tkatsinas_21 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 εγω παντως μπαινω στο ιντερνετ με τον broswer της νοκια αλλα οχι με τον Opera...:wacko: kai egw ta idia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalakis555 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Γεια σας Παιδιά, Σημερα προσπάθησα να το κατεβάσω στο κινητό το νεο λογισμικό για το ΝΟΚΙΑ 6500 slide. Στο τελευταίο βήμα μου γραφεί ότι θέλει χώρο 256ΜΒ και σταματά . Το κινητό έχει κάρτα 256 ΜΒ και μάλιστα είναι άδεια !! -Γιατί σταματήσει ? -Και κάτι ακόμα, το λογισμικό είναι στην Ελληνική γλώσσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Γεια σας Παιδιά, Σημερα προσπάθησα να το κατεβάσω στο κινητό το νεο λογισμικό για το ΝΟΚΙΑ 6500 slide. Στο τελευταίο βήμα μου γραφεί ότι θέλει χώρο 256ΜΒ και σταματά . Το κινητό έχει κάρτα 256 ΜΒ και μάλιστα είναι άδεια !! -Γιατί σταματήσει ? -Και κάτι ακόμα, το λογισμικό είναι στην Ελληνική γλώσσα ? Μηπως ο χωρος αναφερεται για το pc σου ? Αν η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη ,δεν θα εχεις Ελληνικα μετα ,εκτος αν εχεις αλλαξει το product code ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το τηλέφωνο κι έχω τα εξής προβλήματα. 1.Διαβάζει συνέχεια τη λίστα τραγουδιών και κολάει 2.Ακούς ένα τραγούδι κι αν θελήσεις να αυξομειώσεις την ένταση η λίστα χάνεται και την ξαναδιαβάζει 3.Το ραδιόφωνο όταν ψάχνει σταθμούς κολλάει Χρονια πολλα και σε σενα. Ειδικα τα 2 πρωτα που αναφερεις ειναι πολυ σημαντικα προβληματα και εισαι και ο πρωτος που τα συνανταει μεσα στο 6500slide topic. Δεν ξερω αν πρεπει να το επιστρεψεις, μα σιγουρα πρεπει να κανεις την αναβαθμιση και αν δεν διορθωθουν τα προβληματα τοτε πισω. Για το ραδιοφωνο παντως, για να μην κολλαει στην αναζητητση μπες στις ρυθμισεις του και απενεργοποιησε το RDS. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Σημερα προσπάθησα να το κατεβάσω στο κινητό το νεο λογισμικό για το ΝΟΚΙΑ 6500 slide. Στο τελευταίο βήμα μου γραφεί ότι θέλει χώρο 256ΜΒ και σταματά . Δεν ακουγεται νορμαλ, περιεγραψε μας λεπτομερως την διαδικασια που ακολουθησες. Εννοειται οτι το εκανες με το USB, σε windowsXP SP2, με το κινητο ανοιχτο μεν, αλλα χωρις να το χρησιμοποιεις καθολου, ετσι; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 se (s)vista den paizei to nokia software updater? molis to pira... wraio fainetai k 8elw na perasw ti nea ekdosi 3,80 exei... k to pc suite exei problima me ta (s)vista i nomizw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΔΕΝ εχει προβλημα το PC Suite...ειδικα με την τελευταια εκδοση του που μπορεις να κατεβασεις απο τη σελιδα της Νοκια. Εδω και 3 μηνες που εχω Vista, αναβαθμισα πολλα κινητα, ακομη και με παλαιοτερες εκδοσεις του PC Suite και του Updater. ok gia to suite.. mpika k mesw bluetooth.. alla anaba8misi toy 6500 mesw toy updater dn ginete ee? ap oti eida dn to exei sti lista ... opote nokia?(eggiisi)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια απο μια ηχογραφηση που εκανα ο ηχος γραφτικε ισα ισα που ακουγετε υπαρχει ρυθμιση για την ενταση τησ εγγραφης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια απο μια ηχογραφηση που εκανα ο ηχος γραφτικε ισα ισα που ακουγετε υπαρχει ρυθμιση για την ενταση τησ εγγραφης ?? την ώρα της αναπαραγωγής έχεις ανεβάσει στο φουλ την ένταση; (το κουμπί "+" στο πλαινό δεξί μέρος του κινητού) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ενοουσα οτι η εγγραφη ειναι πολυ χαμηλα γραμμενη με τερμα την ενταση ακουγεται λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Χρόνια πολλά!! Ειμαι κι εγω μια απο τις ευτυχισμενες κατοχους του 6500. Αληθευει οτι με το TV-OUT μπορω να παιξω τα παιχνιδια του κινητου στην τηλεόραση?Σε LCD 32άρα???Κι αν ναι, τι ακριβως πρέπει να κάνω? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Σημερα αναβαθμισα κι εγω μεσω NSU ενα 6500 στην 4.81! Δουλευει πολυ καλα! mporeis na mou peis pws to kanes? dn mporw... mipws ftaine ta (s)vista?? to kanw twra.... ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Χρόνια πολλά!! Ειμαι κι εγω μια απο τις ευτυχισμενες κατοχους του 6500. Αληθευει οτι με το TV-OUT μπορω να παιξω τα παιχνιδια του κινητου στην τηλεόραση?Σε LCD 32άρα???Κι αν ναι, τι ακριβως πρέπει να κάνω? το καλωδιο που βρηκες μεσα στο κουτι και λιγη φαντασια που θα συνδεθει στην TV και εισαι ετοιμη...:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Παιδιά έγω έχω την εξής απορία. Δεν υπάρχει πλήκτρο για αλλαγή προφίλ άμμεσα? Παλιά είχε το πλήκτρο on/off και όταν το πατούσες άλλαζες προφίλ. Τώρα? Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 emena to kinhtaki leitourgei apsoga..2 provlhmata exw.. 1) to opera den mpainei sto internet meta apo filotimes prospa8eies,enw to browser ths nokia mpainei kanonika!! 2)grafw ena mhnyma kai panw ftanei na leei oti exw grapsei 5 kai 6..kai profanws xrewnomai gia afta..kai den stelnw kamia ek8esh..:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδιά έγω έχω την εξής απορία. Δεν υπάρχει πλήκτρο για αλλαγή προφίλ άμμεσα? Παλιά είχε το πλήκτρο on/off και όταν το πατούσες άλλαζες προφίλ. Τώρα? mporeis ama 8eleis na to pros8eseis stis syntomeyseis (metabasi):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 emena to kinhtaki leitourgei apsoga..2 provlhmata exw.. 1) to opera den mpainei sto internet meta apo filotimes prospa8eies,enw to browser ths nokia mpainei kanonika!! 2)grafw ena mhnyma kai panw ftanei na leei oti exw grapsei 5 kai 6..kai profanws xrewnomai gia afta..kai den stelnw kamia ek8esh..:blink::blink: Πήγαινε μηνύματα, ρυθμίσεις, μηνύματα κειμένου και στην επιλογή "Υποστίριξη χαρακτήρων" επέλεξε περιορισμένο.:p mporeis ama 8eleis na to pros8eseis stis syntomeyseis (metabasi):happy: αυτό έχω κάνει. Αλλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι αλλό που δεν το βρήκα. :ninja: Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 @giannisvolos ektos ki an 8ysiaseis kapoia aptis 3 syntomeyseis ... metabasi-menoy-onomata.... poy dn nomizw... kalo itan ayto poy eipes k ypirxe kapote... twra...??? pame me ta nera toy neoy...... ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalakis555 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Γεια σας Παιδιά … Διαβάζοντας το forum έκανα προσπάθειες αναβάθμισης χωρίς να καταφέρω τίποτα. Μιλώ για το ΝΟΚΙΑ 6500 slide :( Εκείνο που θέλω είναι να εγκαταστήσω λογισμικό που έχουν οι συσκευές της σειράς Ν το S 60 στα Ελληνικά. Είναι αυτό εφικτό ? Αγόρασα τη συσκευή από κατάστημα ΝΟΚΙΑ (Λάρισα) και λογικά δεν είναι Παρεισαγωγή Ποια είναι ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνω ? [ Ο Η/Υ έχει XP Home ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εκείνο που θέλω είναι να εγκαταστήσω λογισμικό που έχουν οι συσκευές της σειράς Ν το S 60 στα Ελληνικά. Είναι αυτό εφικτό ? δεν γινονται αυτα τα πραγματα ,που τα διαβασες ? :wacko: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalakis555 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Αναβάθμιση Λογισμικού σε κάποιο topic. Δηλαδή Αναβάθμιση Λογισμικού στο 6500 δεν γίνεται ? :wacko: Πριν είχα το ΝΟΚΙΑ 6280 και το λογισμικό είναι όμοιο με αυτό του 6500 , αρκετά παλιό πιστεύω. :(:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Δηλαδή Αναβάθμιση Λογισμικού στο 6500 δεν γίνεται ? :wacko: Γινεται κανονικα αλλα αναβαθμιση δεν σημαινει αλλαγη του λειτουργικου :O ... Απλα θα διορθωσει πιθανες δυσλειτουργιες του κινητου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalakis555 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδιά σας Ευχαριστώ … Δηλαδή μάλλον αγόρασα ένα όμορφο κινητό από έξω , ενώ αυτό έχει λογισμικό 2005 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
head_on Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 kalispera xthes irthe sta xeria mou to 6500 k tha thela na rotiso kati pou ap oti eida den exei anaferthei. trabontas fotografies me to 6500 slide , bgainoun fotografies megethous guro sta 450-550 mb. (idios se skoteino periballon oi fotos pera apo xamilo megethos einai k xalia poiotitas parolo to diplo led pou xrisimopoiiei). se mia sigkrisi me to k800 , eida oti oi fotos pou bgazei to sony-ericsson einai giro sta 850-900 mb k aristis poiotitas (sto skotadi to sony-ericsson den paizetai, alla fantazomai ofeiletai sto flash xenon pou xrisimopoiiei). exontas upopsin oti k ta duo exoun mia camera 3.2 mp dikaiologeitai mia tosi megali diafora stin poiotita tis fotografikis mixanis? (an exei prosexei kaneis , mporei na pei ti megethos fotos bgazei) den perimena apodoseis cybershot apo to 6500 alla kai ta 350-400 mb diafora (sxedon to miso), mou fainetai psiloakraia. ok, allo fotografiki mixani kai allo kinito alla kai i idia etairia sto episimo site, stin arxiki selida diafimizei to 6500 me lezanta "i teleia eikona" kai theorei os atou tin cam me carl zeiss 3.2 kai dual led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Δηλαδή μάλλον αγόρασα ένα όμορφο κινητό από έξω , ενώ αυτό έχει λογισμικό 2005 !!! Το λογισμικο του δηλαδη δεν σου αρεσε :O ? Ειναι η καινουρια , 5η εκδοση του λειτουργικου s40 ... kalispera xthes irthe sta xeria mou to 6500 k tha thela na rotiso kati pou ap oti eida den exei anaferthei. trabontas fotografies me to 6500 slide , bgainoun fotografies megethous guro sta 450-550 mb. (idios se skoteino periballon oi fotos pera apo xamilo megethos einai k xalia poiotitas parolo to diplo led pou xrisimopoiiei). se mia sigkrisi me to k800 , eida oti oi fotos pou bgazei to sony-ericsson einai giro sta 850-900 mb k aristis poiotitas (sto skotadi to sony-ericsson den paizetai, alla fantazomai ofeiletai sto flash xenon pou xrisimopoiiei). exontas upopsin oti k ta duo exoun mia camera 3.2 mp dikaiologeitai mia tosi megali diafora stin poiotita tis fotografikis mixanis? (an exei prosexei kaneis , mporei na pei ti megethos fotos bgazei) den perimena apodoseis cybershot apo to 6500 alla kai ta 350-400 mb diafora (sxedon to miso), mou fainetai psiloakraia. ok, allo fotografiki mixani kai allo kinito alla kai i idia etairia sto episimo site, stin arxiki selida diafimizei to 6500 me lezanta "i teleia eikona" kai theorei os atou tin cam me carl zeiss 3.2 kai dual led. Καταρχας δεν χρειαζεται να καταπιανεσαι με το μεγεθος των φωτογραφιων ... Επειτα , θεσε την ποιοτητα της καμερας σε υψηλη ... Δεν νομιζω η διαφορα των δυο κινητων να ειναι οση αναφερεις , βεβαια στο flash κομματι της συγκρισης εχεις δικιο ... Εχω δει εξαιρετικα αποτελεσματα απο την καμερα του 6500s ... Π.χ. http://forum2.mobile-review.com/showpost.php?p=649088&postcount=4079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts