Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αυτες που δουλευουν, στην ουσια υπολειτουργουν. Μην το δοκιμασεις καλυτερα.

Τι εννοείς υπολειτουργούν? Γιατι ψαξε ψαξε κατι βρηκα!!!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς υπολειτουργούν? Γιατι ψαξε ψαξε κατι βρηκα!!!

Μπορει να κλειδωσει το κινητο και μετα να χρειαστει service για να το ξαναλειτουργησεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω αναβαθμίσει το κινητό στην τελευταία έκδοση αλλά κάποιες φορές όταν με καλεί κάποιος το τηλέφωνο κλείνει ή κολλάει. Έχω την έκδοση 1200-9123 R1EA033 080218

Έχει κάποιος άλλος παρόμοια προβλήματα (περιμένουνε update δηλαδή) ή να το επιστρέψω για αντικατάσταση;

Ευχαριστώ,

Kosdian

Παιδιά έχω αναβαθμίσει το κινητό στην τελευταία έκδοση αλλά κάποιες φορές όταν με καλεί κάποιος το τηλέφωνο κλείνει ή κολλάει. Έχω την έκδοση 1200-9123 R1EA033 080218

Έχει κάποιος άλλος παρόμοια προβλήματα (περιμένουνε update δηλαδή) ή να το επιστρέψω για αντικατάσταση;

Ευχαριστώ,

Kosdian

Εμενα το κινητο μου ειναι vodafone live κ του εκανα αναβαθμιση απο την sony-ericsson. Η εκδοση λογισμικου που εχω τωρα ειναι η R1DA038. Δεν εχω κανενα προβλημα μετα την αναβαθμιση αλλα ουτε πριν ειχα κατι...Μονο καποια κολληματα στο μενου.Επανεκιννηση δεν μου εκανε ποτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ θέλω να κλειδώσω μονο αρχεία και βρήκα μία εφαρμογή που με καλύπτει πλήρως! Λέγετε File Lock! Αν θέλει κάποιος μπόρω να του την δώσω!!!!:wink:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ W910i ΜΟΥ ΣΤΟ SERVICE ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΩΝ, ΠΟΙΟ SERVICE ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ)?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ W910i ΜΟΥ ΣΤΟ SERVICE ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΩΝ, ΠΟΙΟ SERVICE ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ)?

Στην Καλλιθεα η στον πυργο αθηνων στους αμπελοκηπους.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδια μια ερωτηση.

Οταν παιζει το walkman τα τραγουδια παιζουν γρηγορα...σαν να ειναι γραμενα Χ2 !!!!!

Εχει καμμια ρυθμιση που δεν ξερω ή παει για σερβις??????

Μιχαλης

Βρε παιδια μια ερωτηση.

Οταν παιζει το walkman τα τραγουδια παιζουν γρηγορα...σαν να ειναι γραμενα Χ2 !!!!!

Εχει καμμια ρυθμιση που δεν ξερω ή παει για σερβις??????

θελει φλσαρισμα του λογισμικου,εχει κολλησει ο player

:)

Σημερα εκανα κι'εγω παραγγελια απο το πλαισιο το συγκεκριμενο κινητο,δυστηχως οχι για εμενα αλλα για φιλο μου.κοστος αγορας 279 ευρο :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα εκανα κι'εγω παραγγελια απο το πλαισιο το συγκεκριμενο κινητο,δυστηχως οχι για εμενα αλλα για φιλο μου.κοστος αγορας 279 ευρο :)

Στα Mediamarkt εχει 275.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα Mediamarkt εχει 275.

Και που θα βρω mediamarkt?? :worry: δεν εχει τιποτα :!:

και τωρα για 4ευρο δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση.ασε που ξερω περιπτωσεις με κινητα αγορασμενα απο το εν'λογω καταστημα..και απο εξυπηρετηση και αμεση αλλαγη.ουτε κουβεντα :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ήρθε και μένα χτες το απόγευμα... ένα θα πώ, το κινητό απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

Πάω δουλειά και επανέρχομαι με εντυπώσεις! :D

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

θελει φλσαρισμα του λογισμικου,εχει κολλησει ο player

Μηπως μπορειτε να βοηθησετε το γεροντα ,με περισσοτερες λεπτομερειες????:D

Μιχαλης

Απο ακτινοβολια πως παει το κινητο ρε παιδια εγω το εχω κανα μηνα και νομιζω οτι εχει διαφορα απο προηγουμενα κινητα της ιδιας εταιρειας.Μια μερα οπως μιλαγα πονεσε το αυτι μου και γενικα εχω κατι πονοκεφαλους εσεις εχετε διαπιστωσει κατι τετοιο η θελω τρελογιατρο.Κατα τα αλλα ειναι φοβερο κινητο,μονο εκεινος ο χαμος με τα αρχεια που τα βαζει οπου θελει αυτο βλεποντας τα απο τα πολυμεσα.Μονο απο την διαχειριση αρχειων βγαζω ακρη.

Μου ήρθε και μένα χτες το απόγευμα... ένα θα πώ, το κινητό απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

Πάω δουλειά και επανέρχομαι με εντυπώσεις! :D

με γειά σου!!Περιμενουμε εντυπωσεις!:D

Κ κατι αλλο...Ο φορτιστης εχει υποδοχη απο πισω.:X Τί ρόλο έχει? Μηπως για να βαζω το handsfree ενω το φορτίζω?:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο ακτινοβολια πως παει το κινητο ρε παιδια εγω το εχω κανα μηνα και νομιζω οτι εχει διαφορα απο προηγουμενα κινητα της ιδιας εταιρειας.Μια μερα οπως μιλαγα πονεσε το αυτι μου και γενικα εχω κατι πονοκεφαλους εσεις εχετε διαπιστωσει κατι τετοιο η θελω τρελογιατρο.Κατα τα αλλα ειναι φοβερο κινητο,μονο εκεινος ο χαμος με τα αρχεια που τα βαζει οπου θελει αυτο βλεποντας τα απο τα πολυμεσα.Μονο απο την διαχειριση αρχειων βγαζω ακρη.

Συμφωνα με την SONY, SAR εχει 0,74. Ε δεν ειναι κ πολυ...Εγω μιλαω περιπου 30 λεπτα την ημερα και πιο πολυ χρησιμοποιώντας Hands free καθ'ότι είναι πιο δυνατος ο ήχος. Τώρα για πονοκεφάλους,δεν παρατήρησα κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω τότε τι μπορεί να συμβαίνει!

Είχαν και τα 2 κινητά τα ίδια θέματα;Δηλαδή θ'εματα όπως το:Hidden Peak και το Eclipse?(Αυτά είναι 2 αππ'τα flash θέματα που έχει το W910).Αν τα έχουν,στο δικό σου δεν παίζουν δηλαδή;

Παιδια ξερετε πως βγαινει το μενου σε κυκλικη μορφη;

με γειά σου!!Περιμενουμε εντυπωσεις!:D

Κ κατι αλλο...Ο φορτιστης εχει υποδοχη απο πισω.:X Τί ρόλο έχει? Μηπως για να βαζω το handsfree ενω το φορτίζω?:O

Thanx Τόλη!

Ναί για αυτό είναι :)

Λοιπόν το κινητό είναι πολύ ωραίο! Μακράν το πιό λειτουργικό και όμορφο κινητό που είχα ποτέ. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πλαστικά και ο μηχανισμός slide φαίνεται ότι θα κρατήσει, τουλάχιστον καιρό μέχρι να το βαρεθώ.

Ήρθε με την 30, του έβαλα την 33 και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, φυσικά και είναι πάρα πολύ νωρίς! Το μενού ταχύτατο, αρκετά λειτουργικό αν και πρέπει να φάω μερικές ώρες να συνηθίσω από τα Nokia, Sharp κτλ που είχα! Η οθόνη πολύ καθαρή, ευκρινέστατη τα χρώματα ζωντανά. Από λειτουργίες πάω να το εξερευνήσω παράλληλα με το εγχειρίδιο και επανέρχομαι!

Τι με έχει χαλάσει λίγο: Η μαυρίλα όταν πέφτει idle, πρέπει να πατήσεις κάτι να δεις αν έχεις μηνύματα κλήσεις κτλ... Ανοιχτό τα δύο μέρη δείχνουν να έχουν "μπόσικα" :) δηλαδή το πάνω μέρος κινείται ελάχιστα, κλειστό είναι οκ. Δεν ξέρω αν έχει τις εξής λειτουργίες, πάω να διαβάσω το εγχειρίδιο

1) Τόνος πλήκτρων δεν αυξομειώνεται?

2) Μπορείς να ορίσεις διαφορετικό ήχο ανά ομάδα?

3) Αλλάζει ο χρόνος που κλειδώνουν αυτόματα τα πλήκτρα?

Αυτός που έγραψε το Sony Media Manager πρέπει να ήταν πολύ @@ρας. Μακράν το χειρότερο λογισμικό που έχω δεί στη ζωή μου... Πέταξα τα κομμάτια με drag-drop στην κάρτα, έφτιαξα playlists ανα φάκελο και τελείωσε η υπόθεση... Μουσική αναπαραγωγή από τα ακουστικά είναι υπέροχη! Απορώ με μερικούς που το ήθελαν πιό δυνατά... ρε παιδιά θα κουφαθείτε :rolleyes:

Κάμερα δεν με ενδιαφέρει δεν έχω τραβήξει ποτέ φωτογραφία από κινητό. Να ακούσω μουσική από το ηχείο πάλι δεν με ενδιαφέρει. Το ραδιόφωνο αποθηκεύει 20 σταθμούς και το RDS παίζει άψογα (στα Nokia τραβάει ζόρι).

To HBH-PV702 παίζει άψογα και απαντά αμέσως (στο προηγούμενο έπαιζε όπως να 'ναι...). Τι άλλο.... πολύ μικρό και λεπτό, πολύ περισσότερο απότι περίμενα, χωράει σε τσέπη υπέρ-άνετα! Το κουμπί για να αλλάζεις κομμάτια με την κίνηση είναι καθαρό παπατζηλίκι, πατάς το κουμπάκι και προχωράει :)

Μερικές παρατηρήσεις που αξίζουν επισήμανση!

1) Ο αισθητήρας φωτισμού κάνει δουλειά! Όταν υπάρχει πολύ φως τότε η οθόνη ωτίζει περισσότερο ενώ στο σκοτάδι ο φωτισμός χαμηλώνει! Το τσέκαρα χτές...

2) Το TrackID παίζει! Δεν το πίστευα όταν διάβαζα τα specs πριν το αγοράσω. 3 κομμάτια έβαλα από ράδιο και τα βρήκε το άτιμο! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ, για μένα...

3) Αληθεύει ότι ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις δικά σου άλμπουμ φωτογραφιών? Μόνο ότι κάνει μόνο του με βάση την ημερομηνία?

Αυτά τα ολίγα για αρχή, πάω να το εξερευνήσω και επανέρχομαι!

Νίκος

Ξερετε που μπορω να βρω το θεμα "eclipse" για το κινητο μου? οπως κ καποιο παιχνιδι, που νομιζω κανει χρηση τον αισθητηρα προσανατολισμου?! Εμενα δεν ειχε κανενα απο αυτα μεσα.(μαλλον επειδη ειναι vodafone live). Επισης,εχω δει κατι ομορφα shake θεματα-wallpaper στο youtube. Μπορουμε να τα βρουμε καπου?:ninja:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερετε που μπορω να βρω το θεμα "eclipse" για το κινητο μου? οπως κ καποιο παιχνιδι, που νομιζω κανει χρηση τον αισθητηρα προσανατολισμου?! Εμενα δεν ειχε κανενα απο αυτα μεσα.(μαλλον επειδη ειναι vodafone live). Επισης,εχω δει κατι ομορφα shake θεματα-wallpaper στο youtube. Μπορουμε να τα βρουμε καπου?:ninja:

Στείλε μου με ΠΜ ένα mail σου να σου στείλω το eclipse :)

Χτές μου έστειλαν μια εικόνα που είναι κάτι σαν trick όταν την τρέχεις κλείνει και ξανά ανοίγει το κινητό μήπως ξέρει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε και άλλες τέτοιες εικόνες???

Χτές μου έστειλαν μια εικόνα που είναι κάτι σαν trick όταν την τρέχεις κλείνει και ξανά ανοίγει το κινητό μήπως ξέρει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε και άλλες τέτοιες εικόνες???

Δεν την ανεβαζεις να δουμε και εμεις τι ειναι??

• The title was changed to Sony Ericsson W910i