socrati007 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 καλησπερα παιδια το πρωτο μοθ μνμ στο forum εγω θα πρωτινα ενα καρμπιρατερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy00 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε μου καποια αλλη γνωμη? δηλαδη αν αλλαξω καρμπιλατερ ειναι το μονο που χρειαζετε για να γινει το παπι απο 72 90 ? δεν εχω ιδεα απο μηχανακια sorry :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasSG Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 εδω και ενα χρονο κυκλοφορω με το σπριντερ στο οποιο εχω φορτωσει ενα κινεζικο κινιτηρα 100 κυβικα(οχι λιφαν).. τωρα καλοκαιρι εφτασε θελω να ανανεωθω λιγο.. τι προτεινετε?? εγω σκεφτομαι να αλλαξω παλι κινιτηρα και να βαλω κατι μεγαλυτερο.. συγκεκριμενα τον λιφαν 140 με συμπλεκτι.. τον εχετε ακουστα?? αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε θα με βοηθησετε.. ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonakiassss Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 εδω και ενα χρονο κυκλοφορω με το σπριντερ στο οποιο εχω φορτωσει ενα κινεζικο κινιτηρα 100 κυβικα(οχι λιφαν).. τωρα καλοκαιρι εφτασε θελω να ανανεωθω λιγο.. τι προτεινετε?? εγω σκεφτομαι να αλλαξω παλι κινιτηρα και να βαλω κατι μεγαλυτερο.. συγκεκριμενα τον λιφαν 140 με συμπλεκτι.. τον εχετε ακουστα?? αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε θα με βοηθησετε.. ευχαριστω προκαταβολικα Το λιφαν το 140 ειναι καλο μοτερ! Αλλα καλυτερα φτιαξε τ μαμα τ μοτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε μου καποια αλλη γνωμη? δηλαδη αν αλλαξω καρμπιλατερ ειναι το μονο που χρειαζετε για να γινει το παπι απο 72 90 ? δεν εχω ιδεα απο μηχανακια sorry :worry: εαν ειναι να το κανεις 72 δεν θα δεις τεραστια διαφορα απλος θα εχει λιγο ποιο πολυ νευρο .αλλα ειναι να το κανεις και αχιοπιστο να σου κρατισει γεια καιρο οποτε γεια να το κανεις 90 η και 100αρι θα βαλεις εχατμισι ,καρμπιλατερ,κιλινδροπιστονο,και κεφαλη,μπορει και να θελει και στροφαλομπιελα δεν ειμαι σιγοθρος ρωτασ και εναν μηχανικο τωρα γεια μαρκα θα προσπαθεισε να τα βρεις honda γεια να ειναι και αχιοπιστο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cityzen Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 καλησπερα και παλι παιδια , γνωριζει καποιος να μου για το πενηνταρι μεχρι ποσες στροφες στο στρωσιμο και ποσα km θελει για να "στρωσει" :D Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy&Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy00 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ευχαριστω πολυ socrati007 με βοηθησες φιλαρακι :) για να παει 90cc το Sprider to daytona apo 72cc θα πειραχτει το καρτερ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_07 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ξερει κανεις ποσο κανει το λιφαν 50cc που μιαζει με το Ζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 alexis_07:Ενα καταστημα στο Περιστερι το χει γυρω στα 600 ευρω.Μακρια απο αυτα τα μηχανακια παντως:X Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_07 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 τοσο χαλια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 alexis_07:Πιστεψε με,ειναι πολυ καλυτερα να προσθεσεις αλλα 750 ευρω να παρεις ενα Kymco 50αρι παρα να υπογραψεις συμβολαιο με το "Χαρο";) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αν εξαιρέσεις τον κινητήρα ο οποίος δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας αλλά με καλή συντήρηση την παλεύει όλα τα υπόλοιπα είναι απίστευτα αναξιόπιστα. Λέγοντας υπόλοιπα εννοώ αναρτήσεις φρένα ηλεκτρικά κυρίως. Γενικά τα κινέζικα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλουν.Συγκεκριμένα φίλος με κινέζικο παπί έμεινε από σπάσιμο ρεγουλατόρου πάνω σε πολύ κεντρικό δρόμο, αν πήγαινε πατητός ίσως και να είχε πολύ άσχημη πτώση με ότι συνέπειες αυτή θα είχε.Γι' αυτό καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι.Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μου πόστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 καλησπερα και παλι παιδια , γνωριζει καποιος να μου για το πενηνταρι μεχρι ποσες στροφες στο στρωσιμο και ποσα km θελει για να "στρωσει" :D το πενινταρι γεια αρχη μπορει να παει μεχρι 45 κΜ γεια στροσιμο μετα τα 1000 κμ θα μπορεις να το ανοιγεις μεχρι 65 κμ Ευχαριστω πολυ socrati007 με βοηθησες φιλαρακι :) για να παει 90cc το Sprider to daytona apo 72cc θα πειραχτει το καρτερ ? οχι δεν χριαζεται. το sprinter αντεχι μεχρη τα 53 mm οποτε 72cc να το κανεις δεν εχεις κανενα προβλημα και 100 αρι να το κανεις παλι δεν χρειαζεται να πειραχις κανενα καρτερ .:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy00 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 αν εχεις msn κανε με add αδερφε. withlove_daffy@yahoo.gr να τα πουμε λιγο εκει μηπως κai με βοηθησεις αν χρειαστω κατι αλλο:D:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cityzen Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ευχαριστω τον φιλο που απαντησε για το στρωσιμο αλλα τα 45km μπορει να τα πιασω και με 3η (λεμε τωρα σε κανεναν γκρεμο ισως) για αυτο θα ηθελα καποιος να μου πει στροφες στο περιπου ...γιατι εγω το παω γυρω στις 5 και καμια φορα το ανοιγω ως 6 :rolleyes: για να το κανω 72cc ξερει κανεις ποσο θα μου βγει? ευχαριστω Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy&Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy00 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Sprinter 50cc για να γινει 72cc θα σου παρει 70-150 τωρα αν θες να του βαλεις καμια εξατμιση, protect θα σου προτεινω, θα παει γυρω στα 220 ευρω. δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα αλλα το μηχανακι σου θα εχει πολυ παραπανω νευρο :) τωρα να ρωτησω κατι αλλο εχω το sprinter 50cc π.χ μολις το αγορασω μπορω να το βαλω μεσα για 72 με την μια ? η πρεπει να το στρωσω πρωτα στα 50cc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Nαι μπορεις και μετα στοστο μια κεξω:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy00 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 euxaριστω φιλε μου ακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια χερει κανες πως μπορω να βαλω τον μπροστινο λασποτιρα απο dinamic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια χερει κανες πως μπορω να βαλω τον μπροστινο λασποτιρα απο dinamic ? http://www.gorgolis.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarakos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕ ΤΑ 140CC ΝΟΜΙzΩ racing engine . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ daytona moy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savidisss Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Edw k poli kairo diabazw ta panta pou exete grapsei sxetika me ta Daytona Sprinter 50cc!!! Exw k egw ena sprinter 50cc bebaia akoma manisio alla skeutomai twra pou 8a piasw gera fraga na to kanw kapoies metatropes!!! Parakatw grafw auta pou skeutomai na foresw sto mixanaki pou to exw teleios manisio opws lew!! Ta lefta pou 8a parw einai giros sta 500 eurozestopoulakia:P Loipon skeutomai na balw : E3atmisi Protech Kilindropistono,strofalompiela apo Honda supra 49mm Karb (alla den 3erw poso megalo) Ekentroforo (alla pali den 3erw kati to idietero k kalo) Kai mia kefali CDi pou na teriazei O mastoras pou 8a paw einai empistos giati olh i parea mou exei ftiaksei mixanakia ekei k einai k gnostos tou patera m!!! Kati allo den mou erxete Parakalw kapoios empiros na mou pei pws tou fenete auti i metatropi posa Km strosimo 8a 8elei ktl!! Sorry alla prepei na kourasa pl!!:P Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savidisss Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εδω και πολυ καιρο διαβαζω τα παντα που εχετε γραψει σχετικα με τα Daytona sprinter 50cc!! Εχω κ εγω ενα sprinter 50cc βεβαια ακομα μανισιο αλλα σκευτομαι τωρα που θα πιασω φραγκα να το κανω καποιες μετατροπες!!! Παρακατω γραφω αφτα που σκευτομαι να φορεσω στο μιχανακι που το εχω τελειος μαμα οπως λεω. Τα λεφτα που θα παρα ειναι κοντα 500ευρο! Λοιπον σκευτομαι να βαλω : Ε3ατμισι Protech Κυλινδροπιστονο , στροφαλομπιελα απο Honda supra 49mm Karb (αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλο ενας φιλος μου μου λεει για 22αρι) Εκεντροφορο (αλλα παλι δεν ξερω κατι το ιδιετερο κ καλο) Και μια κεφαλι CDI που να τεριαζει Κατι αλλο δεν μου ερχετε τωρα Παρακαλω καποιος εμπιρος να μου πει πως του φαινεται αυτου του ιδους η μετατροπη ποσα Km στροσημο θα θελει κ αν εχει να προτινει τπτ παραπανω! Σορρυ αμα κουρασα! Greek version:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εδω και πολυ καιρο διαβαζω τα παντα που εχετε γραψει σχετικα με τα Daytona sprinter 50cc!! Εχω κ εγω ενα sprinter 50cc βεβαια ακομα μανισιο αλλα σκευτομαι τωρα που θα πιασω φραγκα να το κανω καποιες μετατροπες!!! Παρακατω γραφω αφτα που σκευτομαι να φορεσω στο μιχανακι που το εχω τελειος μαμα οπως λεω. Τα λεφτα που θα παρα ειναι κοντα 500ευρο! Λοιπον σκευτομαι να βαλω : Ε3ατμισι Protech Κυλινδροπιστονο , στροφαλομπιελα απο Honda supra 49mm Karb (αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλο ενας φιλος μου μου λεει για 22αρι) Εκεντροφορο (αλλα παλι δεν ξερω κατι το ιδιετερο κ καλο) Και μια κεφαλι CDI που να τεριαζει Κατι αλλο δεν μου ερχετε τωρα Παρακαλω καποιος εμπιρος να μου πει πως του φαινεται αυτου του ιδους η μετατροπη ποσα Km στροσημο θα θελει κ αν εχει να προτινει τπτ παραπανω! Σορρυ αμα κουρασα! Greek version:D φιλε εγω θα σου ελεγα να βαλεις 53mm κυλινδροπιστονο με 90αρι ή με 54mm στροφαλο,, καρμπ 24-26,, cdi κεφαλη με ροικη (λιγο οχι τερμα;)),, εκκεντροφορο f200,, protech,, και καμπανα ή βαλε ελλατηρια και δισκακια στη μαμα (το 1ο ειναι καλυτερο)ενα καλο γραναζωμα, και μια αντλια λαδιου....1000km :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savidisss Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Φιλε μου 53-54mm ειναι πολλα κ θα μου βγαζει προβλιματα συνεχεια κ θα ειμαι στον μαστορα 7μερες της εβδομαδας. Εγω δεν το θελω για κοντρες το θελω να βγαζει καμια 90-100 λιγο γριγορα κ οχι να ειναι ψοφιο οπως τωρα γιαυτο σκευτικα ανταλακτικα honda supra mono. Πιστευω 49-50mm ειναι καλα κ ενα μηχανακι που να μην βγαζει προβλιματα κ να το εχω συνεχεια στο μαστορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts