Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεία σας παιδιά, σκέφτομαι και είμαι απόλυτα πεισμένος να πάρω το Νοκια 6500 slide. Εχω δει πάρα πολλες πληροφορίες, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει ήδη, πώς τα πάει απο ηχείο.(εννοώ Ενταση κυρίως και ποιότητα ήχου).

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεία σας παιδιά, σκέφτομαι και είμαι απόλυτα πεισμένος να πάρω το Νοκια 6500 slide. Εχω δει πάρα πολλες πληροφορίες, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει ήδη, πώς τα πάει απο ηχείο.(εννοώ Ενταση κυρίως και ποιότητα ήχου).

Ευχαριστώ.

Φιλε αν κοιτάξεις τις σελίδες ποιο πίσω θα βρείς πολλές πληροφορίες και για τον ήχο και για ότι θέλεις..Σου παραθέτω και εγώ ένα παλιό post για τον ήχο:

Για τον φιλο antonio_r, οχι μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καποιο ηχο οταν μιλαω και μαλιστα εχει πολυ καλη ποιοτητα το ακουστικο με καθαροτητα φωνης,Τωρα για το βιντεο λεω οτι πρεπει να ειναι στα 30 frames γιατι στην αναπαραγωγη φαινεται ποιο καθαρο και χωρις σπασιματα οπως τα [6288,7390,6233]Για τον φιλο manos the greek,το ηχειο του ειναι σχεδον το ιδιο με τα διπλα του 7390 αλλα ποιο ποιοτικό.Αντε να ειναι λιγο ποιο δυνατα του 7390 αλλα οχι τοσο καθαρα οσο του 6500

:)

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

4 καταστήματα Vodafone στη Χαλκίδα κ κανένα δεν το έχει να το πάρω γμτ!! 15 μέρες τώρα είμαι στην αναμονή κ δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν!!:mad:

Αχ η άτιμη η Xαλκίδα... :p

Παιδιά μην βιάζεστε νομίζω πως το μαύρο είναι πολύ ποιο ωραίο..Αλλα ποτε θα φτάσει άγνωστο..Και σιγά σιγά αρχίζω να χάνω και εγώ την υπομονή μου.. :whip:

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Την περιπτωση της λαδομπογιας την εχεις υπ'οψην :p ?

Μυρίζει ρε φιλε η λαδομπογιά... :p

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης που έχω στο 6680 (μηνύματα, τηλ. κατάλογος, φωτογραφίες) κατευθείαν στην microSD κάρτα του 6500 Slide.

Αν κάνω απλώς copy τα περιεχόμενα (με την βοήθεια του pc) και τα περάσω στην κάρτα του 6500 Slide θα λειτουργήσουν κανονικά; Το είχα κάνει παλιότερα από 6600 σε 6680 (S60 και τα 2) και λειτούργησε κανονικά αλλά ρωτάω τώρα αν γίνεται από 6680->6500 γιατί το ένα έχει S60 και το άλλο S40 και αυτό ίσως επηρεάζει...

Αν δεν γίνεται έτσι, υπάρχει άλλος τρόπος;

4 καταστήματα Vodafone στη Χαλκίδα κ κανένα δεν το έχει να το πάρω γμτ!! 15 μέρες τώρα είμαι στην αναμονή κ δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν!!:mad:

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στη Vodafone Καστοριάς και μου είπαν ότι από την Τρίτη (που μας πέρασε) θα είναι διαθέσιμο και ότι θα μου το έφερναν την Πέμπτη (δηλαδή σήμερα). Αλλά και καλά μου είπαν σήμερα ότι έκαναν λάθος στην παραγγελία και ότι θα το φέρουν την Τρίτη. Οπότε πες τους να σου το παραγγείλουν.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα τηλέφωνα της vodafone στη Δυτ. Μακεδονία τουλάχιστον για να δω από που μπορώ να το πάρω. Βασικά για Κοζάνη ενδιαφέρομαι.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

παιδια ενα κιτρινο εικονιδιο περιπου σαν ζικ-ζακ που βγαινει διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας κατα την διαρκεια μια κλησης ξερει κανεις τι ειναι?

παιδια ενα κιτρινο εικονιδιο περιπου σαν ζικ-ζακ που βγαινει διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας κατα την διαρκεια μια κλησης ξερει κανεις τι ειναι?

Είναι η επιλόγη της καθαρότητας φωνής. Ρυθμίζεται μέσα απο τις ρυθμίσεις κλήσεων.

Άσε...Εδώ κ 15 μέρες παραγγελία έχουν κάνει, κ τίποτα ακόμα!!!:mad:

Α καλά τότε, δηλαδή παραείμαι αισιόδοξος που πήγα σήμερα να το αγοράσω. Άρα ό,τι να 'ναι μου λέει ότι μπέρδεψαν τις χριστουγεννιάτικες παραγγελίες. Αλλά τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει έρθει. Ας ελπίσουμε...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης που έχω στο 6680 (μηνύματα, τηλ. κατάλογος, φωτογραφίες) κατευθείαν στην microSD κάρτα του 6500 Slide.

Αν κάνω απλώς copy τα περιεχόμενα (με την βοήθεια του pc) και τα περάσω στην κάρτα του 6500 Slide θα λειτουργήσουν κανονικά; Το είχα κάνει παλιότερα από 6600 σε 6680 (S60 και τα 2) και λειτούργησε κανονικά αλλά ρωτάω τώρα αν γίνεται από 6680->6500 γιατί το ένα έχει S60 και το άλλο S40 και αυτό ίσως επηρεάζει...

Αν δεν γίνεται έτσι, υπάρχει άλλος τρόπος;

Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω έχω ένα 6280 και θέλω να μεταφέρω τα σχετικά (τηλεφωνα, sms) sto 6500

Επίσης έχω και ένα 6230 και από εκεί με τον ίδιο τρόπο θα γίνει η μεταφορά? :help:

Άσε...Εδώ κ 15 μέρες παραγγελία έχουν κάνει, κ τίποτα ακόμα!!!:mad:

Γιατί τόσο χαλια ρε παιδιά με την επαρχία? Αν είναι να αργούν τόσο πολύ για να φέρουν το απλό το 6500 το μαυράκι δεν θα το φέρουν ποτε..Οποτε θα πάω να πάρω το ασημένιο και μετά έχει ο θεός αν βγούν προσόψεις... :mobile:

Ps:Varsamis την κάρτα 4GB από που την πείρες?:food:

Βοήθεια! Επιτέλους σήμερα το έφεραν!!!

Απο που ανοίγει ρε παιδιά το καπάκι απο πίσω?????:(

Έχει ένα κουμπάκι από κάτω..το πατάς και μετά σπρώχνεις προς τα επάνω το πίσω καπάκι.. :)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!!

Όλα οκ!!

Το έβαλα να φορτίσει ....

Φοβερή πρώτη αίσθηση!!:D

Το manual δεν το άνοιξες καθόλου e?Πρέπει να έχει στην πρώτη σελίδα πως ανοίγει :)

Για πες πρώτες εντυπώσεις..

Σε μαύρο δεν το είχαν καθόλου ε?:cry:

Έχω μπει στην μπρίζα κανονικά..να περιμένω το μαύρο η να πάω να το πάρω όπως είναι?:wacko::fool:

Ποιό manual ...Ποιός είχε την υπομονή να κάτσει να διαβάζει τώρα!!!

Σε μαύρο όχι, καθόλου..δώ κάναμε αμάν κ πώς να το δούμε σε ασημί ...

Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές ...Περισσότερες όμως το βράδυ...Ωστε να φορτίσει κ να το επεξεργαστώ!:)

Ποιό manual ...Ποιός είχε την υπομονή να κάτσει να διαβάζει τώρα!!!

Σε μαύρο όχι, καθόλου..δώ κάναμε αμάν κ πώς να το δούμε σε ασημί ...

Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές ...Περισσότερες όμως το βράδυ...Ωστε να φορτίσει κ να το επεξεργαστώ!:)

Καλά το έβαλες κατευθείαν για φόρτιση? Νομίζω πως το σωστό όταν παίρνεις ένα κινητό είναι να το αποφορτίσεις πρώτα εντελώς και μετά άλλες 3-4 φορες πλήρως για να αποδώσει καλύτερα η μπαταρία..:spider:

Ώχ! Ήθελε αποφόρτιση πρώτα???

Τώρα? Έκανα πατάτα????:wacko:

Χωρίς να είμαι κάνας ειδικός απλά επειδή το έχω ακούσει εδώ μέσα από αρκετά άτομα..Λογικά αυτό πρέπει να είναι το σωστό..Εντάξει μη τρελαίνεσαι δεν έκανες και τίποτα τραγικό..Απλά φρόντισε αφού φορτίσει πλήρως να κανεις 3-4 πλήρως αποφορτίσεις για να σου πάει καλά η μπαταρία στην συνεχεια.. :)