fadasma_fiat Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Παιδιά από τότε που έκανα αναβάθμιση είχαν σβηστεί τα video επίδειξης του κινητού,από ένα άλλο ίδιο k850 μου έστειλαν τα video αλλά εξακολουθεί στο μενού ψυχαγωγία--->επίδειξη να είναι γκριζωμένη και στο info που πατάω να μου λέει ότι έχει σβηστεί το video από τη μνήμη του τηλεφώνου ενώ είναι στην μνήμη του τηλεφώνου στην ίδια ακριβώς τοποθεσία όπου τα έχει εργοστάσιο το κινητό,τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Παιδια ψαχνει ενας φιλος μου καρτα για το κινητο και μου ειπε οτι παιρνει MicroSD. Σιγουρα παιρνει τετοια;; Θα αναγνωριζει την 4GB? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Παιδια ψαχνει ενας φιλος μου καρτα για το κινητο και μου ειπε οτι παιρνει MicroSD. Σιγουρα παιρνει τετοια;; Θα αναγνωριζει την 4GB? Ακριβως τετοιο τυπο καρτας αναγνωριζει.επισης 4gb εχει φιλος μου στο κινητο..και δουλευει μια χαρα.και δεν ειναι και sony η καρτα μνημης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Τι γίνετε ρε παιδιά με αυτό το update service. Το έκανα install και μου ζήτησε flash player για να ξεκινήσει, το έκανα και αυτό install αλλά πάλι μήνυμα λάθους βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Γεια σας παιδιά!!!! Λοιπόν τώρα 2 μέρες έπαθα το εξής πρόβλημα, εκεί στα καλά καθούμενα έπαψan να λειτουργούν τα κουμπιά αφής του κινητού δοκίμασα να κλείσω να ανοίξω το κινητό αλλά τίποτα σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση το κιν διότι είχα παρατήρηση ότι είχα λίγα προβληματάκια στο σοφτγουερ δηλαδή δεν με άφηνε να μπω στα παιχνίδια κτλπ. Βοηθήστε πλσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Λοιπον εχω παρει το κ850 απο 01/11 και δυστυχως δεν το εχω στα χερια μου για περισσοτερο απο 5 μερες.Οι φωτογραφιες βγαινουν με φωτισμο σκοτεινες.Στο σκοταδι χρησιμοποιονταςτο flash βγαινουν κατραμι.Το εχω αλλαξει ισα με τρεις φορες.Τι να κανω???? Αν ετσι ειναι ολη η παρτιδα ....τι θελανε και το βγαλανε το ρημαδι αν δεν ηταν ετοιμο!!!!!!:mad::mad: Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Είναι το γνωστό πρόβλημα που λύνεται με την αναβάθμιση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Είναι το γνωστό πρόβλημα που λύνεται με την αναβάθμιση. Ναι αλλα ποτε??? Φαντασου εχω αλλαξει ηδη 3.Τι να κανω? Παω για τεταρτη αλλαγη,500 ευρωπουλακια ειναι αυτα..........:( Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Λόγο μικρού προβλήματος με τον συγχρονισμό του φλας πήγα σήμερα στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα του Αγρινίου που μου υπέδειξε η εταιρεία για να λύσω το πρόβλημα. Αφού στην αρχή άρχισαν να κοιτάνε το τηλέφωνο για να δούνε τη τηλέφωνο είναι αυτό, (ξέρετε, ωραία σχεδίαση, ωραία κουμπάκια κτλ.) ήρθαμε και το πρόβλημα. Τους λέω ότι δεν συγχρονίζει σωστά το φλας με το κλείστρο. Δεν το πολλή κατάλαβαν αλλά τέλος πάντων, τραβάνε μια φωτογραφία με το χέρι πάνω στην πίσω μεριά του τηλεφώνου και μου δείχνουν την φωτογραφία (την παλάμη του τεχνικού τραβηγμένη στα 3cm λέγοντας ότι ανάβει το φλας. Τους εξηγώ λίγο περισσότερα (ότι το φλας ανάβει αλλά το κλείστρο λειτουργεί όταν πλέων το φλας σβήνει. Δηλαδή ότι δεν τραβά την φωτογραφία στην κορυφή της φωτεινότητας του φλας. Βρίσκουμε μια σκοτεινή μεριά του καταστήματος και τραβάμε μια φωτογραφία, η οποία πάλι δεν ήταν σωστά φωτισμένη, (φανταστείτε το εξής: μια απόσταση από τον τοίχο 1,5μέτρο με κάποια αντικείμενα σκόρπια, και στην φωτογραφία φαινόταν ένα αντικείμενο που βρίσκονταν πολύ κοντά στο κινητό περίπου στα 45cm) Οπότε ο τεχνικός μου λέει «είδες σωστά τραβάει». Τον ρωτάω ποιο λογισμικό έχουν μήπως το φλασάρουμε από την αρχή αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει. Αλλά μου είπε και το εξής θεϊκό και τότε πήρα το κινητό και έφυγα. Τεχνικός «είναι σε εγγύηση το κινητό» Εγώ « τι εννοείς» Τεχνικός «πόσο καιρό το έχεις» Εγώ «γελώντας» «το έχω περίπου ενάμιση χρόνο» Τεχνικός «έχει λήξη η εγγύηση αλλά άμα θες να το στείλουμε στην εταιρεία στην Αθήνα.» Εγώ «γελώντας» «όχι γιατί τώρα δεν έχω λεφτά. Άστο άμα βρω θα έρθω ξανά» Πήρα το κινητό και έφυγα. Φυσικά ο τύπος δεν έχει σχέση με κινητά γιατί το κατάστημα του ασχολείται μόνο με τοποθετήσεις στερεοφωνικών αυτοκινήτου. Τώρα γιατί η εταιρεία τον προτείνει και γιατί υπάρχει η ταμπέλα απ’ έξω που λέει εξουσιοδοτημένο SE service center αυτό δεν το ξέρω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 LOL άπαιχτος ! Ειδικά αυτό με τον ενάμιση χρόνο... Ε ρε ξύλο που θέλουνε στη SE ! Φοβερή επιλογή συνεργατών ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 LOL άπαιχτος ! Ειδικά αυτό με τον ενάμιση χρόνο... Ε ρε ξύλο που θέλουνε στη SE ! Φοβερή επιλογή συνεργατών ! :):):) Μα τη να του απαντήσω!!! Υπήρχε περίπτωση μετά από αυτή την ερώτηση να συνέχιζα στα σοβαρά συζήτηση μαζί του. ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Αυτό είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις; Μάλλον βουλκανιζατέρ είναι. Εσύ δεν τον ρώτησες πόσα χρόνια κάνει τον τεχνικό; Άντε να περιμένεις να σου κάνει δουλειά κάποιος που πρώτη φορά έβλεπε και άκουγε για τέτοιο μοντέλο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Και εγώ που ζω εδώ δεν ήξερα ότι έχει πάρει την SE για την περιοχή. Από την εταιρεία μου τον είπαν. Εγώ αυτόν τον ήξερα παλιά που ξεκλείδωνε κανένα κλειδωμένο τηλέφωνο, ξέρετε αυτά που κλέβονται και έχων κωδικό ασφαλείας ή κανένα άλλο προβληματάκι που κάποιος με μερικές τεχνικές γνώσεις το κάνει Όποιος θέλει να του στείλω και την σχετική λίστα που μου αποστάλθηκε από την SE που των έχει μέσα στα «ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ SONY ERICSSON» ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ SONY ERICSSON ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26 210-3304550 ΑΘΗΝΑ ARVATO TELESERVICE ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ 210-5197500 ΑΘΗΝΑ Κ-ΝΕΤ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 69 210-6456000 ΑΘΗΝΑ (Ν. ΚΟΣΜΟΣ) MARINE CENTER-ΣΥΡΙΧΑΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22 210-9240575 ΑΘΗΝΑ (ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ) PROCORDIA ΣΙΝΩΠΗΣ 16 210-7777076 ΑΘΗΝΑ (ΚΥΨΕΛΗ) ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ 10 210-8229811 ΑΘΗΝΑ (ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ) WAPPY (ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΥ.) ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΣΠΑΡΤΗΣ 6 210-8678178 ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 23ο ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 210-6242734 ΜΑΡΟΥΣΙ OMNITECH ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΡΙΟ 210-6106816-7 ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ OMNITECH ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 60 210-9640165 ΓΛΥΦΑΔΑ ARVATO TELESERVICE ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ CITIPLAZA 210-9614540 ΚΑΛΛΙΘΕΑ INTRATEL ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247 210-9566150 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180 210-9569752 ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΙΛΙΟΝ KAΠA TECH (ΑΔΑΜΙΔΗΣ) Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 256 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ) 210-2620511 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ OMNITECH ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 52 210-4133720-1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ-ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 2310-552180 ΦΑΛΗΡΟ OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25 2310-886986 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ COMMUNICATION (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 4 & ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 2310-500277 ΚΟΜΒΟΣ Ν. ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ 2310-495401 ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΗΒΑ ΓΡΑΨΑ Φ. ΠΙΝΔΑΡΟΥ 17 22620-24792 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑ ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ 14 23310-71095 ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 27 2510-831000 ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗ 3 & ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 23410-20860 ΚΟΖΑΝΗ ΝΤΑΛΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ 5 24610-30822 ΣΕΡΡΕΣ 3G CENTER (ΑΧΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 42 23210-24024 ΗΠΕΙΡΟΣ/ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΡΤΑ ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΖΑΡΡΑ 26 26810-71507 ΒΟΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ ΙΑΣΩΝΟΣ 128 24210-34838 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ 7 26510-83800,83067 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 35-37 26510-66327 ΛΑΜΙΑ EXCELLIXIS ΛΕΩΝΙΔΟΥ 68 22310-29991 ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 37 2410-532625 ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ RADIOWATT (ΒΕΛΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 11 27210-80533 ΠΑΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΕ ΓΟΥΝΑΡΗ 26 2610-322171-7 ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε. ΕΒΑΝΣ 84 2810-341915 ΧΑΝΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΥΛΩΝΟΓΙΑΝΝΗ 109 28210-98755-6 ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ SPEEDPHONE (ΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ 13 26610-21771 ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΣ ΣΟΛΩΜΑΚΑΚΗΣ (TRHUST LOGIC) Μ. ΠΕΤΡΙΔΗ 67Α 22410-65070 ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ S.A. PETRIDES & SON LTD AG. NIKOLAOY 39 - ENGOMI 0035722-453000 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ΚΥΠΡΟΣ) ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΣΟΥ 0035722-368000 ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ SONY ERICSSON ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ WIND (ΚΕΝΤΡΙΚΑ) ΚΗΦΙΣΙΑΣ 66 210-6158915 ΜΑΡΟΥΣΙ VODAFONE ΚΗΦΙΣΙΑΣ 44 210-6160418-9 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΙΑΣ (ΚΑΤΡΑΝΗΣ) ΑΡΝΑΙΑ 23720-22779 ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗΣ Α. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 16 26410-53888 ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 192 27510-26175 ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΥΛΩΝΑ Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26950-26473 ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΡΟΣ ELECTRORAMA (ΡΟΥΣΣΟΣ) ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 48 22810-80001 ΚΩΣ KOS TELECOM (ΡΕΪΣΗ) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 15 22420-26444 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΦΗΡΑ) INFOTEL-ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΗΣ 22860-24855 Σας παραθέτω και την γραπτή απάντηση (που ήρθε με e-mail) μαζί και συνημένη υ λίστα των συνεργατών τους. «Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας και να προβείτε στην εκ νέου αναβάθμιση λογισμικού του Sony Ericsson K850i κινητού σας τηλεφώνου, μέσω της Υπηρεσίας Αναβάθμισης της Sony Ericsson από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/updateservice. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία, απαιτείται η χρήση του καλωδίου USB (DCU-60) που παρέχεται στο αρχικό πακέτο συσκευασίας του Sony Ericsson K850i κινητού σας τηλεφώνου. Επιπροσθέτως, εάν δεν επιλυθεί η συγκεκριμένη δυσλειτουργία μετά την αναβάθμιση λογισμικού, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson, ώστε να γίνει ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος στο Sony Ericsson Κ850i κινητό σας τηλέφωνο και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσλειτουργία. Σας επισυνάπτουμε το αρχείο το οποίο περιέχει αναλυτική λίστα των Κέντρων Επισκευής της Sony Ericsson ανά περιοχή. Σας προτείνουμε λοιπόν να επιλέξετε το πλησιέστερο προς εσάς Κέντρο Επισκευής. Μαζί με την συσκευή σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το τιμολόγιο αγοράς και λόγω ενδεχόμενης απώλειας των προσωπικών σας δεδομένων σας προτείνουμε να κρατήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Σας παραθέτω και την γραπτή απάντηση (που ήρθε με e-mail) μαζί και συνημένη υ λίστα των συνεργατών τους. «Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας και να προβείτε στην εκ νέου αναβάθμιση λογισμικού του Sony Ericsson K850i κινητού σας τηλεφώνου, μέσω της Υπηρεσίας Αναβάθμισης της Sony Ericsson από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/updateservice. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία, απαιτείται η χρήση του καλωδίου USB (DCU-60) που παρέχεται στο αρχικό πακέτο συσκευασίας του Sony Ericsson K850i κινητού σας τηλεφώνου. Επιπροσθέτως, εάν δεν επιλυθεί η συγκεκριμένη δυσλειτουργία μετά την αναβάθμιση λογισμικού, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson, ώστε να γίνει ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος στο Sony Ericsson Κ850i κινητό σας τηλέφωνο και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσλειτουργία. Σας επισυνάπτουμε το αρχείο το οποίο περιέχει αναλυτική λίστα των Κέντρων Επισκευής της Sony Ericsson ανά περιοχή. Σας προτείνουμε λοιπόν να επιλέξετε το πλησιέστερο προς εσάς Κέντρο Επισκευής. Μαζί με την συσκευή σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το τιμολόγιο αγοράς και λόγω ενδεχόμενης απώλειας των προσωπικών σας δεδομένων σας προτείνουμε να κρατήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας» to idio akribos email mou hr8e k emena :P tous esteila gia tin mlk pou kanane hahaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 επειδη εχω αποφασισει να το αγορασω αυτο το κινητο, εχω καποιες απλες ερωτησεις για αυτους που ηδη το εχουν: 1)η φωτογραφια του καλουντα εμφανιζεται σε ολη την οθονη αν θες? 2)το ασυρματο δικτυο και συγκεκριμενα τα rss feeds λειτουργουν καλα?γιατι αυτα τα 2 με ενδιαφερουν thanks :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Στο Πλαίσιο δεν το έχει... Υπάρχει έλλειψη; Μήπως πριν τα Χριστούγεννα μπορούμε να περιμένουμε την πρώτη μείωση τιμής; Έχει ήδη αργήσει για SE !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Λοιπον εχω παρει το κ850 απο 01/11 και δυστυχως δεν το εχω στα χερια μου για περισσοτερο απο 5 μερες.Οι φωτογραφιες βγαινουν με φωτισμο σκοτεινες.Στο σκοταδι χρησιμοποιονταςτο flash βγαινουν κατραμι.Το εχω αλλαξει ισα με τρεις φορες.Τι να κανω???? Αν ετσι ειναι ολη η παρτιδα ....τι θελανε και το βγαλανε το ρημαδι αν δεν ηταν ετοιμο!!!!!!:mad::mad: na ta akoune auta merikoi pou theloun na vgaloun to pio elatomatiko tilefono tis sony ericsson ''apsogo'':lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 παιδια εμενα μετα την αναβαθμιση απο το ιντερνετ(seus) δεν διορθωθηκε το προβλημα που εχει με το χαμηλο φωτισμο.που βγαζει σκοτεινα φωτο και βιντεο ειδικα οταν το θεμα εχει καποια αποσταση απο το κινητο. αλλα το μενου ειναι οντως πιο γρηγορο Το ίδιο.Το πρόβλημα μάλλον είναι η ******* το auto settings.Μετά την αναβάθισή και εξαντλητικές δοκιμές δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω το αμάξι μου στα 5 μέτρα στον δρόμο ώρα 7 το πρώι.Αν το έβαζα στο Νυχτερινό πορτρέτο τότε η φώτο έβγαινε άψογη ενώ αλλιώς κατράμι.... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LMNT Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εγώ πάλι έχω το πρόβλημα με το κλείστρο της κάμερας που δεν ανοίγει! Το πήγα στη Vodafone (19/11)(απ' όπου το αγόρασα) για service. Μετά από 10 μέρες παίρνω τηλ. στη Voda να δω μήπως επέστεψε απο το service αλλά μου λένε ότι ειναι σε αναμονή για ανταλλακτικό και μου δίνουν το τηλ. του service να μου πουν αναλυτικότερα. Παίρνω αμέσως το service και μου λένε το ίδιο(ότι ειναι σε αναμονή για ανταλ/κό) και ότι το έχουν παραγκείλει απο τις 23/11 και θα με πάρουν τηλ. να μου πουν πότε θα έρθει. Φυσικά δεν με πήραν τηλ. και τους ξαναπήρα σήμερα και μου είπαν τα ίδια ότι θα με πάρουν τηλ. να μου πουν πότε θα ερθει το ανταλ/κό. Τί μπορώ να κάνω? Έχω δικαίωμα να ζητήσω αλλάγη συσκευής? Αν ναι τι γίνεται με τις photo στο προηγούμενο? Αλλοιώς το λογισμικό που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό διορθώνει το πρόβλημα αυτό? Αν είναι να το ζητήσω πίσω να κάνω εγώ την αναβάθμιση!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 επειδη εχω αποφασισει να το αγορασω αυτο το κινητο, εχω καποιες απλες ερωτησεις για αυτους που ηδη το εχουν: 1)η φωτογραφια του καλουντα εμφανιζεται σε ολη την οθονη αν θες? 2)το ασυρματο δικτυο και συγκεκριμενα τα rss feeds λειτουργουν καλα?γιατι αυτα τα 2 με ενδιαφερουν thanks :happy: Η διαχείρηση των rss feeds είναι άψογη,με πολύ καλές επιλογές!Συνεργάζονατι άψογα και με τον browser της συσκευής,πολύ ποιοτική η λειτουργία της υπηρεσίας.Επίσης,η ταχύτητα μέσω USB 2.0 είναι πραγματικά πολύ γρήγορη!Συν το ότι ο συγχρονισμός μέσω Microsoft Active Exchange Sync γίνεται χωρίς προβλήματα ;) na ta akoune auta merikoi pou theloun na vgaloun to pio elatomatiko tilefono tis sony ericsson ''apsogo'':lol: Έχει αρκετά προβληματάκια με το λογισμικό και όλοι ευελπιστούμε σε μια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αναβάθμιση...Ελπίζω,σε μερικές μέρες....Αν λυθούν(που θα λυθούν... ;) )θα είναι το πιο καλό μη-smartphone.... Το ίδιο.Το πρόβλημα μάλλον είναι η ******* το auto settings.Μετά την αναβάθισή και εξαντλητικές δοκιμές δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω το αμάξι μου στα 5 μέτρα στον δρόμο ώρα 7 το πρώι.Αν το έβαζα στο Νυχτερινό πορτρέτο τότε η φώτο έβγαινε άψογη ενώ αλλιώς κατράμι.... Στο νυχτερινό πορτραίτο πάει αυτόματα το ISO στο 200,δεν υπάρχει δυνετότητα ρύθμισης...Λογικά,το ίδιο αποτέλεσμα θα πετύχεις και με τις Αυτόματες ρυθμίσεις,αν το πας στο 200 χειροκίνητα...Για νυχτερινές φωτό προσώπων δε συνιστώ το Νυχτερινό πορτραίτο γιατί στο Αυτόματο βάζεις το ISO στο 100 και έχεις πεντακάθαρη φωτό.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 φίλε μου και άγω αυτή της transend έχω και είναι μια χαρά, μόνο που πάνω στην κάρτα και τον αντάπτωρα έλεγε sandisk.:lol::lol::lol: Ναι όντως! Άλλο και αυτό πάλι! :lol: Τελικά άλλη φάση να έχεις μεγάλη μνήμη! Αξίζει τα 2GB το κινητό και με το παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Και εσένα Sandisk λέει πάνω?:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 τελικα ρε παιδια με οσα ακουω να το παρω η οχι? μην πανε να βγαλουν σε κανενα 2 μηνες κανενα new και τρελαθουμε!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Kαι τωρα αν το παρεις, παλι θα τρελαθεις...!:rotfl: καταλαβα! να κανω πισω δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 καταλαβα! να κανω πισω δηλαδη? nai......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts