giannaras Δημοσιεύτηκε May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2007 re paidia exo parei ena k 550 pou einai i mode kai den mou paizei ta paixnidia. ( xrisimopoio tim san etairia) iparxei kapoia lisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Το K550IM ειναι κλειδωμενο απο την cosmote και δεν μπορεις να βαλεις java εφαρμογες..γιανα κατεβαζεις μεσω i mode..υπαρχουν κατι εφαρμογες που λεγονται doja που ειναι σαν τις java και τις δεχεταιΤωρα που θα βρεις δεν ξερω ρωτα στο φορουμ του κ610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Den ksero an to flasareis me anavathmisi K550 opote pauei na einai im . Filika e-gsmshop Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Den ksero an to flasareis me anavathmisi K550 opote pauei na einai im . Filika e-gsmshop Μα δεν θα αλλαξει τιποτα αυτο.μακαρι να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα...αλλα δυστηχως δεν γινεται.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Μα δεν θα αλλαξει τιποτα αυτο.μακαρι να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα...αλλα δυστηχως δεν γινεται.:) Mporeis na to vgaleis to i mode tzampa an einai to tilefwno CID49!!!an einai omws 51-52 tote distixws prepei na plerwseis:D:):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Mporeis na to vgaleis to i mode tzampa an einai to tilefwno CID49!!!an einai omws 51-52 tote distixws prepei na plerwseis:D:):p Οπως..! που ακριβως? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caligoulas Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 http://www.wotanserver.com/en/supported-phones/sonyericsson-k550-debranding/ me 7 euros kai sou pernan kai to telautaio firmware ;) Παράθεση [-0-] There are 10 kinds of people in the world. Those who understand binary digits and those who do not… [-1-] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Οπως..! που ακριβως? :blink: rixe kamoia matia RAVER to phone xs kai finalization me bruteforce!!! Mporeis na kaneis kai finalization me far kai sefp se w810i;):p:D:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Pos mporo na peraso pexnidia sto k550im xoris na min to metatrepso se k550.kati diavasa sto foroum gia doja alla den lei perisoteres plirofories(se pia selida mporoume na vroume ktl...)prepi na egkatastisoume kapio allo programa sto kinito prin metaferoume ta pexnidia euxaristo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Pos mporo na peraso pexnidia sto k550im xoris na min to metatrepso se k550.kati diavasa sto foroum gia doja alla den lei perisoteres plirofories(se pia selida mporoume na vroume ktl...)prepi na egkatastisoume kapio allo programa sto kinito prin metaferoume ta pexnidia euxaristo:) Νομιζω οτι δεν θα πετυχεις τιποτα.αν δεν αφαιρεσεις αυτο το "σπαστικο μενου" δεν θα μπορεσεις να χαρεις το κινητο σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Αν δεν απαλλαγείς από το menu i-mode, δεν πρόκειται να καταφέρεις να περάσεις παιχνίδια στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Όπως πολύ σωστά σου είπαν τα παιδιά, φως δεν θα δεις αν δεν αφαιρέσεις το i-mode. Εφόσον το έχεις σαν ΧΧΧim τότε θα μπορείς να εγκαταστήσεις μόνον ότι κατεβάζεις από το i-mode. Τώρα όσον αναφορά την Doja, είναι και αυτή java. Μόνον που είναι τροποποιημένη από την Docomo, με δικά της κλειδιά. H Docomo είναι ένας Ιαπωνικός κολοσός, διμιουργός του i-mode. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ρε παιδιά, πως γίνεται να το μετατρέψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ρε παιδιά, πως γίνεται να το μετατρέψω? Χανεις την εγγυηση ομως :oops: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσω την εγγύηση?ούτε αν πάω για μετατροπή στο κατάστημα που αγόρασα το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσω την εγγύηση?ούτε αν πάω για μετατροπή στο κατάστημα που αγόρασα το κινητό? Δυστηχως δεν γινεται αυτο! καλυτερα αφησε'το ως εχει..το κινητο.δεν λεει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ωχ.... δεν πειράζει.. να σαι καλά για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ωχ.... δεν πειράζει.. να σαι καλά για την βοήθεια! Παρακαλώ πολύ φίλε μού :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 να κάνω άλλη μια ερώτηση?σε περίπτωση μετατροπής σε k550i αλλάζουν και τα κουμπιά και την εξωτερική εμφάνιση?δλδ τα κουμπιά συντόμευσης δεξιά κ αριστερά θα είναι όπως του Κ550i και κάτω απ' τα πλήκτρα αντί για k550im θα γράφει cybershot?θα γίνει δλδ ακρίβως ολόιδιο με k550i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Γειά σας! Έχω ένα k550imode και θέλω να ξεφορτωθώ το σπαστικό imode που μου χει κλειδώσει τις εφαρμογές για τα παιχνίδια και άλλα! Ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν ξέρω πως. Ξέρει κανείς πως να το κάνω? Επίσης διαβάζω για το CID π.χ:49. Πως μπορώ να δω τι CID έχει το δικό μου κινητό? Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 einai poli aplo.pas se 1 katastima (p.x. germanos) kai kaneis mia anavathmisi.pes tous oti theleis na ksefortotheis to i mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το κάνω μόνη μου? Τι CID έχω πώς μπορώ να το δω? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 einai poli aplo.pas se 1 katastima (p.x. germanos) kai kaneis mia anavathmisi.pes tous oti theleis na ksefortotheis to i mode. Γίνεται έτσι?:confused::blink: Δε νομίζω!:confused: Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το κάνω μόνη μου? Τι CID έχω πώς μπορώ να το δω? Ευχαριστώ πολύ! Κοίτα εδώ.Θα βγάλεις το i-mode και επιπλέον θα χεις και walkman!:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Γίνεται έτσι?:confused::blink: Δε νομίζω!:confused: kai vevaia den ginetai. an to kaneis ayto xaneis tin eggisi mallon den ta kserei ayta gia na to leei Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Γίνεται έτσι?:confused::blink: Δε νομίζω!:confused: Κοίτα εδώ.Θα βγάλεις το i-mode και επιπλέον θα χεις και walkman!:) one_tree_hill ευχαριστώ αλλά το έχω δει αυτό. Και πάλι δεν ξέρω όμως πως θα δω τι CID έχει το κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts