gjimmys Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 @gjimmys Το ηχείο του είναι πιο δυνατό από τα 2 του 7390; Ευχαριστώ Για τον φιλο antonio_r, οχι μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καποιο ηχο οταν μιλαω και μαλιστα εχει πολυ καλη ποιοτητα το ακουστικο με καθαροτητα φωνης,Τωρα για το βιντεο λεω οτι πρεπει να ειναι στα 30 frames γιατι στην αναπαραγωγη φαινεται ποιο καθαρο και χωρις σπασιματα οπως τα [6288,7390,6233]Για τον φιλο manos the greek,το ηχειο του ειναι σχεδον το ιδιο με τα διπλα του 7390 αλλα ποιο ποιοτικό.Αντε να ειναι λιγο ποιο δυνατα του 7390 αλλα οχι τοσο καθαρα οσο του 6500;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Ευχαριστω gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kvargiam Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 παιρνω τηλ στη vodafone (επιδοτηση γαρ): -το 6500 το εχετε; -ναι. -ποσο; -399Ε -Ωραια ερχομαι να το παρω. Παω και δεν μου το δωσανε γιατι δεν εχει τιμολογηθει ακομα λεει. Οποτε πρεπει να παω Δευτέρα, ειπανε. Και τι θα κανω εγώ τωρα ολοκληρο weekend με 300 Ε στη τσέπη μου? Φοβαμαι μην τα φαω στα παραλιακα μαγαζια! ουφ! πρεπει να αντισταθω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Ευχαριστω gjimmys Παρακαλω φιλε μου οτι θελεις ρωτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Και τι θα κανω εγώ τωρα ολοκληρο weekend με 300 Ε στη τσέπη μου? Φοβαμαι μην τα φαω στα παραλιακα μαγαζια! ουφ! πρεπει να αντισταθω!!! Υπομονη-υπομονη ! Λιγες μερες ειναι ακομη :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Μόλις διάβασα ότι κάποιοι το πήρανε έτρεξα στο nokia shop Μενιδίου και πρόλαβα το τελευταίο από τα 7 που έφερε χτες :D . Ευχαριστώ παιδιά! Οι εντυπώσεις από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Με 'γεια σε οσους το αποκτησανε παιδια :) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 με γεια κ απο μένα κ περιμένουμε τα + κ - του κινητου........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Shiny Media reviews the Nokia 6500 Classic and Slide mobiles Justamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Για τον φιλο antonio_r, οχι μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καποιο ηχο οταν μιλαω και μαλιστα εχει πολυ καλη ποιοτητα το ακουστικο με καθαροτητα φωνης,Τωρα για το βιντεο λεω οτι πρεπει να ειναι στα 30 frames γιατι στην αναπαραγωγη φαινεται ποιο καθαρο και χωρις σπασιματα οπως τα [6288,7390,6233]Για τον φιλο manos the greek,το ηχειο του ειναι σχεδον το ιδιο με τα διπλα του 7390 αλλα ποιο ποιοτικό.Αντε να ειναι λιγο ποιο δυνατα του 7390 αλλα οχι τοσο καθαρα οσο του 6500;) Ευχαριστώ, θα περιμένω να το δω και από κοντά σε κανένα Πλαίσιο και θα δούμε. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Με 'γεια σε οσους το αποκτησανε παιδια :) !! Ευχαριστουμε φιλε και εσυ καλοριζικο το 5610;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ευχαριστουμε φιλε και εσυ καλοριζικο το 5610;) Να σαι καλε φιλε μου !! Μια ερωτηση : Το brushed-metal που αναφερει η Νοκια ως υλικο :) εχει την διαθεση για πολλες γρατζουνιες :O ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Να σαι καλε φιλε μου !! Μια ερωτηση : Το brushed-metal που αναφερει η Νοκια ως υλικο :) εχει την διαθεση για πολλες γρατζουνιες :O ! Δεν νομιζω φιλε μου να γρατζουνίζετε ευκολα και μεσα στο κουτι του εχει ενα χαρτακι που λεει οτι ειναι :Βουρτσισμενο ανοξειδωτο ατσαλι με αντιχαρακτικη προστασια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Πολυ θετικο :happy: ! Best seller for sure ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Πολυ θετικο :happy: ! Best seller for sure ! Ναι αν ειναι ετσι οπως τα λεει:rolleyes:Παντως ολα τα λεφτα ειναι το ΤV OUT.Θα παω σημερα σε κατι φιλους και εχω βαλει μεσα στο κινητο τις φωτογραφιες μου και μαζι με το καλωδιο θα τις δουμε στην τηλεόραση σαν να ειχα ψηφιακη μηχανη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ναι αν ειναι ετσι οπως τα λεει:rolleyes: Εδω θα ειμαστε και θα μας πεις ποσο αντεχει στα χερια σου :) ! Α εχει και tv-out :rolleyes: ? Σιγα το πραγμα :p ! 5610 Ολε ολε :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 gimmys τραβάει συνεχόμενες φωτό???από αυτονομία πώς πάει???ποια τα + και - του κινητου???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 gimmys τραβάει συνεχόμενες φωτό???από αυτονομία πώς πάει???ποια τα + και - του κινητου???:) Συνεχομενες φωτο δεν εχει αλλα τραβαει γρήγορα και μολις πατησεις το κουμπακι της ληψης μπαινει σε αναμονη αμεσως.[Δεν πλασαριζετε για καμερα phone;)].Απο αυτονομια δεν μπορω να σου πω αμεσως.Εγω θα κανω οτι κανω με ολες τις μπαταριες και μου κρατανε πολυ[Εκφορτιση πληρως και φορτιση].Το μονο - του κινητου που και αυτο συνηθίζετε ειναι το βαρος του.Μην τα θελουμε ολα, και ποιοτητα κατασκευης και πουπουλο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 όταν βγάζεις μία φωτό κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να τραβήξει την φωτό?πολύ θετικά σχόλια...εγώ πάντως το φοβάμαι μήπως μου κάνει κανένα restart k κολήσει.μήπως θέλει κ αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 όταν βγάζεις μία φωτό κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να τραβήξει την φωτό?πολύ θετικά σχόλια...εγώ πάντως το φοβάμαι μήπως μου κάνει κανένα restart k κολήσει.μήπως θέλει κ αναβαθμίσεις? Και να σου κανει restart δεν εγινε και τιποτα.Ευτυχώς τα s40 δεν καταλαβαινεις για ποτε ανοιγει και κλεινει το κινητο:up:.Μολις βγουν και οι αναβαθμισεις ολο και κατι θα διορθωνουν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 πώς θα ξέρεις εάν έχουν βγεί????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 πώς θα ξέρεις εάν έχουν βγεί????? Τα νεα κυκλοφορουν ..:whistle: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 .....τραβάει συνεχόμενες φωτό???από αυτονομία πώς πάει???ποια τα + και - του κινητου???:) Τραβάει αν απενεργοποιηθεί το φλας πρωτα,3 φωτογραφίες;)(Ομοίως στο 5610) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Συνεχομενες φωτο δεν εχει αλλα τραβαει γρήγορα και μολις πατησεις το κουμπακι της ληψης μπαινει σε αναμονη αμεσως.[Δεν πλασαριζετε για καμερα phone;)].Απο αυτονομια δεν μπορω να σου πω αμεσως.Εγω θα κανω οτι κανω με ολες τις μπαταριες και μου κρατανε πολυ[Εκφορτιση πληρως και φορτιση].Το μονο - του κινητου που και αυτο συνηθίζετε ειναι το βαρος του.Μην τα θελουμε ολα, και ποιοτητα κατασκευης και πουπουλο:X Φιλε gjimmys εννοεις οτι οταν αγοραζεις μια συσκευη δεν τη φορτιζεις αμεσως αλλα της κανεις πρωτα εκφορτιση και ΜΕΤΑ την πληρη πρωτη φορτιση..? Παντα το ειχα αυτο απορια.. Αλλοι λενε πρωτα πληρη εκφορτιση και αλλοι πρωτα πληρη φορτιση.. Εσυ τι κανεις? (Γιατι λες οτι σου αποδιδουν καλα οι μπαταριες σου.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Εγω εχθες στο κινητο μου εκανα το πρωτο που αναφερεις ... Πρωτα την αδειασα και μετα το φορτισα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts