Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re pedes den xero ti na po! kanei egkatastasi kai xoris na ballo tous xartes mesa pao na to trexo kai kanei epanekinisi to kinito apo mano tou! exo to nokia 6681. (ta arxeia poy briskontai sto fakelo mmc den ta exo ballei giati den xorane stin karta)

Guest Tankwart

ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα το topic αλλα καποιο λινκ δε βρισκω.

Σας παρακαλω ας μου στειλει καποιος μεσω PM το λινκ με τα αρχεια που πρεπει να παρω απ'το rapidshare για να αρχισω κι εγω τις προσπαθειες μπας και καταφερω κατι...

ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα το topic αλλα καποιο λινκ δε βρισκω.

Σας παρακαλω ας μου στειλει καποιος μεσω PM το λινκ με τα αρχεια που πρεπει να παρω απ'το rapidshare για να αρχισω κι εγω τις προσπαθειες μπας και καταφερω κατι...

http://rapidshare.de/files/14775694/Smart2Go.rar.html και κωδικό dmitsos

Guest Tankwart

ρε συ φιλε Pompodektakias με δουλευεις?το λινκ που μου εδωσες εχει μονο το αρχειο smart2go.sis και ουτε καν τον κωδικο dmitsos χρειαστηκε.

Τι να το κανω αυτο???

Ζηταω το προγραμμα cr****ed μαζι με τους χαρτες,γιατι αν καταλαβα καλα γι'αυτο μιλουσαν τα παιδια παραπανω...

υπαρχει η δεν υπαρχει τελικα?

Σορρυ δικό μου λάθος, το ανέβασε ο dmitsos στην 3η σελίδα και είχε αναφέρει το λινκ αλλα διαγράφηκε από εδω μέσα. Το έχω και και θα στο ανεβάσω στο rapidshare, είναι 2 φάκελοι στο ένα είναι το *****ed πρόγραμμα και στον άλλο όλα τα αρχεία του προγράμματος (Maps, voices κ.λ.π)

ρε συ φιλε Pompodektakias με δουλευεις?το λινκ που μου εδωσες εχει μονο το αρχειο smart2go.sis και ουτε καν τον κωδικο dmitsos χρειαστηκε.

Τι να το κανω αυτο???

Ζηταω το προγραμμα cr****ed μαζι με τους χαρτες,γιατι αν καταλαβα καλα γι'αυτο μιλουσαν τα παιδια παραπανω...

υπαρχει η δεν υπαρχει τελικα?

Σου έστειλα το Link σε Private Message (PM).

Αυτό που έχω εγώ το κατέβασα από το EFNET και δουλεύει στο sx1, χάρτες δεν έχω το sis ήτανε 603 ή 606 kb. Αν δεν σας είναι κόπος πείτε και μένα το URL και πως κατεβάζουμε από το rapid γιατί δεν τα έχω καταφέρει ΚΑΜΙΑ φορά!

To arxeio sis exei mesa ena xarti, se morfi pdb..! Eno oi xartes sto programa poy dothike parapano einai se morfi cdt....

Mallon i etairia allakse ta arxeia tis gia toys gnostoys logous............

Nokia n800 user! :D

Guest Tankwart

που θα παει θα βρεθει η λυση....

καλη επιτυχια στις προσπαθειες ολων...:) :)

οταν βγει παντως ακρη,πιστευω πως η επομενη κινηση που θα γινει αντανακλαστικα,θα ειναι να τρεξουμε ολοι να παμε να παρουμε απο ενα bluetooth GPS,....lol

Συγγνώμη για την απλοϊκή απορία,

αυτό που δουλεύει είναι το πρόγραμμα και δεν υπάρχει χάρτης Ελλάδος ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Προσπάθησα στο παρελθόν να εγκαταστήσω το πρόγραμμα από σπασμένη αγγλική έκδοση χωρίς προβλήματα, αλλά δεν είχα χάρτες Ελλάδας οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Το πρόγραμμα που υπάρχει τώρα είναι η ελληνική έκδοση χωρίς τους χάρτες που είναι κλειδωμένοι;

Ευχαριστώ.

Guest Tankwart

λοιπον εγω εχω αρχιζει τις δοκιμες...

Προς το παρον βιαζω την mmcmobile 1gb μου μεσω card reader,ελπιζοντας συντομα να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.

pipinos ναι εχουμε και το προγρ.cr**ed KAI τους χαρτες....

Τα θες?

Οσο περισσοτεροι ειμαστε τοσο πιο γρηγορα θα βγαλουμε ακρη...

o Nikiforros leei gia to aplo programma poy doulevei kai sto diko moy N70(to opoio ehei lixei tora),ohi to programma poy einai sto rapidshare

otan les pos exei lixi ti enoeis?? einai demo gia kapies meres i to exei sbisei to rapidshare?

Guest Tankwart

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν στο e-mule οι 2 παρακατω χαρτες.Ο

πρωτος benelux και ο δευτερος γερμανια,αυστρια,ελβετια...

Navigation-LIDL- Smart2Go Navigator4000-BeNeLux_256MB_card.rar (size 134Mb)

Navigation-Lidl- Smart2Go Navigator4000-D-A-Ch 512Mb Speicherkarte.rar (size 390Mb)

Εγω κατεβαζω τον πρωτο που ειναι πιο μικρος απο περιεργεια για να δω τη δομη των φακελων της mmc και να τη συγκρινω με αυτη που μας προσφερε ο φιλος dmitsos...

Navigation-Lidl- Smart2Go Navigator4000-D-A-Ch 512Mb Speicherkarte.rar (size 390Mb)

Εγω κατεβαζω τον πρωτο που ειναι πιο μικρος απο περιεργεια για να δω τη δομη των φακελων της mmc και να τη συγκρινω με αυτη που μας προσφερε ο φιλος dmitsos...

Πολυ σωστή σκέψη.. Απο Γερμανικό προιόν θα βγουν πιστεύω συμπεράσματα για την δομή των φακέλων στην MMC.. Εγω πάντως προσπάθησα σε 6680 να το περάσω, αποτυχία κάνει επανεκκίνηση:mad:

μην το κατεβαζεις,ειναι για ppc και οχι για smattphone και ουτε οι χαρτες κανουν