quintiplet Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ρε παιδιά από που μπορούμε να φορτόσουμε εορτολόγιο στο κινητό? Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ρε παιδιά από που μπορούμε να φορτόσουμε εορτολόγιο στο κινητό? Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που. Και φυσικά μπορείς. Κατέβασέ το από εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ρε παιδιά από που μπορούμε να φορτόσουμε εορτολόγιο στο κινητό? Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που. http://www.myphone.gr/software/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176365 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george5 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 phra kai egw extes to thl apo ena nokia club arketa sumpa8htiko to thlefwno.an eixe kai sumbian 8a htan 10 fores kalutero,tespa.na rwthsw kati,mporw na perasw programata kai paixnidia java sto kinhto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Nαι μπορεις αρκει να ειναι μονο java :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintiplet Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 http://www.myphone.gr/software/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176365 Ευχαριστώ πολύ :) Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί κλαιγόμαστε που δεν έχει symbian το κινητό. Δε μας το κρυψε κανεις! Το ξέραμε πριν το αγοράσουμε. Υπάρχει πληθώρα άλλων επιλογών με symbian, και θα μπορούσατε κάλλιστα να πάρετε ένα από αυτά αντί τώρα να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Το hands free της συσκευής είναι λίγο μούφα? Όποτε το βάζω μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά ή νομίζουν ότι τους έχω βάλει ανοιχτή ακρόαση!!! πάμε καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 εχω το 6500 νοκια , και εχω κανει backup ολα τα contacts ,settings κλπ, και τα εσωσε με την γνωστη καταληξη .nbu επειδη εχω κανει πολλες φορες backup χρησιμοποιωντας καθε φορα διαφορετικα αρχεια , θελω αν γινετε να μπορω να δω τι contacts εχει ενα συγκεκριμενο αρχειο χωρις να χρειαστει να τα περναω στο κινητο, ειναι εφικτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 εχω το 6500 νοκια , και εχω κανει backup ολα τα contacts ,settings κλπ, και τα εσωσε με την γνωστη καταληξη .nbu επειδη εχω κανει πολλες φορες backup χρησιμοποιωντας καθε φορα διαφορετικα αρχεια , θελω αν γινετε να μπορω να δω τι contacts εχει ενα συγκεκριμενο αρχειο χωρις να χρειαστει να τα περναω στο κινητο, ειναι εφικτο? Υπάρχει το Noki v1.6. Μέσω αυτού μπορείς να ανοίξεις το αρχείου του back up και να δεις τι περιέχει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintiplet Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ρε παιδιά, έχω δύο μεγάλες απορίες αναφορικά με το 6500s. α) δε γίνεται να ρυθμισουμε την ωρα στο κινητό σε 24h? Aυτό το σύστημα με τα μμ, πμ είναι σπαστικό. β) Πως γίνεται να ρυθμίσουμε τη λήψη βίντεο να τραβάει όσο θέλουμε και να μην κόβεται το βίνεο? Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση αλλά το forum εχει πολύ υλικό και χάθηκα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726 Version: 06.60 Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!! Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μήπως ξέρουμε και τι διορθώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ρε παιδιά, έχω δύο μεγάλες απορίες αναφορικά με το 6500s. α) δε γίνεται να ρυθμισουμε την ωρα στο κινητό σε 24h? Aυτό το σύστημα με τα μμ, πμ είναι σπαστικό. β) Πως γίνεται να ρυθμίσουμε τη λήψη βίντεο να τραβάει όσο θέλουμε και να μην κόβεται το βίνεο? Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση αλλά το forum εχει πολύ υλικό και χάθηκα...:D α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω καμία σχέση ο ήχος. Αν θες ήχο μείνε στο κ770!! Εγώ το έχω το 6500 και έχει η γυναίκα μου το κ770. Δεν συκρίνονται τα κινητά. Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος". Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος". Μπα μη το λες αυτό. Φέρε μου ενα sonyericsson να συγκριθεί με το 6233 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rar Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Γειά σας και από μένα.Εδω και βδομάδες αγόρασα και εγώ το 6500 slide και απο τις πρωτες μερες ηταν αναγκαια η αναβαθμιση λογω των απειρων κουφων που εκανε.Απο v3.8 πηγε σε v 4.84 και τα προβληματα λυθηκαν. Εδω και 2 μερες ομως εχει το αλλο προβλημα:Δεν κανει καλη επαφη το καπακι με το ελασματακι εσωτερικα με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την καρτα μνημης και να χανονται οι αποθηκευμενοι ηχοι των μενου.Με ενα στυλο σηκωσα λιγο το ελασματακι του κινητου για καλυτερη επαφη με το καπακι αλλα το προβλημα μαλλον χειροτερεψε. Επιπλεον απο τη μια μερια το καπακι δεν ακουμπαει τερμα στο κινητο ενω απο την αλλη εφαρμοζει τελεια. Πως λυνεται ενα τετοιο προβλημα ****το?Δινεις τοσα λεφτα και βγαζει τετοιες ....? ΕΛΕΟΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 κάνε μια επίσκεψη σε ενα νόκια κλάμπ να στο διορθώσουν εγώ αυτό έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rar Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πως το διορθωνουν δηλαδη?Τι κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 δεν γνωρίζω φίλε μου δεν είχα πρόσβαση στο εργαστήριο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rar Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Σημασια εχει αν το συγκεκριμενο προβλημα λυθηκε οριστικα.Αν το ξανακανει θα παω και ελπιζω να μην θελουν να το κρατησουν γιατι θα τα παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintiplet Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης. Σωστός...Αυτονόητο αλλά άμα φάει κόλλημα ο άνθρωπος....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726 Version: 06.60 Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!! Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω. Που θα πάμε για να δούμε τα release notes του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisB Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726 Version: 06.60 Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!! Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω. Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500! Κατέβασε το nokia software updater και θα σου κάνει μια χαρά αναβάθμιση :) όσο για το τι διορθώνει...ένα είναι σίγουρο, όταν κάνετε ενεργό το πορτάκι και απαντάτε την κλήση με το πορτάκι, απαντάει αμέσως και όχι όπως πριν που το σκεφτόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts