mi3s Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ΤΕΛΟΣ!! :yahoo: τελειωσαμε και φετος :) Όντως.:):D Ξεκούραση τώρα.Μου έφυγε ένα βάρος.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ναι, οι βαθμοι ηταν χαμηλοι. Και οι ιδιοι οι καθηγητες το παραδεχτηκαν οτι εφταιγαν σε μεγαλο βαθμο τα θεματα τους. Ενταξει, σημερα πηραμε τα αναλυτικα αποτελεσματα και ειδα οτι ειμαι ΟΚ, αν και στα φιλολογικα περιμενα καλυτερα. Ευτυχως ομως (και φυσικα καλυτερα), οι βαθμοι που περιμενα στα φιλολογικα μου ηρθαν στη Φυσικοχημεια που οπως ειχα πει ηταν το απιστευτο παλουκι ολονων, λογω των απιστευτα δυσκολων θεματων. Επισης, το μονο φιλολογικο που εγραψα καλα, ηταν αυτο που μας απασχολει και στις Πανελληνιες, ανεξαρτητως κατευθυνσεως, η Εκθεση. Απο μαθηματικα ειμαστε ενταξει, 17,6 αλγεβρα (λογω καποιων αποδειξεων συναρτησεων που δεν ειχα ξαναδει ποτε, οπως και πολλοι αλλοι!) και οπως περιμενα, 20 στη γεωμετρια. Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Πήρατε κιόλας βαθμούς;Εμείς μάλλον Τρίτη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 1ον) χρονια πολλα iliana!!! 2oν)εμεις πηραμε βαθμους 2ου τετραμηνου την πρωτη μερα των εξετασεων κ τωρα περιμενουμε μεχρι 25 του μηνα για το συνολικο μεσο ορο της χρονιας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 1ον: Ευχαριστώ! 2ον:Γιατί έτσι;Στο σχολείο μας κάθε χρόνο τα δίνουν μαζί με τα γραπτά και το Μ.Ο.!!!Παντως ουτε εγω μπορω να περιμενω για τα γραπτα...Να δουμε τι ψαρια πιασαμε φετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 και εμείς τη πρώτη των εξετάσεων πήραμε 2ο τετράμηνο βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 παραδοξως ολο το λυκειο αριστευσε στο 2ο τετραμηνο! οσο λιγοτερο διαβαζαμε τοσο μεγαλυτερους βαθμους παιρνουμε! κ αντθετα φυσικη που πεθανα στο διαβασμα απο τα χριστουγεννα κ μετα μου το κατεβασε 2 μοναδες:mad: :mad: πως γινετε αυτο....?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Αν ο καθηγητής είναι περίεργος,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ...Πάλι καλά αυτή τη χρονιά οι βαθμοί είναι σχεδόν αδιάφοροι και δεν παίζουν κανένα ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 mathete na grafete ton kosmo! :D Aston ti se niazei dinei panelinies? Symfwnw oti einai apisteuta spastiko alla... :D Egw gia paradeigma exw ena thriskeutiko pu me exei monima katw apo tn vasi (kateuthinsi exw 19-20). Ton exw pragmatika grammeno! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εγώ δεν ανοίγω βιβλίο κ έβγαλα στα τρίμηνα 18,8:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 παιζει κ το εξης: να μην διαβαζεις καθολου αλλα επειδη γραφεις καλα σε διαγωνισματα κ εξετασεις να βγαζεις 19!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorge214 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδιά,πήρατε βαθμούς??????Αν οχι,πότε θα πάρετε???Εμείς πάντως παίρνουμε αυτή την Παρασκευή μαλλον......Όποιος θέλει,αφού πάρει βαθμούς,να μας πει πως τα πήγε!Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas151 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Στην Α΄Λυκείου, άν σε κάποιο μάθημα έχεις κάτω απο τη βάση μένεις μεταξαστέος όπως στο Γυμνάσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Στην Α΄Λυκείου, άν σε κάποιο μάθημα έχεις κάτω απο τη βάση μένεις μεταξαστέος όπως στο Γυμνάσιο? δυστυχως ναι εγω ετσι την ειχα πατησει στην 3η γυμνασιου με ειχαν αφησει αρχαια...αλλα περασα σημερα νομιζω και να σας αφησουνε μετεξεταστεους περνατε το σεπτεμβρη; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Στην Α΄Λυκείου, άν σε κάποιο μάθημα έχεις κάτω απο τη βάση μένεις μεταξαστέος όπως στο Γυμνάσιο? Στην Α λυκειου οχι!! Δεν ειναι οπως το γυμνασιο!!! Αν "κοβεσαι" σε καποιο μαθημα βοηθουν τα αλλα που εχεις καλο βαθμο και περνας!!! Για να περασεις πρεπει να βγαλεις 9.5 γενικο μεσο ορο!!! Επομενως ειναι δυσκολο εως αδυνατο να μεινεις σε ενα μονο μαθημα... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι,ετσι οπως τα λεει ο Τακης πρεπει να ειναι.... Εμεις βαθμους απο την αλλη εβδομαδα!(Ειναι και τεμπεληδες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Αυριο εμείς!Θεούλη μου!Το τί διάβασμα είχα ρίξει,δεν περιγράφρεται.Έκανα όμως και κάτι πατάτες από απροσεξία... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Γεια σας!Μαντέψτε τί έβγαλα...19,5!!!!!:D :) :happy: :rotfl: :w00t: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 και εμείς δε πήραμε ακόμη βαθμούς .Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΕΚΑΤΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Τι εννοεις σε δεκατα?:confused: Εμεις πηραμε σημερα βαθμους. αλλα δεν πηγα να τους παρω. εχω φοβερο αγχος. πρεπει να εχω πατωσει. γενικα τα πηγα πολυ χαλια φετος. σε σχεση με το γυμνασιο που εβγαλα 18 κ 11 τωρα ουτε 17 δεν πρεπει να βγαζω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μάλλον εννοεί σε 13α...Ξερω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Αυριο εμείς!Θεούλη μου!Το τί διάβασμα είχα ρίξει,δεν περιγράφρεται.Έκανα όμως και κάτι πατάτες από απροσεξία... Η μονη χρονια που ειχα κατσει να διαβασω ηταν η Γ γυμνασιου που ειχα βγαλει 19.7:D Μετα ξεχασα την εννοια της λεξης διαβασμα! Μπραβο παιδια παντως!Κοιταξτε μονο στην γ λυκειου μην κανετε βλακειες και δε διαβαζεται!Τοτε πρεπει να τα δωσετε ολα για ολα!;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 κ στο γυμνασιο ετσι δεν ηταν? σε 13α? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ΑΣ ΠΑΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ 19 ΚΑΙ 10/13.ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑΤΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑ.Π.Χ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ 15 ΚΑΙ 6/10.ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΝΙΤΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts