lewton Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Ρε παιδιά μη γράφετε εδώ για τα test του LOTR. Υπάρχει σχετικό θέμα δίπλα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 παιδια εχω ενα πολυ καλο τεστ.. δειτε και πειτε ποσα βρηκε ο καθενας.. Αρχιζω πρωτος.. 28 εωσ τωρα με 2 ωρες ασχολια.. Επομενος-> Edit 31 μεχρι τωρα.. Μου λειπουν το 8 και το 27... :mad: :mad:Mensa_test-v2(1).0.zip Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 παιδια εχω ενα πολυ καλο τεστ.. δειτε και πειτε ποσα βρηκε ο καθενας.. Αρχιζω πρωτος.. 28 εωσ τωρα με 2 ωρες ασχολια.. Επομενος-> Edit 31 μεχρι τωρα.. Μου λειπουν το 8 και το 27... :mad: :mad: Τα βρηκα ολα αμα θελεις σου λεω αυτα που σου λειπουν Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Τα βρηκα ολα αμα θελεις σου λεω αυτα που σου λειπουν αντε στειλτα μου με ΡΜ γιατι θα ΣΚΑΣΩ...!!!! :X :lol: :lol: Θενξ.. Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 να θεωρησω τον εαυτο μου χαμηλου IQ????? υπηρχαν αρκετα που δεν τα βρηκα. ενα δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης και μου το ειπε η μανα μου:δεν ηξερα ποσους ψαλμους εχει η ρημαδα η διαθηκη... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 να θεωρησω τον εαυτο μου χαμηλου IQ????? υπηρχαν αρκετα που δεν τα βρηκα. ενα δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης και μου το ειπε η μανα μου:δεν ηξερα ποσους ψαλμους εχει η ρημαδα η διαθηκη... 10 λεπτα που καθησα βρηκα 15. Μπορω να πω οτι το πολυ να βρω αλλα 3. Δεν αγχωνομαι. Δεν ειναι τεστ, λογικη, μαθηματικα κτλ. Εχει να κανει μονο με γνωσεις και οχι με τον τροπο σκεψης. Σε αλλα τεστ μου βγαζουν iq απο 116 μεχρι 121. Αρα εκει ειμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Οντως δεν ειναι τεστ IQ ειναι τεστ γνωσεων και πρεπει να ξερεις απο μαθηματικα μεχρι μπιλιαρδο μεχρι και χαρτια (τραπουλα).. Εγω παντως με την βοηθεια του φιλου πιο πανω (θενξ stratus :) :) ) και με κανα 2-3 που μου βρηκαν τα παιδια εδω στη δουλεια το ελυσα.. οποιος θελει να του πω καποια ΡΜ me.. :) Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Παιδια κανενα IQ τεστ δεν λεει παντα την αληθεια αφου εξαρταται σε τι βασιζεται δηλ. γνωσεις ,μαθηματικα ,λογικη κλπ.Σαν μαθηματικος που ειμαι μου αρεσουν αυτα τα τεστ και εγω κανει αρκετα με αποτελεσματα απο ηλιθιος εως ιδιοφυια.Μην τους δινετε πολυ σημασια.Εγω τα βλεπω απλως σαν διασκεδαση Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Το συγκεκριμένο σίγουρα απαιτεί εξεζητημένες γνώσεις, αλλά και ανεπτυγμένη φαντασία. Πολλοί είναι που ξέρουν τις απαντήσεις αλλά δεν πάει το μυαλό τους. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Τα βρηκα ολα αμα θελεις σου λεω αυτα που σου λειπουν Γινεται να μου στειλεις και εμενα τις απαντησεις; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Kanontas copy -paste to arxeio ayto se ena kainourio excel, emfanizei tis apanthseis. :) Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts