jimspy Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλησπερα παιδια....εχω το εξησ προβλημα με το w910i ....δεν ακουω ...ενω ολα τα αλλα ειναι οκ ...το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να ακουσω οταν περνω τηλ.η οταν με περνουν....κατα τα αλλα μουσικεσ κ σχετικα ολα οκ........καποιο προβλημα με το ηχειο μαλλον....εκτοσ κ αν ειναι κατι αλλο....αν εχει καποιοσ το ιδιο προβλημα ασ με βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjojo Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το w910i σε λευκο?εχω παρει παντου και δεν το βρισκω και επειδη το χρειαζομαι αμεσα δεν θελω να το παρω απο εκσωτερικο.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) Μια φίλη μου έχει το κινητό και λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δόνηση. Την έχει ενεργή και δεν δονείται το κινητό όταν την παίρνουν τηλέφωνο ή όταν της στέλνουν μήνυμα 2) Θέλει να πάρει 2GB μνήμη και αναρωτιέται αν αυτή κάνει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Σας ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Κανει φιλε μου αυτη η μνημη. Παιρνει και 4 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Βρε παιδια ασπρη προσοψη που μπορω να βρω γιατι εφαγε μια καλη και εσπασε το κατω μερος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Βρε παιδια ασπρη προσοψη που μπορω να βρω γιατι εφαγε μια καλη και εσπασε το κατω μερος?? Σε service η στο e-bay.μακαρι να βρεις :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Σε service η στο e-bay.μακαρι να βρεις :whistle: omnitec θα χουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Κανει φιλε μου αυτη η μνημη. Παιρνει και 4 giga. Thanks φίλε. Απλά στο w850i την χρησημοποιώ με αντάπτορα, πήρα αυτή τη μνήμη σήμερα από e-shop για το w910i και δε χρειάζεται αντάπτορας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 omnitec θα χουν? Μπα..αλλα κανε ενα τηλεφωνο! εγω οσες φορες ψαχτηκα για προσοψη απο επισημο service παντα αρνητικη απαντηση μου δωσανε :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smlakis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω το vodafone live menu χωρίς χρήση πιστωτικής καρτας..? μπήκα σε κάποια site αλλά ζητούν πιστωτική. . . πραγματικά το vodafone μενού δεν αντέχεται!! :blink: :sorry: Αν ξέρει κανείς κάτι ας με βοηθήσει. . . ευχαριστώ..!! se pio site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλημερα. Γνωριζει κανεις κανενα οδηγο η κανενα Link που να δειχνει πως αλλαζει η προσοψη στο W910? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Δεν νομιζω να βρεις αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο τα βιδακια απο πισω πρωτα και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Geia sas paidia. Kat arxas eimai megalos fun tis Sony Ericsson, ola ta kinita mou tetoia itan. Proxtes pira to W910i me sundesi Cosmote k exo kapoies apories (megales). Me ta proigoumena SE ta kataferna mia xara alla tora me to W910i kapos ta vrika skoura. :lol: 1o. Thelo na rotiso gia to shake control, giati den leitourgei apo mono tou sto walkman (prepei na patas to koumpi W) k den to exei san epilogi stis ruthmeis?????????????????????????????????? :mad: Episis sta paixnidia giati den leitourgei, den einai auta pou exei mesa sumvata????? :confused: 2o. To update manager kata poso einai asfales gia to kinito??? Exo tin ekdosi R1FA030 k skeutomoun na to kano update. (Svinontai ola mesa sto kinito meta to update, k ta mamisia (themata-eikones-hxoi) tis Sony Ericsson??? :worry: 3o. Pira til stin Cosmote simera to proi na mou energopoiisoun to wap gia ta MMS k mou irthan oi ruthmiseis kanonika tis apothikeusa piga tis epele3a, alla akoma den mporo na steilo. Giati??? :( Euxaristo ek ton proteron. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Geia sas paidia. Kat arxas eimai megalos fun tis Sony Ericsson, ola ta kinita mou tetoia itan. Proxtes pira to W910i me sundesi Cosmote k exo kapoies apories (megales). Me ta proigoumena SE ta kataferna mia xara alla tora me to W910i kapos ta vrika skoura. :lol: 1o. Thelo na rotiso gia to shake control, giati den leitourgei apo mono tou sto walkman (prepei na patas to koumpi W) k den to exei san epilogi stis ruthmeis?????????????????????????????????? :mad: Episis sta paixnidia giati den leitourgei, den einai auta pou exei mesa sumvata????? :confused: 2o. To update manager kata poso einai asfales gia to kinito??? Exo tin ekdosi R1FA030 k skeutomoun na to kano update. (Svinontai ola mesa sto kinito meta to update, k ta mamisia (themata-eikones-hxoi) tis Sony Ericsson??? :worry: 3o. Pira til stin Cosmote simera to proi na mou energopoiisoun to wap gia ta MMS k mou irthan oi ruthmiseis kanonika tis apothikeusa piga tis epele3a, alla akoma den mporo na steilo. Giati??? :( Euxaristo ek ton proteron. :) οσον αφορα το πρωτο, δεν γνωριζω καποιο τροπο να δουλευει χωρις να πατας το κουμπι, εδω που τα λεμε αν αλλαζε χωρις το κουμπι θα ηταν χαλια, θα αλλαζε τραγουδι μονο του με το παραμικρο. Στα παιχνιδια, εχει το marble madness στο οποιο κατευθυνεις τη μπαλιτσα με τις κλισεις που δινεις στο κινητο. Για το 2ο ερωτημα, κι εγω με το συγκεκριμενο κινητο δοκιμασα πρωτη φορα το update manager, ειχα λιγο αγχος στην αρχη αλλα αν ακολουθησεις τις οδηγιες ειναι πολυ απλο. Δεν εσβησε τπτ, ολα ηταν οπως και πριν. Για το 3ο δεν ξερω, μηπως θελει λιγη ωρα μεχρι να ενεργοποιηθουν? μπορει να προσπαθεις να στειλεις mms με πολυ μεγαλο μεγεθος φωτογραφιας κτλ, παντως δεν ξερω να σου πω με σιγουρια. ελπιζω να βοηθησα αν και τωρα που βλεπω τις απαντησεις μου μαλλον οχι και τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Euxaristo file. Telika to vrika auto me ta paixnidia k to shake control, alla sto walkman tha eprepe na to exei san epilogi gia na to energopoieis. Ego fovame na to xreisimopoiiso to Update manager, giati den mporesa na kano k backup me to PC Suite (den to eixe energo stis epiloges), isos to doikmaso argotera otan vgoun ekdoseis me arketes allages afou exo tin akrivos proigoumeni. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού με νορμάλ χρήση? Φαντάζομαι ότι έχει καλύτερη αυτονομία από το τραγικό W580! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Den to exo dokimasei akoma se normal xrisi. Se kamia vdomada pistevo pou tha stamatiso na akouo tragoudia k na paizo, tha do poso tha krataei. Pantos leei 400 ores autonomias (perissoteres apo tis 350 pou dinei sto w580i), mexri tora me ti xrisi pou tou kano antexei kana 2-3 meres to polu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Και το W580 υποτίθεται ότι είχε 350 ώρες αναμονής, αλλά κάθε 2 μέρες ήσουν με τον φορτιστή παραμάσχαλα! Μακάρι το W910 στην πράξη να βγει καλύτερο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 παιδια γεια σας...εχω καιρο να μπω. λοιπον πρωτα απολα να πω οτι περα απο το ζ600(αθλιο,το πορτακι τα χε παιξει,εκλεινε κλπ...)δεν ειχα ποτε ξανα ερικσον,κλασικος φαν των νοκια. προσφατα ομως για δευτερη φορα εκανα μπανιο το ν70.τη πρωτη ανοιγε με λευκη οθονη,τωρα δεν ανοιγει...το στεγνσα αλλα τπτ....λεω λοιπον με τα 145ε που μου δινει η βονταφονε ν παρς και γω αυτο το κινητακι. 2 ερωτησουλες ομως. απο καταστημα βοντα ειναι ακριβως στα 100 η διαφορα-οσα μπορω να δσω δηλαδη,θα εχει κατι διαφορετικο?δλδ καπου το λογκο της βονταφονε στη προσοψωη,κανα βονταφονελιβε κουμπι και βονταφονε μενου με χαλασμενα τα εικονιδια?τι απο αυτα αμα το χει μπορω μετα να το βγαλω.και 2η ερωτηση,αμα το παρω απο πλαισιο που το χει κανα 20ευρω παραπανω μπορω να κανω ανανεωση συνδεσης με βονταφονε για να παρω και τα 145 σορυ αν ξαναρωταω κατι παλιο,αλλα πλολλες σελ ρε μαγκες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12plus Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κανει φιλε μου αυτη η μνημη. Παιρνει και 4 giga. Και 8 δεν παίρνει? :rolleyes: Παράθεση Caminando... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilis Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Re paidia giati otan pane na mou steiloun kati me bluetooth to dexetai mono tou to kinito xwris na me rwtisei? Exw tin teleutaia ekdosi logismikou. Se pio palies ekdoseis den ginotan auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Re paidia giati otan pane na mou steiloun kati me bluetooth to dexetai mono tou to kinito xwris na me rwtisei? Exw tin teleutaia ekdosi logismikou. Se pio palies ekdoseis den ginotan auto Μηπως τα κινητα που σου στελνουν τα αρχεια με bluetooth τα εχεις κανει αξιοπιστες συσκευες??Γιατι αν ειναι ετσι, δεν σε ρωταει αν το αποδεχεσαι το αρχειο,απλα μεταφερεται μονο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilis Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μηπως τα κινητα που σου στελνουν τα αρχεια με bluetooth τα εχεις κανει αξιοπιστες συσκευες??Γιατι αν ειναι ετσι, δεν σε ρωταει αν το αποδεχεσαι το αρχειο,απλα μεταφερεται μονο του. Etsi einai, ta exw kanei aksipistes syskeves, den to iksera auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_ Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Γεία σας... Αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους το όπως βλέπετε αρχαίο κινητό μου και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα από τα δύο : k770i ή w910 ? Το w910 έχει καλύτερη(μεγαλύτερη βασικά) οθόνη και είναι περισσότερο music κινητό... Το k770i έχει καλύτερη φωτογραφική και έχει και flas.. Το θέμα είναι ότι μπορώ να συμβίβαστω με τα 2 megapixel και με την μικρή? οθόνη.. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις αλλά θέλω το κινητό μου να είναι κάπως καλό.. Εσείς τι προτείνετε? thanks!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ego to W910i tha sou proteino epeidi to idio pira k ego k se sxesi me to K770i ego to theoro anotero, me moni e3resi tin camera. Emena pantos me xalaei pou den exei autofocus k flash. Oso gia ta megapixel sxedon kanenas den xrisimopoiei ta 3.2 oloi to vazoun pio xamila, logo xoritikotitas. Exo enan filo pou exei to K850i (5 Megapixel) k vazei tin camera sto 1 megapixel gia na min tou pianoun polu xoro oi photo. To mikri othoni fantazome to les eironika, mono mikri den tin les afou ta 3/4 tou kinitou einai othoni!!! To K770i den mou aresei idietera, sxediastika den leei tpt san kinito, kalitera na pareis to K810i me ta idia xaraktiristika (prosopiki mou, apospi polu pio omorfo) i an se endiaferoun toso polu oi photo perimene na pesoun ligo oi times tis neas seiras C. Ego pantos sto proteino to W910i anepifilakta, to mono mionektima tou einai oti thelei prosoxi. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts