ntinoscrypton Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 οριστε ενα βιντεακι απο ενα παλικαρι με κλειστα ματια!!!:http://www.youtube.com/watch?v=XplrNcwRWJA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αυτός ακόμη πιο γρήγορος.http://www.youtube.com/watch?v=k7ZHO84MAdM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εχω χαζευει με τα παιδια :shock: ... Ποσα χρονια εχουν προπονηθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 me ta podia!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pvXXnT35-70 3xronon koritsaki!!! kai ego mia fora to katafera kai ayti meta apo para poli kopo kai pali den eixa balei ena tetragonaki se ena xroma. trelo kolima kapote Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θυμάμαι πως είχα επιχειρήσει ουκ ολίγες φορές, στο Δημοτικό, να λύσω τον κύβο. Δεν μπορούσα με κανέναν τρόπο να τα καταφέρω. Χρειάζεται πάρα πολλή σκέψη και υπομονή. Από τότε δεν έχω ξαναπροσπαθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θυμάμαι πως είχα επιχειρήσει ουκ ολίγες φορές, στο Δημοτικό, να λύσω τον κύβο. Δεν μπορούσα με κανέναν τρόπο να τα καταφέρω. Χρειάζεται πάρα πολλή σκέψη και υπομονή. Από τότε δεν έχω ξαναπροσπαθήσει. na enas logos na ksanaprospa8iseis :p http://www.youtube.com/watch?v=5n1SSP_XH7M ego ton brika idi kai ksekinao:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 το θεμα ειναι οτι δεν λενε για ποιο απ ολους τους κυβους μιλανε στο πειραμα...υπαρχουν με 2,3,4,5 κτλ σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 αν ενδιαφερεστε θα μπορουσα να φτιαξω ενα βιντεο που να το εξηγω με απλα βηματα και με ενα τροπο που να λυνεται παντα! Θα παρει λιγο χρονο βεβαια..Αν ενδιαφερονται αρκετοι θα το κανω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μια φορα ειχα ενα και το εσπασα απο τα νευρα μου δεν εχω καθολου υπομονη. ξερει κανεις την ιστορια αυτου τυο παιχνιδιου? δηλαδη ποτε δημιουργηθηκε και απο ποιον? εγω με το ταπεινο μυαλο μου μου φαινεται οτι πρεπει να ειναι πολυ παλιο δεν ξερω αν κανω λαθος Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μια φορα ειχα ενα και το εσπασα απο τα νευρα μου δεν εχω καθολου υπομονη. ξερει κανεις την ιστορια αυτου τυο παιχνιδιου? δηλαδη ποτε δημιουργηθηκε και απο ποιον? εγω με το ταπεινο μυαλο μου μου φαινεται οτι πρεπει να ειναι πολυ παλιο δεν ξερω αν κανω λαθος Aν θες διαβασε λιγο το 2ο post...ή κοιτα εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 εχω προσπαθήσει δεκαδες φορες να λυσω ενα τετοιο κυβο αλλα δεν τα εχω καταφερει ποτε..:(:confused::!::X:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Άτιμο πράγμα ο rubik, μα τεράστια η ευχατίστηση όταν καταφέρεις να το λύσεις, πιστέψτε με. Αξίζει κάθε προσπάθεια. Εγώ κατάφερα να το λύσω πριν δύο χρόνια και χάρηκα πάρα πολύ. Το λύνω το πολύ σε 2 λεπτά και σε καμία περίπτωση σε δευτερόλεπτα, θέλει πολύ εξάσκηση. Προσπάθησα να περιγράψω τη λύση αλλά τελικά διαπίστωσα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι εννοώ σε κάποια σημεία, χωρίς να έχει εικόνα, γι' αυτό και δεν την ποστάρω. Πιστεύω είναι καλύτερη η ιδέα του video του φίλου johnsour. Για όποιον όμως θέλει απλώς κάποια hints, να κάποιες παρατηρήσεις, που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει. Αρχικά παρατηρούμε ότι αυτό που μένει σταθερό στον κύβο όπως και να τον κουνήσουμε είναι τα κέντρα. Πρώτα φτιάχνουμε την μία πλευρά, κάνοντας τον σταυρό και μετά είναι αρκετά "εύκολο" να συμπληρώσουμε τις γωνίες αν προσπαθήσουμε. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει, πάντως σε όσους προσπαθούν εύχομαι καλή διασκέδαση!!!!!!! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Βασικα αν μαθεις την τεχνικη λυνεται αερα! Πλεον χαλαρα σε 2,30 λεπτα...Συμφωνω οπως ειπε παραπανω ο ramanujan οτι ειναι φοβερα δυσκολο οχι μονο για δευτερολεπτα αλλα γενικα στο 1 και κατι! Βιντεακι αν τυχει θα γραψω ενα αλλα οταν θα ειμαι μονος γιατι δ λεει να με ακουνε οι δικοι μου να μιλαω στην καμερα για εναν κυβο!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 αν ενδιαφερεστε θα μπορουσα να φτιαξω ενα βιντεο που να το εξηγω με απλα βηματα και με ενα τροπο που να λυνεται παντα! Θα παρει λιγο χρονο βεβαια..Αν ενδιαφερονται αρκετοι θα το κανω! εγω ενδιαφέρομαι και ψηφιζω θετικά στην ιδέα σου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Εδώ και καιρό ψάχνω το μεγάλο κύβο, αυτόν που έχει αρκετά μικρά rubik ενωμένα. Ξέρετε ΄πού μπορώ να τον βρω.:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ebay νομιζω οτι εχει... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 παντως είναι πολύ ευχάριστο να περνας την ώρα σου προσπαθώντασ να το λύσεις.. φεύγει η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 βρηκα ενα μαγαζι που εχει και 4*4 και 5*5.. λεω να παρω τον 4*4 να ξεκινησω σιγα σιγα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ποιο μαγαζί;:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 παντως είναι πολύ ευχάριστο να περνας την ώρα σου προσπαθώντασ να το λύσεις.. φεύγει η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Η φεύγει η ηρεμία σου και το καταλαβαίνεις , αλλά είναι αργά πλέον και αν έχει προσγειωθεί και σε τίποτα ακριβό ... κλάψτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 τελικα ανεβασες κανενα βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 τον λυνω σε 25 λεπτα :wacko: δεν εχει πιο χρονοβορο προβλημα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Είχα μικρή έναν τέτοιο κύβο..Μιλάμε ΤΟ κόλλημα...Δυστυχώς σε μια μετακόμιση τον έχασα και ποτέ δεν κατάφερα να βρω να αγοράσω..Ξέρετε που μπορώ να βρω τον κλασσικό κύβο? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Βαφεις τα τετραγωνακια κι ετοιμος.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Είχα μικρή έναν τέτοιο κύβο..Μιλάμε ΤΟ κόλλημα...Δυστυχώς σε μια μετακόμιση τον έχασα και ποτέ δεν κατάφερα να βρω να αγοράσω..Ξέρετε που μπορώ να βρω τον κλασσικό κύβο? Μπορείς να τον βρεις στον Παπασωτηρίου! Αλλά μόνο τον 3Χ3!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts