Jump to content

Ghteuths_Oneirwn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ghteuths_Oneirwn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. TMR • a smart reminder :!: Σας υπενθυμίζει δραστηριότητες αλλά αναλαμβάνει και να κλείσει το pc σας η να τρέξει κάποιο αρχείο ή πρόγραμμα σε χρονική στιγμή που του ορίζετε... ;) http://www.phatsoft.net/ Rainlendar:έυχρηστο kalendar για ξεχασιάρηδες :cry: http://www.ipi.fi/~rainy/index.php?pn=projects&project=rainlendar Hotkeycontrol XP : speedαρετε το άνοιγμα προγραμμάτων με τη χρήση συντομέυσεων http://www.digital-miner.com/hkcontrol.html :)
  2. Φίλε through ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λαθάκια που βρήκες.Τα διόρθωσα άμεσα!! :!: Επίσης διορθώθηκε η σειρά ταξινόμησης κάποιων εταιριών με την ίδια χρέωση για την ίδια μέρα και ώρα :!: 1ες οι εταιρίες με χρέωση/sec 2ες οι εταιρίες με χρέωση/λεπτό 3α τα ειδικά προγράμματα με πάγιο. Για το πρόγραμμα Q-Family που μου είπες δεν βρήκα τιμοκατάλογο. :( Ενδεικτικά λέει το site της Q για το εν προκειμένω πρόγραμμα "Στην υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Q 1765 που σας παρέχει η Q-TELECOM μπορείτε να δηλώσετε έως 5 αριθμούς Q-TELECOM (699), για κάθε αριθμό που έχετε συνδέσει στη συγκεκριμένη υπηρεσία.Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε πολύ χαμηλές χρεώσεις στους αριθμούς που καλείτε συχνότερα.Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται άμεσα αφού καλέσετε στο 1765 1222." Να σαι καλά και ευχαριστώ και πάλι για τα λάθη που βρήκες!! :) Το αρχείο μπορείτε να το κάτεβάσετε εδώ ! *** Σχετικά με το "δαιδαλώδες" καταλαβαίνω μεν αλλά αν παρέθετα απλώς την καρτελίτσα <Για εκτύπωση> θα λέγανε αρκετοί <Κάτσε ρε φίλε ...και που ξέρουμε ότι δεν προωθείς την μια ή την άλλη εταιρία> :confused: :blink: Γι αυτό ενσωμάτωσα και την ανάλυση με οδηγίες για όποιον θέλει να το ψάξει. ;) Για απλοποίηση πάντως προτείνω να δει ο καθένας την οικονομικότερη εταιρία για τον κύριο όγκο κλήσεων που κάνει , και να προσπαθήσει να τη συνδιάσει με μερικές ακόμα (κατα το δυνατόν λίγες) για πραγματική οικονομία (σβήνοντας όλες τις υπόλοιπες για να μην τον μπερδέυουν.) Εκτυπώνοντας το έχει ανα πάσα ώρα και στιγμή (προκειμένου να μην ανοίγει κάθε φορά το PC) την συμφέρουσα εταιρία για κάθε μέρα και ώρα. :cool: Φιλικά.
  3. Φίλε GKONTO για να γίνει η σύγκριση μεταξύ των παροχέων προσπάθησα να εισάγω κοινές παραμέτρους και κατά το δυνατόν να συμπεριλάβω και τυχόν ειδικά προγράμματα όπως Tellas-My Greece ή Forthnet Αγαπημένοι Προορισμοί κ.α. :) Όντως το πρόγραμμα Lannet-EGO περιπλέκει τα πράγματα καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στους άλλους παροχείς (από όσο γνωρίζω τουλάχιστον) για να γίνει σύγκριση. Ωστόσο κάτι που αναρωτιέμαι (χωρίς να αμφισβητώ την εταιρία ...δεν έχω άλλωστε διαμορφώσει ακόμα μια "πλήρη" εικόνα για τη Lannet) είναι το ΠΩΣ θα τα κερδίζεις ...και ΠΩΣ μπορείς να ελέγχεις πρακτικά ότι όντως κέρδισες αυτά τα λεπτά ομιλίας... και άν τυχόν μένει η εταιρία στα λόγια ή αν τυχόν σου προσφέρουν λιγότερα λεπτα ομιλίας απο τα "κερδισμένα" σου. :blink: ***Και ένα τελευταίο , το πρόγραμμα το συγκεκριμένο Lannet-EGO δεν αναιρεί την ήδη υπάρχουσα σύγκριση που έκανα.Τα προγράμματα <γενικά και ειδικά> που περιλαμβάνω , υπάρχουν και οι τιμές τους είναι οι παρούσες και ισχύουν (εκτός αν έχει γίνει ανατιμολόγηση σε κάποια εταιρία τον τελευταίο 1-1.5 μήνα και δεν πήρα πρέφα). Φιλικά. :)
  4. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια. :) Γι αυτό λοιπόν πρόσθεσα στις κλήσεις απο τον κάθε παροχέα προς κινητά την minimum χρέωση του καθενός για την κάθε κλήση σε κινητό. :D Ωστόσο διευκρινίζω... :D <μιας και αναρωτιόσουνα γιατί βγήκε πρώτη επιλογή για κλήσεις προς κινητά η Forthnet τη στιγμή που έχει ελάχιστη χρέωση ένα λεπτό ενώ η συντριπτική πλειοψηφία (και ο πΟΤΕ!) έχει ελάχιστη χρέωση μισό λεπτό.> (ΚΑΙ για τις κλήσεις σε κινητά , όπως και για τις αστικές , υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις) η ταξινόμηση έγινε βάση της τιμής χρέωσης της κάθε εταιρίας. :o Πλέον για τις κλήσεις προς κινητά φαίνεται και η minimum χρέωση. ;) Στις αστικές , υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις οι χρεώσεις ανά λεπτό σημειώνονται με κόκκινο!! :!: To νέο αρχείο μπορείτε να το λάβετε κλικάροντας εδώ! :cool:
  5. Η τελευταία version του αρχείου :cool: περιλαμβάνει επιπρόσθετα... 1)Τιμές ΟΤΕ για να μάθετε τι θα δίνατε παραπάνω αν εξακολουθούσατε χωρίς τη χρήση εναλλακτικών... :p 2)Προστέθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι εναλλάκτικοί φορείς με σειρά προτιμήσεως βάση της χαμηλότερης χρέωσης. (σύγκριση τιμών όλων των εναλλακτικών παροχέων βάση οικονομικότερης τιμής για την κάθε μέρα και ώρα.) 3)Ανανεωμένο User Friendly Interface (άντε να φτάσουμε τα LongHorn :p :o ) To αρχείο ανέβηκε σε διαφορετικό server (thanks niriida) :D και βρίσκεται στο παρακάτω link. Παρακαλώ κλικάρετε εδώ ***Το αρχείο πλεόν αφορά όλες τους τύπους κλήσεων και όχι μόνο τους χρήστες με κύριο όγκο υπεραστικών και διεθνών κλήσεων!!!!
  6. Φίλε μου ήδη έφτιαξα μια καλύτερη version :o πιο ανανεωμένη (User friendly!!!!) στο παρακάτω link. Έχει προστεθεί η Algonet καθώς και ο ΟΤΕ. Για να την κατεβάσετε κλικάρετε εδώ :cool: Αν τυχόν έχετε πρόβλημα παρακαλώ ενημερώστε με .... :rolleyes:
  7. Με το link του prytanis (thanks prytanis) :) μπήκα στο site της Q-telecom & ενημέρωσα το αρχείο του excel με τις νέες τιμές. :cool: Σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη είχαμε στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ προς Αγγλία!!! Ελπίζω και η ποιότητα μετάδοσης φωνής να είναι ικανοποιητική γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.... Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει σύμβαση σταθερής τηλεφωνίας στην Q και έχει εμπειρία διεθνών κλήσεων απο το δίκτυό της να με ενημερώσει... :happy: *** Το link για το αρχείο δεν αλλάζει , αντικαταστάθηκε το παλιότερο αρχείο του Excel με το νέο. :p
  8. Φίλε StandArd για τη Vivodi κι εγώ αρχίκά είχα την εντύπωση ως ωράριο μειωμένης χρέωσης (20:00-08:00) και απο το τηλ. μου είπαν (22:00-08:00).Θα ξαναεπικοινωνήσω πάντως για σιγουριά να το επαληθεύσω. Columbia και Mondialine Κι εγώ νόμιζα πως ήταν μια εταιρία αλλά δεν είναι τελικά! Σίγουρο γιατί όταν το ανέφερα με ρωτήσαν απο που έμαθα κάτι τέτοιο. Απλώς ενδέχεται να συνεργάζονται. Έχουν και διαφορετικά τηλ. επικοινωνίας αν παρατηρήσεις. Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια. :D *** Σχετικά με την Q-telecom προσπάθησα να μπω στο site http://www.q-telecom.gr/ αλλά δε με έβαζε, θα ξαναπροσπαθήσω αύριο βράδυ πάλι. :)
  9. Φίλε Foukou ευχαρίστως να την βάλω και την teledome αλλά έψαξα και πριν και τώρα και δεν βρήκα στοιχεία... στο site τους αν κοιτάξεις http://www.teledome.gr/Gr/nea.htm έχει να ανανεωθεί απο το 2001!!! Αν πας δε να δεις τον τιμοκατάλογό τους το link είναι ανενεργό. Και δεν βρήκα και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.... :blink: Αν κάποιος ξέρει κάποιο επίσημο link της εταιρίας σχετικά με το τιμολόγιο που προσφέρει ή κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ας με ενημερώσει και εγώ την προσθέτω...περί αξιοπιστίας όμως μη κρεμαστείτε στο λαιμό μου.... :wacko:
  10. Λοιπόν παίδες , όντας ενδιαφερόμενος για εξεύρεση τρόπου μείωσης του λογαριασμού του ΟΤΕ ( ΟΤΕκαμμένος ουκ ολίγας φοράς ) :o έκανα μία μικρή έρευνα :blink: ως προς τους εναλλακτικούς παροχείς που υπάρχουν (τουλάχιστον οι γνωστότεροι είναι ήδη μέσα και αν κάποιος απο τους γνωστούς πλην οτε λείπει παρακαλώ ενημερώστε με) :confused: Έφτιαξα ενα πίνακα τιμών αλλά και άλλων πληροφοριών για κάθε εναλλακτικό παροχέα , για κάθε ημέρα και ανάλογα με την ώρα συγκρίνω ποιος είναι φθηνότερος παροχέας να χρησιμοποιηθεί.... Παρακαλώ διαβάστε τα κριτήρια σύγκρισης καθώς το όλο εγχείρημα και τα συμπεράσματα (και το τονίζω αυτό :!: ) ευνοεί κυρίως όσους έχουν μεγάλο όγκο υπεραστικών ή και διεθνών κλήσεων. Τα στοιχεία απο τα τιμολόγια των εταιριών βρέθηκαν απο το διαδίκτιο και επαληθεύθηκαν τηλεφωνικά το Σαββάτο που πέρασε το πρωί καθώς και σήμερα (για κάποιους που το Σαββάτο δεν λειτουργούσε η εξυπηρέτηση). Αναμένω τα σχόλια σας και μπορείτε κάλλιστα να το αξιοποιήσετε και εσείς ώστε να προσαρμόσετε τις επιλογές στα μέτρα σας (ανάλογα με τις κλήσεις σας) :cool: Το αρχείο excel παρατίθεται (ziparismeno) στο παρακάτω link : εδώ *** Έγινε μια μικρή διορθωσούλα (αν κάποιοι το είχαν κατεβάσει παρακαλούνται να το ξανακατεβάσουν)
×
×
  • Create New...