vagosopc Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 καλημέρα σε όλους εγώ πάλι το μόνο προβλημα που έχω με το κινητο όπως έχω ξαναπεί και απάντηση δεν πήρα είναι ότι δεν μου χτυπάει το ξυπνητήρι όταν επιλέγω ένα τραγούδι πχ mp3 για ήχο μόνο αν επιλέξω τους ήχους που είχε μέσα το κινητό από την μαμά του και όταν περασα ένα αρχείο doc από το pc στο κινητό αν και το έβαλα στον φάκελο document δεν κατάφερα να το ανοίξω με το quickoffice αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει αυτό με τα ξυπνητήρια και ας μου πει αν παρουσιάζει το ιδιο πρόβλημα παρακαλώ!! και κάτι τελευταίο είχα κάνει εγκατάσταση μία εφαρμογή και είχα βγάλει εικονίδιο στο μενού με τις συντομέυσεις έκανα απεγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να βγάλω το το ριμάδι το εικόνιδιο :mad: ξέρει κανείς πως βγαίνει :ninja: ??? γιατί θα το .... :rocket: file auto pou otan epilegeis ena mp3 sto xupnhthri kai dn xtupaei kati ginetai se merika mono!gt kai se mena exw 900 tragoudia apothikeumena kai merika mono dn paizoun!kathe prwi xipnaw me enan hxo mp3 diko m!!!hmiskoubria kai taki tsan,yo:shifty::p Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 to kinhto to exw twra mhnes kai m kane entypwsi meta apo toso kairo h autonomia tou,gia tetoio kinhto efoson omws to fortizw swsta!!epeidh eimai ligo psiras se ola to afhnw na teliwsei kai to fortizw pali!krataei h mpatariaaa paraaa poli alla se shmeio ypervolhs!otan to eixa parei dn thimamai na kratage toso!paraxeno:worry: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 to kinhto to exw twra mhnes kai m kane entypwsi meta apo toso kairo h autonomia tou,gia tetoio kinhto efoson omws to fortizw swsta!!epeidh eimai ligo psiras se ola to afhnw na teliwsei kai to fortizw pali!krataei h mpatariaaa paraaa poli alla se shmeio ypervolhs!otan to eixa parei dn thimamai na kratage toso!paraxeno:worry: οσο περναει ο καιρος και με την πολυχρησια η μπαταρια αποδιδει τα μεγιστα.συνεχισε ετσι για να κρατησεις την μπαταρια στα ιδια επιπεδα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 file auto pou otan epilegeis ena mp3 sto xupnhthri kai dn xtupaei kati ginetai se merika mono!gt kai se mena exw 900 tragoudia apothikeumena kai merika mono dn paizoun!kathe prwi xipnaw me enan hxo mp3 diko m!!!hmiskoubria kai taki tsan,yo:shifty::p Αναβάθμιση λογισμικού έχεις κάνει?? και αν ναι πάλι το ίδιο γίνεται?? Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Αναβάθμιση λογισμικού έχεις κάνει?? και αν ναι πάλι το ίδιο γίνεται?? dn exw kanei anavathmisi!einai mallon kati pou dn yposthrizei to kinhto opws kai gia hxo klhshs dn epitrepontai ola ta mp3 Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbid_Girl Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 οκ χωρίς πλάκα, πώς ανοίγουμε το κάλυμα για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 οκ χωρίς πλάκα, πώς ανοίγουμε το κάλυμα για την μπαταρία? loooooooool:lol::lol::lol::lol: http://sonyericssonblog.wordpress.com/2007/12/11/w960-unboxing/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 οκ χωρίς πλάκα, πώς ανοίγουμε το κάλυμα για την μπαταρία? piezeis pros ta katw kai to pas pisw,gt vre dn mporeis na to anoixeis? Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbid_Girl Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ναι μα δε βγαίνει με τίποτα το καπάκι. Το παλεύουμε 3 άνθρωποι εδώ πέρα αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ναι μα δε βγαίνει με τίποτα το καπάκι. Το παλεύουμε 3 άνθρωποι εδώ πέρα αλλά τίποτα! φωναξτε κανα 2 ακομα ....κατι μπορει να γινει.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 What Up? Molis ekana Update to 960 mou!! Megalh beltiwsh sthn camera! To Autofocus einai trelooo! Poly grhgoro! Kai to SSX3 trela grafika kai paizei wraia! To interface egine pio grhgoro. Sorry gia ta Greeklish... postarw apo to 900ari mou SE 4 LIFE Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ναι μα δε βγαίνει με τίποτα το καπάκι. Το παλεύουμε 3 άνθρωποι εδώ πέρα αλλά τίποτα! Καλημέρα. Τί έγινε τελικά με το καπάκι-κάλυμα, το κατάφερες, βγήκε ?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ναι μα δε βγαίνει με τίποτα το καπάκι. Το παλεύουμε 3 άνθρωποι εδώ πέρα αλλά τίποτα! Το πορτάκι του είναι πολύ εύκολο να ανοίξει στο συγκεκριμένο!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά; Οταν το ανοίγετε μέχρι να ζητήσει κωδικό, αργεί να σας φορτώσει; κ γενικότερα όταν είναι να μπει στο οποιοδήποτε μενού; Επίσης, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στη συσκευή όταν έχω συνδεθεί μέσω ασύρματου δικτύου; Ήμουν σε ένα χτες, έκανα σύνδεση, και μετά σε όποια σελίδα προσπάθησα να μπω μου έβγαζε αδύνατη σύνδεση, κτλ. Παίζει ρόλο η "δύναμη" του σήματος; (οι γραμμές που έχει;) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbid_Girl Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 οχι δεν άνοιξε. ενδέχεται να έχει κουμπωθεί με λάθος τρόπο. δοκιμάσανε πολλοί. από τη μια προσπαθώ να εφαρμόσω κάποια δύναμη, από την άλλη δεν θέλω να χαλάσω κάτι ή να πιέσω την οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά; Οταν το ανοίγετε μέχρι να ζητήσει κωδικό, αργεί να σας φορτώσει; κ γενικότερα όταν είναι να μπει στο οποιοδήποτε μενού; Δυστυχώς ναι, μια κάποια αργοπορία την έχει πρέπει να πω. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 What Up? Molis ekana Update to 960 mou!! Megalh beltiwsh sthn camera! To Autofocus einai trelooo! Poly grhgoro! Kai to SSX3 trela grafika kai paizei wraia! To interface egine pio grhgoro. Sorry gia ta Greeklish... postarw apo to 900ari mou SE 4 LIFE Επειδή θέλω να την κάνω κι εγώ τώρα το Σ/Κ για πες οι επαφές και τα προγράμματα σβήστηκαν και τα πέρασες πάλι από backup που είχες έτσι? Και επίσης η αναβάθμιση επηρεάζει καθόλου τα 8 giga της μνήμης, δηλαδή την σβήνει κτλ? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Σκεπτομαι να το αγοράζω.Πότε περιμένουμε πτώση της τιμής του?Τωρα είναι γύρω στα 500 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Αυτό το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα, το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Κ750 , δεν το έκλεινα καθόλου μπορεί να το κρατούσα και 1 μήνα ανοιχτό μέχρι να ξεχάσω να το φορτίσω και να τελειώσει η μπαταρία. Τώρα το W960 κλείνει όποτε θέλει, τη μία κολλάει το ηχείο και ταυτόχρονα ενώ δείχνει ότι έχει σήμα στην πραγματικότητα έχει κολλήσει και δεν δέχεται ούτε κλήσεις ούτε μηνύματα , αφήστε που όταν πάω να κάνω μια κλήση θέλει μισή ώρα για να καταλάβει πως κόλλησε και να κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Άλλες φορές ενώ δείχνει πως έχει μπαταρία κλείνει , βγάζει το κλασικό ήλίθιο μήνυμα πως έκλεισε για την βελτιστοποίηση της απόδοσης και τα λοιπά και μετά η μπαταρία έχει τελειώσει, και όλα αυτά χωρίς παιχνίδια να παιζουν στο background ούτε μουσική. Όπως διαβάζω αυτά τα προβλήματα υπάρχουν από την εποχή του P1, τι λέει δεν θα φτιαχτούν ποτέ? EDIT: Και έσκασα και ένα κάρο λεφτά για αυτό το "smartphone" Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Αυτό το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα, το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Κ750 , δεν το έκλεινα καθόλου μπορεί να το κρατούσα και 1 μήνα ανοιχτό μέχρι να ξεχάσω να το φορτίσω και να τελειώσει η μπαταρία. Τώρα το W960 κλείνει όποτε θέλει, τη μία κολλάει το ηχείο και ταυτόχρονα ενώ δείχνει ότι έχει σήμα στην πραγματικότητα έχει κολλήσει και δεν δέχεται ούτε κλήσεις ούτε μηνύματα , αφήστε που όταν πάω να κάνω μια κλήση θέλει μισή ώρα για να καταλάβει πως κόλλησε και να κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Άλλες φορές ενώ δείχνει πως έχει μπαταρία κλείνει , βγάζει το κλασικό ήλίθιο μήνυμα πως έκλεισε για την βελτιστοποίηση της απόδοσης και τα λοιπά και μετά η μπαταρία έχει τελειώσει, και όλα αυτά χωρίς παιχνίδια να παιζουν στο background ούτε μουσική. Όπως διαβάζω αυτά τα προβλήματα υπάρχουν από την εποχή του P1, τι λέει δεν θα φτιαχτούν ποτέ? EDIT: Και έσκασα και ένα κάρο λεφτά για αυτό το "smartphone" φίλε μου το εχω και εγλω αυτό το πρόβλημα και ελπίζω με την αναβάθμιση να μου φτιάξει. το κόλπο για να κανει επαννακίνηση γρήγορα είναι: όταν καταλαβαίνεις ότι έχει κολλήσει απλά γύρνα το σε flight mode και θα σου κάνει restart σε μισό λεπτό. Σ' εμέν τουλάχιστον δούλεψε!! Πάντως εγ΄έχω άλλο πρόβλημα. έκανα backup και στη μέση της διαδικασίας το ακύρωσε μόνο του. τώρα όποτε το ανοίγω κολλάει απίθανα πολύ γιατί μου βγάζει μήνυμα έγκατάστασης για κάθε εφαρμογή και παιχνίδι. ** Το έκανα φορματ από τον υπολογιστή και ΕΦΤΙΑΞΕ!!! γιούπι!:D:D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 παιδια ο υπολογιστης μου δεν μου βρισκει το τηλεφωνο παρολο που εχω περασει το suite.οταν βαζω το καλωδιο το τηλεφωνο βγαζει επιλογη σε σε usb mode/κανονικη λειτουργια αλλα στον υπολογιστη φαινεται πως δεν εχει συνδεθει.ξεκιναω τον οδηγο συνδεσης αλλα δεν το βρισκει με την καμια.τι να φταει?εχω φρικαρει.επισης εχω διαπιστωσει τρελλη αργοπορια οταν παω να ανοιξω εισερχομενα μηνυματα κ καποιοες φορες κολλαει.λετε με την αναβαθμιση να φτιαξει?οποιος μπορει να δωσει τα φωτα του θα του ημουν υποχρεος. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 παιδια ο υπολογιστης μου δεν μου βρισκει το τηλεφωνο παρολο που εχω περασει το suite.οταν βαζω το καλωδιο το τηλεφωνο βγαζει επιλογη σε σε usb mode/κανονικη λειτουργια αλλα στον υπολογιστη φαινεται πως δεν εχει συνδεθει.ξεκιναω τον οδηγο συνδεσης αλλα δεν το βρισκει με την καμια.τι να φταει?εχω φρικαρει. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το P1 . . . Πάντως σ'εμένα με αναβάθμιση δεν λύθηκε τίποτα όσον αφορά σε αυτό (δυστυχώς) και, εξακολουθώ να παιδεύομαι.. πολύ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Επειδή θέλω να την κάνω κι εγώ τώρα το Σ/Κ για πες οι επαφές και τα προγράμματα σβήστηκαν και τα πέρασες πάλι από backup που είχες έτσι? Και επίσης η αναβάθμιση επηρεάζει καθόλου τα 8 giga της μνήμης, δηλαδή την σβήνει κτλ? .Με το backup το ξαναφέρνεις όπως το είχες πριν την αναβάθμιση .Η 8 giga είναι ανεξάρτητη κατά κάποια τρόπο σαν να είναι κάρτα εξωτερική και την βγάζεις .Μερικά προγράμματα και παιχνίδια δεν σβήνουν σε ρωτάει να τα εγκαταστήσει πατάς ναι και τρέχουν πάλι ( εννοείται να είναι στην 8άρα ) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 παιδια ο υπολογιστης μου δεν μου βρισκει το τηλεφωνο παρολο που εχω περασει το suite.οταν βαζω το καλωδιο το τηλεφωνο βγαζει επιλογη σε σε usb mode/κανονικη λειτουργια αλλα στον υπολογιστη φαινεται πως δεν εχει συνδεθει.ξεκιναω τον οδηγο συνδεσης αλλα δεν το βρισκει με την καμια.τι να φταει?εχω φρικαρει.επισης εχω διαπιστωσει τρελλη αργοπορια οταν παω να ανοιξω εισερχομενα μηνυματα κ καποιοες φορες κολλαει.λετε με την αναβαθμιση να φτιαξει?οποιος μπορει να δωσει τα φωτα του θα του ημουν υποχρεος. Φίλε είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα με την σύνδεση του κινητού στο pc. δεν το έβρισκε με την καμία ούτε με bluetooth ούτε με usb. με τα πολλά πήρα την SE και μου είπαν να ρυθμίσω το m-Router στο pc suite είναι πάρα πολύ απλό το μόνο που κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις κάποιες συνδέσεις.Αυτό το βρίσκεις επιλογές > m-router σε εμένα πάντως μετά από τις ρυθμίσεις το είδε το τηλέφωνο και από τότε όλα καλά!! καλημέρα σε όλους!! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 .Με το backup το ξαναφέρνεις όπως το είχες πριν την αναβάθμιση .Η 8 giga είναι ανεξάρτητη κατά κάποια τρόπο σαν να είναι κάρτα εξωτερική και την βγάζεις .Μερικά προγράμματα και παιχνίδια δεν σβήνουν σε ρωτάει να τα εγκαταστήσει πατάς ναι και τρέχουν πάλι ( εννοείται να είναι στην 8άρα ) ;) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αν και την έκανα χθες την αναβάθμιση :O χρησιμοποίησα το backup που είχα στην μνήμη και όχι στο pc (τρομερή ευκολία) και όλα πήγαν καλά, το βλέπω κάπως πιο γρήγορο στο μενού, βελτίωση σίγουρα στην κάμερα (όχι ότι είχα και σημαντικό πρόβλημα) και σιγά σιγά το ψάχνω για περισσότερα + :cool: ή - :cry: Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts