Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (15 Οκτ. 2004 , 04:28)

Το πλήρης όνομα του αρχείου sis είναι:

ROUTE66_from#aivanet.giannisKM.and.PredatorK

Georgo sti diaheirisi mesa etsi grafei??ayto to eho sto pc moy etsi,alla otan to kaneis egkatastasei mesa sti diaheirisi to idio grafei??
Greek Android & iOS users (FB group)

john74 ναι ετσι το θα το βρεις και μεσα στην διαχειρηση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (14 Οκτ. 2004 , 14:02)

Φιλε μου αν βαλεις σαν starting point : Leoforos Vas.Konstantinou θα σου βγαλει το Καλλιμαρμαρο και ακριβως απεναντι ειναι το Ζαππειο.Τα εχει ακριβως εκει που ειναι.Μηπως κανεις κατι λαθος στο search? :confused:

Φιλε asymvivastos ειχες δικιο για το Ζαππειο.Εγω εβαζα το αλλο Ζαππειο που ειχε πρωτο και τωρα που το προσεξα ειναι ξενοδοχειο. :o

paides mia voh8eia.Katevazw to route66.greek-working.tnx_to_erario.symboss.rar apo to #aiva.Exw to 6600.douleuei auto pou katevazw??Pws to pernaw to sygkekrimo.Den exw gps.Diavasa ligo na dw tis prohgoumenes selides alla den evgala kai megalh akrh, fainetai exw xasei episodeia kai h wra einai ligo perasmenh gia mena.Ti perilambanei auto to arxeio pou einai 7 MB??Eyxaristw olous tous ksenyxtides alla kai ta paidia pou 8a mpoun meta apo merikes wres.KALHMERA
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

silver82 ναι δουλευει.Για να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις πρεπει να διαβασεις το πρωτο post σε αυτο το thread με τις αναλυτικες οδηγιες του mirrorofsorrow.Αν και παλι εχεις καποιο προβλημα τοτε εδω ειμαστε. ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Δεν είναι καθόλου δύσχρηστο. Είναι πολύπλοκο. Μόλις καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά που αναζητάς κάτι, θα γίνει παιχνιδάκι. Άσε που τρέχει καλύτερα το πρόγραμμα στο n-Gage παρά σε όποιοδήποτε άλλο series 60 λόγω μεγαλύτερης ελεύθερης RAM. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cypherth (19 Οκτ. 2004 , 11:01)

kserete pote tha bgouv xartes kai gia tin ipoloipi ellada? px patra, thesaloniki?

Δυσκολο να βγουν για τις υπολοιπες πολεις,δεν εχω ακουσει κατι,

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια γεια

χαθηκα για ενα διαστημα και ειδα οτι εχει γινει ο χαμος με το route :D

εγω δεν εχω προλαβει να το δουλεψω δυστυχως -λογω δουλειας- εχω το αγορασμενο αν θυμαστε (τα ονοματα ειναι greklish και στο κανονικο παιδια) αλλα οφειλω να πω οτι οι μαγκες ηταν ΚΥΡΙΟΙ : επειδη μου εγραψαν μειωθηκαν οι τιμες των καρτων που αγοραζουν και σαν αποζημιωση στην αγορα μου, μου εστειλαν ΔΩΡΕΑΝ και χωρις εξοδα αποστολης, τον χαρτη της επιλογης μου, την Γερμανια 250 ΜΒ RS-MMC :)

Αληθεια την Ιταλια μπορω να την κατεβασω απο πουθενα :eek:

Megalos υπαρχει ο χαρτης της Ιταλιας στο mIRC.Το αρχειο ειναι 123Mb. :)

Μεγάλε, ποιές άλλες επιλογές σου έδωσαν; Για να δούμε ποιές χώρες υπάρχουν διαθέσιμες ακτόα απο αυτές που ξέρουμε.

Εσύ, που το έχεις πάρει γνήσιο, σου είπαν τίποτα για δυνατότητα ενημέρωσης των χαρτών της Αθήνας; Ρώτα τους αν έχουν σκοπό να βγάλουν χάρτη ολόκληρης της Ελλάδας.

Αυτες ηταν οι χωρες της επιλογης που ειχα

1. Benelux

2. France

3. Germany

4. Great Britain

5. Italy

6. Spain & Portugal

7. Scandinavia

8. Switzerland & Austria

αρα αυτες ειναι που εχουν :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Οκτ. 2004 , 03:25)

Μεγάλε, ποιές άλλες επιλογές σου έδωσαν; Για να δούμε ποιές χώρες υπάρχουν διαθέσιμες ακτόα απο αυτές που ξέρουμε.

Εσύ, που το έχεις πάρει γνήσιο, σου είπαν τίποτα για δυνατότητα ενημέρωσης των χαρτών της Αθήνας; Ρώτα τους αν έχουν σκοπό να βγάλουν χάρτη ολόκληρης της Ελλάδας.

Αν δεν κανω λαθος το ειχα πει και πιο παλια.. Δεν εχουν τετοιο σκοπο. :( Τους ειχα στειλει mail πριν το αγορασω (οποτε αν υπηρχε εστω το ενδεχομενο θα μου το ελεγαν λογικα για να το αγορασω και να περιμενω) αλλα και μετα την αγορα για να σιγουρευτω.. Κριμα. Παρ' ολα αυτα η ακριβης απαντηση τους ηταν οτι "κατι τετοιο δεν προβλεπεται για την τρεχουσα εκδοση του προγραμματος" οποτε αφησαν ανοιχτο το θεμα για το route66 2006, αλλα μου φαινεται σχετικα απιθανο.. Θα δουμε.

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apkogr (21 Οκτ. 2004 , 12:29)

kalimera. to ebala kai egw alla mou leei (product activation.) kai mou zitaei (product key) ti kanw??

Αν ακολουθησεις σωστα την διαδικασια που περιγραφει ο φιλος

mirrror στην 1η σελιδα ,δεν θα εχεις προβλημα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apkogr (21 Οκτ. 2004 , 12:29)

kalimera. to ebala kai egw alla mou leei (product activation.) kai mou zitaei (product key) ti kanw??

Εκανες την εγκατασταση του ROUTE66_from#aivanet.giannisKM.and.PredatorK.sis?Καποιοι ειχαν ξεχασει να το κανουν και για αυτο ζηταγε activation.

Καλησπέρα σας...

Εδω και καιρό ψαχνω και κατεβάζω... Αλλα με τίποτα και πουθενα δε μπορω να βρω το χαρτι της Γαλλιας για το συστημα πλοηγησης... Για το Route66 το France.prm ειναι δηλαδη που ψαχνω! Εχω βρει ολες τις αλλες χωρες και μου λειπει και σκεφτομαι για εκδρομη στο Παριση το Σαββατο οποτε θα το χρειαστω επειγοντως. Εχω δοκιμασει απειρες φορες το aivanet και mediaplace απο το mirc, αλλα ΔΕΝ υπαρχει!

Μηπως το εχει κανεις;

Επίσης, σας εχω ευχαριστα νεα... Συντομα θα ανεβασω ΟΛΟΥΣ τους χαρτες (αφου βρω και τις Γαλλιας) και θα τα ανεβασω ολα σε site. Υπομονη λοιπον... αλλα της Γαλλιας βρε παιδια...

Τελος, και πολυ σημαντικο για εμενα... Το χρησιμοποιω καθημερινα για να παω στη δουλεια μου και να γυρισω (μενω Γερμανια) και αραια και που κολαει... χανει το στιγμα και κολαει... Αν το αφησω μετα απο 1 λεπτο περιπου το ξαναβρισκει κανει recalculation και ειμαστε οκ, αλλα αν γινει η στραβη και χασεις τη στροφη, απαλα... Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Μηπως ειναι θεμα blouthooth; και οχι του προγραμματος; Συμβαινει σε κανενα το ιδιο προβλημα που να το χρησιμοποιει ομως με GPS! Κολαει σε κανενα αλλο;

Περιμενω συντομα νεα σας για ολα τα ζητηματα (και κυριως Χαρτη Γαλλιας, για να τα εχουμε πλεον ολοι αλλα και για τα κοληματα...)

Καλο σας βραδυ!

Υ.Γ: Για αμεσες απαντησεις, στειλτε μου mail nikolaidis@immßmainz.de

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Παιδια μηπως υπαρχει παγκοσμιος χαρτης για το κινητο μας(7610)?Απλα να δειχνει τις χωρες οπως οι απλοί χάρτες του εμπορίου.

Παιδια μολις χθες χρησιμοποιησα για πρωτη φορα τη λειτουργια Plan a Route... Βολικη οσο δεν φανταζεστε! πηγα ΚΑΡΦΩΤΟΣ σε μερος που δεν ειχα ξαναπατησει στη ζωη μου! :up: Route 66 Rulezzz!

Σώσε τις πορείες που μπορεί να σου χρειαστούν στο μέλλον για να τις έχεις έτοιμες ανα πάσα στιγμή. Πηγαίνεις, plan a route και πατάς open a route.