kotsianis7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Μπορείς εάν θέλεις,να κατεβάσεις themes από οποιοδήποτε μοντέλο της SE!Στη συνέχεια,μπορείς να κατεβάσεις απο τη διεύθυνση developer.sonyericsson.com ένα πρόγραμμα ονόματι Themes Creator που είναι το επίσημο πρόγραμμα της SE για δημιουργία θεμάτων και να μετατρέψεις όλα τα θέματα για να παίζουν στο W910i!Αυτή είναι η λύση για το αν σ'αρ'εσουν πολύ κάποια θέματα και δεν μπορείς να τα βρεις διαθέσιμα για το μοντέλο σου!Ένα κλικ και τα έκανες συμβατά με το W910i! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παιδιά τίποτα themes που θα βρούμε ? :rolleyes: Απο εδώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 ευχαριστώ φίλος :) Σήμερα το πήρα το κινητό. Για τα 282ευρώ που έδωσα το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Να κάνω μια ερώτηση ? Στις ρυθμίσεις επικοινωνίας δεδομένων επιλέγω μόνο gsm και οχι gsm - gprs αλλά το σημαδάκι g στην μπάρα του σήματος παραμένει. Αλλα έχει εξαφανιστεί το συνεφάκι που δείχνει το σήμα του 3G.Δεν έχω πρόβλημα έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 ευχαριστώ φίλος :) Σήμερα το πήρα το κινητό. Για τα 282ευρώ που έδωσα το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Να κάνω μια ερώτηση ? Στις ρυθμίσεις επικοινωνίας δεδομένων επιλέγω μόνο gsm και οχι gsm - gprs αλλά το σημαδάκι g στην μπάρα του σήματος παραμένει. Αλλα έχει εξαφανιστεί το συνεφάκι που δείχνει το σήμα του 3G.Δεν έχω πρόβλημα έτσι ? κανονικα εφοσον επιλεγεις μονο gsm θα πρεπει να μην εμφανιζεται το G. Ισως να εμφανιζεται...οταν στελνεις mms και αυτο για λιγο χρονικο διαστημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 To g μαλλον είναι κάτι άλλο. Το κινητό έχει λειτουργία στο menu του 3G-gsm και gsm. Οταν έχεις το 3G σου βγάζει ένα τετραγωνάκι και γράφει 3G. Στο gsm φεύγει αυτό. Αλλά το g μένει μόνιμα αριστερά. ενα μικρούλι είναι. Ε απλά το χουν ίσως για να σου δείξει οτι το δίκτυο υποστηρίζει την υπηρεσία 3G :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 To g μαλλον είναι κάτι άλλο. Το κινητό έχει λειτουργία στο menu του 3G-gsm και gsm. Οταν έχεις το 3G σου βγάζει ένα τετραγωνάκι και γράφει 3G. Στο gsm φεύγει αυτό. Αλλά το g μένει μόνιμα αριστερά. ενα μικρούλι είναι. Ε απλά το χουν ίσως για να σου δείξει οτι το δίκτυο υποστηρίζει την υπηρεσία 3G :D Το G οπως ειπα ειναι το gprs.τωρα σε εσενα γιατι δεν φευγει δεν ξερω.παντως σε αλλα κινητα 3g της SE οταν το απενεργοποιεις το gprs το σηματακι φευγει απο την οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Δεν έχω δει να γίνεται περισσότερη διαφήμιση σε κινητό... Η τιμή του είναι κάπως τσουχτερή, όπως ήταν & του W850 που αντικατέστησε. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 ευχαριστώ φίλος :) Σήμερα το πήρα το κινητό. Για τα 282ευρώ που έδωσα το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Να κάνω μια ερώτηση ? Στις ρυθμίσεις επικοινωνίας δεδομένων επιλέγω μόνο gsm και οχι gsm - gprs αλλά το σημαδάκι g στην μπάρα του σήματος παραμένει. Αλλα έχει εξαφανιστεί το συνεφάκι που δείχνει το σήμα του 3G.Δεν έχω πρόβλημα έτσι ? Mα δεν υπάρχει πρόβλημα που εμφανίζει το G..Θέλει να δείξει ότι βρίσκεσαι σε δίκτυο GSM που υποστηρίζει την υπηρεσία GPRS!Απλό... :rolleyes: Ούτε στα άλλα μοντέλα νομίζω δε φεύγει το μπλε τρίγωνο που υποδεικνύει το GPRS(μιλάω για την πλατφόρμα DB2020),όταν απενεργοποιείς το 3G!Μάλλον λάθος διατύπωση του μενού!Έπρεπε να έχουν επιλογές:1)3G/HDPA-GSM/GPRS και 2)GSM/GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ε ναι. Πάντως το κινητό είναι φοβερό. Το έχω δύο βδομάδες , η μπαταρία κρατάει 4 μέρες περίπου :) Απο φωτογραφίες την μέρα βγάζει καλές. Ετσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει κάμερα σε κινητό τηλέφωνο. Απο design και οθόνη είναι οτι καλύτερο έχω δει στην sony ericsson :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 etsi etsi..to kinito einai gigantas!!!kai gw thn 1h mera to eixa liwsei olo estelna!! kai d kolise katholoy..!! to mono problhma poy exo egw kai ena palikari apo edw!kamia fora poly spania nekronei olo to kinito kai anagazese na vgaleis tin mpataria gia na to aniksis..anyway kamia thikoula kalh yparxei??? gia to kinitaki mas? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ..anyway kamia thikoula kalh yparxei??? gia to kinitaki mas? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250179584621&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=015 Εγω πήρα αυτήν απο Ebay. Νομίζω έδωσα γυρω στα 12 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 geia sas paides egw eimai kainourgios edw kai ithela na sas rwtisw exw to w910 to pira tin deftera...shake control dn exei??? to evala sto walkman to kounaga taka touka alla tpt piga tropos anaparagogis tpt dn eixe ti na kanw? Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 geia sas paides egw eimai kainourgios edw kai ithela na sas rwtisw exw to w910 to pira tin deftera...shake control dn exei??? to evala sto walkman to kounaga taka touka alla tpt piga tropos anaparagogis tpt dn eixe ti na kanw? Πρέπει να κρατάς πατημένο το πλήκτρο "w"alkman στην κορυφή του τηλεφώνου. Εν τω μεταξύ στο manual δεν το αναφέρει και λέει ότι ενεργοποιείται από μενού...μάλλον τυπώθηκε βασισμένο σε παλιό Firmware. Πάντως είναι μ@λ@κία ο τρόπος αυτός για μια λειτουργία που υποτίθεται ότι εξηπηρετεί την αλλαγή των Tracks χωρίς να ασχολείσαι με κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 thnx filaaara plaka exei:D:D Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Ταιριαζουν κουτι οι χιλιες-μυριες original θηκες του V3 που τις βρισκεις σε ολα τα καταστηματα και ειναι ποιοτικοτατες! και με μαγνητη! και σε τιμη πολυ καλη.εγω θυμαμει ειχα παρει μια με 15 ευρο και δερματινη ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Σε μένα η έκδοση λογισμικού είναι η R1CA029. Αλλά δεν έχει πρόβλημα. Οπότε πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να το κάνω Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Πως να το κάνω Online ? εχω και το καλώδιο usb DCU-65. Κατέβασα κανονικά το SEUS το εγκατέστησα και ξεκίνησα την διαδικασία αναβάθμισης. Αλλα μου βγαλε το εξής http://img111.imageshack.us/img111/4868/11297816lo0.jpg Το λογισμικό μου είναι R1CA029 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 paidia kai egw exw tin idia ekdosi (R1CA029) kai den exw provlima. to mono pou exw paratirisei einai oti kamia fora kollaei to pliktro me tis suntomeuseis kai den kanei tpt. ola ta alla leitourgoun kanonika (an pas mesa apo to menu) me mia epanekkinisi ola einai komple. mipws kserei kaneis (sorry, an exei idi anaferthei) poies oi diafores stin anvathmisi apo R1CA029 se R1CA039.?? pantws apopsi mou einai oti einai polla ta lefta. eidika gia emena pou xrisimopoiousa tis photo apo w810 suxna me exei ksenerwsei. opoios exei stathero xeri den tha exei provlima. egw prepei na traviksw 2 kai 3 fores to idio thema gia na to vgalw kala. skeftomai sovara na to dwsw kai na paw gia k800 pou einai kai se prosfora... na eiste kala oloi... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 οκ haki θα δούμε απο δευτέρα :) Ε λογικά θα κυκλοδορήσει και σε μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 eyxaristw gia tis thikes!! tou v3 re pedia pia einai??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πάντως όσο κι αν επαινείτε το κινητό.............τα παράπονα σε πολλά forum για πολύ χαμηλό ακουστικό κατα την ομιλία ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!! Καμιά σχέση με το Κ750 στην ένταση του ακουστικού και την καθαρότητα ήχου κατα την κλήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πάντως όσο κι αν επαινείτε το κινητό.............τα παράπονα σε πολλά forum για πολύ χαμηλό ακουστικό κατα την ομιλία ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!! Καμιά σχέση με το Κ750 στην ένταση του ακουστικού και την καθαρότητα ήχου κατα την κλήση! Για δώσε κανένα Link...εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα συνομιλίας και είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα σε αυτό τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Για δώσε κανένα Link...εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα συνομιλίας και είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα σε αυτό τον τομέα. Δηλαδή πόσα κινητά και ποιά είχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δηλαδή πόσα κινητά και ποιά είχες? Αυτά θυμάμαι: Panasonic G520, Panasonic GD90, Siemens S25, Alcatel 511, Siemens SL45, Siemens SX1, SE P900, Motorola MPX200, Panasonic X100, SE K700, VK Mobile VK2000, Qtek 2020, Qtek S100 Μήπως εννοείς τον ήχο από το εξωτερικό ηχειάκι; Γιατί σε σύγκριση με του αδερφού μου το K750i ακούγεται καθαρότερα από το ακουστικό. Τέσπα, μπορείς να μου δώσεις τα Link που τα διάβασες αυτα; Με ενδιαφέρει να μαθαίνω τα προβλήματα του W910i που αντιμετωπίζουν και άλλοι χρήστες για να έχω το νου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ποτε θα βγεί η R1CA039 oeo oeo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts