Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρήστο σε μένα στο ΝΟΚΙΑ που το έβαλα μια χαρά παίρνει διεύθυνση στα ελληνικά και βρίσκει. Μόνο που το χρησιμοποιώ εν μέρει, αφού το Ν81 που έχω δεν έχει gps. Aν ξέρεις ποιά αρχεία να αντιγράψω και τα θέλεις σου το στέλνω

Γιάννη το n81 έχει symbian os και δεν λειτουργεί με τον τρόπο που δουλεύουν τα windows

πλην Λακεδαιμονίων

οπότε 51 νομοί !!!!:p

(με Μακεδόνες μιλάς...):lol::lol:

:lol::D Καλά δεν παίζεσαι Κοσμά

Γιάννη το n81 έχει symbian os και δεν λειτουργεί με τον τρόπο που δουλεύουν τα windows

Κρίμα και είπα να βοηθήσω.:X

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• 4 weeks later...
τελικα παιδια για το vector master 380 πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο εν συγριση με ολα αυτα που εχετε δοκιμασει!!????και μια αλλη ερωτηση που αω δεν κανω λαθωσ εχει απαντηθει αμα βαλουμε πολλα προγραμματα navigator ενεργα υπαρχει περιπτωση βλαβης; κ τωρα εδω και ενα μηνα μου βγαζει στο ακυρο οτι δεν βρεισκει τον χαρτη!!!!σημειωση εχω το update του Φευρουριου!!!

το εφτιαξα με ανασυγροτηση!!!!! το προβλημα με την καρτα προς το παρον ολα ενταξη!! στο 380 εχω το κανονικο navigator της μαμας με newmenu2 τωρα ξερει κανεις αμα το destinator 7 i to 8 i to GARMIN Mobile XT’ v 5.00.20wp h καποιο απο τα igo??? ειναι καλυτερα απο αυτο που εχω ΄η αμα λενε για να τα προσθεσω στο μηχανημα!!! ευχαριστω προκαταβωλικα!!!

το θέμα είναι αν εσύ καλύπτεσαι από ένα πρόγραμμα πχ destinator για τις καθημερινές σου χρήσεις. ???:shifty:

πιστευω πως το dest που έχεις σε βγάζει ασπροπρόσωπο

και εγώ έχω αρκετά γιατί με αρέσει ο πλεονασμός αλλά πάντα καταλήγω σε 2-3 προγράμματα (λόγο χαρτών και μόνο ) για την πλοήγηση μου ;)

τώρα σχετικά με το αν έχεις πολλά προγράμματα σε ένα μηχανάκι ότι κολλάνε αυτό είναι μουφα.

το ότι μερικά μηχανάκια έχουν αλλεργία σε κάποια προγράμματα αυτό αληθεύει. και έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ότι τα vectorakia δεν τα πάνε καλά με τα igo...

αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα τύχης...αν κολλήσει.

Ρώτα τον φίλο και γιατρό των pna Γιάννη (papajo) τι έχει πάθει με το θρυλικό του 380 !!!

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

το θέμα είναι αν εσύ καλύπτεσαι από ένα πρόγραμμα πχ destinator για τις καθημερινές σου χρήσεις. ???:shifty:

πιστευω πως το dest που έχεις σε βγάζει ασπροπρόσωπο

και εγώ έχω αρκετά γιατί με αρέσει ο πλεονασμός αλλά πάντα καταλήγω σε 2-3 προγράμματα (λόγο χαρτών και μόνο ) για την πλοήγηση μου ;)

τώρα σχετικά με το αν έχεις πολλά προγράμματα σε ένα μηχανάκι ότι κολλάνε αυτό είναι μουφα.

το ότι μερικά μηχανάκια έχουν αλλεργία σε κάποια προγράμματα αυτό αληθεύει. και έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ότι τα vectorakia δεν τα πάνε καλά με τα igo...

αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα τύχης...αν κολλήσει.

Ρώτα τον φίλο και γιατρό των pna Γιάννη (papajo) τι έχει πάθει με το θρυλικό του 380 !!!

Δυο βλάβες μητρικής στο 380 και παρά λίγο στο 390(το έβγαλα σχετικά γρήγορα και αναστήθηκε, αφού είχε αρχίσει τα κολλήματα) Μάλλον κάνουν κάποιες εγγραφές σε λειτουργικά αρχεία και απο εκεί προκύπτυν τα προβλήματα με το igo και τύπου igo, αυτά που βασίζονται δηλαδή στην λειτουργική πλατφόρμα του igo, όπως είναι το navigon και το MN6. Σβύνοντας πολλά δημιουργηθέντα αρχεία την γλύτωσε το 390(αν και του έσπασα την κεραία:lol::lol: απο τα πολλά ανοίξε κλείσε, αφού πιο πολύ το χρησιμοποιώ τελευταία για dvd player και η ανοιχτή κεραία λειτουργεί σαν βάση για να βλέπω στο τραπέζι). Ευτυχώς μόνο το ένα καλώδιο΄κόπηκε και τώρα την έχω μόνιμα κλειστή και δουλεύει το gps μιά χαρά. Είπαμε είναι σκυλιά. Συμφωνώ με το destinator μέχρι στιγμης είναι το πιο καλό.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ<<ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΚ NAVIGATOR OK ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΟ ΑΚΟΜΑ>>ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ<HARD RESET> ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΚΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΥΘΕΛΕ!!!!!!!!

Το λειτουργικό που χρησιμοποιεί το MLS Destinator 3d-Real View 5000 μπαίνει στο vector ή τζάμπα ονειρεύομαι;

Είναι κλειδωμένο πάνω στην κάρτα και προς το παρόν δεν πωλείται σκέτη η κάρτα.

Χριστός Ανέστη,Χρόνια πολλά σε όλους.Υπάρχουν περιστατικά σαν του φιλου papajo, στο vector 380 με το navigon program?Διοτι εχω το dest 7 και ειμαι ευχαρηστημενος αλλα μολις εβαλα το navigon ενθουσιάστηκα και το χρησιμοποιώ καθε μέρα εδω και τρεις μήνες. Εχω την εντύπωση οτι στο vector το navigon παει γάντι.Φυσικά η αναφορά αυτη με προβληματίζει,μήπως πρέπει να το καταργήσω απο το vector?H γνωμη σας ειναι πολυτιμη και σας ευχαριστώ.

Χριστός Ανέστη,Χρόνια πολλά σε όλους.Υπάρχουν περιστατικά σαν του φιλου papajo, στο vector 380 με το navigon program?Διοτι εχω το dest 7 και ειμαι ευχαρηστημενος αλλα μολις εβαλα το navigon ενθουσιάστηκα και το χρησιμοποιώ καθε μέρα εδω και τρεις μήνες. Εχω την εντύπωση οτι στο vector το navigon παει γάντι.Φυσικά η αναφορά αυτη με προβληματίζει,μήπως πρέπει να το καταργήσω απο το vector?H γνωμη σας ειναι πολυτιμη και σας ευχαριστώ.

Κοίτα δεν είπα πως αμέσως θα σου κάνει κάποιο πρόβλημα. Μια κάποια λύση θα ήταν να σβύνεις απο καιρού εις καιρό, όσα αρχεία σου προσθέτει στην flash. Φαίνεται πως σε κάποια φάση κάποιο απο αυτό θα σου κάνει την ζημιά. Ισως σβύνοντάς το να αποφύγεις τελικά την βλάβη. Πίστεψέ με σβύνοντάς τα δεν θα σου δημιουργηθεί κάποι πρόβλημα στην λειτουργεία του navigon.

Κινέζικη παροιμία

Φιλε papajo ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι πως πρεπει να γνωριζω τι προστιθεται στην flash για να τα σβύνω,αν και δεν αποκλειεται κάποιο αρχειο να κανει την ζημια περιοδικά .Παντως γνώμη μου σαν προγραμα αλλα και ο χάρτης του navigon ειναι απο τα κορυφαια .

παιδιά πως μπορώ να βάλω και το destinator το 7 και το 8 στο newmenu1?? τρεχει το ενα απο τα αναλογα ποιο εχω μέσα στον φακελο navigator. και αναλογα με το ποιο θελω να λειτουργήσω κανω μετανομασία τον τον φάκελο του κάθε destonator σε navigator

ΠΑΡΑΘΕΣΗ:

Τωρα εβαλα το newmenu2, εβαλα σωστα τα paths, ston D6 εβαλα το destinator 8 και τρέχει. το 7 ομως δεν τρεχει και ούτε με βγάζει καποιο σφάλμα για το ink.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ!!?>???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΒΑΛΑ ΑΡΧΕΙΑ .ΡΡΤ ΤΟΥ POWER POINT 97-2003 ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ KANEI LOCATE I READ THE FILE!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ PDF ΜΑΛΩΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ???ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ RESIZE I NA ΑΛΑΞΩ FORMAT TΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ>>>???

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ DESTINATOR 8 ΕΧΩ ΤΟ 7 ΣΤΟ VECTOR 380?

Κατ' αρχή το 8 δεν λέει. Οι οδηγίες που ακούς είναι ανακατεμένα ελληνικά με αγγλικά.Δεν παίρνει κάμερες, δεν παραμετροποιείται. Αφού έχεις το 7 είσαι μιά χαρά. Το 8 είναι οπισθοδρόμιση.

Τέλος πάντων μια εύκολη μέθοδος είναι να βάλεις στον φάκελο του destintor7 τα περιεχόμενα του 8 και να μετονομάσεις το αρχείο .exe όπως ακριβώς είναι στο 7. Πρέπει όμως να αλλάξεις και το gps port και το baudrate παρεμβαίνοντας σε κάποιο απο τα αρχεία του 8 αλλοιώς δεν θα βρίσκει gps. Το αρχείο αυτό είναι :destinator8>userdata>gpstmc.ini Βάλε port=2 baudrate=4800 Μόνο εκεί βρίσκει gps το vector380. Προσοχή: ανοίγεις το αρχείο με το wordpad(σημειωματάριο), αλλάζεις τα δεδομένα όπως γράφω και για να το σώσεις πάτα σκέτο save όχι save as(αποθήκευση σκέτη και όχι αποθήκευση ως)

Κινέζικη παροιμία

• 1 month later...
Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ότι 380 και 390 έχουν πρόβλημα με το iGo και μπορεί να τα "κάψει". Ξέρετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Genius Driver (έχω διαβάσει ότι αποτελεί μετασκευή του Miomap δηλαδή iGo των φτωχών) άφοβα; Δε θέλω να μπούμε στη διαδικασία του να πούμε πόσο καλό είναι, απλά επειδή αυτό θα φοράει τώρα πια χάρτες Gi και επειδή δεν περισσεύει σάλιο για καινούργιο μηχάνημα να ξέρω αν μπορώ να το έχω στο μηχάνημά μου άμα χρειαστεί.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ότι 380 και 390 έχουν πρόβλημα με το iGo και μπορεί να τα "κάψει". Ξέρετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Genius Driver (έχω διαβάσει ότι αποτελεί μετασκευή του Miomap δηλαδή iGo των φτωχών) άφοβα; Δε θέλω να μπούμε στη διαδικασία του να πούμε πόσο καλό είναι, απλά επειδή αυτό θα φοράει τώρα πια χάρτες Gi και επειδή δεν περισσεύει σάλιο για καινούργιο μηχάνημα να ξέρω αν μπορώ να το έχω στο μηχάνημά μου άμα χρειαστεί.

Με αρκετή σιγουριά θα έλεγα πως είναι ασφαλες. Το δοκίμασα για πολύ καιρό τόσο στο 380 όσο και στο390 χωρίς να παρουσιασεί κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα αρκετές εκδόσεις. Δεν το πολυχρησιμοποιώ τελευταία επειδή δεν μπόρεσα να βάλω κάμερες και ΡΟΙ παρά τις απεγωσμένες προσπάθειες κάποιων δασκάλων του είδους(είμαι και γω ψιλοάσχετος είναι και τα380-390 υψηλής τεχνολογίας :lol: ).

Οσο για το "κάψιμο" έχεις κάποιο δίκαιο, αν και αλλα μας λένε στην αρχική σελίδα της dis τώρα: Οτι δηλαδή υπάρχει igo κατάλληλο για 380 και 390. Τους έστειλα ένα email με το σχετικό ερώτημα. Απάντηση περιμένω προς τα τέλη Αυγούστου, μιας και είναι κλειστά. Σχετικά 'εγραψα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2896289&highlight=vector#post2896289 posts 493-495

Κινέζικη παροιμία

Βρε παιδιά, ξαφνικά το masteraki 380 δεν ανάβει καθόλου.

Έκανα hard reset, μετακίνησα το κουμπάκι της μπαταρίας πίσω, άφησα να αδειάσει η μπαταρία του, δεν ανάβει με τίποτα.

Μόνο Dest 6 & 7 έχω επάνω και τίποτ'άλλο. Για δώστε καμιά βοήθεια...πληζ

Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !

Βρε παιδιά, ξαφνικά το masteraki 380 δεν ανάβει καθόλου.

Έκανα hard reset, μετακίνησα το κουμπάκι της μπαταρίας πίσω, άφησα να αδειάσει η μπαταρία του, δεν ανάβει με τίποτα.

Μόνο Dest 6 & 7 έχω επάνω και τίποτ'άλλο. Για δώστε καμιά βοήθεια...πληζ

Μία φορά που μου το είχε πάθει και τα είχα παίξει, γιατί έδειχνε να πηγαίνει για ανταλλακτικά, αποφάσισα να το αφήσω στο ρεύμα για πολλές ώρες και κάποια στιγμή άναψε και όλα μία χαρά. Πρόσφατα είχε πάθει κάτι άλλο, όπου για κάποιο λόγο δε φόρτιζε και άναβε μόνο όσο ήταν στο ρεύμα, αλλά και πάλι κάποια στιγμή ήρθε στα ίσια του μέσα στη μέρα. Άμα ανήκεις σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις μάλλον είσαι καλά!

Κάνε αυτό που σου λέει ο exelix. Το έπαθα με ένα κινεζάκι της κόρης μου. Το είχε αφήσει αφόρτιστο για κανά μήνα και δεν άνοιγε με τίποτε. Ούτε με soft ούτε με hard reset. Το άφησανα χορτάσει φόρτιση και ήρθε στα ίσια του. Μ'αλιστα στην αρχή, όταν πάρει μπρος, θα σου κρατάει για λιγο η μπαταρία του. Αστο να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και θασυνέλεθι. Μόνο μην το αφήνεις να σβύσει τελείως. Μόλις φτάνει στην μια μπάρα ρεύματος η μπαταρία τουξνά βάλτο στην μπρίζα για 3-4 ώρες, ξανά άφηνέ το να αδειάζει κλπ. Για την πρώτη φορά βάλτο στην φόρτιση και προσπάθησε να το ανοίξεις μετά απο κανένα μισάωρο τουλάχιστον. Μην δοκιμάσεις hard reset όσο είναι στην φόρτιση. μερικές φορές δεν πιάνει. Σε φόρτιση δουλεύει μόνο το soft reset.

Κινέζικη παροιμία