Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. το v8 και το v9 εχουν καλυτερο γρηγοροτερο και "ευκολοτερο" μενου απο το

k1?

Ναι. Το V9 έχει μεταγενέστερη, καλύτερη και γρηγορότερη έκδοση του Synergy που τρέχει και το K1. Το V8 τρέχει MotoMagx (linux based) που έχει διαφορετική οργάνωση των μενού, σε κάθε περίπτωση όμως επίσης καλύτερη και γρηγορότερη από αυτα του K1.

2. to k1 αν και μπορουσε να φτιαξει φακελους για τα διαφορα αρχεια, παρολαυτα ακομα και αν τα περνουσες στουσ φακελους παρεμεναν ολα μαζι και στο κεντρικο φακελο των βιντεο, φωτογραφιων κτλ. εννοω πως δεν μπορουσες να τα "συγιρισεις" σε φακελους οπως πχ στα ερικσον στα νοκια κτλ..

αυτο εχει λυθει σε αυτα τα δυο κινητα?

Φοβάμαι πως δεν μππορώ να σου απαντήσω, ποτέ δεν είχα Nokia ή SE.

3. είναι σταθερα χωρις κολληματα επανεκινησεις κτλ και γερα?

Ναι και ναι.

4. ποια ειναι η διαφορα του v8 απο το v9 περα απο τα γνωστα? εννοω πχ η υπαρξη linux στο v8 σημαινει οτι το v8 εχει διαφορετικο μενου απο το v9 και ολα τα υπολοιπα μοτορολα που δεν εχουν αυτο το λογισμικο?

Κοίτα και την απάντησή μου στο 1 παραπάνω. Επίσης το V9 είναι πιο moddable από το V8 επειδή η οικογένεια του software που τρέχει υπάρχει εδώ και πιο πολύ καιρό.

5. γενικα η μεταβαση αξίζει απο το k1 και το w910 σε ενα απο αυτα τα δυο κινητα?

Ναι.

6. εσεις ποιο απο τα 2 (v8 - v9) προτείνετε?

Οπτικά μοιάζουν πάρα πολύ, το χρώμα διαφέρει λίγο. Αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα 3G και η χρήση microSD κάρτας μνήμης τότε πάρε το V9. Αν όχι, τότε κοίτα και το V8. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που τα έχει και τα δύο και παίξε με τα μενού και πάρε αυτό που σε αρέσει περισσότερο.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι. Το V9 έχει μεταγενέστερη, καλύτερη και γρηγορότερη έκδοση του Synergy που τρέχει και το K1. Το V8 τρέχει MotoMagx (linux based) που έχει διαφορετική οργάνωση των μενού, σε κάθε περίπτωση όμως επίσης καλύτερη και γρηγορότερη από αυτα του K1.

Φοβάμαι πως δεν μππορώ να σου απαντήσω, ποτέ δεν είχα Nokia ή SE.

Ναι και ναι.

Κοίτα και την απάντησή μου στο 1 παραπάνω. Επίσης το V9 είναι πιο moddable από το V8 επειδή η οικογένεια του software που τρέχει υπάρχει εδώ και πιο πολύ καιρό.

Ναι.

Οπτικά μοιάζουν πάρα πολύ, το χρώμα διαφέρει λίγο. Αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα 3G και η χρήση microSD κάρτας μνήμης τότε πάρε το V9. Αν όχι, τότε κοίτα και το V8. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που τα έχει και τα δύο και παίξε με τα μενού και πάρε αυτό που σε αρέσει περισσότερο.

σευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση..

πρεπει να βρω καταστημα που να τα διαθετει και τα δυο.. ο γερμανος νομιζω έχει μονο το v9..

Έχω βρει και Γερμανούς που τα έχουν και τα δύο.

Αλλιώς πήγαινε σε κάποιο (μεγάλο) κατάστημα Wind. Η Wind δεν κάνει ιδιαίτερο branding στα κινητά που δίνει πέρα από κάτι web ρυθμίσεις και screensavers. Το εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό.

Σωστό αλλά το linux ανοίγει νέους ορίζοντες και μέρα με τη μέρα ανακαλύπτονται νέα πράγματα. ;)

Στα p2k ότι ήταν να μάθουμε,το μάθαμε.

Σωστό αλλά το linux ανοίγει νέους ορίζοντες και μέρα με τη μέρα ανακαλύπτονται νέα πράγματα. ;)

Στα p2k ότι ήταν να μάθουμε,το μάθαμε.

How true!

Off topic: Από πού μπορώ να βρω ένα L9 σε καλή τιμή;

How true!

Off topic: Από πού μπορώ να βρω ένα L9 σε καλή τιμή;

μεταχειρισμένο εννοείς; :O

Καινούριο το έχουν όλα τα καταστήματα!Πάρε να γουστάρουμε! :D;);)

Αν υπαρχει οντως λυση σχετικα με την αναφορα των μηνυματων, τοτε μαλλον παω για V9 χωρις Live!:D

Φίλε Eastwood ποσο ευκολη ειναι η λυση που προτεινεις?

Προφανως ισως και να το εχω εως το Σαββατο, οποτε να περιμενετε καταιγισμο ερωτησεων.:O

Παιδες ως νεοπας στον κοσμο της ΜΟΤΟ δειξτε κατανοηση.....μην βαρατε ολοι μαζι:)

iPhone 5 & iPad mini retina

Φίλε Eastwood ποσο ευκολη ειναι η λυση που προτεινεις?

Χρειάζεσαι:

1. Το καλώδιο USB<-->microUSB (υπάρχει στη συσκευασία του κινητού, συνεπώς free).

2. Το πρόγραμμα P2KCommander (νόμιμα free).

3. Το πρόγραμμα XVI32 (νόμιμα free).

4. Τις απαραίτητες οδηγίες (επίσης free).

5. Περίπου 5 λεπτά από το χρόνο σου (ο χρόνος είναι χρήμα, οπότε όχι τόσο free :lol: )

Το λοιπον, στο Πλαισιο στην Στουρναρη....τζιφος (ειναι σε μεγαλη ελλειψη)

Στον Γερμανο στην Στουρναρη......πρεπει να το παραγειλω και θα το εχω σε 3 εργασιμες.

Στην Voda Καλλιθεας υπαρχει το V9 Live!, και το V8 με Linux χωρις Live και ******ες!

Το V9 γενικως δεν υπαρχει σε retail εκδοση ευκολα!

Αυτα απο το πρωτη γυρα στα μαγαζια.

ΥΓ: Στην τελικη δεν με χαλαει και το V8!!!!........open source ρε αδερφε.....

iPhone 5 & iPad mini retina

Το λοιπον, στο Πλαισιο στην Στουρναρη....τζιφος (ειναι σε μεγαλη ελλειψη)

Στον Γερμανο στην Στουρναρη......πρεπει να το παραγειλω και θα το εχω σε 3 εργασιμες.

Στην Voda Καλλιθεας υπαρχει το V9 Live!, και το V8 με Linux χωρις Live και ******ες!

Το V9 γενικως δεν υπαρχει σε retail εκδοση ευκολα!

Αυτα απο το πρωτη γυρα στα μαγαζια.

ΥΓ: Στην τελικη δεν με χαλαει και το V8!!!!........open source ρε αδερφε.....

Υπομονή! Μη βιαστείς να πάρεις το V8 επειδή δυσκολεύεσαι να βρεις το V9, μπορεί να το μετανιώσεις μετά καθότι δεν είναι αυτό που έχεις επιλέξει εξαρχής. Απλώς έτυχε να πέσεις στην περίπτωση και να τους έχουν τελειώσει. Το V8 δεν δέχεται εξωτερική μνήμη και αυτό ειδικά άμα σου χρειάζονται περισσότερα από τα 450ΜΒ που έχει, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Για κοίτα και στα Multirama που επίσης το πουλάνε καθώς και σε κανένα άλλο Γερμανο μήπως το έχει σε stock. Στην τελική παράγγειλέ το και σε τρεις μέρες θα το έχεις, δεν χάλασε και ο κόσμος!:)

η τιμ το εχει σιγουρα.ο γερμανος...
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

καλημερα παιδια και απο μενα,ειμαι κατοχος ενος samsung D600,παρα πολυ καλο τηλεφωνο και επειδη θελω ενα καπακωτο τηλεφωνο,θελω να παρω το V8 Black motorola.

Δεν με ενδιαφερουν το ιντερνετ μεσω κινητου,ουτε η βιντεοκληση,μηνυματα γραπτα δεν στελνω,μονο κλησεις κλπ.

Θα ηθελα τις γνωμες σας και τις εντυπωσεις οσοι το εχετε,εχω ακουσει οτι η μπαταρια του ειναι το μειον του,αλλα τι να κανουμε;ολα τα νεα κινητα υστερουν στις μπαταριες,εκτος απο μερικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων......

Ζεις μονάχα μια φορά..

η τιμ το εχει σιγουρα.ο γερμανος...

Ο Γερμανος θα τα εχει απο Παρασκευη 19/9,το V8 σιγουρα,οποτε λογικα θα εχει και το V9.

Μιλαω για τον Γερμανο στην γωνια Ευριπιδου και Αριστειδου,πλατεια Κλαθμωνος:)

Ζεις μονάχα μια φορά..

diamantis βγήκε ν8 σε μαύρο ή εννοείς το σκούρο που ήδη ξέρουμε?

εμενα μου ειπαν μαυρο,πολλα κατ/τα που ρωτησα.

Παντως υπαρχει και ροζε και ασημι σκουρο.

Μαλλον θα υπαρχει για να το λενε,περιμενω εντυπωσεις απο εσας και οταν το παρω θα σας πω περισσοτερα.

249€ απο τον Γερμανο,αλλα θα το παρω με 6 δοσεις με την Magna και θα μου στοιχισει τελικη τιμη 260€.

Για πειτε τα + και τα - του κινητου.

Ζεις μονάχα μια φορά..

227 απο e-shop. το σκούρο.(δεν ξέρω για μαύρο, άμα βγήκε σε μαύρο μάλλον έχω κάνει μλκια)

επανέρχομαι για να πω οτι μάλλον έχω κάνει μλκια. είδα http://ezinearticles.com/?Motorola-RAZR2-V8-Espresso-Black-Joins-the-MOTORAZR2-V8-Silver&id=850954 όπου φαίνεται οτι υπάρχει και μαύρο μαύρο.

δεν ξέρω βέβαια αν έχει έρθει Ελλάδα. αν ξέρει κάποιος ας μας πει. στη πρηγούμενη σελίδα πάντως που ρώτησα η απάντηση ήταν αρνητική.

για πες μου εντυπωσεις,λεει τιποτα;

παντα ηθελα ενα τετοιο κινητο,παντα παιρνω μικρα και λεπτα κινητα.

Ζεις μονάχα μια φορά..

το φορτίζω ακόμα.:D

στο πίσω μέρος έχει την υφή που έχει και το d600 σου.

οθονάρες παντού. με το μενού δεν έχω παίξει ακόμα.

το σχέδιο είναι τέτοιο που μοιάζει πιο λεπτό απο το Νοκια 2630 που έχω και είναι στα 9,9:!:

ποιότητα πολύ πολύ καλή. καλύτερη σίγουρα απο το d600 λίγο καλύτερη απο το Ε900 μου. έχει μια πλαστική ποιοτική αίσθηση στο άνοιξε κλείσε.

περισσότερα μάλλον αύριο.

είμαι περίεργος όμως τι χρώμα θα σου βγει εσένα.

το φορτίζω ακόμα.:D

στο πίσω μέρος έχει την υφή που έχει και το d600 σου.

οθονάρες παντού. με το μενού δεν έχω παίξει ακόμα.

το σχέδιο είναι τέτοιο που μοιάζει πιο λεπτό απο το Νοκια 2630 που έχω και είναι στα 9,9:!:

ποιότητα πολύ πολύ καλή. καλύτερη σίγουρα απο το d600 λίγο καλύτερη απο το Ε900 μου. έχει μια πλαστική ποιοτική αίσθηση στο άνοιξε κλείσε.

περισσότερα μάλλον αύριο.

είμαι περίεργος όμως τι χρώμα θα σου βγει εσένα.

θα σου πω οταν το παρω,μαλλον Παρασκευη.Οποτε απο Δευτερα εντυπωσεις κλπ.

Ζεις μονάχα μια φορά..

τα κακά

λοιπόν απο ταχύτητα σίγουρα υπολείπεται του Samsung μου, το menu σίγουρα δεν είναι διαισθητικό.μουέβγαλε το Χριστό να γράψω ένα μην, αν και πιστεύω με απενεργοποίηση του Τ9 και μόλις δω τι σημαίνουν τα συμβολάκια θα τα κατάφέρνω καλύτερα.

υπάρχει κάπου να κατεβάσουμε themes? στo pc (windows XP) τι ειναι απολύτως απαραίτητο να εγκαταστήσω και τι όχι?

υπάρχει κάπου να κατεβάσουμε themes? στo pc (windows XP) τι ειναι απολύτως απαραίτητο να εγκαταστήσω και τι όχι?

Το V8 πήρες;Αν ναι,υπάρχουν themes αλλά είναι λίγο advanced η διαδικασία να τα βάλεις..

Καλησπερα σας,τελικα ειμαι και εγω απο σημερα κατοχος του V8.

Το χρωμα ομως δεν ειναι το μαυρο που μου ειπαν(μαλλον δεν υπαρχει στη χωρα μας σαν χρωμα) και πηρα το ασημι-γκρι σκουρο,δεν με χαλαει ειναι πανεμορφο.

Καλο φαινεται σαν μενου,καμια σχεση με τα παλια motorola V3+++ κλπ,που το μενου τους ηταν θεοδυσκολα.

Το τηλεφωνο ειναι made in China και το μονο που θελω ειναι να μου πειτε τον τροπο βημα βημα για να βαλω κανα θεμα,γιατι δεν πολυσκαμπαζω απο δαυτα και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα.

Εχει μεσα 3 θεματα: Alkalin-Cosmote και αλλο ενα δεν το θυμαμαι,αλλα το Cosmote που κολαει δεν ξερω,σαν θεμα στην συσκευη.

Προσπαθησα να το διαγραψω αλλα τζιφος και το εγχειριδιο λεει οτι μπορεις να διαγραψεις ενα θεμα,τελος παντων.

Απο εμφανιση σουπερ και μενου καλο,τωρα μενει να το μαθω(1η φορα σαν κατοχος μοτορολα) και να δω τη διαρκεια της μπαταριας του.

Ζεις μονάχα μια φορά..