Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά από που μπορούμε να φορτόσουμε εορτολόγιο στο κινητό? Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που.

Και φυσικά μπορείς.

Κατέβασέ το από εδώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρε παιδιά από που μπορούμε να φορτόσουμε εορτολόγιο στο κινητό? Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που.

http://www.myphone.gr/software/

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176365

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

phra kai egw extes to thl apo ena nokia club arketa sumpa8htiko to thlefwno.an eixe kai sumbian 8a htan 10 fores kalutero,tespa.na rwthsw kati,mporw na perasw programata kai paixnidia java sto kinhto?

Nαι μπορεις αρκει να ειναι μονο java :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστώ πολύ :)

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί κλαιγόμαστε που δεν έχει symbian το κινητό. Δε μας το κρυψε κανεις! Το ξέραμε πριν το αγοράσουμε. Υπάρχει πληθώρα άλλων επιλογών με symbian, και θα μπορούσατε κάλλιστα να πάρετε ένα από αυτά αντί τώρα να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Το hands free της συσκευής είναι λίγο μούφα? Όποτε το βάζω μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά ή νομίζουν ότι τους έχω βάλει ανοιχτή ακρόαση!!!

πάμε καλά?

εχω το 6500 νοκια , και εχω κανει backup ολα τα contacts ,settings κλπ, και τα εσωσε με την γνωστη καταληξη .nbu

επειδη εχω κανει πολλες φορες backup χρησιμοποιωντας καθε φορα διαφορετικα αρχεια , θελω αν γινετε να μπορω να δω τι contacts εχει ενα συγκεκριμενο αρχειο χωρις να χρειαστει να τα περναω στο κινητο, ειναι εφικτο?

εχω το 6500 νοκια , και εχω κανει backup ολα τα contacts ,settings κλπ, και τα εσωσε με την γνωστη καταληξη .nbu

επειδη εχω κανει πολλες φορες backup χρησιμοποιωντας καθε φορα διαφορετικα αρχεια , θελω αν γινετε να μπορω να δω τι contacts εχει ενα συγκεκριμενο αρχειο χωρις να χρειαστει να τα περναω στο κινητο, ειναι εφικτο?

Υπάρχει το Noki v1.6.

Μέσω αυτού μπορείς να ανοίξεις το αρχείου του back up και να δεις τι περιέχει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρε παιδιά, έχω δύο μεγάλες απορίες αναφορικά με το 6500s.

α) δε γίνεται να ρυθμισουμε την ωρα στο κινητό σε 24h? Aυτό το σύστημα με τα μμ, πμ είναι σπαστικό.

β) Πως γίνεται να ρυθμίσουμε τη λήψη βίντεο να τραβάει όσο θέλουμε και να μην κόβεται το βίνεο?

Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση αλλά το forum εχει πολύ υλικό και χάθηκα...:D

Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726

Version: 06.60

Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!!

Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω.

Ρε παιδιά, έχω δύο μεγάλες απορίες αναφορικά με το 6500s.

α) δε γίνεται να ρυθμισουμε την ωρα στο κινητό σε 24h? Aυτό το σύστημα με τα μμ, πμ είναι σπαστικό.

β) Πως γίνεται να ρυθμίσουμε τη λήψη βίντεο να τραβάει όσο θέλουμε και να μην κόβεται το βίνεο?

Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση αλλά το forum εχει πολύ υλικό και χάθηκα...:D

α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας

β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.

καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω

καμία σχέση ο ήχος. Αν θες ήχο μείνε στο κ770!!

Εγώ το έχω το 6500 και έχει η γυναίκα μου το κ770. Δεν συκρίνονται τα κινητά. Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος".

Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος".

Μπα μη το λες αυτό.

Φέρε μου ενα sonyericsson να συγκριθεί με το 6233 μου

Γειά σας και από μένα.Εδω και βδομάδες αγόρασα και εγώ το 6500 slide και απο τις πρωτες μερες ηταν αναγκαια η αναβαθμιση λογω των απειρων κουφων που εκανε.Απο v3.8 πηγε σε v 4.84 και τα προβληματα λυθηκαν.

Εδω και 2 μερες ομως εχει το αλλο προβλημα:Δεν κανει καλη επαφη το καπακι με το ελασματακι εσωτερικα με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την καρτα μνημης και να χανονται οι αποθηκευμενοι ηχοι των μενου.Με ενα στυλο σηκωσα λιγο το ελασματακι του κινητου για καλυτερη επαφη με το καπακι αλλα το προβλημα μαλλον χειροτερεψε.

Επιπλεον απο τη μια μερια το καπακι δεν ακουμπαει τερμα στο κινητο ενω απο την αλλη εφαρμοζει τελεια.

Πως λυνεται ενα τετοιο προβλημα ****το?Δινεις τοσα λεφτα και βγαζει τετοιες ....?

ΕΛΕΟΣ!!

Σημασια εχει αν το συγκεκριμενο προβλημα λυθηκε οριστικα.Αν το ξανακανει θα παω και ελπιζω να μην θελουν να το κρατησουν γιατι θα τα παρω.

α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας

β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.

Σωστός...Αυτονόητο αλλά άμα φάει κόλλημα ο άνθρωπος....:lol:

Που θα πάμε για να δούμε τα release notes του?

Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500!

Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500!

Κατέβασε το nokia software updater και θα σου κάνει μια χαρά αναβάθμιση :)

όσο για το τι διορθώνει...ένα είναι σίγουρο, όταν κάνετε ενεργό το πορτάκι και απαντάτε την κλήση με το πορτάκι, απαντάει αμέσως και όχι όπως πριν που το σκεφτόταν.