honda_100 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 στην αρχη αυτο θα εκανα αλλα αφου πηρα βολτα ενα dv φτιαγμενο 115cc ξενερωσα...το παιδι που το εφτιαξε εδωσε 450 ευρο και τον ριχνουν στα αυτια τα αστρεα τα 100αρια για αυτο θα βαλω τον κινητηρα απο το cub και σιγα σιγα θα τον φτιαξω... τι φτιαξιμο του ειχε κανει και πηγαινε τοσο χαλια???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 τα εβγαλε ολα απο μεσα και εβαλε αλλα ιαπωνεζικα...ετσι του ειπε δλδ του παιδιου τωρα ποιος ξερει τι εκανε και τι εβαλε στα αληθεια...θα σε γελασω :D αλλα και παλι δεν λεει να δωσω 400-500 για να φτιαξω ενα μοτερ που σε λιγο καιρο θα τα παιξει και ουτος η αλλος σε 1,5 χρονο θα το πουλησω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τοτε γιατι να το φτιαξεις αφου θα το πουλησεις? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τοτε γιατι να το φτιαξεις αφου θα το πουλησεις? γιατι για αυτον τον 1,5 χρονο που θα το εχω δεν θελω στις ανηφορες να κατεβαινω και να σπρωχνω (εδω που μενω ειναι καπως ψηλα και εχει ανηφορες)και να μην μπορω να παρω μια δικαβαλια,.. και να παρακαλαω το αμαξι μπροστα να μην σταματησει για να μην χασω την φορα μου :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 γιατι για αυτον τον 1,5 χρονο που θα το εχω δεν θελω στις ανηφορες να κατεβαινω και να σπρωχνω (εδω που μενω ειναι καπως ψηλα και εχει ανηφορες)και να μην μπορω να παρω μια δικαβαλια,.. και να παρακαλαω το αμαξι μπροστα να μην σταματησει για να μην χασω την φορα μου :wacko: Σωστος απλα μην ριξεις πολυ χρημα και το μετανιωσεις μετα.Απλα να τραβαει. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasSG Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 paidia s moter 100cc ti karmp proteinete n forethei?? marka diastasi kai mia endeiktiki timi an einai dynaton!! eyxaristw!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 paidia s moter 100cc ti karmp proteinete n forethei?? marka diastasi kai mia endeiktiki timi an einai dynaton!! eyxaristw!!:D Αν δεν φοραει εκκεντροφορο και ειναι μαμα το καλητερο ειναι το 16αρι που φορανε τα αστρα..κανει περιπου στα 30-40 ευρο γνησιο.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Βοηθεια... Τι ασφάλιστρα βάζετε για αυτο το μηχανάκι;Εταιρίες; Κ το κοστος πιο είναι; Επισης με ενδιαφέρει εαν έρχετε τίποτα σπίτι με ταχυδρομιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ξέρει κανείς αν γίνεται να βγάλω ασφάλεια στο όνομά μου αν δεν έχω δίπλωμα;έχω κλείσει τα 18 συγγνώμη αν είναι άσχετο με το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex3 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 nai file mporeis na bgaleis...alla na kses an trakareis dn isxiei gt dn exeis diploma...einai mono gia na min se grafoun h asfaleia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 τη χρειάζομαι για να πάω να βγάλω δίπλωμα με το μηχανάκι που θα πάρω.θα χω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Mπορείς στις περισσότερες ασφαλιστικές. Απο οσο εχω δει οι τιμές έχουν διαφορές. Ειμαι μεταξυ Μινέττα κ Υδρογειου. Αν θες κατι καλο μπορεις να βαλεις εθβνική 80-90 ευρώ νομίζω. Μετά πάμε κ σε 130 ευρώ κ τετοιες φάσεις. Ισχύεει μονο τη μέρα που θα πας να δωσεις για διπλωμα.Δεν σου λενε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με τους κόφτες που έχει τώρα όταν το παίρνεις καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 παιδια τελικα εβαλα το μοτερ το 90αρι απο cub....!!αλλα εχω ενα προβλημα..η εξατμηση που εχω (protech) δεν ταιριαζει πλεον :cry: αν παω να παρω αλλη να ζητησω για cub ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 παιδια τελικα εβαλα το μοτερ το 90αρι απο cub....!!αλλα εχω ενα προβλημα..η εξατμηση που εχω (protech) δεν ταιριαζει πλεον :cry: αν παω να παρω αλλη να ζητησω για cub ?? γιατι τι προβλημα εχει και δεν κανει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 πριν εμπαινε στην βαση του πισω μασπιε τωρα δεν καθεται ακριβως για να περασει η βιδα...σκευτομαι να φτιαξω ενα λαμακι για οικονομια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy2009 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 prospa8ises esy na tin valis i mixanikos? ane3artita apto poios pigene se enan mixaniko kalo ! :S an den beni xose mia sebring kai eisai ok :P Παράθεση My Bike:Daytona Dy50Rs Dream Bike1:KTM 250 EXC Dream Bike2:Modenas Dynamic 125 Dream Bike3:Suzuki Fx 125 Dream Bike5:Kawasaki Z750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 prospa8ises esy na tin valis i mixanikos? ane3artita apto poios pigene se enan mixaniko kalo ! :S an den beni xose mia sebring kai eisai ok :P Και παλι θελει λιγο παντεντα για να μπει..με ενα λαμακι.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 μονος μου την εβαλα...μεχρι να κανω το λαμακι την κραταω με συρμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DS49 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 παιδιαα επειδη το μοτερ καιει λαδια θα αλλαξω κυλ/νο μεχρι ποσα χιλιοστα μπορει να αντεξει το μοτερ αν αλλαχτει μονο το κυλ/νο και να μην εχει προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarakos Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 γεια σε ολους , επειδη σκεφτομαι να αγορασω το daytona sprinter to 50 ..... θα ηθελα να ρωτησω τι θα μπορουσα να τ φτιαξω μεχρι 300 eyro ...... δεν μιλαω για 72cc αλλα για πιο πολυ , επισης το μηχανακι μαμα , μπορει να διανυσει μια αποσταση απο αθηνα μεχρι κορινθο ???? οταν ειναι ακομα μαμα .... εννοω θα την βγαλει την αποσταση η θα παει κορινθο και δεν θα ξαναγυρισει πισω??? ευχαριστω απο τωρα για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilAkoC Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 /www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/γεια σε ολους , επειδη σκεφτομαι να αγορασω το daytona sprinter to 50 ..... θα ηθελα να ρωτησω τι θα μπορουσα να τ φτιαξω μεχρι 300 eyro ...... δεν μιλαω για 72cc αλλα για πιο πολυ , επισης το μηχανακι μαμα , μπορει να διανυσει μια αποσταση απο αθηνα μεχρι κορινθο ???? οταν ειναι ακομα μαμα .... εννοω θα την βγαλει την αποσταση η θα παει κορινθο και δεν θα ξαναγυρισει πισω??? ευχαριστω απο τωρα για τις απαντησεις ego prosopika..!!piga megalo peyko..an den 3eris pou ine..ine konta sta megara..!!me 300 eyro to kaneis katostari se mastora..ego 8a sou protina na pas na pareis ena kilindro astrea ena pistoni astrea mia strofalompiela 90ara apo glx..gt apo astrea den mpeni ine monokampano..e.. kai mia kefali astrea..ola ayta kanoun 100 eyro..ola gnisia.(.ektos apo ta magoula tou strofalou) kai pigene se ena mastora kai pes tou 8elo na mou valeis ayta.. 8a sou parei 100 eyro gia na sto kanei olo ayto..kai 8a exeis ena honda moter stin ousia..kai me ena karb 22ari kai ena ekentroforo 8a ****** to mixanaki...!!:) ayto ine to diko mou.....http://www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 /www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/ ego prosopika..!!piga megalo peyko..an den 3eris pou ine..ine konta sta megara..!!me 300 eyro to kaneis katostari se mastora..ego 8a sou protina na pas na pareis ena kilindro astrea ena pistoni astrea mia strofalompiela 90ara apo glx..gt apo astrea den mpeni ine monokampano..e.. kai mia kefali astrea..ola ayta kanoun 100 eyro..ola gnisia.(.ektos apo ta magoula tou strofalou) kai pigene se ena mastora kai pes tou 8elo na mou valeis ayta.. 8a sou parei 100 eyro gia na sto kanei olo ayto..kai 8a exeis ena honda moter stin ousia..kai me ena karb 22ari kai ena ekentroforo 8a ****** to mixanaki...!!:) ayto ine to diko mou.....http://www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/ Πλαστικο στην μπροστινη ροδα να βαλεις και θα ειναι κομπλε το παπι φιλε. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 /www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/ ego prosopika..!!piga megalo peyko..an den 3eris pou ine..ine konta sta megara..!!me 300 eyro to kaneis katostari se mastora..ego 8a sou protina na pas na pareis ena kilindro astrea ena pistoni astrea mia strofalompiela 90ara apo glx..gt apo astrea den mpeni ine monokampano..e.. kai mia kefali astrea..ola ayta kanoun 100 eyro..ola gnisia.(.ektos apo ta magoula tou strofalou) kai pigene se ena mastora kai pes tou 8elo na mou valeis ayta.. 8a sou parei 100 eyro gia na sto kanei olo ayto..kai 8a exeis ena honda moter stin ousia..kai me ena karb 22ari kai ena ekentroforo 8a ****** to mixanaki...!!:) ayto ine to diko mou.....http://www.imeem.com/people/KD0jfQl/photo/rLFpcCt3GO/ seiga min kanoune kai 10 euro afta pou les an ta vris gnisia pou einai polli diskolo o strofallos mono kanei 120-130 apo glx sin ta alla pas allou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilAkoC Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 seiga min kanoune kai 10 euro afta pou les an ta vris gnisia pou einai polli diskolo o strofallos mono kanei 120-130 apo glx sin ta alla pas allou ti na sou po re filaraki..ego sou ipa enas strofalos ine gnisios ektos apo ta magoula tou :happy: kai oso gia ta ala pou les o kilindros kai to pistoni japan ine..to leei kai mesa to pistoni. tora ti na sou po..mn me pisteveis..kai ego tou ipa tou pediou kati ikonomiko pou zitise me 300 eyro me ayta ta lefta ayto mporeis na kaneis.. Πλαστικο στην μπροστινη ροδα να βαλεις και θα ειναι κομπλε το παπι φιλε. exo valei apo to diko sou..tr to exo olo aspro..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts