Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναμενόμενο για SE κινητό..Εδώ έριξε μέσα σε μια εβδομάδα την τιμή του W890 45(!!!!!) ολόκληρα ευρώ,μέσα σε μια βδομάδα κυκλοφορίας...

Από κει και πέρα,θα διαφωνήσω..Το κινητό είναι το ίδιο σε δυνατότητες με το Κ850(η μόνη διαφορά ότι δεν παίρνει και MicroSD κάρτες,αλλά από την άλλη έχει μεγαλύτερη οθόνη),με χειρότερη κάμερα απ'το Κ850 αλλά πληρέστερο music player...Επιρποσθέτως,έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,είναι λεπτό και γενικά αρέσει και ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του.Πιστεύω ότι ίσως να μην άξιζε τα 410 ευρώ που είχε την 1η εωδομάδα κυκλοφορίας,αλλά τα 350-360 ευρώ τα άξιζε σίγουρα...Άποψή μου βέβαια...

Υ.Γ.:Έχω και το Κ850 και προτιμώ να παίρνω το 910 μαζί μου παρά το Κ850,λόγω μεγαλύτερης οθόνης(σερφάρω στο Internet) και πιο μικρού πάχους.Το 850 το παίρνω μόνο όταν πάω κάπου και θέλω να βγάλω φωτό...Κατά τα άλλα,προτιμώ 910(από άποψης λογισμικού είναι ακριβώς ίδια,οπότε εκεί δεν υπερτερεί κάποιο σε ταχύτητα λειτουργίας ή΄λιγοτερα bugs...) :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά βρέθηκε ακρη με τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο μέσω επαφών. Περνώντας στην τελευταία καρτέλα της επαφής την ημερομηνία των γενεθλίων αυτόματα ενημερώνεται και το ημερολόγιο και καταχωρεί την ημερομηνία σε όλα τα έτη σαν ολοήμερη ενέργεια. Αν όμως μεταφέρεις τις επαφές από άλλο κινητό τότε δυστυχώς δεν κάνει ενημέρωση.

Έπισης να αναφέρω ότι σήμερα έκανα debranding το κινητό μέσω Davinci. Ήταν Wind+ και τώρα πιά είναι ένα απλό W910i.

Ο μηχανισμος του slider πώς ειναι?Είναι σφιχτό ή έχει κάποιο τζόγο?Έχετε παρατηρήσει καποιο "χαλαρωμα" στην καθημερινή χρήση?:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο μηχανισμος του slider πώς ειναι?Είναι σφιχτό ή έχει κάποιο τζόγο?Έχετε παρατηρήσει καποιο "χαλαρωμα" στην καθημερινή χρήση?:worry:

Χωρις να το εχω το κινητο,αλλα με κριτηριο αλλα slider κινητα της Sony Ericsson(w580i)

τα κινητα σε αυτο το τομεα ειναι κορυφη.πιστευω κατι αντιστοιχο θα ισχυει και για το w910i.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω το κινητο εδω κ περιπου 20 μερες κ δεν εδω δει καποιο χαλαρωμα. ειναι αψογο μεχρι στιγμης.:D

εγω εχω το κινητο εδω κ περιπου 20 μερες κ δεν εδω δει καποιο χαλαρωμα. ειναι αψογο μεχρι στιγμης.:D

Απο μπαταρια πως παει??? με χρηση flight mode ποση αναμονη εχει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο μπαταρια πως παει??? με χρηση flight mode ποση αναμονη εχει??

απο μπαταρια κραταει γυρω στις 3 μερες. δεν εχω ακομα χρησιμοποιησει το flight mode οποτε δεν ξερω.

απο μπαταρια κραταει γυρω στις 3 μερες. δεν εχω ακομα χρησιμοποιησει το flight mode οποτε δεν ξερω.

3 μερες γι'αυτο το κινητο με τοσο μεγαλη οθονη και τετοιες λειτουργιες το θεωρω πολυ καλο.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 μερες γι'αυτο το κινητο με τοσο μεγαλη οθονη και τετοιες λειτουργιες το θεωρω πολυ καλο.:D

πραγματικα ειναι πολυ καλο! αν ειχε κ λιγο καλυτερη καμερα δεν θα το σκεφτομουν καθολου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικα ειναι πολυ καλο! αν ειχε κ λιγο καλυτερη καμερα δεν θα το σκεφτομουν καθολου!

Εμ η καμερα ειναι που χαλαει ολο το σκηνικο!! με τετοια αθονη σε ιντσες..εβαλα καμερα 2mp και στο κ770ι με πολυ μικροτερη οθονη βαλανε 3mp :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως η καμερα το χαλαει πολυ το κινητο. εγω οταν θελω να βγαλω φωτογραφιες βγαζω με το κ750 που εχω. πιστευω ειναι πολυ καλυτερες.

οντως η καμερα το χαλαει πολυ το κινητο. εγω οταν θελω να βγαλω φωτογραφιες βγαζω με το κ750 που εχω. πιστευω ειναι πολυ καλυτερες.

ευτυχως το πηραν χαμπαρι και εβαλαν στο 890 3mp καμερα...ελπιζω να συνεχισουν ετσι

:)

γεια σας και παλι,νεο προβλημα!οταν ανοιγω το κινητο μου εμφανιζει κοκκινι σημειωση λεγωντας εαν θα σθνεχισω το Format ακομη και αν χαθουν οι επαφες μου!φυσικα παταω οχι!αλλα ειναι επιφοβο και εκνεθριστικο κατηε φορα τι πρεπει να κανω χερει κανεις κατι?βοηθεια

xexe oreo to milaraki. kati tetio skeftomoun na kano ala me ta logos tis DHARMA apo to lost, ala den exo xrono na ta metatrepso ola se vector gia na ta peraso sto flash :(

An taxei kapios se vector morfh, kai diavazei afto to minima as kanei ena kopo na mou stilei ena pm :)

• The title was changed to Sony Ericsson W910i