Jump to content

Εναλλακτικός με ιδιαίτερα καλή ποιότητα προς εξωτερικό?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

ψάχνω μία εταιρία που να προσφέρει καλή (ή έστω συχνά καλή) ποιότητα επικοινωνίας προς 1-2 χώρες εξωτερικού (Αγγλία/Ιρλανδία). Ως τώρα είχα Vivodi αλλά, όπως δυστυχώς θυμόμουν από τις μέρες που δούλευα εκεί, παρουσιάζονται δυσλειτουργίες κάπου κάπου, και θα την κρατήσω για κλήσεις εσωτερικού (όπου διαπρέπει άνετα).

Σκέφτηκα να πάρω Τρελλάς με το πακέτο της MyCountry για να έχω αξιοπρεπή χρέωση προς τη μία απ' τις δύο χώρες, αλλά δεν ξέρω, το σκέφτομαι...

Υπόψην ότι η όποια εταιρία θα πάει σε προεπιλογή φορέα με δυνατότητα (1) -Μόνο διεθνείς κλήσεις , και θα κρατήσω τη Vivodi σε δυνατότητα (2) - Υπεραστικές και κλήσεις προς κινητά, έτσι να διευκολύνω την ζωή μου λίγο...

Κάθε άποψη δεκτή :)....ΜΟΝΟ, μην μου πείτε Τελεπάσπορτ...Όχι μόνο ο ρυθμός χρεώσεων της (9'') αλλά και η νοοτροπία της ως εταιρία κτλ κτλ με έχουν κάνει να την αντιπαθώ...Ας έχει καλές τιμές...δεν πειράζει...

Ευχαριστώ :)

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα την TelePassport αλλα αφού δεν θές νομίζω οτι οι ΟΤΕεπιλογές θα ήταν μία πολύ καλή λύση αμα θές καλή ποιότητα.

Οι OTEπιλογές παρέχουν τόσο μικρή έκπτωση που δεν αξίζει καν να ασχολούμαι μαζί τους...

Anyway

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Ευχαριστώ :)

Θα το κοιτάξω από Δευτέρα.

Μπορείς να ελέγξεις και ΟΤΕ με χρονοκάρτα για την καλύτερη ποιότητα, αν και τα διεθνή δεν είναι η ποιο φθηνή επιλογή. Πάντως σε σχέση με Tellas αξίζει μια και έρχεται στα ίδια.

Κοίτα κάποιους υπολογισμούς που είχα κάνει αναλυτικά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=1296&perpage=40&pagenumber=5

• 2 weeks later...

2 ειναι οι επιλογες ποιοτητας Q και TELLAS εχουν ακριβως τα ιδια μηχανηματα γιαυτο αλλωστε και η ''διδυμη'' ποιοτητα

και απο τιμες μια απο τα ιδια νομιζω

SMILE, LIFE IS NICE

Δεν ειναι μια απο τα ιδια οι τιμες.

Q-1765: 0.12E/λεπτο

Tellas: 0.202E/λεπτο

Οσον αφορα τη ποιοτητα εχεις δικιο.

• 2 weeks later...
τη Q μπορει να τη κατυγορουν για ενα εκατομυριο πραγματα αλλα για τη ποιοτητα ειχου ουτε ο vervil :p δεν νομιζω να λεει τιποτα
SMILE, LIFE IS NICE