costas_pro Δημοσιεύτηκε May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 20, 2007 Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας.Θελω να παρω μια καρτα τηλεορασης usb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702414 και θελω να ρωτισω καποια πραγματακια.Κατ'αρχιν μια που ειναι usb 8α εχει καλο σημα η τσαμπα τα 85euro?Και επισης αναφερει οτι εχει radio μεσω internet.Tι εννοει ο ποιητης? P.S:Η DVB-T λήψη πιανει και καναλια εξωτερικου? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 TO DVB-T σημαίνει ότι θα πιάνεις και τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (νομίζω λέγονται Sport, Cine+ και κάτι ακόμα). Όχι εξωτερικού. Το internet radio είναι ψιλο-άχρηστο. Το σήμα έχει να κάνει με την κεραία στα αναλογικά κανάλια. Αν χρησιμοποιήσεις την μικρή, εσωτερική κεραιούλα του πακέτου η λήψη θα εξαρτάται καθαρά από το που είσαι. Τώρα, αν συνδέσεις την εξωτερική σου κεραιά, θα πιάνει μια χαρά. Όσο για τα ψηφιακά, δεν υπάρχει "πιάνει καλά" ή "πιάνει με χιόνια". Αν πιάνει το σήμα θα παίζει τέλεια. Αν δεν το πιάνει δε θα παίζει καθόλου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazani2 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δεν εχει σχεση που θα ειναι USB το σημα θα ειναι το ιδιο.. ραδιο με ιντερνετ εννοει απλα οτι εχει το λογισμικο, πραγμα που μπορεις να κανεις και με δεκαδες αλους τροπους δεν νομιζω να πιανει εξωτερικου Εγω εχω μια πιο παλια της Πινακλ και εχω να πω τα καλυτερα για την εταιρεια..την συνιστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι αξιζει τα λεφτα της η απλα να περιμενω μια που δεν το βιαζομαι και τοσο πολυ μπας και ερθει κατι καλυτερο? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Εγώ θα σου πρότεινα, αν όντως τη χρειάζεσαι να την πάρεις. Μια χαρά είναι η τιμή για αυτά που κάνει. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι αξιζει τα λεφτα της η απλα να περιμενω μια που δεν το βιαζομαι και τοσο πολυ μπας και ερθει κατι καλυτερο? Εγώ θα πρότεινα επειδή την συναντώ συχνά σε διάφορους ΗΥ,την παρακάτω κάρτα,αν έχεις desktop HY .Eίναι (από review) καλύτερη σε ποιότητα,πιό εύκολη σε συντονισμό,και φθηνότερη,και πλήρης σε χαρακτηριστικά :) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045 Αν χρησιμοποιήσεις την μικρή,κεραία του πακέτου,η λήψη εξαρτάται καθαρά από το που είσαι ,αλλά αυτός ο δέκτης της κάρτας,έχει πολύ καλή ευαισθησία και θεωρείται από τους καλύτερους της αγοράς,οπότε σε κάθε περίπτωση θα βλέπεις. Όσο για τα ψηφιακά, πιάνει και με την κεραία του πακέτου,αν έχεις σήμα,αλλά η ποιότητα εξαρτάται από την ΕΡΤ δυστυχώς.Δεν ισχύει η γενική αρχή στα ψηφιακά αν πιάνει το σήμα θα παίζει τέλεια. Μπορεί να βλέπεις με ψηφιδωτά (πιξελιαρίσματα) στην εικόνα.Πάντως δεν χάνεις από θεματολογία των καναλιών αυτών και τίποτε ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 kali fainete auti i asus pou mou les alla basika 8elw na tin bazw kai sto laptop gi'auto 8elw kai usb. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Koίτα και αυτή φίλε ,έχει το ίδιο Philips tuner της Αsus,αλλα δεν εχει Video in http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts