mariel19 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό στα εισερχόμενα μου κ μου έκανε εντύπωση.... γιατί; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Έχει κανείς πρόβλημα με τα ελληνικά όταν σερφάρει με την Opera? Εμένα σε κάποιες σελίδες δεν μου τα εμφανίζει... Μπορώ να αλλάξω την κωδικοποίηση με κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbid_Girl Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Κι επιτέλους απο τη στιγμή που διάλεξα ως γλώσσα τα ελληνικά, να ξεχάσω την δυνατότητα να το γυρνάω στα αγγλικά για sms και σερφάρισμα? Οι αγγλικοί χαρακτήρες είναι στο τέλος όλης της λίστας χαρακτήρων για το κάθε πληκτρο ffs!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Κι επιτέλους απο τη στιγμή που διάλεξα ως γλώσσα τα ελληνικά, να ξεχάσω την δυνατότητα να το γυρνάω στα αγγλικά για sms και σερφάρισμα? Οι αγγλικοί χαρακτήρες είναι στο τέλος όλης της λίστας χαρακτήρων για το κάθε πληκτρο ffs!!! μενού > εργαλεία > πίνακας ελένχου > άλλα >επιλογή γλώσσας και σκέψου ότι έχεις πάντα στην διάθεση σου το virtual πληκτρολόγιο αλλά και την αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα που δουλεύει μόνο για λατινικούς χαρακτήρες και οφείλω να ομολογήσω πως εμένα με έχει βολέψει πολύ. δεν μιλάω να οδηγάς και να θέλεις να στήλεις μύνημα με λατινικά και να κάθεσε να παλεύεις στο φανάρι με το πενάκι αλλά για internet που όπως και να έχει χρησιμοποιείς το πενάκι και δεν γράφεις και πολλά είναι super. Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 εκανα τα παντα.ρυθμισα το mrouter αλλα κ παλι δεν μπορω να συνδεθω με το pc Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 εκανα τα παντα.ρυθμισα το mrouter αλλα κ παλι δεν μπορω να συνδεθω με το pc επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τι προσπαθείς να συνδεθείς με bluetooth ή με USB? εγώ για να καταφέρω να συνδεθώ τελικά κατέβασα την τελευταία έκδοση απο την SE ρύθμισα το m router και μετά επανεκίνηση και σύνδεση. Πρόσεξε αν στις ρυθμίσεις του bluetooth στο control panel των windows να είναι ανιχνευσιμος ο υπολογιστής! αφού έχεις βάλει ανιχνεύσιμο το pc ανοίγεις το m-router και στα general settings κάτω έχει το setup wizard πατάς πάνω στην επιλογή setup περιμένεις λίγο γιατι κάνει ανιχνευση μόλις την βρει πατάς next προσεξε΄μην έχει κλειδώσει αυτόματα το κινητό γιατί εκεί σου ζητάει κωδικο για αξιοπιστη συσκευή και μετά στον ζητάει στο pc περιμένεις λίγο και η σύνδεση ενεργοποιείται!! αυτό το έκανες ?? ?? Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 paidia, egw exw kai to p1i kai to W960i, mhn plhroforeite pseudws ton kosmo.ean dn kserete kalutera na mhn apantate. Dokimasa me garmin navigator pou exw sto w960i to gps dekti pou eixe mesa i siskeuasia tou p1i, kai leitourgei mia xara. Fusika kapoios pou exei to w960 prepei na agorasei enan tetoio dekth, alla oti kanei, kanei. y.g. sorry gia ta greeklish, alla exw agglika windows. kai poso kanei autos o dektis? Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 re paidia autes tis meres tha to paro kai go sto kouti den exei 2 tipous akoustika ta kanonika me to kalodio kai ta asirmata ta bluettoth giati perdeutika? kia kati akoma,eimaste sigouri pos an to kinito einai kleisto to jipnitiri den douleuei.....? auto me tin diafora 2 oron to exo paratirisei kai sto palio m k800 kai w580 Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 re paidia autes tis meres tha to paro kai go sto kouti den exei 2 tipous akoustika ta kanonika me to kalodio kai ta asirmata ta bluettoth giati perdeutika? kia kati akoma,eimaste sigouri pos an to kinito einai kleisto to jipnitiri den douleuei.....? auto me tin diafora 2 oron to exo paratirisei kai sto palio m k800 kai w580 ένα τύπο ακουστικά έχει μέσα το κουτί τα στερεοφωνικά με το καλώδιο με επίχρυσες επαφές. Και ναι όπως έχουμε ξαναπεί το ξυπνητήρι δεν βαράει όταν η συσκευή είναι κλειστή αλλά το βάζεις στο safe mode και καθάρισες και μπαταρία δεν τρώει παραμόνο ελάχιστη (όλο το βράδυ σε εμένα δεν χάνει ούτε 1%) και δεν τρως και την ακτινοβολία που όπως είπανε μετά από κάτι έρευνες την ώρα του ύπνο η επίιδραση της στα εγκεφαλικά μας κύταρα είναι τρεισχειρότερη!!! Αυτά από μένα καλή σας μέρα ps : χτες έβαλα τους δύο πρώτους μου divx player και γενικότερα video player και το κινητό με avi αρχείο 890mb έπαιζε άψογα κάτι μόνο πολύ μικρά κοληματάκια αλλά πολύ λίγα και όχι ενοχλητικά! :D Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Παιδιά θα γνωρίζετε το καταπληκτικό video DJ που έχουν κάποια άλλα Sony Ericsson τηλέφωνα, ε?! Καταρχήν μπορώ να το κατεβάσω αυτό σε P1/W960 ?? (και αν ναι, που μπορώ να το βρώ..) Ή υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο (για P1/W960) που να κάνει την - ίδια - δουλειά - ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ας μου πει αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγάλω από την αρχική οθόνη αυτή την τεράστια συντόμευση του walkman μου την έχει δώσει στα νεύρα βάζω μια φωτογραφία και δεν φαίνεται τίποτα! πείτε μου σας παρακαλώ είναι η ώρα δύσκολη και με έχει πιάσει κρήση!!! :ninja: :rocket: Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Κι εγώ θα ήθελα να την απενεργοποιήσω γιατί είναι πολλές φορές που ενεργοποιείται το συγκεκριμένο κατά λάθος και μου σπάει τα νεύρα όταν ανοίγει.. οπότε καλό θα ήταν αν υπήρχε ένας τρόπος απενεργοποίησης!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Κι εγώ θα ήθελα να την απενεργοποιήσω γιατί είναι πολλές φορές που ενεργοποιείται το συγκεκριμένο κατά λάθος και μου σπάει τα νεύρα όταν ανοίγει.. οπότε καλό θα ήταν αν υπήρχε ένας τρόπος απενεργοποίησης!! Πίνακας ελέγχου > Συσκευή > Εφαρμογή σε αναμονή και αλλάζεις σε Κανένα. Έχει βρεί κανείς έκδοση του Smartmovie για το w960 που να δουλέυει? Επίσης πώς μπορούμε να κάνουμε sign€d ενα πρόγραμμα χωρίς certificates και άλλες τέτοιες π@π@ριές?? (Sorry για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει αφού δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα στο κινητο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Πήγαινε Εργαλεία/Πίνακας Ελέγχου/Συσκευή/Εφαρμογή σε Αναμονή και από εκεί ρυθμίζεις είτε Walkman, είτε Επαγγελματική (σου έχει ημερολόγιο κλπ στην κεντρική οθόνη) ή Κανένα για σκέτη οθόνη που θα φαίνεται η φωτογραφία που θες μια χαρά. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ευχαριστώω!!! Τα θέματα που έχω στείλει από το pc πως τα "τρέχω" στο κινητό; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Επίσης εκτός αυτού αν σε βολεύει η απεικόνιση "επαγγελ." αλλά σου την σπάει το "walkman" και το "Σημερα" που σου πετάει στη μέση της οθόνης μπορείς να πας όπως είσαι σε κατάστασης αναμονής Περισσότ>Προτιμίσεις κι από 'κει απενεργοποιείς αυτά που δεν θέλεις να εμανίζονται. Και κάτι που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό. Πριν κάνα μήνα μπήκα στο m.youtube.com μέσω Wi-Fi και αν και δεν είδα ποτέ κάποιο βίντεο όσο κι αν προσπάθησα, από τότε όταν συνδέομαι στο νετ μέσω του συγκεκριμένου δίκτυου κατεβάζει δεδομένα με τρελό ρυθμό με αποτέλεσμα να μου ρίχνει την ταχύτητα όταν θέλω να περιηγηθώ στο νετ. Επιχείρησα με την Γενική επαναφορά να το διορθώσω αλλά τίποτα. Και το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο με το συγκεκριμένο δίκτυο καθώς στη σχολή που είμαι υπάρχουν 5-6 ελεύθερα ασύρματα και πουθενά αλλού δεν εμφανίζει παρόμοιο πρόβλημα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitter_end Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Τελικά πήρα και εγώ το κινητάκι :) Μια βδομάδα το έχω και αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι το φορτίζω μέρα παρά μέρα σίγουρα είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν φορτίζει ανοιχτό η οθόνη μένει πάντα αναμμένη, συμβαίνει και σε σας ? Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό! :) Παράθεση Enjoy the silence ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το wifi στο w960 ενω βρισκω δικτυο,απο ασυρματο ρουτερ και μπορω να κανω συνδεση κανονικα οταν παω να ανοιξω μια σελιδα δε μου την ανοιγει εσεις,οσοι εχετε το w960 πως κανετε συνδεση με ασυρματο ρουτερ ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Τελικά πήρα και εγώ το κινητάκι :) Μια βδομάδα το έχω και αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι το φορτίζω μέρα παρά μέρα σίγουρα είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν φορτίζει ανοιχτό η οθόνη μένει πάντα αναμμένη, συμβαίνει και σε σας ? Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό! :) καλοριζικο. και μενα μενει αναμμενη αλλα λιγο. δηλ.πεφτει λιγο ο φωτισμος του.;) καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το wifi στο w960 ενω βρισκω δικτυο,απο ασυρματο ρουτερ και μπορω να κανω συνδεση κανονικα οταν παω να ανοιξω μια σελιδα δε μου την ανοιγει εσεις,οσοι εχετε το w960 πως κανετε συνδεση με ασυρματο ρουτερ ευχαριστω παρα πολυ δεν κανεις κατι παραπανω.βρισκεις το wlan και μπαινεις. δοκιμασε το router σου μηπως εχεις καποια ρυθμιση και δεν στελνει ip. η δοκιμασε να μπεις χωρις να ειναι κλειδωμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitter_end Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως κανω uninstall ενα java game που εβαλα και δεν μου αρεσε? Εχω μπερδευτει!:X Ευχαριστω:rolleyes: Ακυρο Παράθεση Enjoy the silence ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomvrs Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 βρηκα το W960 250E μεταχειρισμένο να το παρω, αξιζει τα λεφτά του?? sorry για την ερωτηση αλλα είμαι λιγο ασχετος... .:O:O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 βρηκα το W960 250E μεταχειρισμένο να το παρω, αξιζει τα λεφτά του?? sorry για την ερωτηση αλλα είμαι λιγο ασχετως... .:O:O:O:O:O:O αξίζει :cool: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως κανω uninstall ενα java game που εβαλα και δεν μου αρεσε? Εχω μπερδευτει!:X Ευχαριστω:rolleyes: Ακυρο To κανεις διαγραφη.τι ποιο απλο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 καλοριζικο. και μενα μενει αναμμενη αλλα λιγο. δηλ.πεφτει λιγο ο φωτισμος του.;) δεν κανεις κατι παραπανω.βρισκεις το wlan και μπαινεις. δοκιμασε το router σου μηπως εχεις καποια ρυθμιση και δεν στελνει ip. η δοκιμασε να μπεις χωρις να ειναι κλειδωμενο. ok,θα το κοιταξω ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως κανω uninstall ενα java game που εβαλα και δεν μου αρεσε? Εχω μπερδευτει!:X Ευχαριστω:rolleyes: Ακυρο Εργαλεία / Πίνακας Ελέγχου / Άλλα / Απεγκατάσταση Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts