mariel19 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Έτσι μου είπανε.. τι να σου πω κι εγώ.. Θα τους πάρω σήμερα τηλέφωνο να δω γιατί αργεί τόσο και θα ενημερώσω. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 εχει βρει κανεις αυτην την θηκη την μαυρη που εφαρμοζει επανω στο τηλ.??:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλησπέρα. Λοιπόν, πήγα σήμερα σε SE Καλλιθέας και στην OMNITECH στο κέντρο και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται από την εγγύηση η επισκευή. ΟΚ, το κόστος επισκευής είναι 80 ευρώ. Σε 6 ημέρες θα το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Καλησπερα...Σημερα πηρα το κινητακι..σαν πρωτη ματια ειναι πολυ ωραιο...πρωτη μου φορα βεβαια τετοιου ειδους κινητο...παντα ειμουνα σε κ800ι κλπ...Εχω καποιες αποριες: 1) εστειλα καποια mp3 απο το κ800ι στο κινητο και μου λεει αγνωστη μορφη και δεν τα παιζει γιατι? κανω τπτ λαθος? 2) στις επαφες το κ800 επερνε πολλους αριθμουσ οπως φαξ κλπ ετσι λοιπον εστειλα ολες τις επαφες, ομως δεν μου εμφανιζει τα νουμερα που ειχα στο φαξ και στο αλλα...υπαρχει τροποσ λυσεις? αυτα προς το παρον....Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λιγο ασχετος....:wacko::happy: Ευχαριστω Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaNt0m Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μα αν ανοίξω τα τραγούδια από την memory του κινητού τότε η διαδρομή θα είναι αυτή που κάνει κ το κινητό....Βασικά το δοκίμασα κ δεν έπιασε αλλά λέω μήπως έπρεπε να αποθηκέυσω την λίστα σε καμιά άλλη μορφή...thnx anyway Το εχω δοκιμάση και εγώ αλλα δεν γίνεται. Σε ότι μορφή και να την αποθηκεύσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλησπέρα, έψαξα τις τελευταίες 30 σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε επιτρέψτε 2 ερωτησούλες σε ένα καινούργιο χρήστη W960i: 1. είναι φυσιολογικό να χρειάζεται 3-5 δευτερόλεπτα να κάνει boot? 2. υπάρχει κάποια λειτουργία για notes με password? στο W660i και στα παλιότερα υπήρχε το γνωστό code memo, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ούτε αυτό ούτε κάποιο password manager..... υπάρχει κάπου ή πρέπει να βρω πρόσθετη εφαρμογή? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδες συγνώμη αν ειμαι εκτος τοπου και χρονου, εχω προβλημα με youtube δεν μπορώ να δω τα βιντεακια καμια λύση καμια ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδες συγνώμη αν ειμαι εκτος τοπου και χρονου, εχω προβλημα με youtube δεν μπορώ να δω τα βιντεακια καμια λύση καμια ιδέα? Ευχαριστώ Βρες και κατέβασε από τα γνωστα σαιτ το coreplayer και θα κανεις τη δουλειά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα, έψαξα τις τελευταίες 30 σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε επιτρέψτε 2 ερωτησούλες σε ένα καινούργιο χρήστη W960i: 1. είναι φυσιολογικό να χρειάζεται 3-5 δευτερόλεπτα να κάνει boot? 2. υπάρχει κάποια λειτουργία για notes με password? στο W660i και στα παλιότερα υπήρχε το γνωστό code memo, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ούτε αυτό ούτε κάποιο password manager..... υπάρχει κάπου ή πρέπει να βρω πρόσθετη εφαρμογή? ευχαριστώ 1. Ναι, ίσως και πολύ περισσοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα έχω μια ακομα ερώτηση¨:) Πώς μπορώ να κάνω τον coreplayer σαν τον κύτιο player και να μην μου ανοιγει κάθε φορά αυτος ο πορτοκαλί που δεν παιζει με youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα έχω μια ακομα ερώτηση¨:) Πώς μπορώ να κάνω τον coreplayer σαν τον κύτιο player και να μην μου ανοιγει κάθε φορά αυτος ο πορτοκαλί που δεν παιζει με youtube? Νομίζω έχει μια επιλογή για file type association.Στην έκδοση για UIQ δε ξέρω αν είναι το ίδιο, στην έκδοση για s60 είναι Menu -> Tools -> Preferences -> File Associations. Για ρίξε μια ματιά αν είναι έτσι η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ναι το ιδιο ειναι αλλα εξακολουθει να μου ανοιγει ο πλειερ της Σονιερικσον. -.- Θα προσπαθήσω να βρω την ακρη ευχαριστώ για τη βοήθεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Το w960 μου είναι μεταχειρισμένο και έχει έντονες γρατζουνιές στην οθόνη, και αναρωτιόμουν τι κόστος θα είχε να άλλαζα το εξωτερικό τζαμάκι... κοιτώντας στο ebay έχει την πλήρη οθόνη lcd (γύρω στα 60Ε) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σετ μαζί με την εξωτερική επιφάνεια ή είναι άλλο πράγμα η lcd και άλλο το εξωτερικό τζαμάκι... Ξέρει κανείς για τι part πρέπει να ψάξω και αν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μήπως να ψάξεις για housing...?? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 για housing έψαξα, αλλά από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται αν έχει και τζαμάκι ή όχι.... από την άλλη μου φαίνεται περίεργο η lcd να έχει και το εξωτερικό της τζάμι μαζί... Μάλλον θα περάσω απο καμμιά SE να ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Γιατί δεν ρωτάς τον seller κατευθείαν... να σου πει αν έχει η όχι;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mozzergr Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Πριν από μία εβδομάδα έκανα αναβάθμιση στο w960i, στην τελευταία του έκδοση. Όλα πήγαν καλά μόνο που παρατήρησα πως από τότε, και ενώ η μπαταρία μου κρατούσε περίπου 2 μέρες με 1-2 ώρες μουσική και φυσιολογική διάρκεια ομιλίας, τώρα κρατά μόλις λίγες ώρες [λιγότερες από 10] με πολύ λιγότερη χρήση! Ξέρει κανείς τίποτε γι'αυτό? Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους ή είναι απλά σύμπτωση? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση God give me patience.. Just no more conversations.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γιατί δεν ρωτάς τον seller κατευθείαν... να σου πει αν έχει η όχι;; ρώτησα 2 από αυτούς που βρήκα, ο ένας δεν έχει απαντήσει ακόμα, ο άλλος μου είπε οτι δεν έχει τζάμι γιατί πάει απ'ευθείας η touch screen... βέβαια σε Αγγλικά sites που βρήκα, το casing έχει και τζαμάκι... Θα βρώ χρόνο να ρωτήσω σε SE point, γιατί έτσι και αλλιώς δεν ξέρω να το αλλάξω μόνος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ενας φιλος εχει το W960 και του εσπασε η οονη απο μια πτωση...ξερει κανεις ποσο περιπου στοιχιζει η καινουρια οθονη με την τοποθετηση της? (ειδα πιο πανω που ελεγε καποιος για τιμη απο ebay αλλα ο φιλος θελει απο μαγαζι για να ειναι σιγουρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ενας φιλος εχει το W960 και του εσπασε η οονη απο μια πτωση...ξερει κανεις ποσο περιπου στοιχιζει η καινουρια οθονη με την τοποθετηση της? (ειδα πιο πανω που ελεγε καποιος για τιμη απο ebay αλλα ο φιλος θελει απο μαγαζι για να ειναι σιγουρος) ΓΥΡΩ ΣΤΑ 55 ΕΥΡΩ... Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 μολις πηρα ενα w960 και εχω δυο ερωτησεις: μπορω να χρησιμοποιησω το φλας σαν φακο? και πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G για να μην μου τρωει μπαταρια? Εαν γνωριζει καποιος.......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 και πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G για να μην μου τρωει μπαταρια? Μενού \ Εργαλεία \ Πιν. Ελέγχου \ Συνδέσεις \ Κινητά Δίκτυα \ Περισσότερα: Δίκτυα GSM/3G κι από εκεί διαλέγεις GSM, 3G ή και τα δύο. ETA: Για το άλλο που ρώτησες, νομίζω πως δεν γίνεται. Τουλάχιστον από την ίδια τη συσκευή, ίσως με κάποιο πρόγραμμα/hack. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 μολις πηρα ενα w960 και εχω δυο ερωτησεις: μπορω να χρησιμοποιησω το φλας σαν φακο? και πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G για να μην μου τρωει μπαταρια? Εαν γνωριζει καποιος.......... Μονο με java εφαρμογη μπορεις το flash του κινητου να το κανεις φακο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παιδιά έχω μια ερώτηση σχετικά με τον συγχρονισμό των επαφών με το Outlook. Έκανα τον πρώτο συγχρονισμό και οι επαφές του τηλεφώνου αντιγράφτηκαν στο Outlook (μέχρι τότε δεν είχα καμία επαφή στο Outlook). Αν τώρα σβήσω της επαφές του τηλεφώνου (λόγω αναβάθμισης) στον επομένο συγχρονισμό θα τις αντιγράψει κατευθείαν από το Outlook; Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμισει για να μη θεωρήσει ως νεότερο δεδομένο το ότι τις έσβησα και τις σβήσει και από το Outlook; Ευχαριστώ! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 δεν μπορω να βρω τον opera στο w960 υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts