Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pados an to k850 exei tis mousikes ikanotites tou k750i to exo parei an exoun tin idia anaparagogi mousikis to theoro apsogo. to k750i einai ena kinito iperolokliromeno gia tin epoxi pou protovgike kai kanei patago akoma kai simera

Δεν ξέρω σε σχέση με το k800,με το k750 που είχα,ναι μεν συνολικά είναι πιο παχύ,όμως στην τσέπη,το k750 καταλαμβάνει περισσότερο χώρο λόγω της προεξοχής της κάμεράς του.Προσέξτε το τραπουλόχαρτο πόσο πάνω είναι από το k850:

Και επειδή έχω καιρό να το κάνω,με ποιό τρόπο θα εγκαταστήσω παιχνίδια;

Paidia exw ena provlima me to synchronize gia to media transfer! Mesa apo to programma tis sony dn vriskei to kin otan to syndew k patisw tn antistoixi epilogi sto kinito(media transer).. kanw kati lathos?

pados an to k850 exei tis mousikes ikanotites tou k750i to exo parei an exoun tin idia anaparagogi mousikis to theoro apsogo. to k750i einai ena kinito iperolokliromeno gia tin epoxi pou protovgike kai kanei patago akoma kai simera

Ο ηχος του πιστευω ειναι ιδιος και λιγο ποιο καθαρος του κ850.Αλλα ο player του ο καινουργιος σε σχεση με τα ακουστικα του ειναι ολα τα λεφτα.Νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερο απο το κ750:cool:

Και επειδή έχω καιρό να το κάνω,με ποιό τρόπο θα εγκαταστήσω παιχνίδια;

Με το ΒΤ στελνεις το αρχειο jar και σε ρωταει που θελεις να το αποθηκεύσει [εφαρμογες η παιχνιδια].Και με το καλωδιο φυσικα κατευθειαν στην καρτα μνημης;)

Ο ηχος του πιστευω ειναι ιδιος και λιγο ποιο καθαρος του κ850.Αλλα ο player του ο καινουργιος σε σχεση με τα ακουστικα του ειναι ολα τα λεφτα.Νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερο απο το κ750:cool:

very very..... good:D

αυριο πρωι πρωι παω να το χτυπησω κι εγω..:D πρεπει να ειναι αψογο τουλαχιστον οσον αφορα τις μουσικες δυνατοτητες του πραγμα που δεν ειχα με το κ800 μου...:D

αυριο πρωι πρωι παω να το χτυπησω κι εγω..:D πρεπει να ειναι αψογο τουλαχιστον οσον αφορα τις μουσικες δυνατοτητες του πραγμα που δεν ειχα με το κ800 μου...:D

oreos!! pes mas tis mousikes tou dinatotites please oso pio poles gnomes toso kalitera. prepi na einai apsogi siskeyui!:D:D

Με το ΒΤ στελνεις το αρχειο jar και σε ρωταει που θελεις να το αποθηκεύσει [εφαρμογες η παιχνιδια].Και με το καλωδιο φυσικα κατευθειαν στην καρτα μνημης;)

Δεν εχω ΒΤ.

Όταν κάνω αποθήκευση στην κάρτα μνήμης,σε ποιό folder της πρέπει να το κάνω;

Ρωτάω γιατί όσα παιχνίδια έχω μεταφέρει μέχρι τώρα,δεν τα βλέπω στο τηλέφωνο.

Υ.Γ.

Κανένα link για παιχνίδια;

oreos!! pes mas tis mousikes tou dinatotites please oso pio poles gnomes toso kalitera. prepi na einai apsogi siskeyui!:D:D

O media player ειναι ο ιδιος που εχει και το PSP νομιζω.Παντως αν μαζι με τα ΜΡ3 του περασεις και το εξώφυλλο του δισκου το δειχνει κανονικα στον media player

O media player ειναι ο ιδιος που εχει και το PSP νομιζω.Παντως αν μαζι με τα ΜΡ3 του περασεις και το εξώφυλλο του δισκου το δειχνει κανονικα στον media player

cool!!!:D

Δεν εχω ΒΤ.

Υ.Γ.

Apothikepse ta sto "Other" kai meta psakse edo: Menu -> Organizer -> File Manager -> Other

Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Μεταφέρω από τον υπολογιστή το αρχείο jar σε κάποιο συγκεκριμένο folder?

Σε όποιο και να το έχω αποθηκεύσει πάντως,όταν πάω στα "παιχνίδια",δεν το βλέπω.

Ασχετο, αλλα σημερα γινεται το εξης στον υπολογιστη .Μολις παιρνω ενα μηνυμα απο το TechTeam αλλα και απο το my Phone, και παω να το ανοιξω, αντι να ανοιξει ολη η σελιδα, ανοιγει μονο ενα μικρο κομματακι πανω και αριστερα και πρεπει να πατησω το "κουμπι",(το μεσαιο απο τα τρια που υπαρχουν), στην πανω και δεξια πλευρα της σελιδας, για ν ανοιξει πληρως.

Τι λετε να συμβαινει;

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Μεταφέρω από τον υπολογιστή το αρχείο jar σε κάποιο συγκεκριμένο folder?

Σε όποιο και να το έχω αποθηκεύσει πάντως,όταν πάω στα "παιχνίδια",δεν το βλέπω.

Μέσω του File Manager του κινητού σου, πήγαινε στο folder στο οποίο πέταξες τα αρχεία. Εκεί, πήγαινε σε όποιο θέλεις και πάτα «Εγκατάσταση» στο αριστερό soft-key. Το κινητό θα σε ρωτήσει που να κάνει την εγκατάσταση και θα είσαι ΟΚ.

Δεν εχω ΒΤ.

Υ.Γ.

Πηγαινε τα στον φακελο other και μετα απο εκει πατα για εγκατασταση;)

http://www.ipmart-forum.com/

Καλημερα σε ολους!

Χθες αγορασα το K850i και εχω ενα προβλημα...

Ειμαι συνδρομητης Wind και ηθελα να μπορω να μπαινω στο internet του κινητου. Εστειλα λοιπον τις ρυθμισεις για το internet στο κινητο μου απο το επισημο site της Wind και προσπαθησα να μπω στο Internet, αλλα τιποτα δεν μπαινει σε καμμια σελιδα..

Μηπως ξερετε ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? (Εστειλα τις ρυθμισεις για το K800i γιατι ρυθμισεις για το δικο μου κινητο δεν υπηρχαν στο site!)

Ευχαριστω....

Καλημερα σε ολους!

Ειμαι συνδρομητης Wind και ηθελα να μπορω να μπαινω στο internet του κινητου. Εστειλα λοιπον τις ρυθμισεις για το internet στο κινητο μου απο το επισημο site της Wind και προσπαθησα να μπω στο Internet, αλλα τιποτα δεν μπαινει σε καμμια σελιδα..

Μηπως ξερετε ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? (Εστειλα τις ρυθμισεις για το K800i γιατι ρυθμισεις για το δικο μου κινητο δεν υπηρχαν στο site!)

Ευχαριστω....

Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στην wind να σου στειλουν αυτοι τις ρυθμισεις;

Καλημερα σε ολους!

Ευχαριστω....

μαλλον φταιει οτι εστειλες τις ρυθμισεις του κ800 στο κ850 γιατι καθε μοντελο εχει τις δικες του ρυθμισεις..γιατι δεν παιρνεις τηλ το τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind να ρωτησεις??:worry:

μαλλον φταιει οτι εστειλες τις ρυθμισεις του κ800 στο κ850 γιατι καθε μοντελο εχει τις δικες του ρυθμισεις..γιατι δεν παιρνεις τηλ το τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind να ρωτησεις??:worry:

stile kalitera apo edo ,kane diagrafi ta proigoumena.http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=&lm=ps1_1&pid=10407

Στο πλαισιο ειναι λιγο απαραδεκτοι..πηγε φιλη μου να παρει το κ850 με συνδεση την παρασκευη και δεν το ειχαν..και της ειπαν οτι μεχρι τεταρτη θα το εχουν..οκ δεκτο αυτο..αλλα την περνουν τηλεφωνο το Σαββατο και της λενε οτι η επομενη παρτιδα θα ερθει 27 -29 του μηνα..και ο λογος ειναι οτι τωρα θα ερθει η παρτιδα του w960 οποτε μεταφερεται του κ850. :down:

Πώς γίνεται να αποθηκεύσεις το εξώφυλλο του δίσκου;

Φίλε μου καταλαβαίνω ότι είσαι ενθουσιασμένος από νέο σου απόκτημα και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό, μιας και τα λεφτά που έδωσες δεν είναι και λίγα. Εγώ είχα το Κ610, το οποίο δεν είχα σκοπό να το αλλάξω, αλλά αναγκάστηκα μετά από 1-2... θεαματικές τούμπες που έφαγε. Έτσι, πήρα το Κ530 με 100 ευρώ (πούλησα το Κ610 για 90) και ουσιαστικά ξαναπήρα το Κ610 (συν ράδιο :p).

Αυτά που αναφέρεις όμως, δεν συνιστούν ουσιαστική βελτίωση. Το Κ530 (ένα ταπεινό και φτηνό κινητό) έχει επίσης quad-band πομποδέκτη, είναι 3G, έχει επίσης πολύ καλή αυτονομία και μάλλον καλύτερη μιας και έχει την ίδια μπαταρία με χειρότερη οθόνη, έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, USB, AD2P BT, συν USB καλώδιο στην συσκευασία. ΟΚ, δεν έχει αισθητήρα φωτός (so?) και το «νέο» interface της SE με τα τρία soft-keys, πράγματα που για μένα δεν είναι θεαματικές αλλαγές. Όσον αφορά την ταχύτητά του, δες από κοντά ένα να δεις και μόνος σου. Όσον αφορά τον τηλ. κατάλογο, κανένα SE δεν δίνει την δυνατότητα να βάλεις όσα νούμερα θέλεις σε μία επαφή, οπότε τζίφος και εδώ.

Εγώ πάλι λέω ότι καιρός είναι η SE να ξεκολλήσει από τις multimedia δυνατότητες και να εξελίξει λίγο τα κινητά της γιατί μέχρι στιγμής πασαλλείματα κάνει...

Δεν είμαι ενθουσιασμένος για ένα κινητό φίλε μου...Απλά,με τις αλλαγές αυτές προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και θεωρώ ότι έπιασαν τα λεφτά κόπο όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα της φωτογραφικής αλλά και γενικότερα....(Δεν τα λέω θυμωμένα αυτά,υπόψην..):)

Άααα,εσύ θέλεις να δεις και βίντεο!!!

Μήπως για να γλυτώσεις και την αγορά camcorder?

Το video έχει δίκιο που θέλει να το δει, γιατί η se έκανε 3 χρόνια να απαλλαγεί από το qcif και να πάει στο Qvga. Και VGA δεν πρόκειται να βγάλει γιατί δεν φτάνουν οι κάρτες - γεμίζει το 1GB σε λίγα λεπτά...

I'm back :p

• The title was changed to Sony Ericsson K850