johnthegreek Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Update: Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έκανα την αίτηση για να τους ρωτήσω τι γίνεται με το "Wind e-Bill" και μου είπαν πως θα καλέσουν τα κεντρικά και θα με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν.Πριν από λίγο μου ήρθε sms με τον κωδικό ενεργοποίησης.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Μόλις έλαβα το εξής e-Mail: Your new WIND Statement is now available on the web Ç WIND óáò åíçìåñşíåé üôé ï íİïò ëïãáñéáóìüò óáòêéíçôŞò ôçëåöùíßáò ãéá ôï êùäéêü ğåëÜôç (κωδικός) ìå áñéèìü ôçëåöşíïõ (αριθμός κινητού) åßíáé äéáèİóéìïò ìİóù ôçò õğçñåóßáòE-Bill óôçí äéåıèõíóç http://www.windebill.gr (In case there is a problem with Greek fonts)WIND would like to inform you that yournew bill of mobile telephony, for customer code (κωδικός) withphone number (αριθμός κινητού) is available through the E-Bill service, at http://www.windebill.gr Σημείωση: Το παραπάνω είναι copy-paste από το e-Mail που έλαβα.Αυτό είναι αυθεντικό e-Mail ή Spam; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Μάλλον αυθεντικό, ΑΝ είναι η ημερομηνία που συνήθως σου έρχεται η ειδοποίηση. Κάτι παίζει με την κωδικοποίηση και βγαίνουν τα ?. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα κάνεις κλικ στο link αλλά θα πληκτρολογήσεις κανονικά την διεύθυνση του e-bill. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Σήμερα δεν ανοίγει το e-bill. Έχετε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα; adsl by ote. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Σήμερα δεν ανοίγει το e-bill. Έχετε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα; adsl by ote. Εμένα μου ανοίγει κανονικά.. :) @dsl by H.O.L :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 άνοιξε αλλά μετά απο πάρα πολλές προσπάθειες...δεν κατάλαβα γιατί, στο site της wind είχα κανονική πλοήγηση. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 δυστυχώς ξέχασα τον κωδικό..με πετάει με την 1η εκτός και η WIND μου ζητάει αίτημα για νέο κωδικό μέσω φαξ και φωτοτυπία ταυτότητας.. παραείναι σύγχρονη η εταιρεία.. ας μου πει κάποιος πόσα γράμματα/αριθμούς πρέπει να έχει ένα password μπας και το θυμηθώ.. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papandonisepp Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Αν τον είχες αλλάξει δεν μπορώ να σε βοηθήσω Παράθεση Το απόλυτο site για ξεκλείδωμα δικτύου σε κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου unlocks.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό το πράγμα; http://xs.to/image-3B49_4BC4CCF7.jpg Όπως βλέπετε, η καθυστέρηση ανάμεσα στη λήξη της περιόδου χρέωσης και την έκδοση του ebill είναι διαφορετική κάθε φορά. Πραγματικά, κάθε μήνα έχω όλο και περισσότερο την εντύπωση ότι οι λογαριασμοί βγαίνουν με το χέρι :wacko: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Μάλλον ως μήνα χρεώνει διάστημα 30 ημερών, όπως κάνουν οι τράπεζες. Η λήξη της προθεσμίας πληρωμής (πρώτη στήλη) πάει ένα μήνα περίπου μετά την λήξη της περιόδου χρέωσης. ίσως υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα που δεν βγαίνει το e-bill καθορισμένη ημερομηνία ή να έχει να κάνει με τις αργίες; Edited April 14, 2010 by XPhys Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Πρόσφατα σκεφτόμουν αν το ebill είναι διαθέσιμο και για το συμβόλαιο Q που έχω. Σήμερα ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός του Q και μαζί είχε μια επιπλέον σελίδα που καλεί τους πελάτες να ενεργοποιήσουν το ebill online, με κάποιον κωδικό που αναγράφεται στον έντυπο λογαριασμό*, σε αντίθετη περίπτωση η αναλυτική κατάσταση κλήσεων του έντυπου λογαριασμού θα αντικατασταθεί από μια συνοπτική ανάλυση χρεώσεων ανά κατηγορία. Αυτό, εκτός αν ο πελάτης δηλώσει τηλεφωνικά ότι επιθυμεί να συνεχίσει να λαμβάνει έντυπη ανάλυση (χωρίς να αναφέρεται όμως αν θα κοστίζει αυτό επιπλέον). *Έχει κάνει μια βλακεία εδώ η Wind, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία για εγγραφή νέου χρήστη στο ebill είναι το ΑΦΜ, ο αριθμός τηλεφώνου του και ο κωδικός ενεργοποίησης από το λογαριασμό. Όμως και τα 3 αυτά δεδομένα υπάρχουν στον έντυπο λογαριασμό, το ένα μετά το άλλο! Έτσι δεν πιστοποιείται ότι μόνο ο πραγματικός κάνει την αίτηση, αλλά όποιος τύχει και έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του, όπως λχ. κάποιος γείτονας που ψαχουλεύει την αλληλογραφία αλλονών (έχω έναν τέτοιο #%#$@^ :protest: ). Σχετικά με τη νέα μορφή του ebill, έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα, έχει περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, διαγράμματα κλπ και διαθέσιμους τους τελευταίους 12 λογαριασμούς. Όμως λείπει η δυνατότητα να κατεβάσεις αντίγραφο του λογαριασμού σε pdf. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Λειπει στο ebill basic,στο ebill plus υπαρχει και το αντιγραφο σε pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Ενεργοποίησα το ebill εδώ και αρκετές μέρες αλλά δεν εμφανίζει κανένα λογαριασμό.Συνέχεια μου λέει Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία e-Bill. Οι τελευταίοι 12 λογαριασμοί σας θα είναι διαθέσιμοι εντός 24 ωρών. Κάποιος που να βλέπει κανονικά τους λογαριασμούς του; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Ενεργοποίησα το ebill εδώ και αρκετές μέρες αλλά δεν εμφανίζει κανένα λογαριασμό.Συνέχεια μου λέει Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία e-Bill. Οι τελευταίοι 12 λογαριασμοί σας θα είναι διαθέσιμοι εντός 24 ωρών. Κάποιος που να βλέπει κανονικά τους λογαριασμούς του; Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε μένα και άδικα περίμενα 15 μέρες να ξεκινήσει να δουλεύει. Έστειλα και 2 μαιλ στο customer care αλλα δεν μου απάντησαν ποτέ (απαράδεκτοι...) Τελικά πήρα τηλέφωνο στο 1260 και ενεργοποιήθηκε κανονικά μετά από 1 εργάσιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Τα σημαντικά προβλήματα που εντόπισα στην τελευταία σας αναβάθμιση της e-bill υπηρεσίας είναι τα κάτωθι: 1) Είναι λάθος να μην μπορείς να σώζεις τα αρχεία σε .pdf μορφή. Τουλάχιστον θα έπρεπε να διατηρήσουν την επιλογή και 2) Δεν υπάρχει όπως παλιά το invoice στο αρχείο που δημιουργείται και αυτό προκαλεί δύο προβλήματα: α) να μην μπορεί κάποιος να κάνει εκτύπωση για να το βάλει στα λογιστικά βιβλία και β) να μην μπορεί να δει ότι ο προηγούμενος λογαριασμός είναι εξοφλημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 λίγο μπερδεμένο μου φαίνεται το καινούργιο e-bill. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 πολλα προβληματα στο νεο Ε-Bill απο τον ιουλιο και ακομα δεν εχουν ληθει καποια θεματα ελπιζω να ληξουν αμεσα Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 οι άνθρωποι είναι τόσο ....... ανεγκέφαλοι....που ενώ τους κάνεις report σε γράφουν όπως πάντα......στον άνεμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Θα ήθελα να ρωτησω για οσους εχουν ενεργοποιησει το e-bill αν σας ερχεται λογαριασμος το τελευταιο διμηνο? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έντυπος εννοείς ή ηλεκτρονικά; Και στις 2 περιπτώσεις, ναι, σε 2 συμβόλαια που έχω. Μήπως ενεργοποίησες κατά λάθος μόνο την ηλεκτρονική αποστολή; Επίσης, υπάρχει χωριστό thread για το ebill, παρακαλώ κάποιος συντονιστής να τα συγχωνεύσει. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έντυπος εννοείς ή ηλεκτρονικά; Και στις 2 περιπτώσεις, ναι, σε 2 συμβόλαια που έχω. Μήπως ενεργοποίησες κατά λάθος μόνο την ηλεκτρονική αποστολή; Επίσης, υπάρχει χωριστό thread για το ebill, παρακαλώ κάποιος συντονιστής να τα συγχωνεύσει. Eχω ενεργοποιησει το E-bill εδω και κανα 4μηνο(και για σταθερο και κινητο) τους πρωτους 2 μήνες ερχονταν οι εντυποι λογαριασμοι (μονο η πρωτη σελιδα χωρις τον αναλυτικο) . Απο Σεπτέμβριο και μετα μου ερχονταο μονο ηλεκτρονικα.Πηρα Wind τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι φευγουν οι λογαριασμοι απο αυτους (δεν το πολυπιστεψα) και να κοιταξω αν εχω θέμα με το ταχυδρομειο.Πηγα στο καταστημα της Wind που με εξηπηρετουνε και μου είπαν οτι αφου εχω ενεργοποιησει το Ε-bill δεν ερχονται πλεον εντυποι λογαριασμοι.Ρωτησα και εναν φιλο που εχει ενεργοποιησει το e-bill και μου ειπε οτι κανα 2μηνο δεν εχει λαβει λογαριασμους εντυπους... Την αποκλειστικα ηλεκτονικη αποστολη πως την ενεργοποιεις ? Πως μπορω να επαναφερω την αποστολη του εντυπου λογαριαμου? Θυμαμε οταν εστειλαν την επιστολη για την ενεργοποιηση του e-bill οτι η επιστολη ανεφερε οτι μετα την ενεργοποιηση θα σταματησει η αποστολη των σελιδων με την αναλυση των κλησεων και θα ερχεται μονο η πρωτη σελιδα του λογαριασμου,οχι οτι θα σταματησει η αποστολη του εντυπου λογαρισμου τελείως.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Στο μενού του e-bill που βρίσκεται αριστερά πάτησε ''Διαχείριση Προφίλ'' και μετά ''Το προφίλ μου''. Εκεί που γράφει ''Ηλεκτρονική Υπηρεσία'' επιλέγεις αυτή που θες, αφού διαβάσεις από πάνω το ''Ενημέρωση για τις επιλογές ηλεκτρονικής Υπηρεσίας'' e-Bill Plus Ο λογαριασμός παρέχεται πλήρως και αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή – χωρίς έντυπη αποστολή μέσω ταχυδρομείου (τόσο τα Συγκεντρωτικά Στοιχεία όσο και η Ανάλυση Κλήσεων) e-Bill Basic Ο λογαριασμός με πλήρη Ανάλυση Κλήσεων παρέχεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Η πρώτη σελίδα του Λογαριασμού με τα Συγκεντρωτικά Στοιχεία παρέχεται σε έντυπη μορφή με αποστολή μέσω ταχυδρομείου e-Bill & Print Ο πλήρης λογαριασμός με Ανάλυση Κλήσεων παρέχεται και σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Η υπηρεσία παρέχεται με χρέωση 0,369 ανά σύνδεση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). O εν λόγω τύπος της Υπηρεσίας διατίθεται αποκλειστικά για τους Συνδρομητές Εταιρικών Προγραμμάτων. Edited October 30, 2010 by ioanmich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Στο μενού του e-bill που βρίσκεται αριστερά πάτησε ''Διαχείριση Προφίλ'' και μετά ''Το προφίλ μου''. Εκεί που γράφει ''Ηλεκτρονική Υπηρεσία'' επιλέγεις αυτή που θες, αφού διαβάσεις από πάνω το ''Ενημέρωση για τις επιλογές ηλεκτρονικής Υπηρεσίας'' e-Bill Plus Ο λογαριασμός παρέχεται πλήρως και αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή – χωρίς έντυπη αποστολή μέσω ταχυδρομείου (τόσο τα Συγκεντρωτικά Στοιχεία όσο και η Ανάλυση Κλήσεων) e-Bill Basic Ο λογαριασμός με πλήρη Ανάλυση Κλήσεων παρέχεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Η πρώτη σελίδα του Λογαριασμού με τα Συγκεντρωτικά Στοιχεία παρέχεται σε έντυπη μορφή με αποστολή μέσω ταχυδρομείου e-Bill & Print Ο πλήρης λογαριασμός με Ανάλυση Κλήσεων παρέχεται και σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Η υπηρεσία παρέχεται με χρέωση 0,369 ανά σύνδεση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). O εν λόγω τύπος της Υπηρεσίας διατίθεται αποκλειστικά για τους Συνδρομητές Εταιρικών Προγραμμάτων. Nα εισαι καλα φιλε μου μου ελυσες την απορια γιατι κοντεψανε με τρελανουνε απο το helpdesk ....και ηταν τοσο απλο. Είναι αδικο για την εταιρεια ενω εχει μια τοσο βολικη εταιρεια να μην ξερει /ξερουν καποιοι να την υποστηριξουν..... Ηθικο Διδαγμα ......πανω απο ολα η γνωση Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ωραία. Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να σου έχουν ενεργοποιημένο το e-bill plus από την αρχή. Σε μένα δεν ήταν έτσι, ίσως επειδή το ενεργοποίησα από τις πρώτες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) Σ εμένα στέλνουν μόνο την πρώτη σελίδα αλλά απο το ebill δε μπορώ να δω τίποτε.Δε μου εμφανίζει παλαιότερους λογαριασμούς. Κάθε φορά που κάνω login μου λέει ότι οι λογαριασμοί θα είναι διαθέσιμη εντός 24 ωρών αλλα τίποτε. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Edited November 8, 2010 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts