Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα, τυχαία παρατήρησα ένα ήχο πολύ χαμηλής έντασης όταν τοποθετώ το αυτί μου στο κεντρικό κουμπί, ακούγετε ενα πολύ χαμηλό "τιιιιιιιιιιιι"

Τι μπορεί να ειναι αυτο ρε παιδια? κάποιο προβλημα με την κεραία? Εχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? μπορει καποιος που εχει το ίδιο κινητό να παρατηρήσει προσεκτικά και να μου πει?

Ευχαριστώ

Μήπως ακούγεται μόνο όταν είναι αναμμένο το φως της οθόνης;

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως ακούγεται μόνο όταν είναι αναμμένο το φως της οθόνης;

όχι φίλε, το κοίταξα κ εγω και ακούγετε συνέχεια!

Ξέρω είμαι υπερβολικός, αλλα αν δεν πω εδώ τον πόνο μου, που θα τον πω?:)

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

όχι φίλε, το κοίταξα κ εγω και ακούγετε συνέχεια!

Ξέρω είμαι υπερβολικός, αλλα αν δεν πω εδώ τον πόνο μου, που θα τον πω?:)

Καλά κάνεις και το λές εδώ :). Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό :O. Στην τελική πήγαινε σε κανένα πλαίσιο που το έχει ανοικτό να δεις αν ακούγεται. Αν ακούγεται σε όλα δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό ;)

Καλά κάνεις και το λές εδώ :). Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό :O. Στην τελική πήγαινε σε κανένα πλαίσιο που το έχει ανοικτό να δεις αν ακούγεται. Αν ακούγεται σε όλα δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό ;)

Αυτό ακριβώς λεω κ εγώ, το πήρα απο πλαίσιο, πριν 3 μέρες οποτε αν ειναι πρόβλημα μπορω να το αλλάξω και να πάρω παλι τις κούτας.

Αν μπορεί να πει κάποιος με το ίδιο κινητό θα με βοηθούσε πολυ!

κ πάλι ευχαριστώ!

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Update:

Τελικά ο ηχος αυτός σταματάει οταν το κινητο πέφτει στη λειτουργία νάρκης.

Οταν δηλαδή η οθόνη δε δείχνει απολύτως τίποτα, άσχετα με το φωτισμό. :blink:

Παιδιά περιμένω καποιο με ιδιο κινητό να μου πει! :O

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Και στο δικό μου το κάνει είναι απο την οθόνη μη σε ανησηχει, και σε άλλα κινητα το έχω προσέξει

Ασχετα με το οτι δεν αναβει ο φωτισμος?

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Αγόρασα κ εγώ το κινητό πριν 2 μέρες,

έμενα ρε παιδιά δε κάθετε καλά το πίσω μεταλικο καπάκι, από την μια μεριά δεν κουμπώνει καλά γιατί πιέζετε πολύ από την πάνω αριστερή μεριά (όπως βλέπουμε το κινητό) που έχει το γαντζακι για να κουμπώνει το κάλυμμα.

έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Μπορώ να κάνω κάτι?

και σε μένα το έκανε αυτό όταν το είχα. από την μία μεριά καθόταν καλά το καπάκι από την άλλη είχε λίγο κενό...

Οταν σβήνει δεν το κάνει

Εμενα σταματάει οταν μπαίνει το κινητό σε αναμονή και δε δείχνει τίποτα η οθονη.

Παρόλα αυτα δεν πρέπει να ειναι πρόβλημα γιατι και στο παλιό μου ερικσον παρατήρησα και το κάνει πάλι.

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

έχω ενα sony ericsson και θέλω να αγοράσω το nokia 6500..πώς θα αντιγραψω τον τηλεφωνικό κατάλογο στο καινούργιο τηλεφωνο???

Κανε συγχρονισμο με outlook

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

συγνώμη αλλα πως γίνεται αυτο???

Θα συγχρονισεις τις επαφες του sonyericsson, με το outlook ,

μεσω της εφαρμογης

SE PC suite . Στην συνεχεια συγχρονιζεις το 6500 με outlook

,μεσω nokia pc suite :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλησπέρα. Έχω το 6500slide με ver. 6.60 άλλα όταν συνδέω Bluetooth hands free (και μάρκας ΝΟΚΙΑ) ακούγεται ένα θόρυβο στο ακουστικό και ο συνομιλητής μου δεν ακούει, σαν να χάνει το σήμα, εάν φέρω κοντά το κινητό με το Hands free τότε ο ηχώς καλυτερεύει, έχει αντιμετώπιση κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Σε forum έχω διαβάσει ότι και άλλη έχουν το ίδιο πρόβλημα... αλλά δεν βρήκα λύση, καμιά ιδέα για το τη φταίει? Εκτός από αυτό το πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει άλλα.... για την ώρα.

Ευχαριστώ,

Καλά είσαι. Σήμερα δοκίμασα να δει ένα HBH-DS980 (το οποίο σύμφωνα με αυτή τη σελίδα http://www.mobilefun.co.uk/product/14329.htm είναι συμβατό με 6500 slide) που αγόρασε ένας φίλος και δεν είδε ούτε αυτό αλλά ούτε κι ένα LG που βρισκόταν εκεί τριγύρο και το οποίο το αναγνώρισε το ericsson κινητό του φίλου που μόλις είχε αγοράσει το HBH-DS980. Αποστολή και λήψη δεδομένων με άλλα κινητά πάντως μέσω bluetooth μου κάνει κανονικά. Ευτυχώς που δεν τα αγόρασα κι εγώ τα HBH-DS980 γιατί είμουν έτοιμος αλλά είπα πρώτα να δοκιμάσω του φίλου που τα πήρε μην φάω καμιά φόλα.
Είναι πολλά τα releases Άρη

Καλά είσαι. Σήμερα δοκίμασα να δει ένα HBH-DS980 (το οποίο σύμφωνα με αυτή τη σελίδα http://www.mobilefun.co.uk/product/14329.htm είναι συμβατό με 6500 slide) που αγόρασε ένας φίλος και δεν είδε ούτε αυτό αλλά ούτε κι ένα LG που βρισκόταν εκεί τριγύρο και το οποίο το αναγνώρισε το ericsson κινητό του φίλου που μόλις είχε αγοράσει το HBH-DS980. Αποστολή και λήψη δεδομένων με άλλα κινητά πάντως μέσω bluetooth μου κάνει κανονικά. Ευτυχώς που δεν τα αγόρασα κι εγώ τα HBH-DS980 γιατί είμουν έτοιμος αλλά είπα πρώτα να δοκιμάσω του φίλου που τα πήρε μην φάω καμιά φόλα.

Γεια σας.' Εχω το HBH -DS980 αι το αναγνώρισε κανονικά.Το έχω εδώ και 2 μήνεσ και ακούω μουσική κανονικά.

Γεία σας και από μένα.Έχω το 6500slide και του έχω κάνει update(ver.6.60) ωραία μέχρι εδω...και ρώταω τώρα εγώ...Αύτη η έκδοση(6.60) δεν έχει την ελληνική γλώσσα.....???? Και μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό..??? Παιδιά βοηθείστε γιατί εχω ξενερώσει με τα αγγλικά...

Γεία σας και από μένα.Έχω το

6500slide και του έχω κάνει update(ver.6.60) ωραία μέχρι εδω...και ρώταω τώρα εγώ...Αύτη η έκδοση(6.60) δεν έχει την ελληνική γλώσσα.....???? Και μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό..??? Παιδιά βοηθείστε γιατί εχω ξενερώσει με τα αγγλικά...

Καλως ηρθες :)

Εχει την Ελληνικη γλωσσα ...

Αυτο που φταιει ειναι οτι η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη

για αυτο εχασες τα Ελληνικα.

Θα αλλαξεις το product code της συσκευης σου με αυτο

του Ελληνικου μεσω της εφαρμογης nemesis.

Στην συνεχεια θα προχωρησεις παλι σε αναβαθμιση .

Η διαδικασια εχει δωθει αρκετες φορες ... ψαξε το.

iPhone 5S Space Grey

Παιδιά καλησπέρα...

αγόρασα το 6500s πρίν λίγες μέρες και μου κάνει κάτι παράξενο...

βάζω ένα background image απο την κάρτα μνήμης (φωτογραφία που τράβηξα εγώ), και μερικές φορές μου ασπρίζει το background και πρέπει να ξανακάνω set το background με τη φωτό που θέλω... με λίγα λόγια reset του background wallpaper.

Δεν έχω κάνει update στη τελευταία έκδοση, τώρα το βάζω για να το κάνω, και θα σας πώ επείσης αν συνεχίζεται... μπορείτε να μου πείτε αν το έχετε πάθει εσείς αυτό ή κάτι ανάλογο;;

Ευχαριστώ

Μήπως σου κουνίετε η κάρτα μνήμης από την θέση της και έτσι χάνει το κινητό την επαφή με την κάρτα μνήμης,άρα έχεις άσπρο backround? <-- κλασικό πρόβλημα σε 6500 slide.

Επίσης αν το κινητό σου είναι παρά εισαγωγής ( δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στο πληκτρολόγιο κάτω από τους λατινικούς )τότε θα χάσεις τα ελληνικά και θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone