evvi Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εγω που εχω δηλαδη R1DA038 ειναι πολυ παλια? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 παιδες με την καμερουλα που ειναι στο μπροστα μερος του κινητου μπορουμε να κανουμε τπτ? πχ να βγαλουμε φωτο η βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 λοιπόν παιδιά (kotsianis κυρίως:p) προσπάθησα να αλλάξω το CDA με kulankendi 2 φορές...Το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω τα 2 operations που μειναν μετά από finalization,και το CDA δεν άλλαξε...Αυτό φταίει που δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση,είναι το CDA της Wind...Τί μπορώ να κάνω για να το αλλάξω?Να σημειώσω πως το πρόγραμμα μου πε πως έγινε η αλλαγή και όταν πατάω read phone info μου λέει πως έχω R1C037,αυτή τελοσπάντων:p ενώ έχω την ΕΑ031... εγω που εχω δηλαδη R1DA038 ειναι πολυ παλια? όχι,νομίζω είναι η τελευταία για vodafone κινητά...κάντο μωρέ και εσύ debrand,τέλειο είναι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 :cool:λοιπόν παιδιά (kotsianis κυρίως:p) προσπάθησα να αλλάξω το CDA με kulankendi 2 φορές...Το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω τα 2 operations που μειναν μετά από finalization,και το CDA δεν άλλαξε...Αυτό φταίει που δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση,είναι το CDA της Wind...Τί μπορώ να κάνω για να το αλλάξω?Να σημειώσω πως το πρόγραμμα μου πε πως έγινε η αλλαγή και όταν πατάω read phone info μου λέει πως έχω R1C037,αυτή τελοσπάντων:p ενώ έχω την ΕΑ031... όχι,νομίζω είναι η τελευταία για vodafone κινητά...κάντο μωρέ και εσύ debrand,τέλειο είναι... θα το κανω την δευτερα θα το παω θα μου βαλει λογικα την τελευταια εκδοση ετσι? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 μήπως ξέρει κανείς πως θα περάσω menu icons στο κινητό και με ποιό πρόγραμμα;;; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 μήπως ξέρει κανείς πως θα περάσω menu icons στο κινητό και με ποιό πρόγραμμα;;; δε γίνεται... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 λοιπόν παιδιά (kotsianis κυρίως:p) προσπάθησα να αλλάξω το CDA με kulankendi 2 φορές...Το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω τα 2 operations που μειναν μετά από finalization,και το CDA δεν άλλαξε...Αυτό φταίει που δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση,είναι το CDA της Wind...Τί μπορώ να κάνω για να το αλλάξω?Να σημειώσω πως το πρόγραμμα μου πε πως έγινε η αλλαγή και όταν πατάω read phone info μου λέει πως έχω R1C037,αυτή τελοσπάντων:p ενώ έχω την ΕΑ031... όχι,νομίζω είναι η τελευταία για vodafone κινητά...κάντο μωρέ και εσύ debrand,τέλειο είναι... debrand να κανει αλλα η εγγυηση;;;αν παθει κατι το κινητο ;; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 καλημερα χρονια πολλα και καλο μηνα σε ολους. παιδια πρεπει να εχουμε απο τα πιο συνχρονα κινητα της εποχης Η' αυτη στην se ειναι για πολλα χαστουκια, το κινητο εκλεισε ενα μηνα στα χερια τους μετα απο το γνωστο φλας ασπρη οθονη και τελος, και σε ερωτηση που τους εκανα τη γινετε ρε ντοκτορες στη νασα το στειλατε το ριμαδι, μου απαντησαν οτι ακομα ψαχνουμε να βρουμε την λυση. πωωωωω ρε επιστημη το κ850i.... μπραβω και εις ανωτερα παντα τετοια!!!!! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ξερει κανεις που μπορω να βρω το πισω καπακι του κινητου και αν ειναι ευκολο να το αλλαξω μονος μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!μολις αγορασα αυτο το κινητο απο αγγλια συγκεκριμενα...αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσα ουτε για αστειο.υπαρχει καποιος τροπος να περασω τα ελληνικα στο κινητο??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 @whitemen, φταίει και το σέρβις,δε φταίει μόνο το κινητό....Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ δε φταις σε τίποτα!! :lol: Πήγαινε στα εξυπνοπούλια του σέρβις και πες τους ότι το μόνο που χρειάζεται είναι φλασάρισμα του λογισμικού!Μέχρι και συ στο σπίτι μπορείς να το κάνεις(αν έχεις πιστωτική)..Μήπως το σέρβις της ΣΕ είναι για τα μπάζα τελείως;;Λέω γω τώρα.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 λοιπόν παιδιά (kotsianis κυρίως:p) προσπάθησα να αλλάξω το CDA με kulankendi 2 φορές...Το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω τα 2 operations που μειναν μετά από finalization,και το CDA δεν άλλαξε...Αυτό φταίει που δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση,είναι το CDA της Wind...Τί μπορώ να κάνω για να το αλλάξω?Να σημειώσω πως το πρόγραμμα μου πε πως έγινε η αλλαγή και όταν πατάω read phone info μου λέει πως έχω R1C037,αυτή τελοσπάντων :p ενώ έχω την ΕΑ031... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μήπως ξέρει κανείς πως θα περάσω menu icons στο κινητό και με ποιό πρόγραμμα;;; Αν και δεν ειμαι συγουρος αυτο ειναι εφικτο μονο σε περιπτοση που καταφερεις να φτιαξεις δικο σου flash theme(κατι που ειναι λιγο δυσκολο!!!):) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αν και δεν ειμαι συγουρος αυτο ειναι εφικτο μονο σε περιπτοση που καταφερεις να φτιαξεις δικο σου flash theme(κατι που ειναι λιγο δυσκολο!!!):) Ok σ'ευχαριστώ! Είναι το 1ο μου SE και δεν ξέρω και πολλά! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 με ολα αυτα που λετε με μπερδεψατε τελικα να το παρω το κ850 ναι η οχι. εχω ακουσει πολλουσ που το εχουν στειλει πισω και ολα τα σχετικα να το παρω η θα με ταλαιπωρησει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Εφόσον είσαι τυχερή στη ζωή σου να το πάρεις!!Χαχα!!λοιπόν,σοβαρά τώρα:απλά έτυχε σε ορισμένους ελαττωματική συσκευή και σε συνδυασμό με τα σέρβις της εταιρίας που είναι χάλια τα περισσότερα η ταλαιπωρία τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη!Από κει και πέρα,είναι μια πολύ συσκευή,σε πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητές της και πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει!Κάποιοι βέβαια θα σε αποτρέψουν απ'την αγορά του,εγώ πάντως στο προτείνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elunitta Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πόσο περίπου κοστίζει τώρα το κινητό? Ανοίγει η επιδότηση μου σε μια βδομάδα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πόσο περίπου κοστίζει τώρα το κινητό? Ανοίγει η επιδότηση μου σε μια βδομάδα..:) Γιατί δε ρωτάς την εταιρία από την οποία θα το πάρεις; Υπάρχουν διαφορές. Αν θέλεις απλά μια γενική τιμή, δες στο http://www.plaisio.gr. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Παιδια το κυνητο αξιζει απο οποιαδηποτε πλευρα και αν το σκευτεις σαν συσκευη!!!Απο κει και περα ομως πρεπει να εισαι λιγο τυχερος η να εχεις υπομονη σε περιπτοση που επεσες σε προβληματικο!(Εγω προτεινω να βρειτε ποιο καταστημα δεινει την δυνατοτητα αντικαταστασης κυνητου για περισοτερες μερες ωστε σε περιπτωση που εμφανισει προβλημα να μην χρειαζεται να περιμενετε την επιστροφη του απο το service);) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Παιδια το κυνητο αξιζει απο οποιαδηποτε πλευρα και αν το σκευτεις σαν συσκευη!!!Απο κει και περα ομως πρεπει να εισαι λιγο τυχερος η να εχεις υπομονη σε περιπτοση που επεσες σε προβληματικο!(Εγω προτεινω να βρειτε ποιο καταστημα δεινει την δυνατοτητα αντικαταστασης κυνητου για περισοτερες μερες ωστε σε περιπτωση που εμφανισει προβλημα να μην χρειαζεται να περιμενετε την επιστροφη του απο το service);) Τυπικα το θεμα αντικαταστασης δεν ειναι θεμα καταστηματος αλλα εταιριας(DOA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Παιδια το κυνητο αξιζει απο οποιαδηποτε πλευρα και αν το σκευτεις σαν συσκευη!!!Απο κει και περα ομως πρεπει να εισαι λιγο τυχερος η να εχεις υπομονη σε περιπτοση που επεσες σε προβληματικο!(Εγω προτεινω να βρειτε ποιο καταστημα δεινει την δυνατοτητα αντικαταστασης κυνητου για περισοτερες μερες ωστε σε περιπτωση που εμφανισει προβλημα να μην χρειαζεται να περιμενετε την επιστροφη του απο το service);) επισης ολα καλα ολα ωραια αλλα εγ ακομη δυσκολευομαι με τα πληκτρα αφης γιατι μερικες φορες δεν ειναι σαφη.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πόσο περίπου κοστίζει τώρα το κινητό? Ανοίγει η επιδότηση μου σε μια βδομάδα..:) 350 exei tora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 μια διευκρινση παρακαλω..οταν παω να βγαλω φωτο καποιου πρωσοπου,με το φλας,γιατι φαινεται τοσο ασπρο,σαν φαντασμα?τι κανω λαθος στις ρυθμισεις??το βαζω στο iso 100 και παλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τυπικα το θεμα αντικαταστασης δεν ειναι θεμα καταστηματος αλλα εταιριας(DOA) Εγω παντος απο οτι ξερω υπαρχουν καταστηματα που για το ιδιο κυνητο δεν δεινουν τη δυνατοτητα αντικαταστασης ενω υπαρχουν και αλλα που τη δεινουν... επισης ολα καλα ολα ωραια αλλα εγ ακομη δυσκολευομαι με τα πληκτρα αφης γιατι μερικες φορες δεν ειναι σαφη.. Τι ενοεις δεν ειναι "σαφη"?Το μονο προβλημμα που εχω αντιληφθει μεχρι τωρα ειναι η καθιστερηση αποκρισης εαν πατισεις πολυ γρηγορα το ιδιο πληκτρο!:) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τυπικα το θεμα αντικαταστασης δεν ειναι θεμα καταστηματος αλλα εταιριας(DOA) Εξαρτάται και από το κατάστημα. Το Πλαίσιο πχ σου δίνει κάποιες μέρες στις οποίες δικαιούσαι να το πας πίσω και να πάρεις καινούριο αν έχει πρόβλημα.. Την εποχή του Qtek S100 το πήγα πίσω αμέσως μόλις το πήρα διότι είχε 1 καμμένο pixel και μου έκαναν αντικατάσταση χωρίς ερωτήσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts