aimilios Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ποιό είναι το πρώτο του; Ο «Κόκκορας»; Ή μήπως το «Show Business»; Όποιο και να είναι πάντως, ρίξε μια ματιά στον «Παπασωτηρίου» και στην «Πρωτοπορία». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το κερασάκι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Το κερασάκιΑυτό (link); ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ξεκινησα διαβαζοντας τις χαμηλες πτησεις..:) τα εχω διαβασει σχεδον ολα...εκτος απο τον ισοβιτη!:blink: ειναι καλο ε? παντως ο ανθρωπος ειναι ιδιοφυια!!μορφη!! αγαπημενο μου ο καστρατο...!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εγώ τον γουστάρω και χαίρομαι που ούτε ξέρω ποιος είναι ούτε πως είναι. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος κοιτάει την δουλειά του και δεν θέλει πολλά- πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Νέα κυκλοφορία!!! :) Εχθροί εξ Αίματος :lol: :lol: Απλά είναι απίστευτος... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 έχω αγοράσει ΟΛΑ τα επίτομα του.. ξέρει κανείς πότε βγαίνει καινούριο? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Πω πω, σε αυτό το Thread με ευκαιρία το φοβερό καινούργιο βιβλίο του ΑΡΚΑ, πραγματικά ακούγεται Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ γιαυτόν τον άνθρωπο. Τελικά είναι γιατρός - ψυχίατρος; Αν ναι, μπορεί σίγουρα κάποιος από τους παλιούς καθηγητές στο Αιγηνήτειο να το επιβεβαιώσει.... Είναι Ψυχολόγος που απλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα; Είναι Αρχιτέκτονας;; (αυτή την εκδοχή πρώτη φορά την ακούω) Πολλή η ράδιο-αρβύλα. . . Ζει στην Αθήνα; Γιατί εγώ είχα ακούσει οτι ζει στην Τρίπολη. Πάντως είχα ακούσει οτι είναι γιατρός με ειδικότητα ψυχιατρική. Τέλος πάντων! Το εχθροί εξ' αίματος είναι φοβερό !!!! Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Το εχθροί εξ' αίματος είναι φοβερό !!!! Ναι είναι πολύ ωραίο. Μου αρέσει που το λεπτό έντερο μπινελικόνη την καρδιά και μετά την λυπάται και απαντάει το παχύ "μα καλά, πουτ..... την ανέβαζες καργ.... την κατέβαζες" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 πω πω με αυτα που διαβάζω ζηλεύω...δεν εχω διαβάσει πότε κανένα βιβλίο του (όχι ότι εχω διαβάσει κάποιο άλλο!) αλλά κάθε φορά που πιανω στα χέρια μου το "Ε" ρίχνω τρελό γέλιο (με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις) πόσο περίπου κοστίζουν τα βιβλία του? λέω να παω καμία βόλτα από το βιβλιοπωλείο για τον "ισοβίτη"...υπάρχει μέσα σε καμία συλλογή με άλλες ιστορίες? Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 πω πω με αυτα που διαβάζω ζηλεύω...δεν εχω διαβάσει πότε κανένα βιβλίο του (όχι ότι εχω διαβάσει κάποιο άλλο!) αλλά κάθε φορά που πιανω στα χέρια μου το "Ε" ρίχνω τρελό γέλιο (με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις) πόσο περίπου κοστίζουν τα βιβλία του? λέω να παω καμία βόλτα από το βιβλιοπωλείο για τον "ισοβίτη"...υπάρχει μέσα σε καμία συλλογή με άλλες ιστορίες? Υπάρχουν σε τόμους τα άπαντα απο: Ισοβίτη Χαμηλές πτήσεις Σόου μπίζνες Ο κόκκορας Καστράτο Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Υπάρχουν σε τόμους τα άπαντα απο: Ισοβίτη Χαμηλές πτήσεις Σόου μπίζνες Ο κόκκορας Καστράτο Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιο. Ξέχασες αυτό το πώς-το-λένε με τον άγγελο στον Παράδεισο. :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 "Η Ζωή Μετά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 και από τιμές; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ρε παιδιά καμία κούκλα του ισοβίτη ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε; σε μία έκθεση κόμικ που είχα πάει πριν από χρόνια στο γκάζι είχε μία και λέω μήπως υπάρχουν στο εμπόριο. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ξέχασες αυτό το πώς-το-λένε με τον άγγελο στον Παράδεισο. :) Βγήκε σε επίτομο το «Η ζωή μετά»; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Υπάρχει επίσης και το "Ο Παντελής και το Λιοντάρι" και αυτό με τα ζώα και αυτό με τα πειραματόζωα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Για τόμους με τα άπαντα κάθε σειράς ρώτησε το παιδί. Όχι γενικά τα κόμικς του Αρκά. Ξέρατε οτι υπάρχει το «Μετά την καταστροφή» οπου είναι κάτι τύποι που ζούνε μετά απο πυρινικό ολοκάυτωμα, στα ερείπια της πόλης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Για τόμους με τα άπαντα κάθε σειράς ρώτησε το παιδί. Όχι γενικά τα κόμικς του Αρκά. Ξέρατε οτι υπάρχει το «Μετά την καταστροφή» οπου είναι κάτι τύποι που ζούνε μετά απο πυρινικό ολοκάυτωμα, στα ερείπια της πόλης; Mea culpa... αλλά αυτό με τα ζώα κυκλοφορεί σαν τόμος μου φαίνεται. Όσο για το "Μετά την καταστροφή"... δεν μου άρεσε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ποιό αυτό με τα ζώα; το «πειραματόζωα»; Όχι, δεν έχει βγεί επίτομο. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 άλμπουμς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μάλλον εννοεί το "Τρελλοί Συνδιασμοί" και το "Παιχνίδια για δύο" Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μάλλον εννοεί το "Τρελλοί Συνδιασμοί" και το "Παιχνίδια για δύο" Ναι, αυτά λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Σήμερα είδα ένα νέο τεύχος στη σειρά "Η Ζωή Μετά" με τίτλο "Ο Θεός είναι καλός άνθρωπος" :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 :blink: ΤΙΙΙ!;!;! Βγήκε καινούριο;;;;; :D :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 :blink: ΤΙΙΙ!;!;! Βγήκε καινούριο;;;;; :D :w00t: Ναι νομίζω είναι το 7ο της σειράς. Το είδα σε ένα περίπετερο στη Τσιμισκή ή στην Μητροπόλεως, δε θυμάμαι. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts