gesamfunai Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 την wind non stop Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε για να εχουμε τζαμπε δεδομενα απο nokia maps , Garmin , Sygic κλπ. :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 το εκανα πολλες φορες.τωρα εκανα αναβαθμιση αλλα κολλαει κ λεει σφαλμα γυρω στο 50%, κ πλεον δεν κανει τπτ. μαλλον δεν γλιτωνω να το παω. την εκανα τη βλακεια με το καλωδιο κ τωρα...τοσο ευαισθητο ομως? δεν μετεφερε αρχεια την ωρα που το εβγαλα.thanks παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ουτε καν να κανει εκ νεου αναβαθμιση δεν γινεται ekavoula?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkouvi Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Καλό ακούγεται.. αλλά είναι "αληθινό"; kalispera paides epeidi kai egw to exw parei to kinito kai psaxnomai twra teleutaia me ap kai soft...peri tinos prokeitai auto? kai kati allo sti upodoxi tis sim apo pisw eixe akrivws apo katw kati san button kai to evala mesa katalathos paizei kapoio rolo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 το εκανα πολλες φορες.τωρα εκανα αναβαθμιση αλλα κολλαει κ λεει σφαλμα γυρω στο 50%, κ πλεον δεν κανει τπτ. μαλλον δεν γλιτωνω να το παω. την εκανα τη βλακεια με το καλωδιο κ τωρα...τοσο ευαισθητο ομως? δεν μετεφερε αρχεια την ωρα που το εβγαλα.thanks παντως αμα σου αναψει εστω και λιγο δοκιμασε να του κανεις φορματ.αυτο το κανεις ροδακι πανω *=αστερακι ροδακι κατω ροδακι κατω αστερακι ροδακι κατω αστερακι και πατα μορφ.εσωτ.δισκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 loipon molis eftase to kin sta xeria m.. polu kalo fainetai ,a auti tin stigmi to exw balei na fortisei , peite m ligo sas parakalw otan to anoi3w pws 8a koita3w tin ekdosi logismikou p exei ?? pou 8a brw p einai i teleutaia ekdosi ? an einai k xreiastei na kanw tin anaba8misi mesw internet..!! thx a lot .. a kai kati alllo otan katebasw diafores efarmoges pws 8a tis perasw sto tilefono ?? Y.G sxetika me ena post p diabasa pio prin uparxei kapoia sugkekrimeni diadikasia gia tin aposundesi tou kin apo to pc ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 τα έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες αρκετές φορές κάνε λίγο search. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 :( sorry αλλα δεν ειναι ( και οχι μονο για μενα) ευκολο να διαβασω 50 σελιδες για κατι τοσο απλο το οποιο μπορειτε να απαντησετε αμεσως..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 loipon molis eftase to kin sta xeria m.. polu kalo fainetai ,a auti tin stigmi to exw balei na fortisei , peite m ligo sas parakalw otan to anoi3w pws 8a koita3w tin ekdosi logismikou p exei ?? pou 8a brw p einai i teleutaia ekdosi ? an einai k xreiastei na kanw tin anaba8misi mesw internet..!! thx a lot .. a kai kati alllo otan katebasw diafores efarmoges pws 8a tis perasw sto tilefono ?? Y.G sxetika me ena post p diabasa pio prin uparxei kapoia sugkekrimeni diadikasia gia tin aposundesi tou kin apo to pc ?? Πατα εδώ και διαβασε την σελίδα για το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175775&page=50 Για εγκατάσταση εφαρμογών υπάρχει επιλογή στο Pc Suite που συνοδεύει το κινητό Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Πατα εδώ και διαβασε την σελίδα για το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175775&page=50 Για εγκατάσταση εφαρμογών υπάρχει επιλογή στο Pc Suite που συνοδεύει το κινητό τοσο απλα ...σε ευχαριστς παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Πατα εδώ και διαβασε την σελίδα για το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175775&page=50 Για εγκατάσταση εφαρμογών υπάρχει επιλογή στο Pc Suite που συνοδεύει το κινητό μην κουραζετε το παιδι:lol:ελα παλικαρι μου για το πρωτο που λες στην οθονη ανμονης πατας πρισοτερα-καταστση και βλεπεις την εκδοση,αναβαθμιση θα κανεις με το πσ-σουιτ και για τισ εφαρμογες τισ περνας στο τηλ και τισ κανεις εγκατασταση απο τη διαχειριση αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 με κανετε να αισθανομαι ο μικρος της παρεας με w960 (οχι πως δεν ειμαι ..) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 με κανετε να αισθανομαι ο μικρος της παρεας με w960 (οχι πως δεν ειμαι ..) :D Ειμαι και εγω ο μικρος της παρεα αλλα με P1:O:D να ξερεις οτι για να δεις το firmware ειναι τα 6 τελευταια ψηφια απο εκει που λεει 'τελεφωνο' οταν πατησεις κατασταση οπως σου ειπαν και τα παιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 to kin auto exei 2 kommatia mnimis ? san eswteriki k e3wteriki ?? giati tis fotos p.x dn tin blepei sto pc an nai to "eswteriko kommati tou tilefwnou pws 8a to diabasw ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki10 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 hi σε όλους.εκανα αναβάθμιση το W960 μου κ εχω μια ερώτηση. το ssx3 εχει ήχο; σε μένα όταν βάζω το music στο on δεν μου βγάζει κανένα ήχο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιού. μόνο όταν βάζω το sound fx στο on μου βγάζει κάτι ήχους αλλα μουσική πουθενά. αντιμετωπιζει κανείς το ιδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 kala einai apisteuto to kinitaki, na rwtisw to roloi stin o8oni anamonis pws ginetai pali mikro ??? episis egugan apo tin o8oni anamonis ta 2 mikra eikonidia..:( kati allo . pws mporw na mpw kateu8eian stis epafes m ? επισης υπαρχει τροπος να κανουμε το walkman να παιζει ΜΟΝΟ ΜΡ3 κ οχι ολα μαζι ηχογραφισεις κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 kala einai apisteuto to kinitaki, na rwtisw to roloi stin o8oni anamonis pws ginetai pali mikro ??? episis egugan apo tin o8oni anamonis ta 2 mikra eikonidia..:( kati allo . pws mporw na mpw kateu8eian stis epafes m ? επισης υπαρχει τροπος να κανουμε το walkman να παιζει ΜΟΝΟ ΜΡ3 κ οχι ολα μαζι ηχογραφισεις κλπ κλπ Λοιπόν επειδή εδώ μέσα όσοι λένε να ψάξουμε πριν ρωτήσουμε έχουν απόλοιτο δίκιο και αυτό γιατί με το να γράφονται τα ίδια και τα ίδια πράγματα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε τα thread ατελείωτα και μετά να παραπονιόμαστε όλοι ότι ειναι 100 σελίδες και που να κάτσω να διαβασω τα πάντα μια απλή ερώτηση έκανα παρακαλώ απαντήστε μου, για αυτό λοιπόν η λογική σειρά που σε φέρνει στην θέση να ποστάρεις έχει ως εξής: παίρνεις στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο το ριμάδι το manual που μόνο για διακοσμητικό δεν υπάρχει μέσα στην συσκευασία, διαβάζεις το manual και προσπαθείς να δεις αυτά που διαβάζεις στην πράξη, πειραματίζεσε με όσα δεν λέει το manual και ταυτόχρονα διαβάζεις σιγά σιγά τις 50 σελίδες του θέματος (εδώ θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι οι 50 γίνονται 25 γιατί η κάθε ερώτηση έχει απαντηθεί τουλάχιστον 2 φορές) αν πάλι συνεχίσεις να έχεις απορίες εδώ είμαστε όλοι να βοήθησουμε να ψάξουμε και να απαντήσουμε. Επίσης να γνωρίζεις ότι κάποια κινητά έχουν το ίδιο λειτουργικό και αν όχι απολύτως το ίδιο σχεδόν και αναφέρομαι σε P1 & w960 σε αυτήν την περίπτωση οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε και εκεί για απαντήσεις στα ερωτήματα μας πριν ρωτήσουμε. Επίσης άλλη μία σημείωση που γίνεται συνεχώς ΟΧΙ GREEKENGLISH γιατί αν υποθέσουμε ότι το θέμα έχει 50 σελίδες και αυτές είναι σε ελληνοαγγλικά τότε είναι που θα μας βγουν τα μάτια:blink: να τις διαβάσουμε Αν δεν το έχεις κάνει είδη και εξαφάνισες τα δύο εικονιδιάκια βάζοντας το κινητό σε επαγγελματικό ή σε κανένα mode γύρνα το κινητό σε κατάσταση αναμονής σε επαγγελματικό mode βάλε συντόμευση του ευρετιρίου για να μπαίνεις κατευθείαν στις επαφές σου. Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 to kin auto exei 2 kommatia mnimis ? san eswteriki k e3wteriki ?? giati tis fotos p.x dn tin blepei sto pc an nai to "eswteriko kommati tou tilefwnou pws 8a to diabasw ?? θα πας συνδεσεις usb μεταφορα αρχειων τελος. φτιαξε playlists Λοιπόν επειδή εδώ μέσα όσοι λένε να ψάξουμε πριν ρωτήσουμε έχουν απόλοιτο δίκιο και αυτό γιατί με το να γράφονται τα ίδια και τα ίδια πράγματα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε τα thread ατελείωτα και μετά να παραπονιόμαστε όλοι ότι ειναι 100 σελίδες και που να κάτσω να διαβασω τα πάντα μια απλή ερώτηση έκανα παρακαλώ απαντήστε μου, για αυτό λοιπόν η λογική σειρά που σε φέρνει στην θέση να ποστάρεις έχει ως εξής: παίρνεις στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο το ριμάδι το manual που μόνο για διακοσμητικό δεν υπάρχει μέσα στην συσκευασία, διαβάζεις το manual και προσπαθείς να δεις αυτά που διαβάζεις στην πράξη, πειραματίζεσε με όσα δεν λέει το manual και ταυτόχρονα διαβάζεις σιγά σιγά τις 50 σελίδες του θέματος (εδώ θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι οι 50 γίνονται 25 γιατί η κάθε ερώτηση έχει απαντηθεί τουλάχιστον 2 φορές) αν πάλι συνεχίσεις να έχεις απορίες εδώ είμαστε όλοι να βοήθησουμε να ψάξουμε και να απαντήσουμε. Επίσης να γνωρίζεις ότι κάποια κινητά έχουν το ίδιο λειτουργικό και αν όχι απολύτως το ίδιο σχεδόν και αναφέρομαι σε P1 & w960 σε αυτήν την περίπτωση οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε και εκεί για απαντήσεις στα ερωτήματα μας πριν ρωτήσουμε. Επίσης άλλη μία σημείωση που γίνεται συνεχώς ΟΧΙ GREEKENGLISH γιατί αν υποθέσουμε ότι το θέμα έχει 50 σελίδες και αυτές είναι σε ελληνοαγγλικά τότε είναι που θα μας βγουν τα μάτια:blink: να τις διαβάσουμε Αν δεν το έχεις κάνει είδη και εξαφάνισες τα δύο εικονιδιάκια βάζοντας το κινητό σε επαγγελματικό ή σε κανένα mode γύρνα το κινητό σε κατάσταση αναμονής σε επαγγελματικό mode βάλε συντόμευση του ευρετιρίου για να μπαίνεις κατευθείαν στις επαφές σου. σωστος ο παικτης:Xεγω πριν να γραψω πρωτη φορα ειχα φαει το μανουαλ και το φορουμ αλλα μην εισαι τοσο κακος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ποση ωρα κραταει σε εσας περιπου ενα backup του κιν ?? το εχω βαλει καμια ωρα τωρα πηγαινε "κανονικα"κ τωρα εχει κολλησει σε ενα τραγουδι..αν πατησω ακυρο θα τα χασω ολα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 σωστος ο παικτης:Xεγω πριν να γραψω πρωτη φορα ειχα φαει το μανουαλ και το φορουμ αλλα μην εισαι τοσο κακος!!! Δεν έγραψα τίποτα με κακία απλά πρόσπαθώ να χρησιμοποιώ το forum με σεβασμό σε αυτούς που το έφτιαξαν και στους κανόνες του! Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θήξω ή να προσβάλω κάποιον! και εγώ στην αρχή έκανα λάθη και απλά τα διόρθωσα (νομίζω) με τις παρατηρήσεις των υπολοίπων και εγώ έγραψα την πρώτη φορά με greekenglish και εγώ έχω κάνει διπλό ποστ.... ! :X ps : και επιδή τώρα κάνω λάθος που πουστάρω offtopic ζητώ συγνώμη και παρακαλώ τους ανωτέρους να αφαιρέσουν το ποστ ανάλογα με την κρίση τους και χωρίς προειδοποίηση !! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια οκ δεν θυμωσα με κανενα σας , δικιο εχετε και εσεισ κ γω ως νεος χρηστης θελω να μαθω οσο πιο πολλα κ γρηγορα μπορω για το κιν μ γιαυτο κ σας εχω πρηξει , ποτε , δεν εχω φτασει σε σημειο να πω σε καποιον να διαβασει προηγουμες σελιδες παρα του απανταγα επιτοπου στο προηγουμενο section για το w800 , τωρα στο θεμα μ παλι.:D τι να κανω με το backup ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια οκ δεν θυμωσα με κανενα σας , δικιο εχετε και εσεισ κ γω ως νεος χρηστης θελω να μαθω οσο πιο πολλα κ γρηγορα μπορω για το κιν μ γιαυτο κ σας εχω πρηξει , ποτε , δεν εχω φτασει σε σημειο να πω σε καποιον να διαβασει προηγουμες σελιδες παρα του απανταγα επιτοπου στο προηγουμενο section για το w800 , τωρα στο θεμα μ παλι.:D τι να κανω με το backup ?? Ωραίος ο φίλος :D λοιπόν με το backup σε εμένα δεν κράτησε πολύ αν θυμάμαι καλά τώρα αν σου έχει κωλήσει σε ένα τραγούδι και σκεφτείς οτί το κινητό για να διαχερηστεί το backup πρέπει να είναι σε λειτουργία γρήγορης μεταφοράς αρχείων τότε αυτό που συμβαίνει δεν είναι λογικό γιατί το κιν. σε αυτήν την λειτουργία γίνεται σφεντόνα. Το θέμα τώρα είναι τι γίνεται αν πατήσεις cancel αμφιβάλω για το αν θα τα χάσεις όλα θεωρώ ότι θα σταματήσει το backup εκεί που είναι αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω πάθει! Αλλά όπως και να έχει αν έχει κωλήσει δεν έχεις και πολλές επιλογές!!! Αν το πατήσεις πές μας τι έγινε sorry λάθος !!! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 βασικα το backup γινεται στη κανονικη λειτουργεια γιαυτο δεν παει σφερα..:/ τεσπα παταω ακυρο κ σας λεω.. οκ μ εσπασε τα νευρα το προγραμμα και τελικα εβγαλα το καλωδιο ... ολα καλα , τωρα για να κανω backup επαφες κ μηνυματα 8α παω απο το pc suite κ για αρχεια φοτος κλπ να το κανω λετε με την γρηγορη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 οκ μ εσπασε τα νευρα το προγραμμα και τελικα εβγαλα το καλωδιο ... ολα καλα , τωρα για να κανω backup επαφες κ μηνυματα 8α παω απο το pc suite κ για αρχεια φοτος κλπ να το κανω λετε με την γρηγορη επιλογη? Ναι για backup απο κανονικη λειτουργία και για αρχεια μπορεις να τα περασεις οπως θες εγω έχω bluetooth στο pc και επιλέγω και κάνω άμμεση αποστολή! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μιας και επιασα για τα καλα τις ερωτησεις , εχω ενα λαπτοπ κ συνδεομαι στο ιντερνετ με μοντεμ κανονικα , υπαρχει αραγε τροπος να φτιαξω ενα δικτυο με wlan με το λαπτοπ μ και να εχω ιντενρετ στο κιν ?? ναι τα καταφερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω ιντερνετ στο κιν μ απο το λαπτοπ.......!!! ειμαι κ ο πρωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts