Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (30 Σεπ. 2004 , 03:30)

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ symplektis και βεβαια βοηθησες. ;)

Μην το συζητας.. Το προβλημα ειναι οτι δεν βοηθουν λιγο και αυτοι αφου συμφωνα με την εταιρια σε απαντηση ενος mail που τους εστειλα δεν προβλεπεται αναβαθμηση του προγραμματος και με αλλες πολεις εκτος Αθηνας.. :(

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Jojo, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο. Υπάρχει το Route 66 για τα series 80; Έχει βγεί ο χάρτης για την Αθήνα σε αυτή την έκδοσή; Υπάρχει συμβατότητα στα αχεία των χαρτών μεταξύ των εκδόσεων για seies 60 και 80;

Τι διαφορές έχεις παρατηρήσει ανάμεσα στο route 66 και το tom tom; Γιατί έχω δει οτι οι βάσεις δεδομένων του tom tom είναι πολύ μικρότερες απο αυτές του route 66.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (30 Σεπ. 2004 , 04:01)

gmt, ti greeklish +mlkies, oi flwroi 8elune

ελληνικά rgmt. johner na to parw to 6600 ante kai

releaseroute66 full GR

full GR δεν ειναι καν το κανονικο.. Το μονο που εχει ελληνικο ειναι οι φωνητικες οδηγιες. :confused: Απο αυτη την κινηση ευκολως εννοουμενο ειναι οτι το βγαλανε στοχευοντας να πουλησουν στους τουριστες που ηρθαν για τους ολυμπιακους...

BTW μηπως ξερει κανεις τι γινεται τωρα με αυτη την εκδοση που βγηκε? Την περναμε πριν η μετα το upgrade σε 1.04? Η δεν ειναι συμβατες μεταξυ τους? Thanx.

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

file billys ti enoeis krata patimeno to 9??se pio seimio?gia exigise ligo! sthn ekhnish tou programatos akouo thn gomena na mila ellhnika.mesa sto programa den akouo tipota.mporeis na mou peis pos na kano ena test gia na akouso enan hxo?? :(

Πατα το 9 μια φορα μεσα στο κεντρικο μενου για να ενεργοποιηθει ο ηχος. Για να δοκιμασεις αν οντως εχεις ηχο ορισε μια διαδρομη, πηγαινε στο turn arrows και πατα το κατω βελακι. Αν εχεις ηχο θα ακουσεις την επομενη φωνητικη εντολη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis (30 Σεπ. 2004 , 11:11)

full GR δεν ειναι καν το κανονικο.. Το μονο που εχει ελληνικο ειναι οι φωνητικες οδηγιες. :confused: Απο αυτη την κινηση ευκολως εννοουμενο ειναι οτι το βγαλανε στοχευοντας να πουλησουν στους τουριστες που ηρθαν για τους ολυμπιακους...

BTW μηπως ξερει κανεις τι γινεται τωρα με αυτη την εκδοση που βγηκε? Την περναμε πριν η μετα το upgrade σε 1.04? Η δεν ειναι συμβατες μεταξυ τους? Thanx.

μα αν είναι μόνο για τους τουρίστες τοτε γιατι εβαλαν ελληνικές οδηγίες;;

τι να πω ρε γαμωτο κριμα δηλαδη που κατέβασα 7mb!! καμία διαφορα με πριν!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 1 Οκτ. 2004 , 00:35)

μα αν είναι μόνο για τους τουρίστες τοτε γιατι εβαλαν ελληνικές οδηγίες;;

τι να πω ρε γαμωτο κριμα δηλαδη που κατέβασα 7mb!! καμία διαφορα με πριν!!

Πολυ απλα για να μπορουν να το χρησιμοποιησουν και ελληνες που τους αρκει να το χρησιμοποιουν στην Αττικη.. :(

Τελικα το Greek working τι ειναι?

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε την original εκδοση του mobile.sys απο το route 66? Γιατι στο nfo του upgrade για 1.4 λεει πως χρειαζεται το original sis..

βγήκε το destinator greece για τα series 60 κινητά μας. δεν το εχω κατεβάσει ακομα. θα το βρείτε φυσικά στο irc #aivanet - jerongoui

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 4 Οκτ. 2004 , 15:04)

βγήκε το destinator greece για τα series 60 κινητά μας. δεν το εχω κατεβάσει ακομα. θα το βρείτε φυσικά στο irc #aivanet - jerongoui

Μολις μπηκα αλλα δεν το βρηκα.. Ουτε στα files ουτε στα new του jeroenqui.

Αλλα εισαι σιγουρος πως το destinator που βρηκες ειναι για S60? Ουτε στο site της εταιριας δεν υπαρχει. :worry:

Εγω παλι που πηγα να το κατεβασω απο jeroenqui μου εβγαλε το εξης : Files larger then 23.8MB may not be downloaded. :confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Οκτ. 2004 , 22:59)

Εγω παλι που πηγα να το κατεβασω απο jeroenqui μου εβγαλε το εξης : Files larger then 23.8MB may not be downloaded. :confused:

Έχουν πέσει παρα πολλοί χρήστες στον Server του jeroenqui αυτή τη στιγμή και ίσως γι'αυτό δεν μπορείς να το κατεβάσεις.

παιδιά πριν 2 μερες βρήκα αυτό!!

"destinator_greek_3.0.75_series60.rar" είχε μεγεθος 5mb αλλα δεν προλαβα να το κατεβασω γιατι βιαζόμουνα!

στο jerongui τωρα δεν υπάρχει κανενα αρχειο παρα μονο αυτο για pocket pc! :confused:

edit: ξεχασα να πω οτι το ονομα που γραφω παραπάνω ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε γιατι ξεκινησα να το κατεβαζω και επειδη σερνόταν το σταματισα στα 600kb.

killing_you2 εισαι σιγουρος οτι το ειχες δει για series 60?Το λεω αυτο γιατι ΕΔΩ δεν αναφερει καμμια series 60 συσκευη.Οπως επισης δεν αναφερει και την Ελλαδα. :confused:

Αλλα στους φακελους που εχει το αρχειο μεσα εχει χαρτες της Ελλαδας.Οταν το δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.Παντως και μονο λογω μεγαλης οθονης στα ppc πρεπει να λεει το προγραμμα. :D

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αν εννοείς την έκδοση 1.4, την έβαλα και δουλεύει άριστα....

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Πώς είναι το filename του update για την 1.4 ώστε αν την κατεβάσουμε και εμείς; Καμμια σημαντική διαφορά έχουμε (πχ να μπορείς να πετακινησεις τον cursor εκει που γράφεις τον δρόμο;) ;

papajohn το αρχειο λεγεται route.66.mobile.upgrade.from.v10x.to.v1.04.******d.by.erario.zip ,δεν θυμαμαι τι διαφορες εχει.Αμα δεις κανα-δυο σελιδες πιο πισω σε αυτο το thread εχει αναφερει ο symplektis ποιες ειναι οι διαφορες. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos ( 8 Οκτ. 2004 , 00:20)

Αν εννοείς την έκδοση 1.4, την έβαλα και δουλεύει άριστα....

Το ερωτημα ειναι πως την εβαλες? Στο nfo της εφαρμογης λεει πως πρεπει πρωτα να εγκατασταθει το αρχικο sis. Εσυ το εκανες αυτο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis ( 9 Οκτ. 2004 , 10:01)

Το ερωτημα ειναι πως την εβαλες? Στο nfo της εφαρμογης λεει πως πρεπει πρωτα να εγκατασταθει το αρχικο sis. Εσυ το εκανες αυτο?

Εγω πηγα να το βαλω, μου ξεσκίστηκε το route66 και το επενεγκατεστησα.

Ηθικο δίδαγμα: Ποτε μη πειράζεις κατι που δουλεύει μια χαρα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 9 Οκτ. 2004 , 12:29)

Εγω πηγα να το βαλω, μου ξεσκίστηκε το route66 και το επενεγκατεστησα.

Ηθικο δίδαγμα: Ποτε μη πειράζεις κατι που δουλεύει μια χαρα...

:lol: lol

Και ήμουν έτοιμος να το πειράξω..Καλά που μου θύμισες τον χρυσό σοφτγουερικό κανόνα

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Μα γι'αυτό και γω σταμάτησα να σχολούμε μαζί του; Τι upgrate; Όταν βγεί ο χάρτης ολόκληρης της Ελλάδας, τότε φωνάξτε με! Προς το παρόν δεν το πειράζω που να χαλάσει ο κόσμος. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuckyStriker ( 9 Οκτ. 2004 , 10:31)

pedia kapio link gia na katefasw to programa kai tn xarti??

i an to exi kapios na mou to stili se mail..

LuckyStriker, το πρόγραμμα είανι πάρα πολύ μεγάλο και είναι πολύ δύσκολο εως απίθανο να το βρείς σε κάποιο site ή yahoo group. Ούτε με e-mail φυσικά μπορεί να αποσταλεί. Ο μόνος τρόπος να το κατεβάσεις, είναι το mirc.

Μόλις το κατεβάσεις και αντιμετοπίσεις κάποιο πρόβλημα, εμείς είμαστε εδώ.

Για οσους ενδιαφερονται,

Στο irc #aivanet κυκλοφορησαν 2 πακετα του route66 με

1ο πακετο: Αυστρια και Ελβετια (82.6 ΜΒ)

2ο πακετο: UK και Ιρλανδια (88.6 ΜΒ)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish