MaIdeN Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 thanx file tha dw ti tha kanw...an kai exw faei kolhma me to kinito mallon kata 99% paw to perno..maresei poly! etsi kialios alo sirtaroto kinito sonye den leei ayth ti stigmi..oreo einai kai to s500 alla tou loipoune polla opote tha katalikso se ayto..e3aloy perimena 1,5 xrono peripoy mexri na paro kainoyrio kinito gia na bgh kati pou na mou aresei!! na perimenw allo den leei :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Τι εννοεις!! :blink: το w910i εννοω :) Είπες ότι με τα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να πάρει καλύτερο τηλέφωνο.Κ σε ρώτησα πες μου ποιο καλύτερο τηλ μπορώ να πάρω με τα ίδια χρήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Είπες ότι με τα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να πάρει καλύτερο τηλέφωνο.Κ σε ρώτησα πες μου ποιο καλύτερο τηλ μπορώ να πάρω με τα ίδια χρήματα! Α!! και παλι δεν καταλαβα! συγγνωμη! με αυτα τα λεφτα θα επαιρνα k800i που ειναι σε προσφορα..και θα μου 'μεναν και 200 ευρο στην καβαντζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Α!! και παλι δεν καταλαβα! συγγνωμη! με αυτα τα λεφτα θα επαιρνα k800i που ειναι σε προσφορα..και θα μου 'μεναν και 200 ευρο στην καβαντζα. Nαι αλλά το κ800 είναι αρχαίο κινητό....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Nαι αλλά το κ800 είναι αρχαίο κινητό....:blink: E όχι και αρχαίο!!!!:(είναι πολύ:cool: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Nαι αλλά το κ800 είναι αρχαίο κινητό....:blink: Αρχαιο δεν ειναι,1 χρονου και κατι μηνες ειναι.ομως τετοιο κινητο και σε αυτα τα χρηματα και με αυτες τις δυνατοτητες..δυσκολα θα βρεις στην αγορα. τωρα αμα εσυ..θελεις το κινητο για "μοστρα" πηγαινε παρε το w910i και χαλαλι σου τα παραπανω χρηματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Παρε τζαμπα πραμα! http://sethpo.com/Original-SE-Themes.html Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 thanx file tha dw ti tha kanw...an kai exw faei kolhma me to kinito mallon kata 99% paw to perno..maresei poly! etsi kialios alo sirtaroto kinito sonye den leei ayth ti stigmi..oreo einai kai to s500 alla tou loipoune polla opote tha katalikso se ayto..e3aloy perimena 1,5 xrono peripoy mexri na paro kainoyrio kinito gia na bgh kati pou na mou aresei!! na perimenw allo den leei :) Μπορεις να αναφερειες αυτα που λειπουν απο το s500 σε σχεση με το w910?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Μπορεις να αναφερειες αυτα που λειπουν απο το s500 σε σχεση με το w910?? η οθονη του..η καρτα μνημης του..και το ραδιοφωνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 η οθονη του..η καρτα μνημης του..και το ραδιοφωνο! Καλα για το ραδιοφωνο το δεχομαι και πες και οτι το w910 εχει πιο μεγαλη οθονη αλλα σιγα τη διαφορα για την καρτα μνημης.. Τι λετε αξιζουν τα παραπανω χρηματα που κανει το w910?? Help me pls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 τιποτα:/ισα ισα που το s500 παιζει πιο δυνατα απο το w910:/ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 παιδια το πηρα το κινητακι δεν αντεξα στο πιρασμο !!! ειναι ολα τα λεφτα...1η μουρη!!!η οθωνη του ολα τα λεφτα!!και απο ποιοτητα ο ηχος τα σπαει στο μεγαφωνο!!!εχει πλακα και το shake me που αλλαζεις τα κοματια κουνοντας το!!!τι να πω ειμαι ευχαριστημενος..2 ωρες μετεφερα αρχεια βιντεο,μπ3 κλπ... απο το παλιο κινιτο και απο το pc τετιο καρβουνο που ειναι το pc μου.. παλυ καλα τα μετεφερε ολα!!το μονο που με ενοχλησε λιγακη ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα το ξεπερασα ολα μια συνηθεια ειναι :P και αν παρατηρησα καλα η ανοιχτη ακροαση του πρεπει ναναι χαλια δεν ειναι δυνατη...αυτα!!!ολα τα αλλα ειναι κομπλε!!! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 παιδια το πηρα το κινητακι δεν αντεξα στο πιρασμο !!! ειναι ολα τα λεφτα...1η μουρη!!!η οθωνη του ολα τα λεφτα!!και απο ποιοτητα ο ηχος τα σπαει στο μεγαφωνο!!!εχει πλακα και το shake me που αλλαζεις τα κοματια κουνοντας το!!!τι να πω ειμαι ευχαριστημενος..2 ωρες μετεφερα αρχεια βιντεο,μπ3 κλπ... απο το παλιο κινιτο και απο το pc τετιο καρβουνο που ειναι το pc μου.. παλυ καλα τα μετεφερε ολα!!το μονο που με ενοχλησε λιγακη ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα το ξεπερασα ολα μια συνηθεια ειναι :P και αν παρατηρησα καλα η ανοιχτη ακροαση του πρεπει ναναι χαλια δεν ειναι δυνατη...αυτα!!!ολα τα αλλα ειναι κομπλε!!! me trelenei kai emena to kinitaki otan pesei i timi stin 4ara M2 sony (otan vgei) i stin 8ara to pira mexalaei to flash kai i kamera kai sto oti to W850 exei poli dinato kai kalo ixo apo to ixeio se sxesi me ola ta SE kai fisika me to w910 Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παιδιά,κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι στα walkman μοντέλα δεν μπορείς να βάλεις δικά σου θέματα αλλά μόνο αυτά που έχει φορτώσει η ericsson. Αληθεύει? Αν βρω από το νετ θέματα δεν θα μπορώ να τα περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISGEO2 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Εγώ με δύο walkman που είχα και έχω παίρνει κανονικά ότι θέματα θέλεις(W550 & W850) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeVIL69 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 me trelenei kai emena to kinitaki otan pesei i timi stin 4ara M2 sony (otan vgei) i stin 8ara to pira mexalaei to flash kai i kamera kai sto oti to W850 exei poli dinato kai kalo ixo apo to ixeio se sxesi me ola ta SE kai fisika me to w910 ξερω ποσο καλο ειναι το ηχειο του 850 αλλα δεν εχω ακουσει το 910.τα χεις συγκρινει ή υποθετεις τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 με εκανε εντυπωση οτι δεν εχει ζοομ στην καμερα οταν θες να βγαλεις φοτογραφια μονο στο βιντεο εχει! και στο walkman player με τα ακουστικα με τερμα το εκουαλα'ιζερ δεν βγαζει τον δυνατο τρελο ηχο οπως στο 810ι που κοντευες να κουφαθεις..αν ξερει κανεις τι πεζει απο αυτους που το εχουνε??σε καμια αναβαθμιση ισος διορθοθη τπτ στην ενταση η μπα???και το αλλο καμια φορα μου πεταει ενα εικονιδιο {H} πανω αριστερα διπλα απο την κατασταση του σηματος του δικτιου και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!!! στο μανιουλ δεν εχει σχετικο θεμα για τα εικονιδια...Εκανα και τις ρυθμισεις του wap και MMS απο τη ΣΕ το site μου σταλθηκαν οι ρυθμισεις ολα καλα τα αποθηκευσα..παω να μπω vodafone live η γενικα στο ιντερνετ προσπαθει κανει συνδεση και μου λεει Αποτυχια Συνδεσης.Ελεγξτε τις ρυθμισεις .Εαν το προβλημα επιμενει,καλεστε το λειτουργο σας για υποστηριξη!!τι να πεζει?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ειναι το HSDPA... πρεπει να επιλεξεις ως κυριο προφλ συνδεσης αυτο που σου στειλανε και οχι καποιο αλλο. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Εγώ με δύο walkman που είχα και έχω παίρνει κανονικά ότι θέματα θέλεις(W550 & W850) Αποκλειεται να παιρνει themes απο το w550i οταν το κινητο εχει αναλυση οθονης 176x220 pixel.και το w910i να εχει 240X320! καποιο λαθος κανεις :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 w900 ftw!!! Μαλλον θα το ξαναγορασω... καλο το 7710 σαν mp3 player αλλα πολυ μεγαλο και αργο... sorry 4 the off topic :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISGEO2 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Αποκλειεται να παιρνει themes απο το w550i οταν το κινητο εχει αναλυση οθονης 176x220 pixel.και το w910i να εχει 240X320! καποιο λαθος κανεις :blink: Έχεις δίκιο.Και κάτι παλιά θέματα ωραία που είχα μου τα δείχνει μισά στο 850:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 kai ti einai to HSDPA ???? tespa esvisa tis rythmisis tis ksanaestila ola kala ta apothikeyo Ta mms doyleyoune to internet tpt moy vgazei paly apotyxia syndeseis.... AAAA ti na kanw :( ok to brika ti einai...High-Speed Downlink Packet Access diabasa kai to sxetiko thema! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 kalispera paidia! To pira kai egw proxthes to tilephonaki. enw mou aresei polu san souloupi me ksenerwnei apisteuta to ixio tou. nomizeis oti den exei katholou bassa. kai episeis me ksenerwnei to menu tou pou to kanane tupou nokia. oles oi foto mazi kai ola tragoudia mazi. den mporeis na to arxeiothetiseis opos theleis esy me fakelous. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 kalispera paidia! To pira kai egw proxthes to tilephonaki. enw mou aresei polu san souloupi me ksenerwnei apisteuta to ixio tou. nomizeis oti den exei katholou bassa. kai episeis me ksenerwnei to menu tou pou to kanane tupou nokia. oles oi foto mazi kai ola tragoudia mazi. den mporeis na to arxeiothetiseis opos theleis esy me fakelous. Γινεται στο walkman,κανεις δικη σου playlist. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 nai sto walkman ginetai kaneis dikoys soy fakeloys kai ta bazeis opos thes esy ta mp3..tora gia photo kai video ontos mamakia den exei na kaneis ekei fakeloys....nai file ksenera den exei katholoy baso...otan bazeis ta akoystika sto megabass kiolas den kanei tpt.... sketo to hxeio emena bgazei ikanopoihtiko hxo den me kseneronei. edw sto 810 sto megabas koopanoyse aberta apo ta akoustika...to eniothes to baso!!! kserei kaneis ti pezei sxetika me to logismiko tou???an vgeike kanena kainoyrio h ayto einai to telyteo ?? 1200-9123 R1CA029070922 ?? hthela na rotiso kai kati sxetika me th mpataria poy me kanei! thn proti mera kanonika to ebala gia fortisi kana 8oro.meta otan ftanei sta kokkina to bazo gia fortisi kai to klino blepw meta apo merikes ores, leei plhris fortisi orea to anigo enw einai akoma sti mpriza, molis to anikso kai mpw sto menoy dixnei h mpataria oti akoma fortizei apo thn arxh!!! patao ta plaina -+ na dw katastasi leei 97% h 98% meta apo ligo dixnei oti fortizei to teleyteo kommati tis mpatarias mono..patao paly thn katastasi blepw mpataria 100% alla ayto sinxexize na fortizei to teleyteo komati... ti lete na einai kana problhma tou logismikoy?? d to afisa na dw ama fortisei kai to teleyteo komati to ebgala apo th fortisi afoy eida oti elege 100% ! ayto moy to ekane 2 fores...ti lete na einai? episeis me to internet akoma exw problima den mporo na sindetho !!! :( Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts