεν ακουω τιποτα, εκεινος με ακουγε εντωμεταξυ αποτι μου ειπε αργοτερα. και μου περναει η σκεψη οτι το προβλημα δεν το εχει ο αλλος αλλα εγω.

παιρνω αλλου τηλ και βγαινει το ιδιο προβλημα, επρεπε να βγαλλω και να ξαναβαλω την μπαταρια κτλ και μετα να δουλεψει.

και λεω ελεος. ημουν στο σπιτι μου και ειχα την ανεση και το χρονο να το κανω ολο αυτο.

αν ημουν ορθια στο τρολευ ή γενικα σενα μερος οπου δεν μπορουσα να μπω στην ιστορια να βγαζω μπαταριες κτλ και ήταν και αναγκη να μιλησω στο τηλ (οπως δλδ αποδειχτηκε οτι ηταν) τι θα εκανα?

πολλα προβληματα αυτο το κινητο. και προβληματα που ουτε με αναβαθμιση λυνονται. τι να κανω που δεν μπορω να το πουλησω γιατι ετσι οπως εχει πεσει η τιμη του στα 259 ειναι καπου θα μου το παρουν 120 + περιπου:mad:

...............περα απο το γεγονος οτι μου κανει restart ενω του εχω κανει αναβαθμιση

...............επρεπε να βγαλλω και να ξαναβαλω την μπαταρια κτλ και μετα να δουλεψει..............και λεω ελεος. ημουν στο σπιτι μου και ειχα την ανεση και το χρονο να το κανω ολο αυτο...........αν ημουν ορθια στο τρολευ ή γενικα σενα μερος οπου δεν μπορουσα να μπω στην ιστορια να βγαζω μπαταριες κτλ και ήταν και αναγκη να μιλησω στο τηλ (οπως δλδ αποδειχτηκε οτι ηταν) τι θα εκανα?..........πολλα προβληματα αυτο το κινητο. και προβληματα που ουτε με αναβαθμιση λυνονται. τι να κανω που δεν μπορω να το πουλησω γιατι ετσι οπως εχει πεσει η τιμη του στα 259 ειναι καπου θα μου το παρουν 120 + περιπου:mad:

Ναι, αυτο ξεχασα να το πω.....και μενα κανει κατα καιρους restart και κανα δυο φορες.....εσβησε τελειως μονο του!!!!

Επισης οταν το βαλω για φορτηση και μου βγαλει το μηνυμα: Αδυνατη φορτηση, βαλτε γνησια μπαταρια, θα πρεπει φυσικα να βγαλω και να βαλω την μπαταρια 3-4 φορες για να φυγει το μηνυμα και να με αφησει να το φορτησω.....:cry:

Απιστευτο ξενερωμα ε;

Κριμα γιατι ειναι ενα απ τα πιο ομορφα κινητα που εβγαλε η sonyericsson πιστευω, με πολυ ενδιαφερωντα χαρακτηρηστικα (λεπτο, ελαφρυ και με απιθανη χορταστηκη οθονη).

Και παλι κριμα, γιατι ειναι το πιο ζημιαρικο sonyericsson που ειχα ποτε....:mad:

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι στο Hardware το προβλημα (και στο δικο σου και στο δικο μου). Θα περιμενω ομως και το επομενο firware update και αν δεν στρωσει, θα το φαει το σκοταδι !! Μεχρι 150 ευροπουλα πιστευω, θα μπορεσω να το δωσω.

Το θεμα ειναι πως αυτος που θα το παρει, θα του κανει τα ιδια και θα μου το δωσει να το φαω καποια στηγμη φοβαμαι.

Ιδωμεν.! Καλη τυχη σου ευχωμαι παντως και θα ενημερωσω για τις εξελιξεις.

@johnphone & @blue_moon_ ,

δοκιμάσατε να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson?Ίσως να μην είναι στο hardware το πρόβλημα,αλλά στο software(αν και δεν έχουν ακουστεί ξανά παρόμοια περιστατικά ούτε για το υλικό ούτε για το λογισμικό σ’αυτό το μοντέλο!)

Προσοχη:αν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης,κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αντικειμένων που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας,καθώς διαγράφονται τα πάντα και το τηλέφωνο επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!!Είναι όμως η μόνη λύση,αν έχετε προβλήματα με το λογισμικό!Και στο σέρβις να το πηγαίνατε,πάλι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα,οπότε η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση λογισμικού(αν το πρόβλημα είναι σ’αυτό!)

@johnphone & @blue_moon_ ,

δοκιμάσατε να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson?Ίσως να μην είναι στο hardware το πρόβλημα,αλλά στο software(αν και δεν έχουν ακουστεί ξανά παρόμοια περιστατικά ούτε για το υλικό ούτε για το λογισμικό σ’αυτό το μοντέλο!)

Προσοχη:αν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης,κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αντικειμένων που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας,καθώς διαγράφονται τα πάντα και το τηλέφωνο επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!!Είναι όμως η μόνη λύση,αν έχετε προβλήματα με το λογισμικό!Και στο σέρβις να το πηγαίνατε,πάλι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα,οπότε η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση λογισμικού(αν το πρόβλημα είναι σ’αυτό!)

επειδη ειμαι λιγο ασχετη, η επανεγκατασταση λογισμικου και η αναβαθμιση περνωντας το νεωτερο λογισμικο, δεν ειναι λογικα το ιδια πραγμα πανω κατω?

εαν η αναβαθμιση δεν μπορει να λυσει τα τρεχοντα προβληματα του λογισμικου που ειναι περασμενο στο κινητο τι θα τα λυσει?;)

οντως johnphone και γκαντεμια και βλακεια για τα κινητα μας , τη στιγμη που εχουν τις προδιαγραφες να ειναι τελεια σχεδον..

εαν δεν μπορεις ομως να δεχτεις μια κληση ή να φορτισεις το κινητο απλα και ωραια χωρις να σου βγαζει την πιστη, τι να την κανεις την μεγαλη οθονη και το μικρο βαρος και μεγεθος του κινητου? ε?:cry:

και σε σχεση με την πωληση μακαρι να βρεις να το πουλησεις στ 150 αν και μου φαινεται λιγο δυσκολο..

το θεμα ειναι οτι ουτε τα μισα λεφτα δεν θα βγαζαμε καλα καλα σε σχεση με τη τιμη στην οποια το αγορασαμε (300):mad:

@blue_moon_ ,

όταν γίνεται απλή αναβάθμιση,τότε αντικαθιστούνται κάποια τμήματα του λογισμικού(αυτά τα οποία έχουν αλλάξει στη νέα έκδοση λογισμικού).Όλος ο υπόλοιπος κώδικας του λειτουργικού παραμένει ίδιος και δεν επηρεάζεται.Ορισμένες φορές όμως,δημιουργούνται προβλήματα για διάφορους λόγους!

Με την επανεγκατάσταση του λειτουργικού,γίνεται πλήρης διαγραφή και επανεγκατάσταση του λειτουργικού στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη(R1FA035 στο W910i).

Οπότε,δοκιμάστε πρώτα αυτήν τη λύση.Αν δε βοηθήσει τότε είναι βέβαιο πως το πρόβλημα είναι στο υλικό,οπότε η λύση είναι το σέρβις.Το αν είναι ή όχι μέσα στην εγγύηση τα τηλέφωνα εξαρτάται από το πώς προκλήθηκε η ζημιά(αν προυπήρχε όταν αγοράστηκε το τηλέφωνο ή εάν προκλήθηκε από υπαιτιότητα του χρήστη!)

Τι να ευχηθώ;Καλό κουράγιο και ελπίζω να είναι απλά πρόβλημα λογισμικού ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε με σέρβις καθόλου!

Υ.Γ.:Όχι Όμνιτεκ αν χρειαστείτε σέρβις!

Υ.Γ. 2:Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας είτε με το Sony Ericsson PC Suite είτε με το MyPhoneExplorer 1.7,πριν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού!Συνιστώ το MyPhoneExplorer το οποίο επιπλέον κρατάει και τα sms,ενώ το πρόγραμμα της SE όχι!

την επανεγκατασταση λειτουργικου πως μπορω να την κανω? πχ μπορω να παω το κινητο σενα γερμανο ξερω γω και να ζητησω να μου την κανουν?

το θεμα ειναι πως υποτιθεται πως ειναι ενα καλο κινητο και στη πραγματικοτητα βγαζει προβληματα σε αρκετο κοσμο απο οτι φαινεται και αν ειναι να μπλεκεις με επανεγκαταστασεις λειτουργικου και οτιδηποτε αλλο χρειαστει, αστα να πανε....

πού ειναι εκεινα τα παλια κινητα που ηταν θηρια και σπανια βγαζαν προβληματα...

Μην ξεχνάς ότι όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα τηλέφωνο τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να παρουσιάσει προβλήματα...

Για επανεγκατάσταση λειτουργικού,κατέβασε την υπηρεσία αναβάθμισης της εταιρίας απ’την ιστοσελίδα της,εγκατέστησε το πρόγραμμα στον υπολογιστή και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθ’ονη!

Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

1) Πως απενεργοποιώ το 3g?

2) Πως μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια?

Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

1) Πως απενεργοποιώ το 3g?

2) Πως μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια?

Καλως ηρθες :D

To 3g το απενεργοποιεις πηγαινωντας μενου-->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων-->προτιμηση υπηρεσιας-->επιλεγεις μονο gsm :)

τα παιχνιδια στελνεις το αρχειο jar στο κινητο σου και αυτοματως το κινητο το κανει εγκατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλως ηρθες :D

To 3g το απενεργοποιεις πηγαινωντας μενου-->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων-->προτιμηση υπηρεσιας-->επιλεγεις μονο gsm :)

τα παιχνιδια στελνεις το αρχειο jar στο κινητο σου και αυτοματως το κινητο το κανει εγκατασταση.

Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την τάχυστη απάντηση. Όμως:

1) δεν μου δίνει επιλογή στην συνδεσιμότητα "επικοινωνία δεδομένων". Έχω "bluetooth", "usb", "ονομα τηλεφωνου", "κοινή χρησ. δικτυου", "συγχρονισμός", διαχειρ. συσκευής", "δικτυα κινητ.τηλεφων.", "ρυθμισεις streaming", "ρυθμισεις internet"

2) πως στέλνω τα παιχνίδια? τα έχω στο pc μου. Αν τα κάνω copy μέσω pc suite σε ένα οποιοδήποτε folder θα δουλέψει?

Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν κουράζω

1)Θα μπεις στα:Δίκτυα και θα επιλέξεις Μόνο GSM

2)Περνάς στο φάκελο Others της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θες και στη συνέχεια,θα πας στη Διαχείριση Αρχείων,θα ανοίξεις το φάκελο Διάφορα και εκεί θα βρεις όλα τα παιχνίδια ή/και τις εφαρμογές!Θα πατάς πάνω σε κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή και το κινητό θα κάνει εγκατάσταση!Στη συνέχεια,μπορείς να διαγράψεις τα αρχεία jar που έχει ο φάκελος Διάφορα!

Το καλοκαιρι λογο δουλειας σε νησι απομωνοθηκα λιγο απ τα τεκτενομαινα του Φορουμ,αποφασισα να αγορασω το Νοκια Ν78 με το καινουργιο μενου.

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α......

Οχι απ τις λειτουργιες του,αλλα απ την ΑΘΛΙΑ ποιοτητα κατασκευης του!!

Εν ετη 2008 να εχω κινητο που πατωντας το κοκκινο πληκτρο τερματισμου να ΤΡΙΖΕΙ ολοκληρο και να αναγκαζομαι να βαζω..χαρτακι στο πισω καπακι σα κατι παλια κινητα που ειχα πριν 10 χρονια ε,αυτο δε το περιμενα!!Το εστειλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ επιστροφη και πηρα το w910i για καθημερινο τηλεφωνο.Ε,δε το περιμενα τοσο καλο και πρακτικο!!

Μονο λιγο καλυτερα υλικα κατασκευης να ειχε και ισως 1 φλασακι για κανα κοντινο πορτρετο το βραδυ

Ελαφρυ,λεπτο,με καλη οθονη,slide,ακομα και η καμερα που πολλοι το κατηγορουν εχει για μενα 2 καλα συν.

1ον ειναι ταχυτατη στο ανοιγμα και αποθηκευση και επανεστιαση που εχω ξεχασει και το auto focus και ολα.

2ον πιανουν τοσο λιγο χωρο τα αρχεια που βγαζει και φαινοντε τοσο καλα στην οθονη που εχω ξεχασει και τα 5ΜΡ και ολα γιατι πιστευω το ζητουμενο απο τετοιους αισθητηρες ειναι να μπορεις να πιανεις την αυθορμητη στιγμη αμεσως και οχι να περιμενεις να νυχτωσει μεχρι να ανοιξη η καμερα να εστιασει,και να αποθηκευσει τα 5 αχρηστα ΜΡ!!

Και σας πληροφορο οτι μιας και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα καμεροφωνα των 5,πως πλεον προτιμω τη πρακτικοτητα και τον αυθορμιτισμο του να αποθηκευεις τη στιγμη γρηγορα και να την εχεις παντα μαζι σου!!

ΣΣ

Για να μην παρεξηγειθω,δε λεω οτι βγαζει καλυτερες φωτο απ τα 5αρια,απλα οτι ερχετε πιο κοντα στο τηλεφωνο με καμερα για τις καθημερινες αυθορμητες στιγμες σου

Και 1 ερωτηση στους ειδοιμονες..kotsianis,Raver κ.α.

Εχω βαλει το File Hide για τους αδιακριτους,το οποιο δουλευε πολυ καλα στο 580 της γυναικας μου,αλλα στο δικο μου δυστυχως προφανως λογο νεοτερου λειτουργικου που το βλεπω ιδιο με το Κ850 που ειχα δε μου τις κρυβει τελειως τις φωτο,γιατι μου τις παρουσιαζει στα πολυμεσα!!

Υπαρχει κανας τροπος η αλλο προγραμμα να μη φαινοντε καποιες φωτο γιατι ολο και καποιος το παιρνει να το περιεργαστει δηθεν στη παρεα και...

Ευχαριστω για τυχον βοηθεια,αν λυθει και αυτο.......:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

1)Θα μπεις στα:Δίκτυα και θα επιλέξεις Μόνο GSM

2)Περνάς στο φάκελο Others της κάρτας μνήμης ή του τηλεφώνου τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θες και στη συνέχεια,θα πας στη Διαχείριση Αρχείων,θα ανοίξεις το φάκελο Διάφορα και εκεί θα βρεις όλα τα παιχνίδια ή/και τις εφαρμογές!Θα πατάς πάνω σε κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή και το κινητό θα κάνει εγκατάσταση!Στη συνέχεια,μπορείς να διαγράψεις τα αρχεία jar που έχει ο φάκελος Διάφορα!

Ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησαν όλα άψογα

Εχω βαλει το File Hide για τους αδιακριτους,το οποιο δουλευε πολυ καλα στο 580 της γυναικας μου,αλλα στο δικο μου δυστυχως προφανως λογο νεοτερου λειτουργικου που το βλεπω ιδιο με το Κ850 που ειχα δε μου τις κρυβει τελειως τις φωτο,γιατι μου τις παρουσιαζει στα πολυμεσα!!

Υπαρχει κανας τροπος η αλλο προγραμμα να μη φαινοντε καποιες φωτο γιατι ολο και καποιος το παιρνει να το περιεργαστει δηθεν στη παρεα και...

Σαν τι είδους φωτό έχεις αποθηκευμένες δηλαδή και δε θες να τις βλέπουν; :p

’Οχι,δεν υπάρχει τρόπος!Προφανώς όι εφαρμογές Java δεν έχουν πρόσβαση τόσο ‘‘βαθιά‘‘ στο λειτουργικό!Οπότε,κανόνισε τι φωτό κουβαλάς! :lol:

Σαν τι είδους φωτό έχεις αποθηκευμένες δηλαδή και δε θες να τις βλέπουν; :p

’Οχι,δεν υπάρχει τρόπος!Προφανώς όι εφαρμογές Java δεν έχουν πρόσβαση τόσο ‘‘βαθιά‘‘ στο λειτουργικό!Οπότε,κανόνισε τι φωτό κουβαλάς! :lol:

Αχ το φοβομουν αυτο!!

Και θα πρεπει να συνεχισω να κουβαλαω και το Touch Cruise μαζι!!!:wacko:

Παντρεμενος γαρ,ολο και κατι αποθηκευεις που δε πρεπει να ειναι σε κοινη θεα:lol:

Α,παρεπιπτωντος το κοκκινο w910i που ειχα αγορασει μου το κατασχεσαι η γυναικα μου και τη Παρασκευη πηγα και το..ξαναπηρα σε μαυρο και μου αρεσει πιο πολυ!!

Α ρε SE εχεις πολυ πρακτικα τηλεφωνα για καθμερινη χρηση τελικα γιατι ειχα φοβηθει απο κατι Κ850,w900 που ειχα πιο παλια!!:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω έχω πρόβλημα με την κάμερα πάω να την ανοίξω λέει επιλέξτε 0 για βοήθεια και δεν κάνει τίποτα και δεν έχει δουλέψει ποτέ.Επίσης. ώρες ώρες κλείνει και δεν ξανανοίγει το κινητό. Είναι θέμα αναβάθμησης?

Στον νέο κατάλογο του MULTIRAMA το έχει προσφορά 195 ευρώ :).

Στον νέο κατάλογο του MULTIRAMA το έχει προσφορά 195 ευρώ :).

πώς γινεται αυτο? εδω το site του multirama δεν δειχνει καν οτι πουλαει κινητα..:wacko:

Το καλοκαιρι λογο δουλειας σε νησι απομωνοθηκα λιγο απ τα τεκτενομαινα του Φορουμ,αποφασισα να αγορασω το Νοκια Ν78 με το καινουργιο μενου.

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α......

Οχι απ τις λειτουργιες του,αλλα απ την ΑΘΛΙΑ ποιοτητα κατασκευης του!!

Εν ετη 2008 να εχω κινητο που πατωντας το κοκκινο πληκτρο τερματισμου να ΤΡΙΖΕΙ ολοκληρο και να αναγκαζομαι να βαζω..χαρτακι στο πισω καπακι σα κατι παλια κινητα που ειχα πριν 10 χρονια ε,αυτο δε το περιμενα!!Το εστειλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ επιστροφη και πηρα το w910i για καθημερινο τηλεφωνο.Ε,δε το περιμενα τοσο καλο και πρακτικο!!

Μονο λιγο καλυτερα υλικα κατασκευης να ειχε και ισως 1 φλασακι για κανα κοντινο πορτρετο το βραδυ

Ελαφρυ,λεπτο,με καλη οθονη,slide,ακομα και η καμερα που πολλοι το κατηγορουν εχει για μενα 2 καλα συν.

1ον ειναι ταχυτατη στο ανοιγμα και αποθηκευση και επανεστιαση που εχω ξεχασει και το auto focus και ολα.

2ον πιανουν τοσο λιγο χωρο τα αρχεια που βγαζει και φαινοντε τοσο καλα στην οθονη που εχω ξεχασει και τα 5ΜΡ και ολα γιατι πιστευω το ζητουμενο απο τετοιους αισθητηρες ειναι να μπορεις να πιανεις την αυθορμητη στιγμη αμεσως και οχι να περιμενεις να νυχτωσει μεχρι να ανοιξη η καμερα να εστιασει,και να αποθηκευσει τα 5 αχρηστα ΜΡ!!

Και σας πληροφορο οτι μιας και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα καμεροφωνα των 5,πως πλεον προτιμω τη πρακτικοτητα και τον αυθορμιτισμο του να αποθηκευεις τη στιγμη γρηγορα και να την εχεις παντα μαζι σου!!

ΣΣ

Για να μην παρεξηγειθω,δε λεω οτι βγαζει καλυτερες φωτο απ τα 5αρια,απλα οτι ερχετε πιο κοντα στο τηλεφωνο με καμερα για τις καθημερινες αυθορμητες στιγμες σου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILE LOCK ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE9.COM ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ W910 ΕΧΩ!!)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILE LOCK ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE9.COM ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ W910 ΕΧΩ!!)

Κρυβει τις φωτο κ απο τα πολυμεσα??;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i