lovehacker Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Nikifoross pos paizei? Emena otan paw gia egatastasi toy, moy leei ta gnosta kai den ksekinaei kan! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 re pedes den xero ti na po! kanei egkatastasi kai xoris na ballo tous xartes mesa pao na to trexo kai kanei epanekinisi to kinito apo mano tou! exo to nokia 6681. (ta arxeia poy briskontai sto fakelo mmc den ta exo ballei giati den xorane stin karta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 o Nikiforros leei gia to aplo programma poy doulevei kai sto diko moy N70(to opoio ehei lixei tora),ohi to programma poy einai sto rapidshare Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα το topic αλλα καποιο λινκ δε βρισκω. Σας παρακαλω ας μου στειλει καποιος μεσω PM το λινκ με τα αρχεια που πρεπει να παρω απ'το rapidshare για να αρχισω κι εγω τις προσπαθειες μπας και καταφερω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα το topic αλλα καποιο λινκ δε βρισκω. Σας παρακαλω ας μου στειλει καποιος μεσω PM το λινκ με τα αρχεια που πρεπει να παρω απ'το rapidshare για να αρχισω κι εγω τις προσπαθειες μπας και καταφερω κατι... http://rapidshare.de/files/14775694/Smart2Go.rar.html και κωδικό dmitsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ρε συ φιλε Pompodektakias με δουλευεις?το λινκ που μου εδωσες εχει μονο το αρχειο smart2go.sis και ουτε καν τον κωδικο dmitsos χρειαστηκε. Τι να το κανω αυτο??? Ζηταω το προγραμμα cr****ed μαζι με τους χαρτες,γιατι αν καταλαβα καλα γι'αυτο μιλουσαν τα παιδια παραπανω... υπαρχει η δεν υπαρχει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Σορρυ δικό μου λάθος, το ανέβασε ο dmitsos στην 3η σελίδα και είχε αναφέρει το λινκ αλλα διαγράφηκε από εδω μέσα. Το έχω και και θα στο ανεβάσω στο rapidshare, είναι 2 φάκελοι στο ένα είναι το *****ed πρόγραμμα και στον άλλο όλα τα αρχεία του προγράμματος (Maps, voices κ.λ.π) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ρε συ φιλε Pompodektakias με δουλευεις?το λινκ που μου εδωσες εχει μονο το αρχειο smart2go.sis και ουτε καν τον κωδικο dmitsos χρειαστηκε. Τι να το κανω αυτο??? Ζηταω το προγραμμα cr****ed μαζι με τους χαρτες,γιατι αν καταλαβα καλα γι'αυτο μιλουσαν τα παιδια παραπανω... υπαρχει η δεν υπαρχει τελικα? Σου έστειλα το Link σε Private Message (PM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Αυτό που έχω εγώ το κατέβασα από το EFNET και δουλεύει στο sx1, χάρτες δεν έχω το sis ήτανε 603 ή 606 kb. Αν δεν σας είναι κόπος πείτε και μένα το URL και πως κατεβάζουμε από το rapid γιατί δεν τα έχω καταφέρει ΚΑΜΙΑ φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Kala leei re paidia o nikiforos oti trexei se sx1..... Kante to unsis kai rixte to stin mmc sas.. Koitaw tora toys xartes... Makari na ginei kati :( Katevaste to ap to EFNET! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 pompodektakias.....για στειλε και κανεν αλλο ΠΜ κατα δω να τεσταρω επισης! :ninja: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 To arxeio sis exei mesa ena xarti, se morfi pdb..! Eno oi xartes sto programa poy dothike parapano einai se morfi cdt.... Mallon i etairia allakse ta arxeia tis gia toys gnostoys logous............ Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Εχω "φαει" ΟΛΑ τα παρανομα site μπας και βρω τιποτα αλλα τζιφος!:( Συνεχιζω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 που θα παει θα βρεθει η λυση.... καλη επιτυχια στις προσπαθειες ολων...:) :) οταν βγει παντως ακρη,πιστευω πως η επομενη κινηση που θα γινει αντανακλαστικα,θα ειναι να τρεξουμε ολοι να παμε να παρουμε απο ενα bluetooth GPS,....lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Συγγνώμη για την απλοϊκή απορία, αυτό που δουλεύει είναι το πρόγραμμα και δεν υπάρχει χάρτης Ελλάδος ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; Προσπάθησα στο παρελθόν να εγκαταστήσω το πρόγραμμα από σπασμένη αγγλική έκδοση χωρίς προβλήματα, αλλά δεν είχα χάρτες Ελλάδας οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Το πρόγραμμα που υπάρχει τώρα είναι η ελληνική έκδοση χωρίς τους χάρτες που είναι κλειδωμένοι; Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 λοιπον εγω εχω αρχιζει τις δοκιμες... Προς το παρον βιαζω την mmcmobile 1gb μου μεσω card reader,ελπιζοντας συντομα να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα. pipinos ναι εχουμε και το προγρ.cr**ed KAI τους χαρτες.... Τα θες? Οσο περισσοτεροι ειμαστε τοσο πιο γρηγορα θα βγαλουμε ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 o Nikiforros leei gia to aplo programma poy doulevei kai sto diko moy N70(to opoio ehei lixei tora),ohi to programma poy einai sto rapidshare otan les pos exei lixi ti enoeis?? einai demo gia kapies meres i to exei sbisei to rapidshare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 theloto link gia na katevaso ton xarti ....pou ton katevasate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ναι ρε παιδιά, στείλτε κανένα link να δούμε τι παίζει....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 αρκετα ενδιαφερον κι αυτο.... http://www.snowreport.gr/shop/smart2go-manual-greek.pdf ....ειδικα το σημειο που αφορα το MapMaker... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Mporei kapoios na mou steilei to link gia to cr***ed programma kai xartes edo : konstantinos.metaxas@gmail.com ? Thanx !!!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 οριστε το λινκ,βαλτε οπου**->tt h**p://rapidshare.de/files/21679471/Smart2go.zip.html ειναι 50376 KB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν στο e-mule οι 2 παρακατω χαρτες.Ο πρωτος benelux και ο δευτερος γερμανια,αυστρια,ελβετια... Navigation-LIDL- Smart2Go Navigator4000-BeNeLux_256MB_card.rar (size 134Mb) Navigation-Lidl- Smart2Go Navigator4000-D-A-Ch 512Mb Speicherkarte.rar (size 390Mb) Εγω κατεβαζω τον πρωτο που ειναι πιο μικρος απο περιεργεια για να δω τη δομη των φακελων της mmc και να τη συγκρινω με αυτη που μας προσφερε ο φιλος dmitsos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν στο e-mule οι 2 παρακατω χαρτες.Ο πρωτος benelux και ο δευτερος γερμανια,αυστρια,ελβετια... Navigation-LIDL- Smart2Go Navigator4000-BeNeLux_256MB_card.rar (size 134Mb) Navigation-Lidl- Smart2Go Navigator4000-D-A-Ch 512Mb Speicherkarte.rar (size 390Mb) Εγω κατεβαζω τον πρωτο που ειναι πιο μικρος απο περιεργεια για να δω τη δομη των φακελων της mmc και να τη συγκρινω με αυτη που μας προσφερε ο φιλος dmitsos... Πολυ σωστή σκέψη.. Απο Γερμανικό προιόν θα βγουν πιστεύω συμπεράσματα για την δομή των φακέλων στην MMC.. Εγω πάντως προσπάθησα σε 6680 να το περάσω, αποτυχία κάνει επανεκκίνηση:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν στο e-mule οι 2 παρακατω χαρτες.Ο πρωτος benelux και ο δευτερος γερμανια,αυστρια,ελβετια... Navigation-LIDL- Smart2Go Navigator4000-BeNeLux_256MB_card.rar (size 134Mb) Navigation-Lidl- Smart2Go Navigator4000-D-A-Ch 512Mb Speicherkarte.rar (size 390Mb) Εγω κατεβαζω τον πρωτο που ειναι πιο μικρος απο περιεργεια για να δω τη δομη των φακελων της mmc και να τη συγκρινω με αυτη που μας προσφερε ο φιλος dmitsos... μην το κατεβαζεις,ειναι για ppc και οχι για smattphone και ουτε οι χαρτες κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts