Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά παίδες έκανα ένα full format στο 6600 (όχι με *3370# αλλά με πράσινο ακουστικό + αστερίσκο + 3 + power on) και τώρα το ROUTE66 (επιτέλους) τρέχει μια χαρά και σε εμένα.

Κορυφαίο είναι :up:

this signature is under heavy construction

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε παρατηρήσει ότι σε μερικά μηνύματα του προγράμματας (για τα ελληνικά μιλάω) η αγαπητή Ελληνίδα χαρακτηριστηκά λέει πχ : "Τρίψτε κοφτά αριστερά" αντί για στρίψτε ?! Το πουλάνε 300 ευρώ για Ελλάδα, ας προσέχαν λίγο παραπάνω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 5 Σεπ. 2004 , 18:10)

Σιγα βρε ρωχάμη, εν ανάγκη ηχογράφησε τα δικά σου wav και με βαριά φωνη πες: "Ρε καραμήτρο, δεξιαααααα" :)

ΛΟΟΟΟΟΟΛ :p :lol:

Ναι αλλα πρεπει να τα κανει rename με ακριβως το ιδιο name του φακελου.

Παντως η ιδεα δεν ειναι κακη...τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολυ καλη :p :D

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 5 Σεπ. 2004 , 18:10)

Σιγα βρε ρωχάμη, εν ανάγκη ηχογράφησε τα δικά σου wav και με βαριά φωνη πες: "Ρε καραμήτρο, δεξιαααααα" :)

Λες? Πάντως η κοπελιά έχει προβληματάκι με την άρθρωσή της. Ή τέλος πάντων τα 8 kHz που γράψανε τα wav προφανώς δεν είναι αρκετά.

Kapoios pou na to dokimase me GPS receiver na mas pei gia thn akriveia?

Pantws akoma kai ayto pou dinei h etairia ,to royaltec,kostizei 156 euro me ta exoda apostolhs(poly kalh timh) kai me to en logw programma synergazetai apsoga,kata ta legomena tous.

παιδια τα κατεβασα ολα αλλα εν τελη μου βγαζει στο menu το εικονιδιο route66 και μολις παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα συστηματος...Τι εκανα λαθος? μπορει να με βοηθησει καποιος π.χ. Πως γινεται η εγκατασταση ποιο αναλυτικα απο το αρχικο μηνυμα βημα βημα μηπως δω κι εγω φως

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harrysvr ( 6 Σεπ. 2004 , 10:47)

παιδια τα κατεβασα ολα αλλα εν τελη μου βγαζει στο menu το εικονιδιο route66 και μολις παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα συστηματος...Τι εκανα λαθος? μπορει να με βοηθησει καποιος π.χ. Πως γινεται η εγκατασταση ποιο αναλυτικα απο το αρχικο μηνυμα βημα βημα μηπως δω κι εγω φως

Φιλε μου πιο αναλυτικα δεν γινεται.Τα βηματα που εδωσε ο mirrorofsorrow ειναι αυτα ακριβως που πρεπει να κανεις.Οπως θα διαβασες και αλλοι αντιμετωπισαν προβλημα αλλα αφου ξαναπροσπαθησαν τους δουλεψε.Απλα ξαναεγκατεστησε το και θα σου δουλεψει σιγουρα. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

File ama to xeis prospathisei arketa kai de doulepse, kane format opws ekane kapoios filos k telika epekse. Kai go to palepsa poly, mexri kai tin mmc ekana format, alla vgazei system error. Otan boresw, tha to kanw k go format, to mono pou bariemai einai i diadikasia rithmisewn klp..

Αν και μιλαμε κυριως για την εγκατασταση πειτε μου κατι.. Μετα την εγκατασταση η απεγκατασταση εχει και αυτη συγκεκριμενη διαδικασια η γινεται μεσω της διαχειρησης? Ρωταω γιατι θελω να το δοκιμασω αλλα το πιο πιθανον ειναι να το παρω αυθεντικο οποτε μαλλον θα χρειαστει να αντιγραψω το περιεχομενο της MMC που στελνουν στην 128αρα μου και φοβαμαι μην δημιουργηθει κανενα προβλημα..
.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Μόλις έκανα και εγώ εγκατάσταση του προγραμματος, και μπορώ να ομολογήσω οτι έμεινα αφωνος με τις δυνατότητες του (ειδικα αν εχεις και καποιο gps)

Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα (δωρέαν φυσικά) με τον χάρτη της Αθήνας (ή ακόμα καλύτερα όλης της Ελλάδας) για αυτοκίνητο που έχει gps. Όσα έχω βρει πρέπει να πληρώσω αρκετά για να αγοράσω τοcd με τους χάρτες....

Ελπίζω να ξέρετε καποιο παρόμοιο (δωρέαν)

Ευχαριστώ..... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος v@gelis ( 5 Σεπ. 2004 , 19:50)

Kapoios pou na to dokimase me GPS receiver na mas pei gia thn akriveia?

Pantws akoma kai ayto pou dinei h etairia ,to royaltec,kostizei 156 euro me ta exoda apostolhs(poly kalh timh) kai me to en logw programma synergazetai apsoga,kata ta legomena tous.

Η πρώτη δοκιμή τελείωσε πριν απο λίγο. Άψογο!!! Φύγαμε απο Στουρνάρη με μηχανή, και κατευθυνθήκαμε προς περιστέρι. Του είχαμε βάλει και route, με αντικατεστημένο τον φάκελο british με τον greek κι ετσι ακούγαμε μια γλυκειά γυναικεία φωνή να μας λέει οδηγίες στα ελληνικά. Ακρίβεια πάρα πολύ καλή, και η ανανέωση είναι συνεχής, περίπου ανα 5sec. Το στίγμα μένει πάντα στο κέντρο της οθόνης και ο χάρτης κινείτα. Όταν στρίβεις αλλάζει και ο προσανατολισμός του χάρτη, δείχνοντας το μπροστά στο επάνω μέρος της οθόνης. Ψήνομαι να πάρω και δικό μου BT GPS Receiver που να παίρνει εξωτερική κεραία και να το βάλω στο αμάξι μόνιμα.

HTC Desire Root User

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις σε όποιο βαθμό ζουμ θέλεις και να σου δείχνει στίγμα. Ακόμα κι οταν κάνεις zoom out, την επόμενη φορά που επανατοποθετεί το στίγμα ζουμάρει πάλι στον δρόμο που είσαι. Καλό θα ήταν να μένει στο zoom mode που το βάζεις κάθε φορά.
HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David ( 6 Σεπ. 2004 , 17:30)

Η πρώτη δοκιμή τελείωσε πριν απο λίγο. Άψογο!!! Φύγαμε απο Στουρνάρη με μηχανή, και κατευθυνθήκαμε προς περιστέρι. Του είχαμε βάλει και route, με αντικατεστημένο τον φάκελο british με τον greek κι ετσι ακούγαμε μια γλυκειά γυναικεία φωνή να μας λέει οδηγίες στα ελληνικά. Ακρίβεια πάρα πολύ καλή, και η ανανέωση είναι συνεχής, περίπου ανα 5sec. Το στίγμα μένει πάντα στο κέντρο της οθόνης και ο χάρτης κινείτα. Όταν στρίβεις αλλάζει και ο προσανατολισμός του χάρτη, δείχνοντας το μπροστά στο επάνω μέρος της οθόνης. Ψήνομαι να πάρω και δικό μου BT GPS Receiver που να παίρνει εξωτερική κεραία και να το βάλω στο αμάξι μόνιμα.

Πόσο πριν τη στροφή σου λέει να στρίψεις? Είναι καλά ή τελευταία στιγμή και θα πρέπει να πλακωθείς στα endo??? Με ενδιαφέρει μιας και θα το χρησιμοποιήσω όταν ξανακατέβω Αθήνα...

καλησπερα αυτο που θελω να πω ειναι πως ολοι γνωριζουμε οτι το route66 athens απαιτει περιπου στα 30 ΜΒ στο link μου εγω εχω το route66athens μολις 5,73 σε μορφη zip και στην mmc καταλαμβανει μοναχα 10,8ΜΒ αν σας ενδιαφερει αυτη η εκδοση μπειτε στην σελιδα μου. εδω

Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καποιον χαρτη αλλα οχι με *.prm format να δουμε αν το αναγνωριζει το προγραμμα??

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harrysvr ( 6 Σεπ. 2004 , 10:47)

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και τελικά έκανα format για να το διορθώσω. Όμως στην πορεία (επανεγκαθιστώντας ένα ένα όλα τα προγράμματά μου) βρήκα ότι το πρόβλημα στο ROUTE66 το δημιουργούσε μια εφαρμογή που λέγεται PuTTY (SSH client) και είχα εγκαταστήσει στο 6600. Το PuTTy εγκαθιστά κάποιες επιπλέον γραμματοσειρές στο κινητό, οι οποίες φαίνεται ότι μπερδεύουν το ROUTE66.

Μετά το format το πρόγραμμα δούλεψε τέλεια, αλλά με το που ξαναπέρασα το PuTTy, επανήλθετο ίδιο πρόβλημα (σφάλμα "Εφαρμογή έκλεισε ROUTE66 KERN-EXEC 3"). Κατευθείαν τότε απεγκαθιστώ το PuTTy, οπότε το ROUTE66 άρχισε να τρέχει και πάλι κανονικά.

Γι' αυτό 2-3 που είπατε ότι έχετε το ίδιο πρόβλημα για τσεκάρετε μήπως έχετε το PuTTy εγκατεστημένο στο κινητό σας και δοκιμάστε να το απεγκαταστήσετε :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 ( 7 Σεπ. 2004 , 17:19)

Γι' αυτό 2-3 που είπατε ότι έχετε το ίδιο πρόβλημα για τσεκάρετε μήπως έχετε το PuTTy εγκατεστημένο στο κινητό σας και δοκιμάστε να το απεγκαταστήσετε :)

Δεν νομιζω να το εχουν και πολλοι(ουτε εγω το εχω) μιας και δεν ξερω να το χρησιμοποιω ;) :p :D :o

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 7 Σεπ. 2004 , 17:33)

Δεν νομιζω να το εχουν και πολλοι(ουτε εγω το εχω) μιας και δεν ξερω να το χρησιμοποιω ;) :p :D :o

Ε ναι, το έχουμε όσοι κάνουμε σύνδεση και διαχείριση σε απομακρυσμένα συστήματα Linux, οι άλλοι τι να το κάνουν; :)

Για παν ενδεχόμενο το έγραψα πάντως αν κάποιοι (έστω και λίγοι) το έχουν, για να μην κάνουν format άδικα. Μια απεγκατάσταση του PuTTy αρκεί για να τρέξει σωστά το ROUTE66.

Για οποιον ενδιαφερεται ή τυχον μπορει να σπουδαζει στην Ιταλια κυκλοφορησε στο #Aivanet χαρτης της Ιταλιας για το Route 66 ο οποιος ομως ειναι πανω απο 100Mb... :o

Βασικα τωρα που το ξαναειδα ειναι 120Mb της Ιταλιας και της Γερμανιας 166Mb.Οποτε λογικα θα ειναι ολης της χωρας.Με την Ελλαδα γιατι δεν εγινε ετσι και εχουν μονο την Αθηνα??? :confused:

Μιας που έγινε η αρχή με την Αθήνα, και απο την στιγμή που έχει συγκεντρώσει πολλούς ενδιαφερόμενους, πιστεύω οτι θα γίνει και συνέχεια με τους χάρτες ολόκληρης της Ελλάδας. Σε μια τέτοια περίπτωση, το σκέφτομαι πάρα πάρα πολύ σοβαρά να το αγοράσω ολόκληρο απο την εταιρία. Για να δούμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 8 Σεπ. 2004 , 05:40)

Σε μια τέτοια περίπτωση, το σκέφτομαι πάρα πάρα πολύ σοβαρά να το αγοράσω ολόκληρο απο την εταιρία.

Αυτό ακριβώς. Αν η εταιρία δεί ότι οι ελληνάρες το βρίσκουν όλοι *****ed, δεν νομίζω να χάσουν τον χρόνο τους για να χαρτογραφήσουν το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της ελλάδας. Θα μου πείτε βέβαια "Εσύ θα το αγόραζες??" ..

Εεεε.... :rolleyes:

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pkpkpk ( 7 Σεπ. 2004 , 02:46)

καλησπερα αυτο που θελω να πω ειναι πως ολοι γνωριζουμε οτι το route66 athens απαιτει περιπου στα 30 ΜΒ στο link μου εγω εχω το route66athens μολις 5,73 σε μορφη zip και στην mmc καταλαμβανει μοναχα 10,8ΜΒ αν σας ενδιαφερει αυτη η εκδοση μπειτε στην σελιδα μου. εδω

Φιλε,εκανα τα παντα αλλα τιποτα.Το εκανα οπως το εχεις εσυ αλλα και οπως το εχει ο mirrorofsorrow αλλα δεν γινεται τιποτα.Το μονο που δεν εβαλα ειναι κατι γλωσσες στο help και στο lang. american,british και greek τα εβαλα.Τι αλλο να κανω? :wacko: