Neo_2 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ρε παιδια εχω surf&email 30 μπαινω κανονικα στο ιντερνετ απο το browser της vodafone αλλα δεν μπορω απο το οπερα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?:mad:Ακομα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να μπαινουν java εφαρμογες οπως το ebuddy klp? Thnx:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδες το εχει το κινητο μια φιλη μου και συμβαινει το εξης, ενω στα sms που στελνει η ωρα ειναι σωστη, σε αυτα που λαμβανει η ωρα ειναι λαθος! Συνηθως τα δειχνει να εχουν ληφθει 1 ωρα πριν. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?? Λυνεται καπως? ΑΑΑ! Και κατι αλλο! Υπαρχει τροπος ανακτησης του κωδικου τηλεφωνου αν τον ξεχασεις??? To θεμα των sms συμβαινει και σε εμενα με δικτυο vodafone.Εχει να κανει με την ωρα που σου στελνει ο server της εταιριας και οχι με το κινητο αποσο ξερω.Οσο για τον κωδικο ασφαλειας δεν ξερω αν υπαρχει καποιο hack, το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορεις να πας σε ενα Νοκια club και με 20 ευρω να στον επαναφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να ρωτησω κατι.επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το πληκτρολογιο τριζει οταν ειναι ανοιχτο το slide και το εχεισ σε δονηση.γιατι κ το 5300 που ειχα ετριζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ενω στα sms που στελνει η ωρα ειναι σωστη, σε αυτα που λαμβανει η ωρα ειναι λαθος! Συνηθως τα δειχνει να εχουν ληφθει 1 ωρα πριν. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?? Λυνεται καπως? Τσέκαρε στις ρυθμίσεις της ώρας/ημερομηνίας στην ζώνη της ώρας να είναι επιλεγμένο το GMT +3:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_2 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ρε παιδια εχω αγανακτησει εχω το 6500 και vodafone surf&email 30 και ενω μπαινω κανονικα απο το browser του κινητου στο ιντερνετ δεν μπορω να μπω με το οπερα και με καμια java εφαρμογη οπως ebuddy gmaps klp.Μπορει καποιος να μου πει να κανω επιτελους;:dash::dash: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 @asmodeus Οντως στο δικτυο της Vodafone συμβαινει. Ευχαριστω για την απαντηση! @mirrorofsorrow GMT +2 δεν ειναι για Ελλαδα? Εχει time zone setting το μοντελο αυτο; Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Τώρα είμαστε στην ζώνη GMT +3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Τώρα είμαστε στην ζώνη GMT +3 Σωστα! :p http://wwp.greenwichmeantime.com/ @mirrorofsorrow GMT +2 δεν ειναι για Ελλαδα? Εχει time zone setting το μοντελο αυτο; check the manual :) http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6500_slide_UG_el.pdf Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Σωστα! :p http://wwp.greenwichmeantime.com/ check the manual :) http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6500_slide_UG_el.pdf Δεν είμαστε GMT +3! GMT +2 είμαστε πάντα! δεν αλλάζουν οι ζώνες. απλά έχουμε θερινή ώρα. δεν είναι αλλαγή ζώνης αυτό...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Δεν είμαστε GMT +3! GMT +2 είμαστε πάντα! δεν αλλάζουν οι ζώνες. απλά έχουμε θερινή ώρα. δεν είναι αλλαγή ζώνης αυτό...:happy: Ε ναι ,λογω θερινης ωρας γινεται αυτο :shifty: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γεία σας παιδιά, τώρα πρόσφατα έκανα την 8.30 έκδοση αναβάθμιση,το μόνο που κατάλαβα είναι οτι δεν έχει πια αυτή την αργή ανταπόκριση παντού, και το μμ ή πμ στο ψηφιακό ρολόι:). Το μόνο δυσάρεστο είναι οτι έχασα όλα τα πράγματα που είχα στη μνήμη του τηλεφώνου...:shock::knife::rocket:. Δεν νομίζετε οτι τόσο καιρό έπρεπε να να κάνουν αυτό το update manager να κάνει αυτόματο Backup πριν την εγκατάσταση της αναβάθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 paidia to pira x8es to tilefwnaki kai mou arese polu;) To slide sxetika kalo kata ta alla ena 5610 einai me diaforetiko media player kai kaliteri poiotita kataskeuis kata tin apopsi m;) Filika Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Καλησπέρα gyuz! Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του Nokia 6500 Slide (πουλάω SE W950i) και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την κίνηση αυτή.Ειλικρινά πάντα.Είμαι άνθρωπος που λατρεύω τα κινητά.Δώστε μου με την απάντησή σας αυτή την παραπάνω ώθηση που θέλω και αύριο παω και το αγοράζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δεν ξέρω το SE W950i αλλά το 6500 απο ήχο στα ακουστικα είναι χάλια δλδ μεσα στο λεωφορείο με το αιρκοντισιον δεν ακους τίποτα. Απο κει και πέρα στο 6500 θα ευχαριστηθεις την κάμερα, (για μενα ίσως και η καλυτερη σε κινητο) το βίντεο και την ενεργή αναμονη που είναι ολα τα λεφτα. Εγω με τα ακουστικα του ipod το χρησημοποιώ και είναι καλυτερος ο ήχος. Πάρτο με κλειστά τα μάτια και τώρα να ξανάπαιρνα κινητό το ίδιο θα παιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arou21 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεια σας.Το γκουγκακι ειμαι.να ρωτησω κατι?έχει κανενας απο σας πρόβλημα με την καμερα του νοκια 6500?σας βγάζει κάτι παράσιτα ιδιαίτερα το βράδυ και ιδιαίτερα σε έντονα χρώματα?ειναι πρόβλημα του μοντέλου η πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής που αγόρασε το μαμουδάκι?πείτε μου σας παρακαλώ πολυ!γκουγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Καλησπέρα gyuz! Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του Nokia 6500 Slide (πουλάω SE W950i) και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την κίνηση αυτή.Ειλικρινά πάντα.Είμαι άνθρωπος που λατρεύω τα κινητά.Δώστε μου με την απάντησή σας αυτή την παραπάνω ώθηση που θέλω και αύριο παω και το αγοράζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Kalo kinitaki alla ama peseis se elatwmatiki suskeui asta vrasta.... Γεια σας.Το γκουγκακι ειμαι.να ρωτησω κατι?έχει κανενας απο σας πρόβλημα με την καμερα του νοκια 6500?σας βγάζει κάτι παράσιτα ιδιαίτερα το βράδυ και ιδιαίτερα σε έντονα χρώματα?ειναι πρόβλημα του μοντέλου η πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής που αγόρασε το μαμουδάκι?πείτε μου σας παρακαλώ πολυ!γκουγκ! Kane kana update me NSU kai an dn strwsei me apodeiksi agoras sto plisiestero nokia club Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_2 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γεια σας παιδια,εχω και εγω το 6500s vf live και ενω εχω ενεργοποιησει το surf and email 30 μπορω να μπω σε sites αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω java οπως ebuddy κλπ,τι γινεται?.Wind plus γινεται να δουλεψει σε vf live Κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria78 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα σας. ειμαι καινούργια εδω. Η αναγκη με εφερε στην πορτα σας... εχω ενα 6500slide και εχθες το βραδυ αποφασισα να το κλεισω... σημερα το πρωι εβαλα το pin περασα τη οθονη με τη χειραψια και αφου αναψε- εσβυσε η οθονη 2-3 φορες... εκλεισε η συσκευη εβγαλα την μπαταρια και sim για 5 λεπτα αλλα... ματαια. εβγαλα τη sim και εκανα εκκινηση χωρις sim παλι το ιδιο η μονη περιπτωση που η συσκευη εμεινε αναμενη ειναι να φτασω στην οθονη που βαζω pin και να μην πατηση αποδοχη εχει κανεις καμια ιδεα? θελω παρω backup τα sms πριν κανω update ( τωρα βεβαια θα μου πειτε ... γιατι δεν εχω παρει τοσο καιρο backup ) αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γειά σας και πάλι παλικάρια.. Πηρα επιτέλους το 6500 στα χέρια μου απλά το παλικάρι που μου το έδωσε αχρησιμοποίητο δεν βρίσκει το καλώδιο USB. Χωρίς αυτο όμως εγώ δεν υπάρχω! Δέν μπορώ! Γενικά το παλικάρι ειναι στον κόσμο του. Θέλω σας παρακαλώ οσο πιο γρήγορα γίνεται να μου πείτε απο πού να πάω να το αγοράσω (οχι απο Νοκια 35 Ε) και σε τι τιμή θα το βρώ.; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_2 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γεια σας παιδια,εχω και εγω το 6500s vf live και ενω εχω ενεργοποιησει το surf and email 30 μπορω να μπω σε sites αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω java οπως ebuddy κλπ,τι γινεται?.Wind plus γινεται να δουλεψει σε vf live Κινητο? Τελικα ξερει κανεις ρε παιδια? γτ εχω ρωτησει τοσες φορες και απαντησω δεν εχω παρει!Παντως κανω υπομονη ακομα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 παιδια θεματα για το σηγκεκριμενο κινητο που θα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ήθελα να το πάρω, αλλά με όλα αυτά που διάβασα (και σας ευχαριστώ) άλλαξα γνώμη. Τελικά πρόκειται για ένα υπερεκτιμημένο κινητό με πολλές ατέλειες και κολλήματα. Περισσότερα μειονεκτήματα έχω βρει, παρά πλεονεκτήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Γεία σας παιδιά, τώρα πρόσφατα έκανα την 8.30 έκδοση αναβάθμιση,το μόνο που κατάλαβα είναι οτι δεν έχει πια αυτή την αργή ανταπόκριση παντού, και το μμ ή πμ στο ψηφιακό ρολόι:). Το μόνο δυσάρεστο είναι οτι έχασα όλα τα πράγματα που είχα στη μνήμη του τηλεφώνου...:shock::knife::rocket:. Δεν νομίζετε οτι τόσο καιρό έπρεπε να να κάνουν αυτό το update manager να κάνει αυτόματο Backup πριν την εγκατάσταση της αναβάθμισης? εχει βγει και πιο καινουργια απο την εκδοση 6.60?????σημερα δοκιμασα να δω αν εχει καινουργια εκδοση και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει .. πως γινετε??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 εχει βγει και πιο καινουργια απο την εκδοση 6.60?????σημερα δοκιμασα να δω αν εχει καινουργια εκδοση και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει .. πως γινετε??? γιατί να μην γίνεται? γιατί απλά δεν ασχολούνται με το κινητό με τα τρελά bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 εχει βγει και πιο καινουργια απο την εκδοση 6.60?????σημερα δοκιμασα να δω αν εχει καινουργια εκδοση και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει .. πως γινετε??? Έχει βγει η 8.30 Προχθές την πέρασα στης αδερφής μου λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts