AngeloDion Δημοσιεύτηκε May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2007 Καλησπέρα, μου στείλαν ένα σημαντικο΄email απο siemens και είναι σε ακαταλαβίστικο encoding, δοκίμασα ολα τα επιτρεπτά λκαι κανένα encoding δεν μου δείχνει σωστά το email . Πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Καλησπέρα, μου στείλαν ένα σημαντικο΄email απο siemens και είναι σε ακαταλαβίστικο encoding, δοκίμασα ολα τα επιτρεπτά λκαι κανένα encoding δεν μου δείχνει σωστά το email . Πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ Αν είναι ζήτησε τους ευγενικά να στο ξαναστείλουν και εξήγησε τους ότι επειδή δεν μπορείς να το διαβάσεις να στο ξαναστείλουν.Αυτό μου έχει συμβεί και εμένα.Δεν γνωρίζω άλλον τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Οκ ευχαριστώ, ελπίζω να απαντήσουν αυτοί στην benq γιατι μπορεί και να φύγανε για πάντα! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Καλησπέρα, μου στείλαν ένα σημαντικο΄email απο siemens και είναι σε ακαταλαβίστικο encoding, δοκίμασα ολα τα επιτρεπτά λκαι κανένα encoding δεν μου δείχνει σωστά το email . Πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ Αν το παρεις οπως ειναι και το στειλεις σε αλλο mail??? Δεν θα φανει???:worry: :worry: Ή ειπα μ....κια???:X :X Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το στειλα στον αδερφό μου αλλά δεν διαβάζετε. Αυτό που λες το κατάφερα μιά άλλη φορά που πάτησα reply και μου το εμφανισε, αλλά τώρα τίποτα. Anw τους έστειλα μαιλ αν μπορούν να μου το ξανα στείλουν με αγγλικούς χαρακτήρες ή unicode. Είδωμεν... Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 με Mozilla UTF-8 δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Δεν καταλαβαίνω απο αυτά :O . Δεν πειράζει μου στείλανε νέο φτιαγμένο. Πολλοί ευγενικοί. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts