Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα με την σύνδεση του κινητού στο pc. δεν το έβρισκε με την καμία ούτε με bluetooth ούτε με usb. με τα πολλά πήρα την SE και μου είπαν να ρυθμίσω το m-Router στο pc suite είναι πάρα πολύ απλό το μόνο που κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις κάποιες συνδέσεις.Αυτό το βρίσκεις επιλογές > m-router σε εμένα πάντως μετά από τις ρυθμίσεις το είδε το τηλέφωνο και από τότε όλα καλά!! καλημέρα σε όλους!!

Ναι κι εμένα την πρώτη φορά όταν το είχα αφαιρέσει από το boot του pc δεν συνδεόταν, μετά όταν το επανέφερα όλα πήγαιναν οκ, πολύ πιθανόν να είναι αυτό το πρόβλημα.

Επίσης κάτι άλλο που αν δεν το προσέξεις μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα είναι πως αν κάνεις αναβάθμιση κάποιο από τα προγράμματα, pc suite or Update service και δεν αλλάξεις το εικονίδιο που τυχόν έχεις στην επιφάνεια ή σε κάποιο φάκελο τότε το ανάλογο πρόγραμμα δείχνει να προσπαθεί να φορτώσει για πολύ ώρα χωρίς τίποτα φυσικά να γίνεται. Συγκεκριμένα το είχα πάθει με το Update service και έψαχνα για ώρα να βρω τι φταίει και αυτό γιατί το εικονίδιο που είχα δεν είχε απενεργοποιηθεί πχ όπως συμβαίνει με άλλα προγράμματα όταν αναβαθμίζονται.

Life is good with what you love !!!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ουφ μόλις διάβασα όλες τις σελίδες του thread!

Θέλω να πάρω το κινητό και είναι εποχή επιδότησης επιτελους

Εχω το Ν71 μια αποτυχημενη θα ελεγα επιλογη στην προηγουμενη επιδοτηση μου, το βαρεθηκα πολυ γρηγορα.

Οι κατοχοι θα προτειναν το w960 για αγορα?

Διαβασα αρκετα παραπονα οτι ειναι δυσχρηστο, ειναι οντως η ειναι απλα υποκειμενικό το θέμα?

Την τιμη την βρισκετε υπερβολική για το συγκεκριμενο μοντελο η απλα οτι πληρωνεις περνεις τελικα?

:rolleyes:

Ευχαριστώ

Enjoy the silence ...

Ουφ μόλις διάβασα όλες τις σελίδες του thread!

Θέλω να πάρω το κινητό και είναι εποχή επιδότησης επιτελους

Εχω το Ν71 μια αποτυχημενη θα ελεγα επιλογη στην προηγουμενη επιδοτηση μου, το βαρεθηκα πολυ γρηγορα.

Οι κατοχοι θα προτειναν το w960 για αγορα?

Διαβασα αρκετα παραπονα οτι ειναι δυσχρηστο, ειναι οντως η ειναι απλα υποκειμενικό το θέμα?

Την τιμη την βρισκετε υπερβολική για το συγκεκριμενο μοντελο η απλα οτι πληρωνεις περνεις τελικα?

:rolleyes:

Ευχαριστώ

Θα στο προτεινα...γενικα για την τιμη του ειναι πολυ καλο,,ουτε ακριβο ουτε φθηνο ομως...

γενικα δεν νομιζω να το βαρεθεις ευκολα, τωρα για την ευχρηστια εχω να σου πω οτι δεν προκειται να γυρισω σε κινητο με κουμπακια πλεον,,,απο δω και περα μονο touchscreen:D

ΤΩΡΑ εσυ εισαι και κοπελα οποτε δεν ξερω αν θα σου αρεσουν αυτα που προσφερει:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Κι εγώ το προτείνω το κινητό φίλη μου .. είναι μακράν καλύτερο από πολλά touchscreen της τάξης του διότι έχει και τα κουμπάκια από κάτω και βοηθάνε σε θέματα όπως κλήσεις, μηνύματα κτλ. που σε άλλο 100% touchscreen (χωρίς το πληκτρολόγιο από κάτω) μου βγήκε η πίστη για να γράψω μήνυμα!

Από κει κ πέρα ενδύκνειται κ η χρήση του ως "ipod nano 3rd generation" λόγω τεράστιας μνήμης με δυνατότητες αναπαραγωγής mp3 & video.

Εξαρτάται πάντα από τη χρήση που θέλει κάποιος να κάνει!

Εγώ μόνο μια απορία έχω.. στο πληκτρολόγιο του μηνύματος το "&" δεν υπάρχει ρε παιδιά;

Δεν το βρίσκω.. κ το χρησιμοποιώ πολύ αυτό το σύμβολο!!!

Επίσης, το e-mail το έχει διαμορφώσει κανείς; Το χρησιμοποιείται; Από που βάλατε τις ρυθμίσεις; από το site sony ericsson?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σαν λειτουργίες πιστεύω πως με υπερκαλύπτει και με ενθουσιάζει η ιδεα της οθόνης αφής :D :D

απλά δεν ξερω αν θα ειναι χρηστικό για τις βασικές του χρήσεις..τηλεφωνήματα, μηνύματα κτλ για τα οποία βασικά προορίζονται τα κινητά :worry:

Με πρόλαβε και με κάλυψε η mariel19

Enjoy the silence ...

αχ το μονο που λειπη ειναι jog για παιχνιδια αλλα ξερω τετοιο κινητο ειναι αδυνατο να ειχε τετοιο πραγμα!

γενικα παντως καλο, αλλα οχι φθηνο....

σε λιγο ισως!

Κι εγώ το προτείνω το κινητό φίλη μου .. είναι μακράν καλύτερο από πολλά touchscreen της τάξης του διότι έχει και τα κουμπάκια από κάτω και βοηθάνε σε θέματα όπως κλήσεις, μηνύματα κτλ. που σε άλλο 100% touchscreen (χωρίς το πληκτρολόγιο από κάτω) μου βγήκε η πίστη για να γράψω μήνυμα!

Από κει κ πέρα ενδύκνειται κ η χρήση του ως "ipod nano 3rd generation" λόγω τεράστιας μνήμης με δυνατότητες αναπαραγωγής mp3 & video.

Εξαρτάται πάντα από τη χρήση που θέλει κάποιος να κάνει!

Εγώ μόνο μια απορία έχω.. στο πληκτρολόγιο του μηνύματος το "&" δεν υπάρχει ρε παιδιά;

Δεν το βρίσκω.. κ το χρησιμοποιώ πολύ αυτό το σύμβολο!!!

Επίσης, το e-mail το έχει διαμορφώσει κανείς; Το χρησιμοποιείται; Από που βάλατε τις ρυθμίσεις; από το site sony ericsson?

+1 :)

To & δεν υπάρχει σε κάποιο πλήκτρο αλλά μόνο στα πρόσθετα, δυστυχώς.

Ε βάλανε το "ς" μην τα θέλουμε και όλα, μάλλον πήρε την θέση του "&" :lol:

Το mail ναι το έχω ρυθμίσει, συγκεκριμένα για τα 2 gmail που έχω, μια χαρά δουλεύει, είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Το site της sonyericsson σου στέλνει τις ρυθμίσεις αλλά για ΡΟΡ, αν και παλαιότερα είχε επιλογή και για ΙΜΑΡ τώρα μετά την αναβάθμιση που ήθελα να το ξαναρυθμίσω δεν υπήρχε, δυστυχώς.

Αλλά κατάφερα μετά από ψάξιμο να τις βρω, αν κάποιος θέλει θα τις γράψω.

+1 :)

To & δεν υπάρχει σε κάποιο πλήκτρο αλλά μόνο στα πρόσθετα, δυστυχώς.

Ε βάλανε το "ς" μην τα θέλουμε και όλα, μάλλον πήρε την θέση του "&" :lol:

Το mail ναι το έχω ρυθμίσει, συγκεκριμένα για τα 2 gmail που έχω, μια χαρά δουλεύει, είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Το site της sonyericsson σου στέλνει τις ρυθμίσεις αλλά για ΡΟΡ, αν και παλαιότερα είχε επιλογή και για ΙΜΑΡ τώρα μετά την αναβάθμιση που ήθελα να το ξαναρυθμίσω δεν υπήρχε, δυστυχώς.

Αλλά κατάφερα μετά από ψάξιμο να τις βρω, αν κάποιος θέλει θα τις γράψω.

Που στα πρόσθετα, βρε και δεν το βλέπω;

το "ς" το ξέρω γιατί έχω και Κ810i (και γενικότερα είχα sony ericsson πάντα) και έχω δει τις αλλαγές τους... μικρές αλλά "δυνατές"! χεχε!

επειδή εγώ δεν τα γνωρίζω καλά τα imap και τα pop μπορείς να μου τα εξηγήσεις; :X

Εγώ έχω yahoo.gr/hotmail.com. να υποθέσω ότι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να κάνω προφίλ e-mail? Νομίζω ότι έχω "κάπου" κι έναν gmail. Αν το βρω, μέσα από τις οδηγίες που στέλνει το s.e. θα μου λειτουργήσει;Γιατί για το yahoo που μου έστειλε δεν λειτούργησαν (εκτός κι αν έκανα κάτι στραβά)

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. έψαξα και τον βρήκα τον gmail λογαριασμό που έχω..αλλά κ πάλι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.. μέσω του κινητού.

Μήπως χρειάζονται χειροκίνητες ρυθμίσεις και δεν αρκούν αυτές που μου στέλνονται από τη s.e.? ή θα πρέπει να "πειράξω" και κάτι από το gmail λογαριασμό μου;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

hi kai apo mena m ir8e i epidotisi apo cosmote gyrw st 420 € , oi times pou paizoun stin agora einai +- 100 €... eleos mporw na to parw apo allo katastima to kinito i prepei na to parw apo to katastima cosmote ?? eilikrina m aresei to kinito polu bebaia me xalaei ligo to wi-fi 802.11 b alla min eimaste k pleonektes...:P euxaristw

hi kai apo mena m ir8e i epidotisi apo cosmote gyrw st 420  , oi times pou paizoun stin agora einai +- 100 ... eleos mporw na to parw apo allo katastima to kinito i prepei na to parw apo to katastima cosmote ?? eilikrina m aresei to kinito polu bebaia me xalaei ligo to wi-fi 802.11 b alla min eimaste k pleonektes...:P euxaristw

Μπορείς να το πάρεις κι από Πλαίσιο (480e) ή Γερμανό (560e!!)-(τουλάχιστον έτσι λέει στο site)

Που στα πρόσθετα, βρε και δεν το βλέπω;

το "ς" το ξέρω γιατί έχω και Κ810i (και γενικότερα είχα sony ericsson πάντα) και έχω δει τις αλλαγές τους... μικρές αλλά "δυνατές"! χεχε!

επειδή εγώ δεν τα γνωρίζω καλά τα imap και τα pop μπορείς να μου τα εξηγήσεις; :X

Εγώ έχω yahoo.gr/hotmail.com. να υποθέσω ότι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να κάνω προφίλ e-mail? Νομίζω ότι έχω "κάπου" κι έναν gmail. Αν το βρω, μέσα από τις οδηγίες που στέλνει το s.e. θα μου λειτουργήσει;Γιατί για το yahoo που μου έστειλε δεν λειτούργησαν (εκτός κι αν έκανα κάτι στραβά)

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. έψαξα και τον βρήκα τον gmail λογαριασμό που έχω..αλλά κ πάλι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.. μέσω του κινητού.

Μήπως χρειάζονται χειροκίνητες ρυθμίσεις και δεν αρκούν αυτές που μου στέλνονται από τη s.e.? ή θα πρέπει να "πειράξω" και κάτι από το gmail λογαριασμό μου;

Για το "&" πας: Περισσότερα > Επιλογές Κειμένου > Προσθήκη συμβόλου και θα το δεις ανάμεσα στα τόσα που έχει ;)

Ρυθμίσεις για όλους τους γνωστούς email λογαριασμούς υπάρχουν στο site της SE απλά για POP3. Απλά μετά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του mail λογαριασμού σου και να ενεργοποιήσεις εκεί το POP3 ή το IMAP ανάλογα τι θα χρησιμοποιήσεις.

Είναι το "ok" να το πω έτσι του λογαριασμού σου ότι δέχεσαι να γίνεται χειρισμός από κάποια κινητή συσκευή.

Όπως έγραψα και παλαιότερα στο θέμα του P1i η google (gmail) λέει για τις διαφορές των δύο:

Unlike POP, IMAP offers two-way communication between your web Gmail and your email client(s). This means when you log in to Gmail using a web browser, actions you perform on email clients and mobile devices (ex: putting mail in a 'work' folder) will instantly and automatically appear in Gmail (ex: it will already have a 'work' label on that email).

In addition, IMAP provides a better method to access your mail from multiple devices. If you check your email at work, on your mobile phone, and again at home, IMAP ensures that new mail is accessible from any device at any given time.

Finally, IMAP offers a more stable experience overall. Whereas POP is prone to losing messages or downloading the same messages multiple times, IMAP avoids this through its two-way syncing capabilities between your mail clients and your web Gmail.

If you're trying to decide between using POP and using IMAP with your Gmail account, we recommend IMAP.

Ρυθμίσεις gmail για IMAP ρύθμιση:

Connection Type: IMAP

Incoming Server Address: imap.gmail.com

Outgoing server Address: smtp.gmail.com

Use SMTP authentication: Yes

(Στα "Περισσότερα" > "Για προχωρημένους" τα από κάτω)

Incoming secure connection: SSL

Incoming mail port: 993

Outgoing secure connection: TLS

Outgoing mail port: 25

Ρυθμίσεις gmail για POP ρύθμιση:

Connection Type: ΡΟΡ

Incoming Server Address: pop.gmail.com

Incoming mail port: 995

Outgoing secure connection: SSL

Outgoing mail port: 465

Μπορείς να το πάρεις κι από Πλαίσιο (480e) ή Γερμανό (560e!!)-(τουλάχιστον έτσι λέει στο site)

sovara mporw na to parw apo to plaisio ?? are sunergazontai cosmote plaisio etsi wste na tous pw ot iexw epidotisi ...an nai m eftia3es tin imeraaaaaaaa...........thx

Για το "&" πας: Περισσότερα > Επιλογές Κειμένου > Προσθήκη συμβόλου και θα το δεις ανάμεσα στα τόσα που έχει ;)

Ρυθμίσεις για όλους τους γνωστούς email λογαριασμούς υπάρχουν στο site της SE απλά για POP3. Απλά μετά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του mail λογαριασμού σου και να ενεργοποιήσεις εκεί το POP3 ή το IMAP ανάλογα τι θα χρησιμοποιήσεις.

Είναι το "ok" να το πω έτσι του λογαριασμού σου ότι δέχεσαι να γίνεται χειρισμός από κάποια κινητή συσκευή.

Όπως έγραψα και παλαιότερα στο θέμα του P1i η google (gmail) λέει για τις διαφορές των δύο:

Unlike POP, IMAP offers two-way communication between your web Gmail and your email client(s). This means when you log in to Gmail using a web browser, actions you perform on email clients and mobile devices (ex: putting mail in a 'work' folder) will instantly and automatically appear in Gmail (ex: it will already have a 'work' label on that email).

In addition, IMAP provides a better method to access your mail from multiple devices. If you check your email at work, on your mobile phone, and again at home, IMAP ensures that new mail is accessible from any device at any given time.

Finally, IMAP offers a more stable experience overall. Whereas POP is prone to losing messages or downloading the same messages multiple times, IMAP avoids this through its two-way syncing capabilities between your mail clients and your web Gmail.

If you're trying to decide between using POP and using IMAP with your Gmail account, we recommend IMAP.

Ρυθμίσεις gmail για IMAP ρύθμιση:

Connection Type: IMAP

Incoming Server Address: imap.gmail.com

Incoming mail port: 993

Outgoing secure connection: TLS

Outgoing mail port: 25

Ρυθμίσεις gmail για POP ρύθμιση:

Connection Type: ΡΟΡ

Incoming Server Address: pop.gmail.com

Incoming mail port: 995

Outgoing secure connection: SSL

Outgoing mail port: 465

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για τη βοήθεια.. και για τον κόπο να γράψεις το κατεβατό!

Λοιπόν ...

Ακολούθησα τα βήματα ένα προς ένα και στο λογαριασμό mail και στο κινητό μου. Αρχικά προσπάθησα με imap και μετά με pop.

Δεν κατάφερα να στείλω mail, διότι μου βγήκε το εξής μήνυμα και τις 2 φορές :

αδύνατη η αποστολή του μηνύματος, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή. (κάπως έτσι τεσπα)

Μήπως θέλει κανά " restart" πρωτού στείλω;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλημέρα σε όλους! χτες μιας και η αργία έδωσε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και έτσι αποφάσισα να κάνω μία αναβάθμιση λογισμικού στο w960

Αφού παιδεύτηκα αρκετά με το pc suite γιατί μία κολλούσε μία δεν εύρισκε το τηλέφωνο κατάφερα να ξεκινήσω. Αφού τελείωσε και ξεκίνησα να το δουλεύω διαπίστωσα τα εξής:

1) Tο μενού αν και έγινε ελάχιστα ποιο γρήγορο έχει καλύτερη διαχείριση εννοώντας ότι ο χρόνος είναι σταθερός για την περιήγηση από εφαρμογή σε εφαρμογή ενώ πριν κάπου αργούσε και κάπου πήγαινε τρέχοντας ανάλογα με το πόσα και πόσο γρήγορα έκανες τα κλικ! Εμένα τουλάχιστον αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι το τηλέφωνο είναι ποιο σταθερό στην παρατεταμένη και συνεχής χρήση.

2) Tο πρόβλημα που είχα με το ξυπνητήρι δυστυχώς δεν διορθώθηκε απλά παραμένει και μου σπάει τα νεύρα κάθε πρωί που μου θυμίζει ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω με το αγαπημένο μου τραγούδι αλλά με ότι το κινητό θέλει να αναπαράγει.

3) Tο quickoffice είναι το ίδιο πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ένα αρχείο doc που είχα προσπαθήσει να ανοίξω και πριν την αναβάθμιση παρόλο που το έβαλα στο φάκελο documents του κινητού και στην μνήμη τηλεφώνου αλλά και στην media το τηλέφωνο αρνήθηκε να το ανοίξει (είναι μία απορία που παραμένει άλυτη)

4) Aυτό που βελτιώθηκε προς μεγάλη μου έκπληξη εκτός από την αμεσότητα του μενού είναι η camera και η λειτουργία της! εντυπωσιάστηκα πραγματικά μιας και στο παρελθόν είχα συσκευές σειράς Κ και η φωτογραφία τους ήταν μακράν καλύτερη μετά την αναβάθμιση θεωρώ ότι τώρα μπορεί να συγκριθεί με συσκευές SE σειράς Κ με camera 3.2 megapixel όπως Κ800 Κ810. Εκτός αυτού ι κίνηση είναι πού καλύτερη στην λειτουργία video και δεν φαίνεται να κολλάει στις απότομες μετακινήσεις. Επίσης άλλαξε τελείως η λειτουργία του AutoFocus κάτι το όποιο με είχε απογοήτευση όταν είχα πάρει το κινητό λόγω της μεγάλης του καθυστέρησης και της απαράδεκτης για εμένα ένδειξης "κλειδωμένο" που έβγαζε όταν επιτέλους είχε εστιάσει. Τώρα πλέον δείχνει στην οθόνη το γνωστό τετραγωνάκι που γίνεται πράσινο όταν έχει εστιάσει και δουλεύει πολύ ποιο γρήγορα!!

Συνολικά το τηλέφωνο έγινε πολύ ποιο άμεσο και σταθερό συνιστώ μια αναβάθμιση ανεπιφύλακτα :)

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Πως μπορώ να δω ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχω;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πως μπορώ να δω ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχω;

Από κεντρική οθόνη "περισσότερα" > "κατάσταση" και θα δεις όλες τις πληροφορίες.

Για το mail θα το δω και θα σου απαντήσω όταν πάω σπίτι, μου το έβγαζε κι εμένα κάποια στιγμή αυτό το μήνυμα. :)

re pedia...kseri kanis...an kano anaba8misi ti iper 8 exo??

κοίτα 4 post παραπάνω τζάμπα έγραφα?

Από κεντρική οθόνη "περισσότερα" > "κατάσταση" και θα δεις όλες τις πληροφορίες.

Για το mail θα το δω και θα σου απαντήσω όταν πάω σπίτι, μου το έβγαζε κι εμένα κάποια στιγμή αυτό το μήνυμα. :)

Είσαι πολύ καλός! Ευχαριστώ!

Χμ.. οκ. .πήγα στα περισσότερα-κατάσταση..

Η τελευταία διαθέσιμη από την S.E. ποια είναι; Που θα το ψάξω;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εκεί που λέει Τηλέφωνο κοπελιά. Απ'το τελευταίο κενό και μετά είναι η έκδοση του λογισμικού σου.. πχ R9K009

@ koufiokefalos :

Είδες τόση διαφορά στην κάμερα με μια αναβάθμιση?! :confused:

Θα ήθελα πολύ να δω καμια "αναβάθμιση" καί στου P1 τη φωτογραφική, γιατί δεν τρελαίνομαι κιόλας . .

@ koufiokefalos :

Είδες τόση διαφορά στην κάμερα με μια αναβάθμιση?! :confused:

Θα ήθελα πολύ να δω καμια "αναβάθμιση" καί στου P1 τη φωτογραφική, γιατί δεν τρελαίνομαι κιόλας . .

Oh YES!! απίστευτο ! ειλικρινά είχα ξενερώσει αρκετά με την camera του κινητού γιατί την σύγκρινα με την σειρά Κ που είχα και ήταν άψογη

Αλλά τώρα και ποιο γρήγορη είναι και σε ποιότητα πολύ μπροστά από πριν :D

:!: Νομίζω ήμουν σαφής!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to Sony Ericsson W960i