Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Echei loipon sta aristera tis othonis mia bara i opoia xekina akrivos kato apo tin endixi tou simatos kai ektinete mechrei kato kai echei tos exis entoles.

Piezondas ton kersora as poume to metaliko plegam pros ta kato emfanizei tis exis epiloges me ipofolder gia na eimai pio sigekrimenos.

>ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟ FOLDER ΣΗΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑ&ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

>ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΥΠΟ FOLDER ΕΠΑΦΕΣ,ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ, ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ VIP ΜΟΥ

>ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟ FOLDER ΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

>ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΥΠΟ FOLDER ΝΕΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ, E-MAIL, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

>ΣΙΩΠΗΛΟ ΜΕ ΥΠΟ FOLDER BLUETOOTH, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

>GOOGLE ΜΕ ΥΠΟ FOLDER SONY ERICSSOC ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ.

ola afta me chroma portokali opos episis kai ta oikonidia mesa sto menu einai portokali.Pira stin Sony Ericsson tilefono kai tous rotisa sxetikos kai mou eipan na xana kano to update kai an den leithei na to pao se kapoio katastima gia elexo apo konta.

i siskevi omos opos proipa doulevi kanonika

Ευχαριστώ. Λίγο παράξενα όλα αυτά. Αν πάς στο Ρυθμίσεις/Γενικές/Toolbar και επιλέξεις "εμφάνιση στην αναμονή" μήπως φεύγουν οι επιλογές αυτές;

Όταν λες ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα (κρίνεις, κάνοντας την αρχή, εγώ το συνεχίζω) ενώ φάνετε ολοκάθαρα εδώ μέσα ότι μόνο έτσι δεν είναι, σίγουρα μιλάς επί σκοπού. Άρα δίνεις κάθε δικαίωμα και για προσωπική κριτική «πράγμα όμως που δεν έκανα κατά την δική άποψη». Το όλο θέμα έχει να κάνει με το να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν θέλω να σε κολακεύσω αλλά με «έπεισες» να αγοράσω το Κ850 και δεν είναι το θέμα ότι το μετάνιωσα, γιατί δεν το μετάνιωσα. Θέλω όμως να ξέρω τι αγοράζω. Μπαίνοντας λιπών στο forum όπως κάνω εδώ και αρκετό καιρό, διάβασα για την συσκευή που με ενδιέφερε. Θα ήθελα λοιπόν εδώ να λέμε αλήθειες. Η πολιτική και οι πολιτικοί δεν πρέπει να επηρεάζουν τόσο όμορφα site όπως αυτό, που πραγματικά είναι ένα εργαλείο για όλους μας.

Όμως όπως και να έχει δεν θέλω και πάλι να το πάρεις προσωπικά, (δεν μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, δεν ταιριάζουν στο site δεν ωφελούν κανένα), το μόνο που έκανα ήταν είναι και θα είναι το παράπονο μου για μια συσκευή. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι και εσύ δεν έχεις χρόνο, όπως και εγώ για χάσιμο σε τέτοια συζήτηση.

:)

Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από αυτά που έγραψες. Ειδικά από τα πρώτα. Σίγουρα πάντως δεν ήμουνα πουθενά ειρωνικός απέναντί σου και αν κατάλαβες εσύ κάτι τέτοιο δεν φταίω εγώ. Σ' αυτό (το μόνο; ) που θα συμφωνήσουμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο.

Einai h

1200-4398

R1CA037

071012

Moy exei alaksei entelws to menu, ta eikonidia .

Eginan portokali kai den exoyn kamia sxesh me prin.

Την αναβάθμιση την έκανες από το site της SE ?

Einai h

1200-4398

R1CA037

071012

R1CA037 είναι αυτή που υπάρχει στα SE Service Points από τις 25/10/07.

Τι .... έκαναν πάλι;

Είχες καθόλου προβλήματα πριν την αναβάθμιση που μπορείς να δεις αν λύθηκαν ή παρέμειναν τα ίδια;

Akribos ta idia problimata.

Skotino Video, kai den moy anoigei efarmoges & paixnidia , grafontas "h energia apetyxe".

H ekdosh poy moy ebale einai paleoterh ?

Όχι αν είχες την R1CA029 που είναι η αρχική έκδοση. Δεν θυμάσαι ποια είχες;

Υποτίθεται όμως ότι η R1CA037 θα βελτίωνε το πρόβλημα με τις σκοτεινές λήψεις, προβλήματα συγχρονισμού και προβλήματα με Java Script errors. Αυτά που μάλλον έχεις εσύ. Άρα δεν έγινε τίποτα.

Αν δεν υπάρχει στο Ρυθμίσεις/Γενικές/ τότε δεν την έχεις.

Είναι μάλλον επιλογή μόνον του vodafone live. Προσθέτει μια έξτρα εργαλειοθήκη με πορτοκαλί εικονίδια στην οθόνη αναμονής του κινητού. Την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις. Φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο είχες και εσύ πλέον. Εκτός αν η επιλογή αυτή είναι κάπου αλλού πλέον. Τι να πω;

Παιδιά,να ξεκαθαρίσουμε κάτι:το πρόβλημα με την Java και το γνωστό μήνυμα:"Η ενέργεια απέτυχε",δε λύνεται με αναβάθμιση απλά,αλλά με φλασάρισμα πλήρες του τηλεφώνου είτε σε κάποιο σέρβις που γίνεται δωρεάν είτε προς το παρόν στο σπίτι μέσω DaVinciTeam με 10 ευρώ...

Φανταστείτε κάποιες επιλογές που έχει μέσα στο μενού, να είναι η μια κάτω από την άλλη. (σαν να έχεις την μπάρα των windows στα πλάγια)

Παιδιά,να ξεκαθαρίσουμε κάτι:το πρόβλημα με την Java και το γνωστό μήνυμα:"Η ενέργεια απέτυχε",δε λύνεται με αναβάθμιση απλά,αλλά με φλασάρισμα πλήρες του τηλεφώνου είτε σε κάποιο σέρβις που γίνεται δωρεάν είτε προς το παρόν στο σπίτι μέσω DaVinciTeam με 10 ευρώ...

Στα service points σου κάνουν και φλασάρισμα μαζί με την αναβάθμιση. Και υποτίθεται ότι δεν ξαναβλέπεις το "η ενέργεια απέτυχε". Προσωπικά δεν έχω δει ακόμα τέτοιο μήνυμα και ελπίζω ότι δεν θα δω ποτέ.

Φανταστείτε κάποιες επιλογές που έχει μέσα στο μενού, να είναι η μια κάτω από την άλλη. (σαν να έχεις την μπάρα των windows στα πλάγια)

Τελικά είναι όντως σαν την toolbar των branded συσκευών. Αλλά τουλάχιστον στο μενού της voda απενεργοποιείται. Έψαξες το μενού για τέτοια επιλογή;

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ προσπαθησετε να κανετε update μεσω του SEUS.. υπαρχει προβλημα και εγκαθιστα το ORANGE branded (πορτοκαλι εικονιδια , μπαρα στα αριστερα κ.α)... ειναι κατι σαν το Vodafone LIVE .. εγω την πατησα ηδη .. παντως καποιος πρεπει να τους κραξει πολυ ασχημα !!:mad:

Einai h

1200-4398

R1CA037

071012

Akolouthisa ta vimata pou egrapses pio pano file geofil alla den mporo na vro pouthena to toolbar!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ προσπαθησετε να κανετε update μεσω του SEUS.. υπαρχει προβλημα και εγκαθιστα το ORANGE branded (πορτοκαλι εικονιδια , μπαρα στα αριστερα κ.α)... ειναι κατι σαν το Vodafone LIVE .. εγω την πατησα ηδη .. παντως καποιος πρεπει να τους κραξει πολυ ασχημα !!:mad:

Το έψαξα λίγο περισότερο

Δεν υπάρχει επιλογή για την απενεργοποίηση της μπάρας

Από την άλλη είναι αρκετά παράξενη μιας και καταργεί το πάνω και το κάτω του νέου joystick που έχει το 850 και τα χρησιμοποιεί για την κύλιση στην μπάρα αυτή ενώ από την άλλη μέσα στο μενού σου δίνη την δυνατότητα να ρυθμίσεις επιλογές συντόμευσης, απλά δεν της «ακούει». ¨ότι και να ρυθμίσεις για το πάνω και κάτω δεν ισχύει.

Θα είχε νόημα αν απενεργοποιούνταν η μπάρα κάτι όμως που δεν το βρείκα πως γίνεται.

Από την άλλη δουλεύει λίγο ποιο γρήγορα και σαν κινητό στο σύνολο του αλλά και σαν φωτογραφική με το λογισμικό αυτό.

Τι είναι το ORANGE branded

Η Orange Telecom είναι εταιρία ανάλογη της Vodafone. Από τις μεγαλύτερες στο χώρο.

Συνήθως "επιβάλει" στα κινητά να χρησιμοποιούν το δικό της μενού.

Η Orange Telecom είναι εταιρία ανάλογη της Vodafone. Από τις μεγαλύτερες στο χώρο.

Συνήθως "επιβάλει" στα κινητά να χρησιμοποιούν το δικό της μενού.

Κατάλαβα. Υπάρχει περίπτωση αυτό να έχει γίνει εν γνώσει της SE.

Στην αναβάθμιση δεν σε προειδοποιεί πουθενά για κάτι τέτοιο.

Δεν θέλω να δεχτώ ότι είναι συμφωνία προώθησης γιατί από την άλλη θίγονται πολλά άλλα θέματα.

Βέβαια και στον αντίλογο αν δεν έχει γίνει εν γνώση της, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας.

Φαντάζομαι σύντομα θα βάλουν το σωστό λογισμικό στο Internet

Το σωστό string για το customisation του τηλεφώνου είναι το:1200-4400 ADRIATIC!Όσοι κάνατε την αναβάθμιση κοιτάξτε αν έχετε αυτό!Αν δεν το έχετε πάει να πει ότι τα τσακάλια της SE έκαναν λάθος με το branding... :mad:

Αν και πολύ παράξενο να βάλουν αυτό της Orange...Πιο πιθανό θα ήταν να βάλουν αυτό της Voda ή της Wind....Περίεργα πράγματα...... :confused:

• The title was changed to Sony Ericsson K850