johner Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση Destinator για Symbian Ο.S με κάλυψη και της Ελλάδος.. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, αλλά θα έχει κάλυψη όλης της Ελλάδας. Photos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ante tha perimenoume polu akoma? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ante tha perimenoume polu akoma? περιττο σχολιο ;) Αν σκεφτεσαι να το αγορασεις ,μπορεις να στειλεις ενα e-mail στην εταιρια για να ειδοποιηθεις αμεσα.:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, αλλά θα έχει κάλυψη όλης της Ελλάδας. Photos Aυτή θα είναι και η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση, αναμονή λοιπόν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Τελικα ξερει κανεις αν η αναβαθμιση 7.0.803 που την κατεβαζεις απο εδω http://www.66.com/route66/support.php?cid=GR&sec=2&ssec=0 παιζει με οχι αυθεντικη εκδοση? Εχω προβλημα στην συνδεση με το gps. Εχω αγορασει αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=42280246&Product_Id=295951 και οταν κλεινω το Mobile 7 και το ξαναξεκιναω δεν συνδεεται αυτοματα. Εχω κανει pairing το κινητο με το gps και εχω ορισει απο το προγραμα το Gps σαν Default. Παρολα αυτα αν το κλεισω και το ξανανοιξω δεν συνδεεται. Τις πταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δυστυχώς δεν παίζει... και εγώ έχω παρόμοια προβλήματα. Θα πρέπει να κλείσω το κινητό να το ανοιξω πάλι και να διαγραψω το αρχείο prefs.ini από το folder του Route 66 για να παίξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Τελικα ξερει κανεις αν η αναβαθμιση 7.0.803 που την κατεβαζεις απο εδω http://www.66.com/route66/support.php?cid=GR&sec=2&ssec=0 παιζει με οχι αυθεντικη εκδοση? Εχω προβλημα στην συνδεση με το gps. Εχω αγορασει αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=42280246&Product_Id=295951 και οταν κλεινω το Mobile 7 και το ξαναξεκιναω δεν συνδεεται αυτοματα. Εχω κανει pairing το κινητο με το gps και εχω ορισει απο το προγραμα το Gps σαν Default. Παρολα αυτα αν το κλεισω και το ξανανοιξω δεν συνδεεται. Τις πταιει? Μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις την πρώτη αναβάθμιση : 7.0.715...Γι'αυτή υπάρχει cr**k. Από τη στιγμή που την έβαλα σταμάτησαν τα όποια προβλήματα (αντίστοιχα με τα δικά σου) που είχα με τη σύνδεση του gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλημερα και απο μενα! Νομιζω οτι εκανα μ*****α! Ενω κατεβασα το Ρoute 66 Mobile 7 απο τα μερη που προτεινατε και ετρεχε κανονικα,θελησα να κατεβασω και να τρεξω αναβαθμιση 7.0.803! Ελα ντε που μου ζηταει ενεργοποιηση! Τελως παντων,την κανω απεγκατασταση κανω επανεκκινηση το τηλ. και εγκαθιστω παλι αυτην που ειχα! Διστυχως ομως μου ζηταει παλι κωδικο ενεργοποιησης (ενω πριν κατεβασω, τρεξω και εγκαταστησω την αναβαθμιση 7.0.803,δεν ζητουσε!) Καμια βοηθεια? Φιλε DrStrangelove απο που κατεβασες την 7.0.715? Ευχαριστω εκ των προτερων Ακυρο,τρεχει τελικα! Πως γινεται ομως να ειναι στα Ελληνικα? (και ο ηχος και οι λεξεις) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις την πρώτη αναβάθμιση : 7.0.715...Γι'αυτή υπάρχει cr**k. Από τη στιγμή που την έβαλα σταμάτησαν τα όποια προβλήματα (αντίστοιχα με τα δικά σου) που είχα με τη σύνδεση του gps. Που μπορούμε να βρούμε την 7.0.715 με το cr**k? Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλημερα και απο μενα! Νομιζω οτι εκανα μ*****α! Ενω κατεβασα το Ρoute 66 Mobile 7 απο τα μερη που προτεινατε και ετρεχε κανονικα,θελησα να κατεβασω και να τρεξω αναβαθμιση 7.0.803! Ελα ντε που μου ζηταει ενεργοποιηση! Τελως παντων,την κανω απεγκατασταση κανω επανεκκινηση το τηλ. και εγκαθιστω παλι αυτην που ειχα! Διστυχως ομως μου ζηταει παλι κωδικο ενεργοποιησης (ενω πριν κατεβασω, τρεξω και εγκαταστησω την αναβαθμιση 7.0.803,δεν ζητουσε!) Καμια βοηθεια? Φιλε DrStrangelove απο που κατεβασες την 7.0.715? Ευχαριστω εκ των προτερων Ακυρο,τρεχει τελικα! Πως γινεται ομως να ειναι στα Ελληνικα? (και ο ηχος και οι λεξεις) Το ειχα πει μερικες σελίδες πίσω. Εμενα μια χαρα δουλεψε με την πρωτη. Για τα ελληνικα επιλεξτε english καντε επανεκκινηση το προγραμμα, επιλεξτε greek, μετα επιλεξτε mandarin chinese, αλλη μια επανεκκινηση του προγραμματος και ειστε ετοιμοι. Εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευει. Οταν εκανα πολυ ζουμ, και εμενα μου εξαφανιζοταν ο χαρτης μεχρι που επελεξα: 3D perspective(3διάστατη προοπτικη)=off (Δεν ξερω αλλα ετσι πιο πολυ μ'αρεσει) Τωρα το μονο που λειπει απο 'μενα ειναι ο χαρτης της θεσσαλονικης και ενα gps reciever Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλημερα και απο μενα! Νομιζω οτι εκανα μ*****α! Ενω κατεβασα το Ρoute 66 Mobile 7 απο τα μερη που προτεινατε και ετρεχε κανονικα,θελησα να κατεβασω και να τρεξω αναβαθμιση 7.0.803! Ελα ντε που μου ζηταει ενεργοποιηση! Τελως παντων,την κανω απεγκατασταση κανω επανεκκινηση το τηλ. και εγκαθιστω παλι αυτην που ειχα! Διστυχως ομως μου ζηταει παλι κωδικο ενεργοποιησης (ενω πριν κατεβασω, τρεξω και εγκαταστησω την αναβαθμιση 7.0.803,δεν ζητουσε!) Καμια βοηθεια? Φιλε DrStrangelove απο που κατεβασες την 7.0.715? Ευχαριστω εκ των προτερων Ακυρο,τρεχει τελικα! Πως γινεται ομως να ειναι στα Ελληνικα? (και ο ηχος και οι λεξεις) Στο emule τη βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Sorry διάβασα αρκετές σελίδες αλλα να ρωτήσω για ανακεφαλαίωση??? Εχω το Ν70 ,κατέβασα το route66_mobile7_*****ed_by_babes_226.zip και το Athens.zip εγκαθιστώ το route66 με το PC Suite στο e:\system\apps\route66 και βάζω το αρχείο athens.prm στο e:\system\apps\route66\maps. Για να έχω ελληνικά κάνω rename to british.lang σε british1.lang και το greek.lang σε british.lang βγαζω τα fonts απενεργοποιώ το ΒΤ λέω όχι να μην συνδεθεί με GPS και είμαι έτοιμος?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Στο emule τη βρήκα. Μπορείς να την στείλεις στο... neo_com_3@yahoo.gr Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Sorry διάβασα αρκετές σελίδες αλλα να ρωτήσω για ανακεφαλαίωση??? Εχω το Ν70 ,κατέβασα το route66_mobile7_*****ed_by_babes_226.zip και το Athens.zip εγκαθιστώ το route66 με το PC Suite στο e:\system\apps\route66 και βάζω το αρχείο athens.prm στο e:\system\apps\route66\maps. Για να έχω ελληνικά κάνω rename to british.lang σε british1.lang και το greek.lang σε british.lang βγαζω τα fonts απενεργοποιώ το ΒΤ λέω όχι να μην συνδεθεί με GPS και είμαι έτοιμος?????? Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό που ρώτησα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 To έβαλα τελικά επιτυχώς αλλά δέν έχει ελληνικά μεσα στο Langs ουτε στο help που μπορώ να τα βρώ για να τα βάλω???και κάτι ακόμη μου άλλαξαν τα fonts στο Ν70 παντού και φαίνονται λεπτά πήγα να σβήσω το φάκελο fonts(με τον Fexplorer) αλλα τα επαναφέρει,πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ μια και καλή??? HELP!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ρε παιδια μια ακομη ερωτηση! Το κιν μου τρεχει το προγραμμα,στα Ελληνικα με Ελληνικο ηχο ! Ολα Ο.Κ. λοιπον! Εχω φτιαχτει λιγο με την ολη ιστορια! Για να γινει ομως ολοκληρωμενα η δουλεια μας χρειαζομαστε ενα gps reciever! Εστω οτι το αγοραζουμε κι αυτο! Χρειαζεται καποια συνδρομη σε καποια εταιρια που θα μας παρεχει την δορυφορικη συνδεση η οχι? Και ποιο ειναι το ιδανικο gps reciever? Φιλε DrStrangelove,μπορεις σε παρακαλω να στειλεις και σε μενα στο doukasf@hol.gr την 7.0.715 γιατι με το emule δεν εχω ασχοληθει? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 To έβαλα τελικά επιτυχώς αλλά δέν έχει ελληνικά μεσα στο Langs ουτε στο help που μπορώ να τα βρώ για να τα βάλω???και κάτι ακόμη μου άλλαξαν τα fonts στο Ν70 παντού και φαίνονται λεπτά πήγα να σβήσω το φάκελο fonts(με τον Fexplorer) αλλα τα επαναφέρει,πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ μια και καλή??? HELP!!!!!!! Φιλε asda,σχετικα με τα fonds,οταν πας να τα σβησεις με καποιον file explorer,δεν σ'αφηνει απλα γιατι το τηλ εκεινη τη στιγμη χρησιμοποιει τη γραμματοσειρα! Αυτο που εκανα εγω ηταν να βγαλω την καρτα μνημης,με ενα card reader να σβησω τα fonds και...ολα καλα! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 .....Για να γινει ομως ολοκληρωμενα η δουλεια μας χρειαζομαστε ενα gps reciever! Εστω οτι το αγοραζουμε κι αυτο! Χρειαζεται καποια συνδρομη σε καποια εταιρια που θα μας παρεχει την δορυφορικη συνδεση η οχι? Και ποιο ειναι το ιδανικο gps reciever? Ευχαριστω εκ των προτερων! Φυσικα και ΔΕΝ χρειαζετε καμια συνδρομη απο την στιγμη που θα παρεις το gps!Τωρα για το πιο ειναι το ιδανικο αυτο ειναι πρωσοπικη αποψη του καθενα,αναλογα μα τα γουστα,τις αναγκες και το πορτοφολι του!εγω το δικο μου το πηρα απο το ebay 90 ευρω (nemerix BT55) ,ειναι μικρουλι και με αρκετα καλο σημα,οποτε για μενα ειναι το ιδανικο!Αν δεν εχεις προβλημα οικονομικο σου προτεινω το HOLUX SirfStar III (δεν θυμαμαι ονομα μοντελου αυτην την στιγμη) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 paidia diavasa ola afta edo.eixa to palio route66 me agglika opote ksero pos na to egkatastiso.to mono provlima mou einai oti otan to anigo mou zitaei enan kodiko o opoios den einai to http://www.myphone.gr dioti to dokimasa.ti allo paizei?na katevaso allo arxeio sis? Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Ξερω οτι εδω μπορει να μην ειναι το καταλληλο μερος, αλλα πριν ανοιξω αλλο θεμα, ειπα πρωτα να ποσταρω εδω. Λοιπον, το ΤομΤομ, το οποιο ειναι κοινη διαπυστωση ολων οσων το χρησιμοποιουν πως ειναι καλυτερο απο το Route, εχει τωρα Ελλαδα... Και μαλιστα ετσι οπως ΘΕΛΟΥΜΕ... Αυτη τη στιγμη σας εγγυομαι για τα εξης: 1) Ενιαιος χαρτης για της εξης χωρες: Βουλγαρια, Ρουμανια, Ολα τα κρατη της πρωην Γιουγκοσλαβιας, Ουκρανια, Ελλαδα, Τουρκια, Αλβανια, Μολδαβια, Μπελαρους, Πολωνια, Τσεχια, Ρωσια, Ουγγαρια και κανα-δυο ακομα που δεν τα θυμαμαι και το κεντρικο οδικο δικτυο της Δυτικο-Κεντρικης Ευρωπης. Αρα ξεκινας απο ενα στενο στη Πατρα και πας Αμστερνταμ με ενα αρχειο... 2) Αναλυτικοτατος χαρτης για θεσσαλονικη και οταν λεω αναλυτικοτατος, εννοω απο πορτα σε πορτα! Για ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Θεσσαλονικη! Εβαλα πλοηγηση απο το σπιτι μου (ενα στενο στη Τριανδρια) στη Σκυδρα Πελλας (76.3 χλμ). Αναλυτικοτατα ειναι και η Αθηνα, η Πατρα, Λαρισα (αυτες προλαβα και τεσταρα). Δουλευει ΤΕΛΕΙΑ με το Nokia 6600. Ο χαρτης ειναι περιπου 190ΜΒ και το προγραμμα TomTom Mobile 5 (εκδοση 5.2) περιπου 2.5ΜΒ. Φυσικα υπαρχουν και ΟΛΟΙ οι χαρτες, ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ευρωπης, οπου οπως και ο δικος μας, εκτος απο τη χωρα εχουν ΠΑΝΤΑ και το κεντρικο οδικο δικτυο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ευρωπης! Ουδεν σχολιο! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Ξερω οτι εδω μπορει να μην ειναι το καταλληλο μερος, αλλα πριν ανοιξω αλλο θεμα, ειπα πρωτα να ποσταρω εδω. Λοιπον, το ΤομΤομ, το οποιο ειναι κοινη διαπυστωση ολων οσων το χρησιμοποιουν πως ειναι καλυτερο απο το Route, εχει τωρα Ελλαδα... Και μαλιστα ετσι οπως ΘΕΛΟΥΜΕ... Αυτη τη στιγμη σας εγγυομαι για τα εξης: 1) Ενιαιος χαρτης για της εξης χωρες: Βουλγαρια, Ρουμανια, Ολα τα κρατη της πρωην Γιουγκοσλαβιας, Ουκρανια, Ελλαδα, Τουρκια, Αλβανια, Μολδαβια, Μπελαρους, Πολωνια, Τσεχια, Ρωσια, Ουγγαρια και κανα-δυο ακομα που δεν τα θυμαμαι και το κεντρικο οδικο δικτυο της Δυτικο-Κεντρικης Ευρωπης. Αρα ξεκινας απο ενα στενο στη Πατρα και πας Αμστερνταμ με ενα αρχειο... 2) Αναλυτικοτατος χαρτης για θεσσαλονικη και οταν λεω αναλυτικοτατος, εννοω απο πορτα σε πορτα! Για ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Θεσσαλονικη! Εβαλα πλοηγηση απο το σπιτι μου (ενα στενο στη Τριανδρια) στη Σκυδρα Πελλας (76.3 χλμ). Αναλυτικοτατα ειναι και η Αθηνα, η Πατρα, Λαρισα (αυτες προλαβα και τεσταρα). Δουλευει ΤΕΛΕΙΑ με το Nokia 6600. Ο χαρτης ειναι περιπου 190ΜΒ και το προγραμμα TomTom Mobile 5 (εκδοση 5.2) περιπου 2.5ΜΒ. Φυσικα υπαρχουν και ΟΛΟΙ οι χαρτες, ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ευρωπης, οπου οπως και ο δικος μας, εκτος απο τη χωρα εχουν ΠΑΝΤΑ και το κεντρικο οδικο δικτυο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ευρωπης! Ουδεν σχολιο! Και που μπορούμε να τα βρουμε αυτα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Εγώ έχω το TomTom_s60_Major_Roads_Europe_map.rar αλλά είναι 80Mb περίπου και δεν λέει για Ελλάδα.:worry: Περίεργο πάντως, εγω το tomtom mobile 2005 που έχω είναι 25mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 paidia diavasa ola afta edo.eixa to palio route66 me agglika opote ksero pos na to egkatastiso.to mono provlima mou einai oti otan to anigo mou zitaei enan kodiko o opoios den einai to http://www.myphone.gr dioti to dokimasa.ti allo paizei?na katevaso allo arxeio sis? Otan anoigeis pio sou zitaei kwdiko? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Κανονικά δεν πρέπει να σου ζητάει κωδικό. Κάτι έχεις κάνει λάθος. Απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. Βάλε τον χάρτη στην σωστή θέση και τρέξε το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 για Ηρακλειο Κρητης τιποτα? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts