Jump to content

GKONTO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

GKONTO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει την κατάσταση γιατί έχω φρικάρει. Ένας από τους λόγους που το επέλεξα είναι η ανάγνωση επαγγελματικής κάρτας, οποιαδήποτε τετοια λειτουργια δεν υπάρχει στο Manual και θέλω να ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα και αν ναι πως γίνεται
  2. Aπό ΟΤΕ έχει διαρεύσει ότι σε ανταλλαγή λεπτών πρώτη είναι η ΤΕΛΛΑΣ, δεύτερη η ΛΑΝΝΕΤ και τρίτη η FORTHNET. Oι εταιρίες για το 2003 ανακοίνωσαν έσοδα από τηλεπικοινωνιακή δραστηριότητα 53 και κάτι η ΛΑΝΝΕΤ, 45 περίπου η ΤΕΛΛΑΣ και 40 η FORTHNET (σε εκατομμύρια ευρώ).
  3. Παιδιά σοβαρευτείτε και μην κολλάτε στους χαρακτηρισμούς. Σαφώς ο καθένας έχει την επιλογή να επιλέξει ότι θέλει. Ακόμη κι εγώ σε πολλές περιπτώσεις έχω επιλέξει ένα προιόν ή μια υπηρεσία με κριτήριο μόνο το κόστος και την έχω πατήσει (π.χ. επιλογή παροχέα Internet με λίγο χαμηλότερο πάγιο αλλά μεγάλο oversubscription με αποτέλεσμα να τα πληρώνω στο ΕΠΑΚ). Το κακό με την Telepassport είναι ότι η κακή έως μέτρια παροχή υπηρεσιών έχει δημιουργήσει φαινόμενα απαξίωσης της σταθερής τηλεφωνίας γενικότερα. Πολλοί καταναλωτές απογοητευμένοι από μια τέτοια συνεργασία, επιστρέφουν στον ΟΤΕ θεωρώντας ότι όλες οι εταιρίες του χώρου είναι ίδιες. Επίσης το να προωθούν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν σχέση με τις πωλήσεις ή το χώρο των τηλεπικοινωνιών (π.χ. η θεία μου που δεν ξέρει καν τι είναι ISDN γραμμή) δεν ανεβάζει το προφίλ της εταιρίας. Κάπως έτσι δικαιολογούνται μέσοι όροι 5 ή 6€ ανά πελάτη, όταν η ΛΑΝΝΕΤ (με αστικά βεβαίως ανακοινώνει 20€ και πάνω).Από την άλλη εμφανίζονται πολλές ψεύτικες αιτήσεις προεπιλογής φορέα από την Τellas (σε δύο φίλους τηλεφώνησαν για ενεργοποίηση προεπιλογής φορέα που ποτέ δεν είχαν υπογράψει). Γι αυτό χαλαρώστε και προσέξτε τι επιλέγετε.
  4. Κάθε εταιρία έχει συγκεκριμένη θέση στην αγορά (positioning). H Τellas είναι η ακριβότερη στην αγορά (συχνά ακριβότερη και από ΟΤΕ ειδικά στις κλήσεις προς κινητά διάρκειας μέχρι 1 λεπτού) αλλά έχει χτίσει το όνομά της με τη διαφήμιση και έχει ικανοποιητικό δίκτυο. Η Telepassport είναι η μακράν φθηνότερη εταιρία με μακράν το χειρότερο δίκτυο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν έχει πελάτες. Απλά πρόκειται για φτηνιάρηδες (εγνωσμένα τη χρησιμοποιούν γιατί θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατό κι ας ξυπνάει όλη η γειτονιά όποτε πιάνουν γραμμή) και μη γνώστες (δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει και γιατί, συνήθως δεν κάνουν λογαριασμό). Επίσης αποκλείεται να είναι 500.000 γιατί διαφορετικά η Telepassport θα έκανε κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκ. €. Με το σκεπτικό αυτό οι Tellas, Lannet & Forthnet που είχαν 140 εκ.€ τζίρο το 2003 θα πρέπει να έχουν 2,5 εκ. πελάτες (μάλλον αδύνατο).
  5. AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 80% (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η TELEPASSPORT AΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΑΝ ΕΧΕΙ 200 ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 800) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΙΚΑ). ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ Η TELEPASSPORT ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Υ.Γ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
  6. Η TELEDOME ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ 20' ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Η ACN ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ. ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ). ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Η ΛΑΝΝΕΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (VALUE FOR MONEY).
  7. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Ποιόν από τους "μεγάλους" (forthnet, lannet, tellas) χρησιμοποιείτε.Εγώ μιλάω με lannet και είμαι ευχαριστημένος και σε αξιοπιστία και σε ποιότητα.
×
×
  • Create New...