Jump to content

Καταπληκτικό...(interactive διαφήμιση της vodafone)

stakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτό και θεωρώ πως αν όντως είναι της Vf είναι απαράδεκτο. Δεν περιμένεις από μια τόσο μεγάλη εταιρεία κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω πως το έχει και ανάγκη...;) Θέλω πραγματικά να δω τι θα μου απαντήσουν...

Όντως, κι εμένα μου κακοφάνηκε στο τέλος, επειδή ζητά όχι μόνο τα mail, αλλά και τα τηλέφωνα.

Αν δες θες, δεν βάζεις κανένα στοιχείο βέβαια. ;)

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για αυτό και θεωρώ πως αν όντως είναι της Vf είναι απαράδεκτο. Δεν περιμένεις από μια τόσο μεγάλη εταιρεία κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω πως το έχει και ανάγκη...;) Θέλω πραγματικά να δω τι θα μου απαντήσουν...

Του vodafone cu einai,sto telos leei kane kai esy plaka stoys kollitoys soy,vodafone zise tin stigmi,kai exei pedia gia e-mail gia na to steileis kai se alloys.

Oposdipote tis vodafone einai.

ειναι καλο , εχει φαση!!

τα εμαιλ και τηλεφωνα τα ζηταει γιατι οταν τους στειλει το εμαιλ:

Koita ti vrika!

Einai ena site me LIVE eikones apo kameres kapoias etairias.

Kane klik sthn othoni pou fainetai mia kopela. Einai

kleidomeni se ena domatio kai zhtaei voitheia!

Des edo!

http://www.livefeeds.gr/644589663/?t=bda1.............2715e4f7715000d9e15ca

(λειπουν στοιχεια απο το λινκ)

σε παίρνει κατευθείαν και ψαρόνι ποιο πολλη ο φιλος ''μας''

το δοκίμασε και με το εμαιλ μου!

Όλα τα μεγάλα sites έχουν κάποιου είδους ώστε να αφήσεις αν θες το mail σου για μελλοντική ενημέρωση. Spammers είναι κι αυτοί;

Όλα τα μεγάλα sites έχουν κάποιου είδους ώστε να αφήσεις αν θες το mail σου για μελλοντική ενημέρωση. Spammers είναι κι αυτοί;

Άλλο το e-mail σου και άλλο το e-mail, το όνομα και το τηλέφωνο τρίτου ώστε να του στείλει η Vf τη διαφήμιση-φάρσα ενώ ποτέ δεν το ζήτησε...

Απίστευτο!!!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ΕΙΝΑΙ επιβεβαιωμένο οτι είναι ΕΠΙΣΗΜΟ της

vodafone !

δοκιμάστε το ΑΦΟΒΑ!

http://www.livefeeds.gr/644589663/

Η ΔΙΣΠΙΣΤΗ ας καλέσουν

στο 13830 απο κινητο vodafone με χεωση 0,10€/κληση και να ρωτησουν αν βγηκε μια νεα "διαφήμιση"

Άλλο το e-mail σου και άλλο το e-mail, το όνομα και το τηλέφωνο τρίτου ώστε να του στείλει η Vf τη διαφήμιση-φάρσα ενώ ποτέ δεν το ζήτησε...

Το ίδιο ακριβώς είναι. Ή ουσία είναι αν τελικά το θεωρούμε spam ή όχι. Το αν θα χρησιμοποιηθεί κακόβουλα δεν είναι ευθύνη της Vodafone.

Την ξέρεις την κλασσική φράση με το μαχαίρ. Το ίδιο πράγμα είναι...

Το ίδιο ακριβώς είναι. Ή ουσία είναι αν τελικά το θεωρούμε spam ή όχι. Το αν θα χρησιμοποιηθεί κακόβουλα δεν είναι ευθύνη της Vodafone.

Την ξέρεις την κλασσική φράση με το μαχαίρ. Το ίδιο πράγμα είναι...

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το να βάλω εγώ το e-mail σου κάπου αντί για το δικό μου, o.k δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά το να παρακινεί η ίδια η εταιρεία τον επισκέπτη να κάνει φάρσα συμπληρώνοντας e-mail τρίτου χωρίς την έγκριση του δεν το θεωρώ δεοντολογικά σωστό. Πόσο μάλλον όταν πέρσι η Vodafone αντέδρασε στη πολιτική της ΤΙΜ να καλεί συνδρομητές της και να τους τάζει τρελές επιδοτήσεις ώστε μα φύγουν από τη Vodafone και να πάνε στη ΤΙΜ καθώς θεωρούσε ότι και οι συνδρομητές ενοχλούνται και δεν ταιριάζει στο κλίμα υγιούς ανταγωνισμού. Μάλιστα είχαν ανοίξει συγκεντρωτικό CT από το customer care που κρατούσαν τα νούμερα των συνδρομητών αυτών... Τώρα η ίδια η Vodafone επαφυόμενη στις καλές προθέσεις των επισκεπτών του ενλόγω site στέλνει διαφημιστικά μηνύματα σε ανθρώπους που ουδέποτε εδωσαν τη συγκατάθεση τους στο να δέχονται τέτοιου είδους μηνύματα...

Για να τελειώνουμε λοιπόν, και εγώ βρίσκω απίστευτα έξυπνη τη διαφήμιση αυτή αλλά δεν συμφωνώ με το να παρακινεί τους επισκέπτες να το μεταδίδουν

συμπληρώνοντας σε τέτοιες φόρμες στοιχεία αγνώστων κάνοντας φάρσα...

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το να βάλω εγώ το e-mail σου κάπου αντί για το δικό μου, o.k δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά το να παρακινεί η ίδια η εταιρεία τον επισκέπτη να κάνει φάρσα συμπληρώνοντας e-mail τρίτου χωρίς την έγκριση του δεν το θεωρώ δεοντολογικά σωστό. Πόσο μάλλον όταν πέρσι η Vodafone αντέδρασε στη πολιτική της ΤΙΜ να καλεί συνδρομητές της και να τους τάζει τρελές επιδοτήσεις ώστε μα φύγουν από τη Vodafone και να πάνε στη ΤΙΜ καθώς θεωρούσε ότι και οι συνδρομητές ενοχλούνται και δεν ταιριάζει στο κλίμα υγιούς ανταγωνισμού. Μάλιστα είχαν ανοίξει συγκεντρωτικό CT από το customer care που κρατούσαν τα νούμερα των συνδρομητών αυτών... Τώρα η ίδια η Vodafone επαφυόμενη στις καλές προθέσεις των επισκεπτών του ενλόγω site στέλνει διαφημιστικά μηνύματα σε ανθρώπους που ουδέποτε εδωσαν τη συγκατάθεση τους στο να δέχονται τέτοιου είδους μηνύματα...

Για να τελειώνουμε λοιπόν, και εγώ βρίσκω απίστευτα έξυπνη τη διαφήμιση αυτή αλλά δεν συμφωνώ με το να παρακινεί τους επισκέπτες να το μεταδίδουν

συμπληρώνοντας σε τέτοιες φόρμες στοιχεία αγνώστων κάνοντας φάρσα...

Δεν προτρέπει να κάνεις φάρσες αλλά να ενημερώσεις κάποιον, όπως ακριβώς το "ενημέρωσε ένα φίλο σου για το xyz προιόν με email" που βλέπουμε σε πάρα πολλά sites. Παντού γίνεται ("στείλτε σε ένα φίλο", λέει το site της wind πάνω δεξιά), δε μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα...

ειναι σαν αυτο ΕΔΩ

αν το δεις και μετα το στείλεις σε αλλον ,θεωρείτε spam αντε το πολυ-πολυ κακο χιούμορ (οπως αυτο που στελνω) απο το plakitsa.com

Το κουρασατε... Οποιος θελει το συμπληρωνει, οποιος θελει οχι. Δεν σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο. :rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κουρασατε... Οποιος θελει το συμπληρωνει, οποιος θελει οχι. Δεν σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο. :rolleyes:

Γεια σου ρε σόφι , μελλοντικέ μοδεράτορα! Βάλε μια τάξη να τελειώνουμε... :lol: :p

Για το ιν τόπικ , να πω ότι πρόκειται για μια πανέξυπνη διαφήμιση , που χαλαρά θα τους οδηγήσει σε μια περιποιημένη μήνυση από άτομα που θα τους πάρει η κοπέλα αργά και θα τους ξυπνήσει!

Δεν προτρέπει να κάνεις φάρσες αλλά να ενημερώσεις κάποιον, όπως ακριβώς το "ενημέρωσε ένα φίλο σου για το xyz προιόν με email" που βλέπουμε σε πάρα πολλά sites. Παντού γίνεται ("στείλτε σε ένα φίλο", λέει το site της wind πάνω δεξιά), δε μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα...

Mα το λέει ξεκάθαρα: "Θες να κάνεις πλάκα και στους φίλους σου? Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ζητήσω τη βοήθεια τους." Δηλαδή συμπλήρωσε το τηλέφωνο τους για να τους καλέσω χωρίς να το ξέρουν, το e-mai τους κ.λ.π Για μένα προσωπικά αγαπητέ μια στοιχειώδη διαφορά την έχει από το να σου στείλω ένα αντίγραφο από μια σελίδα της Wind για τα εταιρικά προγράμματα (το οποίο θα φαίνεται και στο θέμα, άρα και πριν το διαβάσεις ξέρεις περι τίνος πρόκειται και αν θέλεις το σβήνεις) παρά ένα μήνυμα-φάρσα... Τέλος πάντων άποψη μου είναι, εσύ αν θέλεις στείλτο... Είναι η φύση της διαφήμισης τέτοια που μπορεί να χρησιμοπoιηθεί κακόβουλα (δες τι γράφει ακριβώς από πάνω ο hasiotis) και θα έπρεπε να το καταλάβουν...

Mα το λέει ξεκάθαρα: "Θες να κάνεις πλάκα και στους φίλους σου? Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ζητήσω τη βοήθεια τους." Δηλαδή συμπλήρωσε το τηλέφωνο τους για να τους καλέσω χωρίς να το ξέρουν, το e-mai τους κ.λ.π Για μένα προσωπικά αγαπητέ μια στοιχειώδη διαφορά την έχει από το να σου στείλω ένα αντίγραφο από μια σελίδα της Wind για τα εταιρικά προγράμματα (το οποίο θα φαίνεται και στο θέμα, άρα και πριν το διαβάσεις ξέρεις περι τίνος πρόκειται και αν θέλεις το σβήνεις) παρά ένα μήνυμα-φάρσα... Τέλος πάντων άποψη μου είναι, εσύ αν θέλεις στείλτο... Είναι η φύση της διαφήμισης τέτοια που μπορεί να χρησιμοπoιηθεί κακόβουλα (δες τι γράφει ακριβώς από πάνω ο hasiotis) και θα έπρεπε να το καταλάβουν...

Οκ, δεν πρόσεξα πως λέει "Θες να κάνεις πλάκα και στους φίλους σου;". Αν και πάλι για μια αθώα φάρσα μιλάει, όχι να του στείλεις καμιά βόμβα :p

Γενικά δεν έχω καταλάβει τι σε ενοχλεί τελικά. Τη μια λες για spam (δε φταίει η Voda αν θες να σπαμάρεις εσύ όποιον αντιπαθείς ή αν ξυπνήσεις 10 άτομα στις 5 τα χαράματα), μετά για αντιδεοντολογία (όλοι το κάνουν), και στο τέλος για φάρσα (καλοπροαίρετη για μένα). Anyway, προσωπικά δε βρίσκω κάτι το κακό σε όλο αυτό. :)

Το έστειλα σε έναν και με κατάλαβε με τη μια :p

....

Damn.... εμένα μάλλον το καταλάβαν όλοι :worry: :cry: :p ¨οχι μόνο με πήραν τηλ. μερικοί , αλλά με πήρε και αυτή απο την αποθήκη! :lol: :lol: :lol:

Κάτσε να κάνω edit το παραπάνω ... μπας και το είδαν και από εκεί!

(καταλάβατε πόσο έξυπνη τελικά ήταν η διαφήμιση της Voda , ήξεραν ότι θα γίνει ντόρος , ήξεραν ότι θα πέσει και καμιά μήνυση , αλλά σίγουρα θα το έχουν σκεφτεί από πριν και θα έχουν βρει "παραθυράκι" .... και στο τέλος τι θα μείνει στο μυαλό μας?.... ότι μπορείς να κάνεις ανανέωση της κάρτας και από το site ~ Πραγματικά ΕΥΓΕ στους διαφημιστές... )

Οκ, δεν πρόσεξα πως λέει "Θες να κάνεις πλάκα και στους φίλους σου;". Αν και πάλι για μια αθώα φάρσα μιλάει, όχι να του στείλεις καμιά βόμβα :p

Γενικά δεν έχω καταλάβει τι σε ενοχλεί τελικά. Τη μια λες για spam (δε φταίει η Voda αν θες να σπαμάρεις εσύ όποιον αντιπαθείς ή αν ξυπνήσεις 10 άτομα στις 5 τα χαράματα), μετά για αντιδεοντολογία (όλοι το κάνουν), και στο τέλος για φάρσα (καλοπροαίρετη για μένα). Anyway, προσωπικά δε βρίσκω κάτι το κακό σε όλο αυτό. :)

Ε μα λίγη φαντασία να έχεις αμέσως το πιάνεις. Aυτό λοιπόν που με ενοχλεί είναι ότι η Vodafone όχι μόνο δεν καταλαβαίνει ότι λόγω της φύσεως της διαφήμισης θα τη χρησιμοποιούν όλοι ως spam μηνύματα για φάρσα αλλά το υποστηρίζει κιόλας και το προτείνει (για να διαφημιστεί) χωρίς να αναλογίζεται ότι κάποιοι θα ενοχληθούν. Εκεί είναι που διαφωνώ και δεοντολογικά.;) Τώρα αν είναι τόσο σοβαρή εταιρεία και επαφύεται στις αγνές προθέσεις μας τι να πω...

ΤΕΛΟΣ! Όντως το κουράσαμε!:O

Aφού η Vodafone μας το προτείνει ας κάνουμε φάρσες!!!:happy: :p :whistle: :w00t: :up:

Hasioti john είναι γνωστό ότι η Vf έχει το καλύτερο marketing στο χώρο της κινητής...

Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται με πρωτοβουλία των χρηστών και όχι της Vodafone. Συγκεκριμένα, η σύνδεση του χρήστη με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται αυτομάτως μέσω της αποστολής e-mail σε αυτόν από προηγούμενο επισκέπτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

το γράφει στους όρους

Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται με πρωτοβουλία των χρηστών και όχι της Vodafone. Συγκεκριμένα, η σύνδεση του χρήστη με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται αυτομάτως μέσω της αποστολής e-mail σε αυτόν από προηγούμενο επισκέπτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

το γράφει στους όρους

Άντε πάλι τα ίδια. Να ξαναπω λοιπόν πως διαφωνώ με τη λογική της Vodafone να επαφύεται στις καλές προθέσεις μας και δεν καταλαβαίνει ότι λόγω της φύσεως τησ διαφήμισης μπορεί να γίνει κακόβουλη χρήση και κάποιοι να ενοχληθούν. Και είναι άποψη μου. O.k? Θέλετε να συνεχιστεί και άλλο?:mad:

Ε μα λίγη φαντασία να έχεις αμέσως το πιάνεις. Aυτό λοιπόν που με ενοχλεί είναι ότι η Vodafone όχι μόνο δεν καταλαβαίνει ότι λόγω της φύσεως της διαφήμισης θα τη χρησιμοποιούν όλοι ως spam μηνύματα για φάρσα αλλά το υποστηρίζει κιόλας και το προτείνει (για να διαφημιστεί) χωρίς να αναλογίζεται ότι κάποιοι θα ενοχληθούν. Εκεί είναι που διαφωνώ και δεοντολογικά.;) Τώρα αν είναι τόσο σοβαρή εταιρεία και επαφύεται στις αγνές προθέσεις μας τι να πω...

ΤΕΛΟΣ! Όντως το κουράσαμε!:O

Aφού η Vodafone μας το προτείνει ας κάνουμε φάρσες!!!:happy: :p :whistle: :w00t: :up:

Hasioti john είναι γνωστό ότι η Vf έχει το καλύτερο marketing στο χώρο της κινητής...

Φάρσες μπορείς να κάνεις και με αναπάντητες. Ή να εκνευρίσεις τον άλλο με αθώες e-cards. Τώρα το να πιανόμαστε από την κάθε πιθανή περίπτωση κακόβουλης χρήσης το βρίσκω υπερβολικό.

Για μένα είναι ένας έξυπνος τρόπος προώθησης και τίποτα παραπάνω. Δεν αντιλέγω πως ίσως να είναι και εν μέρει αντιδεοντολογικός, αλλά νομίζω το παραψειρίζεις το θέμα. :p

Anyway, πάω να συνεχίσω την εργασία μου γιατί το παρακουράσαμε όπως λες :)

EDIT

και δεν καταλαβαίνει ότι λόγω της φύσεως τησ διαφήμισης μπορεί να γίνει κακόβουλη χρήση και κάποιοι να ενοχληθούν

Μια χαρά το καταλαβαίνει, και σε αυτό στηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι για τη διάδοσή της. Όχι, δεν το θεωρώ αντιδεοντολογικό :p

Σπαμ - ξεσπαμ, εγώ ένα ξέρω, είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο :lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Άσε ρε! Έχει ξυπνήσει κόσμος! Ουυουουου!!!!

:lol: :lol:

Τοτέ, σε έπιασα :lol:

Θα πέσει γέλιο βραδιάτικα :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...