ThunderFox Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Της Τουρκίας είχε ρυθμό ενώ της Σερβίας ήταν μια ανοστη μπαλάντα κατε με. Προσωπική άποψη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Και η ψηφοφορία σε κάποια σημεία ήταν άντε γεια! Όπως είπε και ο Σεργουλόπουλος όταν η Μάλτα έδωσε το 12 στην Αγγλία "Ο Χριστός και η Παναγία!" :lol::lol: Αυτό σε πειραξε...???:p Το 12αρι της Αλβανίας στην Ισπανία...δεν το προσεξε κανείς...???:blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Καλά ο Terry Wogan είναι απίστευτος σχολιαστής... Εμείς μαζευτήκαμε και βλέπαμε eurovision κυρίως για αυτόν. Λιώσαμε στον γέλιο... Σε κάποια φάση επίσης είπε... Oh... if i don't see ice again for the rest of this night i will die happy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αυτό σε πειραξε...???:p Το 12αρι της Αλβανίας στην Ισπανία...δεν το προσεξε κανείς...???:blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν το θυμόμουν αυτό! :p Από τέτοια κουφά, άλλο τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Καλά ο Terry Wogan είναι απίστευτος σχολιαστής... Εμείς μαζευτήκαμε και βλέπαμε eurovision κυρίως για αυτόν. Λιώσαμε στον γέλιο... Σε κάποια φάση επίσης είπε... Oh... if i don't see ice again for the rest of this night i will die happy! Για τον Τούρκο είπε ότι είναι το εξώγαμο της Σερτάμπ και του Ρουβά! :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κρίμα που η Ρουμανία δεν έστειλε Morandi με το Crazy... απλά τα σπάει. Todomondo...what were they thinking Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κι ένα τελευταίο που ξέχασα σχετικά με τον Άγγλο. Είχε απεριόριστη συμπάθεια στην σπαστική κοπελίτσα με το ροζ φόρεμα που βολόδερνε στο green room και μιλούσε με τις αποστολές. Την στόλισε με ατάκες όπως: "Everytime she comes up, my worst nightmares come true." "Is she supposed to be funny?" "Can't we see the commercials instead of her?" :lol: O Άγγλος εκφωνητής ήταν θεός! Δύο χαρακτηριστικές ατάκες του ήταν: 1) Παίζει βιντεάκι πριν από εμφάνιση χώρας, όπου δείχνει κάποιον να κόβει με αλυσοπρίονο τον πάγο. Και λέει: "Οh look! He cuts the ice! Isn't it fantastic?" 2) Βγαίνει ο Σαμπρέλ και πριν ξεκινήσει το τραγούδι λέει: "The funny with this guy is that every day in the hotel I meet his entire family!" 3)Επίσης παίζει βιντεάκι όπου κάποιοι κάνουν γλυπτική σε πάγο φτιάχνοντας έναν κύκνο και μετά βάζουν από πίσω κάτι σαν κερί για να φωτίζεται. Και λέει: "Oh yes! It's a swan! And those people are the only guys who could make something like that and then set it on fire!" (φυσικά αν δεν ακούσετε την ειρωνία στον τόνο της φωνής, δε μπορείτε να κατανοήσετε το μεγαλείο :p) Σε κάποια φάση επίσης είπε... Oh... if i don't see ice again for the rest of this night i will die happy! Για τον Τούρκο είπε ότι είναι το εξώγαμο της Σερτάμπ και του Ρουβά! :lol: :lol: :lol: :lol: Ο ανθρωπος ειναι Θ Ε Ο Σ !!!! εχω λυθει στα γελια.... Απλα :respect::respect::respect: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αυτό σε πειραξε...???:p Το 12αρι της Αλβανίας στην Ισπανία...δεν το προσεξε κανείς...???:blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι γνωστό πως στην Αλβανία ζουν πολλοί Ισπανοί μετανάστες :p Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Vre paidia to gegonos pws fetos kerdise i Serbia me ena tragoudi pou den to les kai teleio, ALLA itan i prwti fora pou ekprwsopithike moni tis, xwris to Maurovounio, isws na prepei na mas pei kati. O Sarbel, den me enthousiase. Tha symfwnisw me ton Alex pou eipe pws den itan ta fwta akoloutha twn rouxwn ktl. Den mou arese episis pou meta ebgalan ta skinia kai denontan, ksedenontan, ktl. Mou thumise polu Sertab....! Auto pou forage itan aparadekto kai fwnitika tha mporouse na ta paei kalutera, alla auto den itan problima mallon. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Molitva Ni oka da sklopim, postelja prazna tera san, a život se topi i nestaje brzo, k'o dlanom o dlan. K'o razum da gubim, jer stvarnost i ne primećujem, još uvek te ljubim, još uvek ti slepo verujem. K'o luda, ne znam kuda, ljubavi se nove bojim, a dane, žive rane, više ne brojim. Molitva, kao žar na mojim usnama je, molitva, mesto reči samo ime tvoje. (I) Nebo zna, kao ja, koliko puta sam ponovila, to nebo zna, baš kao ja, da je ime tvoje moja jedina molitva. Al Bogu ne mogu lagati sve dok se molim, a lažem ako kažem da te ne volim. Δεν κλείνω ούτε μάτι, το άδειο κρεβάτι διώχνει τον ύπνο μου, και η ζωή μου λιώνει, και χάνεται γοργά, Σαν να χάνω τα μυαλά μου αφού ούτε καταλαβαίνω τι είναι πραγματικό, ακόμα σε φιλάω, ακόμα σε πιστεύω με τρόπο τυφλό Σαν τρελή, δεν ξέρω που πάω φοβάμαι τις νέες αγάπες και οι μέρες ζωντανές πληγές που πια δεν μπορώ να μετράω Προσευχή,σαν πληγή στα χείλια μου, προσευχή,αντί για λόγια μόνο το όνομα σου, ουρανέ, όπως και εγώ,ξέρεις, ότι το όνομα σου είναι η μόνη μου προσευχή. Στο Θεό δεν μπορώ ψέματα να πω ενώ προσεύχομαι, και λέω ψέματα αν πω ότι δεν σε αγαπώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Εγω για ενα πραγμα χαρηκα Οτι η Ρωσσια βγηκε 3η. Δε το περιμενα και το τραγουδι παιζει να ηταν το καλυτερο απο θεμα παραγωγης.... Επισης για τη Σερβια λογια δεν εχω, για τον δικο μας μπραβο , 7 ειναι καλα για να μην εχουμε και φαγωμαρες ενω για την Αγγλιδα που κανει σπικαζ, αυτη ειναι πιο ξινη απο ολους μας εδω μεσα... Και περυσι στη δικια μας διοργανωση τα ιδια και χειροτερα δεν ελεγε? Αυτη καλε μισει τους παντες. Ο θεος να σε λυπηθει και να μη πεσεις στο στομα της Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Btw ξεχασα να σας πω... η τραγουδιστρια της Σερβιας... η κοντη, ο Harry Potter ντε, ειναι λεσβια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Btw ξεχασα να σας πω... η τραγουδιστρια της Σερβιας... η κοντη, ο Harry Potter ντε, ειναι λεσβια.:p Δεν είναι σωστό να κοροιδεύουμε ότι και να είναι Κέρδισε από το τραγούδι που ήταν καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Btw ξεχασα να σας πω... η τραγουδιστρια της Σερβιας... η κοντη, ο Harry Potter ντε, ειναι λεσβια.:p Σοβαρά; Δεν φαίνεται :p Κι απ οτι λέει η πείρα μου (απο το the l word) πρέπει να χει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο!. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Εγώ απογοητεύτηκα με τις εμφανίσεις την Ουκρανίας και της Γεωργίας. Παιδιά, δεν μπορούσα ούτε να τους ακούσω αυτούς τους 2! Μέχρι και η Βουλγαρία με τα "ι" τα τσιριχτά, καλύτερη μου φάνηκε... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ε όχι δα...ΦΩΝΑΡΑ η Γεωργιανή .- όχι και τσιριχτά...μην τρελαθούμε τώρα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Βασικά, είχα την εντύπωση ότι λέμε την γνώμη μας...:worry: Το ότι η τραγουδίστρια είχε καλή φωνή δεν σημαίνει ότι αντέχω και το τραγούδι. Και για την Βουλγαρία, τσιριχτό ήταν το "ι", όπως και να το κάνουμε... Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, θα ήταν καλύτερα αν ακουγόταν μόνο η μουσική. Κατά την γνώμη μου πάντα, το ξαναλέω Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Παντως οι πιο ωραίες γυναίκες ήταν αυτές που έκαναν φωνητικά στην KD Lang της Σερβίας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Btw ξεχασα να σας πω... η τραγουδιστρια της Σερβιας... η κοντη, ο Harry Potter ντε, ειναι λεσβια.:p Άντε καλε... Τι λες τώρα??? Μα πώς σου ήρθε? Δεν το είχαμε καταλάβει καθόλου... Κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα, είναι το καρα-κλασσικο στυλάκι της λεσβίας και μάλιστα αυτής που είναι ας πούμε ο "άντρας" του ζευγαριού, κοντοκουρεμένο μαλλί, αντρικό ντύσιμο, περπάτημα νταλικιέρη.... Με το που την πρωτοείδα μου ήρθε στο μυαλό η πρωταγωνίστρια (και σκηνοθέτη) της γαλλικής ταινίας "Για όλα φταίει το γκαζόν" (άψογη κωμωδία by the way...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ο σχολιασμός στην ΕΡΤ γενικά δεν μου άρεσε. Βέβαια επιλέχθηκαν γιατί είναι γνωστές TV περσόνες αλλά δεν θα ήταν καλύτερα και κάποιος που ξέρει από μουσική και ξέρει και μερικές γλώσσες παραπάνω για να μπορεί να προφέρει κάποια δύσκολα ονόματα; Τόσοι καλοί ραδιοφωνατζήδες υπάρχουν. Ούτως ή άλλως δεν φαίνονται και ούτως ή άλλως το στυλ που απαιτεί το φεστιβάλ είναι λίγο καθορισμένο. Τους άκουγα λίγο έξω από τα νερά τους. Επίσης κάτι πρέπει να αλλάξει και στο όλο θέμα του διαγωνισμού. Δεν τραβάει η ιστορία. Ειδικά με τον τρόπο που γίνεται η ψηφοφορία τελικά ψηφίζεις αυτό που σου μένει ή απλά για τον χαβαλέ ή απλά επειδή κάποιος περνάει ένα πολιτικό μήνυμα ή επειδή είναι gay, lesbo κτλ. Σαν χαβαλές ΟΚ, περνάμε καλά κάνουμε πλάκα, κάνουμε διαφήμιση μπας κι έρθει κάνας τουρίστας... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Btw ξεχασα να σας πω... η τραγουδιστρια της Σερβιας... η κοντη, ο Harry Potter ντε, ειναι λεσβια.:p και να ηταν μονο αυτη:lol: :lol: :p γενικα φετος οι eurovision ειχε πολλους gay!:rocket: :rocket: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αν δεν έχει και η Eurovision gay που θα έχει; Σεβασμός στους θεσμούς παιδιά, μιλάμε για το μεγαλύτερο gay-kitsch party της Ευρώπης. (Το πως μια καρα-συντηρητική χώρα σαν τη δική μας το έχει αναγάγει σε μείζον εθνικό γεγονός χρήζει έρευνας βέβαια :lol: :rolleyes:) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ετσι οπως τα λες ειναι marvin... Αυτο φαινεται και απο το πως καναμε οταν το πηρε(:p) η ******ζου, σαν να ξαναπηραμε το Ευρωπαικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Καλά, και στη Φινλανδία μέχρι και η Πρόεδρος υποδέχτηκε τους Lordi και ονόμασαν και κεντρική πλατεία από αυτούς. Φαντάσου να βαφτίζαμε την Ομόνοια "Πλατεία Πaπaρίζου!" Καρα-συντηρητικούς δεν θα μας έλεγα, αφού το απόγευμα βγαίνουμε και σκυλοβριζόμαστε στις εκπομπές του Μικρούτσικου! Σχιζοφρενείς οπωσδήποτε, αλλά συντηρητικούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Παιδιά πιστεύω ότι η διοργάνωση αυτή πρέπει να λήξει σιγά σιγά.Είναι σκέτο καραγκιοζιλίκι.Τό μόνο που υπάρχει μέσα είναι το συμφέρον για 5-10 να τα αρπάξουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts